Foorum
2010-12-19 03:43
Vabandan ette, et siin sõna võtan - fototu liide ja ajutine ka. Aga vahva on lugeda ja vaadata seda foorumit. Outsaideri pilgu läbi. Näiteks nõuandvad kommentaarid on veidrad. Oma natuuris - les julgeb nõu anda! Mu pinginaaber on tunnustatud psühholoog, endal paar kooselu purunenud, Samuti on huvitav näha kommenteerijaid, kes iga teema peale ütlevad midagi kaasa. See on sama põhjus, miks mina siin üldse kirjutan - mul pole hetkel kellegagi suhelda, keegi ei taha mind...Üks härrasmees on huvitav. Võtab sõna igalpool. Tegelikult mu pinginaaber, päriselt õppiski psühholoogiks ja samuti mind kui arsti on alati hirmutanud see, kui ignorandid - teadmata, et nad seda on - jagavad nõu. Inimesed tahavad uskuda ja usuvadki. Kahju neist, kes satuvad tegelikuly amatööri mõjuvalda.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 03:49
Tahaksin lisada, et vaatamata kriitikale olen väga lahedal saidil ja lahedimate inimestega!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 08:59
Lugesin kiiruga su postituse läbi. Kuidagi segaseks jäi. Seda enam, et kirjavead ka sees olid. Kiiruga pole aega mõistatada mis sõna nüüd mõeldakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 09:10
Des,mina sain sellest aru,et inimene tahab suhelda,kõik muu jäi ka mulle arusaamatuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 09:35
Ei usu,et kõike foorumis sõnavõtte tõsiselt võetakse.Rohkem siin ikka ajaviite-ja meelelahutuslikku laadi koht Aga erandeid leidub igalpool,kes kõike usuvad.Ka mulle on öeldud kui tahad tutvuda siis ära kohe foorumisse torma
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 10:13
Teemaalgatajale. Sinu vabandused on muidugi vastu võetud.Kuid, millest sina sooviksid omi arvamusi avaldada ja mis on postituse eesmärk.? Kui väidad, et sinu sõber tunnustatud psühholoog ja ise arst?
Ma hindan ja pean lugu eesti keelest, sellest ka minu soovitus teile- suhtleme ja kirjutame eesti keeles.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 10:14
Huvitav,kas ta pidas silmas mind?Ise pean ennast küll rohkem analüüsijaks,kui nõuandjaks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 10:19
Risto,kas sina suudad aru saada arsti kirjakeelest Isegi apteeker ei loe vahel ravimit retseptilt välja
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 10:23
on jee tegemist arstiga ...tekib siia jälle järjekordne naljarubriik...aga midagi võis sellest kirjutisest välja lugeda küll..vihjeid on seal küllaga
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 10:25
jfjm, vahet pole keda silmas pidas. Kui inimene on ankeedi põhjal 43 aastane ,siis ootaks selgemini sõnastatud mõtteid.
Igat liiki meedikuid ennegi siin matkamas käinud.
ja muideks jfjm vaata mis mõne analüüsijaga juhtunud, toimunud? mitmetes teemades ja paraku negatiivses valguses.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 10:30
elmar, saan küll aru ja mõistan arstidest.
Siin matkavatest meedikutest mitte. Ma pole ja samas ka valdav enamus kasutajaid kõike uskuvad mida jahutakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 10:33
kellegi poolt on see nurgake nii haigeks tunnistatud..et meedikud võtavad juba rolli üle ...kift kas pole
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 10:41
Mis te närite tohtri kallal , laske tal kaineks saada, siis pärime...miks, kus, kes ja kellega
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 10:44
Minu kaastunne teemaalgatajale, loodetavasti sind keegi ikka tahab....iga pott leiab kord oma kaane, ära heida meelt
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 12:31
Ma tänan kõigi kommentaaride eest! Tahan öelda, et mul on kõik OK. Ja ma ei tahtnud kedagi solvata oma teemaga. Kui see nõnda välja kukkus , siis palun vabandust.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 12:32
Siin võiksid kõik oma ameti või elukutse kirja panna,oleks lihtsam mõtteid vahetada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 12:43
elmar,sa ikka oskad üllatada?
mis see sinule annab? ma võin vabalt mõtteid vahetada olenemata kas tegemist koka või kaevuriga? portaali eesmärgiks suhtlus seksikate inimestega.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 12:55
Risto,põnev oleks kui näiteks keegi oleks sexikas kokk
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 13:01
elmar, põnevust jagub siia alati. vaata elmar,sinu sõbranna Arm tahtis ka huvitavaid muutusi teha?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 13:07
Juuksur on ikka huvitavam kui Arm
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 13:15
tegelikult te ise olete veel huvitavamad, aga pole viga. ma olin arvestanud sellega, et ma muutun siit kellelegi eriliselt huvitavaks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 13:17
elmar, kuid Juuksur sexi ei taha? mis hakkad temaga ainult kooki küpsetama, või???
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 13:22
ja, stamlot. hea tähelepaneku oled teinud. ma arvan, et sellega võiks nõustuda. kahju, et mitmed siit sellest aru ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 13:24
õppinud psühholoog vs elukogemus?
psühholoog ei saa muud, kui ära kuulata
ja psühhiaater retsepte kirjutada
see on kogu erinevus
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 13:37
Juuksur, sinu nõustumine ei muuda kahjuks tõesti paljude teiste arvamust sellisesse tähelepaneku tegemisse.
huumor jääb ikka huumoriks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 13:39
risto, ole natuke iseseisvam? miks sa arvad, et keegi nalja teinud on? ehk oled see huumor siin hoopis sina?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 13:43
Juuksur, sa tead väga hästi teemat sa oled end tõestanud mitmel erineval moel ja viisil.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-20 16:54
Usun et teemaalgataja on segamini ajanud tehnikafoorumi (kus ka päriselt palju häid lahendusi pakutakse) siinse foorumiga.
Tehnikafoorumite teadmised on kõik kirjas teatud raamatutes ning paika pandud erinevate seadustega (Newton, Ohm, Faraday. Joule-Lenz jne jne jne).
iha foorum aga räägib suhetest ja seksist mille kohta puudub igasugune manual
Suhetes ja seksis on isegi seaduspärasusi välja tuua sest erinevad erandid teevad seaduspärasuse ebausutavaks.
Seega teemaalgataja mina soovitaks antud foorumit vaadata kui inimeste endi elukogemuste päevikut. Eks iga inimene õpib oma vigadest ja kui ta on leidnud viisi mil moel TEMA vigasid vältida saab, siis on ta abivalmis enda leitud teed ka jagama. Kuid see ei tähenda kaugeltki mitte seda, et selle inimese pakutud variant ainuõige olema peaks. Arvatavasti see ka ei ole seda.
Foorumis antavaid soovitusi peaks iga inimene enda jaoks ise lahti analüüsima ja vaatama kas sellest soovitusest miskit üldse tema enda suhtes kasutatav on ning igaks juhuks ka läbi viima spekulatiivse analüüsi et kui ta neid soovitusi oma elus kasutab siis kuidas see mõjutaks tema enda edasist elu.
Ühesõnaga ei tasu uskuda kõike mida loed foorumis, vaid peab ka endal analüüsivõimet olema et otsuseid vastu võtta.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-20 17:28
manualideks võiks olla eneseabiraamatud, mis iseenesest on täitsa õiged. tõsine järgija saavutab edu.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-20 17:36
Teemaalgataja ju kirjutas,et tuntud psühholoogil endalgi on mitu kooselu purunenud.Seega pole need spetsjalisti teadmised midagi paremad,kui ignorandi omad
˅ näita rohkem ˅
2010-12-20 17:51
ifjm,paljud spetsialistid ei saa oma asju ise korda seada,näiteks kirurg ei saa end ise opereerida,politsei ei saa oma juhtumit uurida,kohtunik ei saa enda abielu lahutada jne Seksimist ainult ei maksa naabrimehe hooleks jätta
˅ näita rohkem ˅
2010-12-20 18:55
Tundub spetsjalisti arvamusena
˅ näita rohkem ˅
2010-12-20 22:22
Ka psühholoog on ainult inimene, tema analüüsivõime inimsuhete alal on ehk parem (peaks olema vähemalt), aga vigu teevad elus kõik.
Hea psühholoog oskab õigel ajal õihgeid küsimusi esitada, lahendusteni peab inimene ise jõudma.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-21 11:49
psühholoogid on head, aga neist ei tohi sõltuvusse jääda, tuleb end lahti rabelda ja eluga edasi minna. muidu võid jäädagi käima oma elu lahti laterdama.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-21 12:26
Teemaalgataja tuli foorumisse suhtlema, kirjutab ju et ta uus jne ja meie kohe materdame ta maha!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-21 13:07
apelsiniga nõus...mis tähendab üldse vana või uus??...kõigil õigus foorumis sõna võtta
˅ näita rohkem ˅
2010-12-21 13:08
Igas temaatilises foorumis on mingid kindlad käitumisviisid või ühtsed soovitused.
Tehnikafoorumis eriti idootset küsimust püstitades võib vabalt saada vastuseks küsimuse: "Kus sa elanud oled? Kas sa ei tea Ohm-i seadust või?" vms ... naistefoorumites on igale suhteprobleemile alati sadu soovitajaid: "Jäta mees maha.." vms
Seega arvan, et iga inimene peaks endale andma aru kuhu ta tuleb. Ja kui kriitikat ei kannata siis ei tasu üldse küsimusi esitada
Elu ongi karm ning ebaõiglane ja õige tee leidmiseks peab ikkagi inimene ise otsuseid tegema mitte lootma et teda keegi juhendab.
Nagu papi mainis - soovitustest ei tohi sõltuvusse jääda.
Inimesele on antud aju selleks, et ta seda mõtlemiseks kasutaks ning erinevatest situatsioonidest / juhtumitest õppust võtaks.
Foorumid on head kohad kus lugeda erinevaid situatsioonide kirjeldusi ning pakutavaid lahendusi. Ning siis loetust teha oma järeldus.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-21 13:45
Jah,erinevate situatsioonide kirjeldusi võib siit tõesti lugeda..ülejäänud on ajaviide,meelelahutus ning mula
..aga maha materdada ei tohiks küll kedagi Kui midagi ei meeldi siis ei pea ju lugema.Mina jätan mitmed sõnavõtud lugemata,mis mulle huvi ei paku.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-21 19:15
muidugi on kõigil võimalus võtta sõna ja luua teemasi.Arvamused võivad olla mõnele positiivsed ja teisi riivata.?
Kindlasti pole kedagi maha tehtud. Kuid ülistada samuti vaja pole olenemata kas tegemist uue või vana kasutajaga foorumis.
˅ näita rohkem ˅