Foorum
1
...
3
4
5
...
23
2010-12-18 11:22
Mehed ON liiderlikumad, siin pole vähimatki kahtlust!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 15:41
Kosmeetik...meeste hulgas on rohkem liidreid, sestap on nad ka liiderlikud aga naisi on rohkem ja seepärast on nemad liiderlikumad
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 15:50
Hee ma kyll liiderlik isegi emase kassi vötan puuotsast maha
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 15:52
elmar: vaata selle peale ma teataks sulle, et sa oled silmakirjalik. sinu arvamustes ei ole julgusest mingit haisu, huvitav mis julgusest sa siin teistele räägid?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:03
Kui naine on rahuldamata, siis hakkab ta otsima rahuldust. Oma otsingutel ei pruugi naine piirduda vaid ühe mehega ja sellest johtuvalt tekibki arusaam liiderdajast naisest
Seega on naine liiderdaja
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:15
aga mida see rahuldamata naine siis tegelikult vajab? mida tegelikult tahetakse? kas seda rahuldust ennast või naudib ta vallutamist, valijaks olemist jne?
kui kindla mehega naine enam rahuldust ei saa, siis minu arvates ta kas ei ole teadvustanud endale oma vajadusi või on seda teinud ja saanu aru, et need on tal teistsugused kui tema mehel ning siis tekibki keegi teine, kes teda nt paremini rahuldada suudab.
aga olgu, saadakse see rahuldus, milles ta puudust tundsi ,aga mis saab peale seda? peale seda on ikkagi rahuldamata. siis tuleb keegi teine mees ja rahuldab?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:19
Juuksur...kui küsimus oli minule adresseeritud, siis kahjuks ei oska ma vastata, kuna mina olen siiski mees. Pigem peaksid seda eneselt küsima, mida naine vajab
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:21
ei aikon, see ei olnud sinule. aga kui sa tunned, et tahad ka arutleda sellele teemal, siis tee seda. see ei olnud kindlalt kellelegi adresseeritud.
mind huvitaks pigem nende naiste endi arvamus asjast
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:22
aikon- mida ma endalt küsima peaksin? mul ei ole selliseid küsimusi vaja endale esitada, ma tean seda
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:32
Tore, Juuksur, et Sina tead mida vajad ja saad ka seda.
Aga arutleks nõnda....: Võtame rahulduse ühikuks 1 rahuldus = 1 mees. Juhul, kui naisel on rahulduse vajadus kõrgem, näiteks 1,5 aga 1 meesühik ei suuda talle pakkuda enamat kui vaid 1 ühik, siis otsib see naine puuduva 0,5 ühikut mujalt. Mida suurem on rahulduse vajadus, seda enamaid meesühikuid naine hakkab vajama ja sellist tegevust sildistatakse kui liiderlikkust. Samas ei pruugi see ju olla liiderlikkus, vaid kui kõrgendatud vajaduste rahuldamise viis
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:43
aikon - sa räägid hulgast, ma tahtsin rääkida muust tegelikult.
mulle ei pea seletama hakkama, miks keegi tahab ennast liiderlikuks pidada ja mida iganes. ei ole minu asi, millega keegi tegeleda tahab.
mida ma väita tahtsin enne, oli see, et minu arvates ei ole asi mitte teistsuguses vajamises, vaid selles, et nad ei saa sellega (nimetagem seda liiderdamiseks vms, see ei olegi oluline) tegeledes ikkagi seda tegelikku rahuldust ja kuna nad ei saa, siis
see panebki neid vajama seda kelleltki teiselt veel. st et nad saavad jah rahulduse mingil ajal, aga nad tunnevat sellest pidevalt puudust. nad on ikkagi rahuldamata ja ma väidan, et see ei tulene mitte sellest, et keegi neid rahuldada ei suudaks,vaid sellest, et nad tahavad midagi muud ka.
ma pakungi, et selleks on nt see pakutud intiimsus, millest nad tegelikult puudust tunnevad (isegi kui nad endale seda ei tunnusta ja arvavad, et tegemist on peamiselt seksiga). no ja peale selle see, et tahtmisel saab endale iga mehe, keda ihaldatakse nt. naudiakse saamist. seda, et naine on suhetes valijaks nt.
ma ei oel kusagil arvanud, et enda vajaduste rahuldamine ei oleks normaalne või et seda ei peaks tegema. mind on huvitandu see, et miks peab seda tegema mitmetega, kui tegelikult suudab naise rahuldada ka kindel partner
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:57
Juuksur...Mees, kui bioloogiline isend ei suuda 24/7/365 olla pidevas lahinguvalmiduses väidetagu mis tahes, see pole võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:44
aikon- me räägime vist teineteisest mööda. ma ei rääkinud ainult naise füüsilisest rahuldamisest
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:45
tahaks teada, kas keegi veel siin teemas mõtleda tahab peale aikoni ja fjmf nt või peale mikhani. tahaks teada, kas teistel on ka mingi arvamus sellest.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 18:25
Juuksur,vaimupuuetega naistel kõrgem seksi vajadus
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 18:28
Elmar,jälle panid mööda,nemad ei oska seda lihtsalt varjata
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 18:32
samuti ka sellistel meestel, elmar. aga kuna nad eriti ei teadvusta endale oma tegevusi, siis ei ole vist tegemist sama asjaga.. st kas saab neid liiderlikeks pidada? mulle tundub, et see liiderdamine tuleb teadlikult
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 18:51
ifjm,mis teha kui olen maalt ja hobusega
Juuksur,vot vaimupuudega mees võib palju seksi tahta aga tal on selleks vähe võimalusi Naiste puhul nii pole ja veel kui ta ilus ka on siis ilus nägu on lausa v***u nuhtlus
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 18:55
jfjm,elmar ei pannud mööda. hüperseksuaalsus kaasneb nii mõnegi vaimupuudega, kui ma nüüd muidugi mööda ei rääkinud teist, et mina rääkisin siis vaimupuudest meditsiinilises mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-19 18:42
Vaimupuuetega inimeste seksuaalsus on juba hoopis teine teema. Aga rääkides ikka norm intellektiga naiste liiderlikkusest siis näiteks minul on nii, et mulle meeldibki nautida erinevaid partnereid. Inimese seksuaalsus ju areneb, kujuneb ja muutub elu vältel.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-21 22:52
boaaa - aga Lepajõe ütles Aunaste saates, et seksuaalsus on kogu aeg ühesugune läbi elu ja ei arene üldse...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 01:08
Boaaa. Kuidas see seksuaalsus sul nüüd vanemaks saades on arenenud? Tuleta meelde, et kui saolid 18 ja praegu. Mis on erinevat?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 05:27
Üldiselt peaks olema nii,et noorelt tahad instinktide sunnil vaid saada,aga aastatega õpid ka andmist nautima.Muidugi esineb ka neid,kes ei arene.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 10:17
Areneda pole võimalik,kel pole erinevaid suhteid.Aastatega hakkad lihtsalt hindama kvaliteeti ning teiste vastu huvi väheneb.
Noorelt võid panna kasvõi vanakuradi vanaemale
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 10:33
mulle meeldib naine kes on minuga liiderlik, aga mitte teistele.
need kes väljapoole liiderlikud on ei peaks üldse mingit suhet aretama, oleks ju parem kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 10:39
Niimoodi tahta oleks küll meeldiv aga liiderlik kipub jääma ikka paljudelei jaoks kättesaadavaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 10:44
Parmaleikin 18 aastaselt ma ei teadnud kuidas meestega suhelda, ma ei tundnud oma keha ja ei osanud seksi nautida. Kõik need oskused on arenenud aja jooksul. 18 aastase neiu ja 37 aastase naise kogemusi ei saa ju võrrelda
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 10:48
kaslane kas sina arvad ka nii nagu Lepajõe?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 10:55
Boaaa. Palju sul praegu mehi on?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 10:58
Papi,Loomulikult on hea tunne,kui naine tahab vaid sind(kas ikka tahab),aga aastatega olen arusaanud,et sama hea tunne on,kui naine tahab ka sind.Kui esimene varjant võib olla tingitud vaid naise soovist omada kindlat partnerit,siis teine tõestab,et sul on piisav kvaliteet konkurentsis püsimiseks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 11:11
Vot üheasja olen elus selgeks saanud, kui naine mind enam ei taha siis tuleb minutipealt suhe lõpetada. Eks inimene otsib iseennast, kui boaaa'gi mainis natuke igavat noorpõlve ja nüüd siis on avanenud võimalus terve rinnaga kvaliteetelu (haige sõna) elamiseks, siis kuna veel seda peaks tegema. aga ma arvan, et kui inimene avastab endas sellise muutuse, siis õiglane oleks kui ta ka teist sellest informeeriks. Minuarust on ülimalt solvav kui üks elab oma teadmistes pereelu ja teine kütab vasakule ja paremale. See on mehanism mis toodab kibestunud inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 11:31
Parmaleikin kas see on siin teema hetkel?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 11:36
papi ma elasin vägagi kirevat seltsielu varasemas nooruses ja arvasin siis et see on kvaliteetelu, aga jah selles osas ma olen sinuga nõus, et suhetes peab valitsema usalduslikkus ja ausus ja ma olen ka nii elanud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 11:43
Boaaa. Saades teada sinu praeguse meeste arvu on võimalik arutada seda seksuaalsuse arengut. 18a oli vähe mehi ja nüüd peaks siis palju olema. Samas on vaja ka veel teada, et kuipalju mehi sul üldse on kokku olnud. Sellega saab mõõta sinu liiderlikkust. Nii et on teemas igati.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 11:50
Pole mingi probleem olla atraktiivne erinevatele meestele! Palju raskem on olla atraktiivne ühele ja ainsale ja pikka aega!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 11:51
Parmaleikin teema on naiste liiderlikkus mitte minu liiderlikkuse mõõtmine Kas ma olen öelnud et mul oli 18 aastaselt vähe mehi ja nüüd peaks palju olema või? Ma ei pea vajalikuks mingite arvudega manipuleerida, aga Parmaleikin kui sa niiväga soovid siis ma võin sulle öelda, et hetkel on mul puudu üks mees ja üks naine...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 11:54
Boaaa. Tsitaat: Miks te naised nii liiderlikud olete?
Alates mitmendast hakkab liiderlikkus? See on ju arv ometi.

See 18a teema tuli sellest, et läks seksuaalsuse arengu teema arutamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 12:07
Parmaleikin ma pole kunagi liiderlikkust arvudes mõõtnud...oskad sa ise äkki oma küsimusele vastata?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 12:09
apelsin olen nõus...mina olen seda proovinud aga pole suutnud...kuidas sina sellega toime oled tulnud?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 12:15
Mismoodi sina seda siis mõistad?

Liiderlik hakkab juba teisest suhtest kuni viimase meheni. Samas on seda kahtepidi. Mitu suhet samaaegselt ja mitmeid järjestikuseid ühe-mehe suhteid.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 12:26
Parmaleikin jah nii on..terve elu ühele mehele truu naine pole kindlasti liiderlik aga samas kas see on liiderlikkus kui terve elu ühele mehele füüsiliselt truu naine on siiski fantaseerinud ka kõrvalsuhetetest teiste meestega?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 12:34
Jah ka see on liiderlikkus, kui fantaseerib. Liiderlikkus on pigem mõtteviis, kui füüsiline tegutsemine.
Vaevalt, et keegi hambad ristis sebib mitme mehega, ise seda tahtmata.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 12:38
Fantaasiad on kindlasti igal inimesel,iseasi kuhu need fantaasiad edasi viivad
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 13:38
parma miks sa nii isiklikuks lähed alati? kui keegi teeb teema siis ta ei tee teemat teistele ARUANDMISEKS.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 13:43
papi. Kui juba keegi räägib millestki natuke rohkem kui ühe postituse, siis eeldad ju et ta on asjast natuke rohkem teadlik. Ja sab esitada täpsustavaid küsimusi.
Boaaa rääkis seksuaalsest arenemiset rohkem. Ei saa seda kuidagi arutada ju üldistavalt. Või mis?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 13:48
parmaleikin, naiselik mees oled
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 13:51
Tore, kui see sulle nii rõõmu valmistab. Sule meeldivad vist naiselikud mehed?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 14:01
Selles ma olen küll papiga ühel meelel kui naine mind enam ei taha tuleb suhe kohe lõpetada
Igasugune vinduv suhe ei vii tõesti kuhugi,ainult rikub närve.
Liiderlikuse koha pealt võib veel lisada,et liiderlikku naist pole vaja lihtsalt endale võtta...neid saab ihast sebida
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 14:09
Selle Aunaste telesaates keegi väitis küll päris õigesti,et tänapäeval on väljakujunenud üks kiht inimesi,kes suhtlevad ainult neti teel ja kõik tutvused on leidnud internetist...reaalelus nagu enam ei oskaksi suhelda ega endale kedagi leida
˅ näita rohkem ˅
2010-12-22 14:11
naiselik mees on ebakindel, ta koguaeg küsib, palju sul enne mind oli, kas ikka meeldis, ta koguaeg võtab mõõtu naisega ja kardab allajääda või mahajääda. mehelik mees ei küsi, ta teab või on tal pohhui.
ega ma ei eksi kui arvan et sa parma oled suur jutumees, aga mitte tegude mees
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
23