aikon - sa räägid hulgast, ma tahtsin rääkida muust tegelikult.
mulle ei pea seletama hakkama, miks keegi tahab ennast liiderlikuks pidada ja mida iganes. ei ole minu asi, millega keegi tegeleda tahab.
mida ma väita tahtsin enne, oli see, et minu arvates ei ole asi mitte teistsuguses vajamises, vaid selles, et nad ei saa sellega (nimetagem seda liiderdamiseks vms, see ei olegi oluline) tegeledes ikkagi seda tegelikku rahuldust ja kuna nad ei saa, siis
see panebki neid vajama seda kelleltki teiselt veel. st et nad saavad jah rahulduse mingil ajal, aga nad tunnevat sellest pidevalt puudust. nad on ikkagi rahuldamata ja ma väidan, et see ei tulene mitte sellest, et keegi neid rahuldada ei suudaks,vaid sellest, et nad tahavad midagi muud ka.
ma pakungi, et selleks on nt see pakutud intiimsus, millest nad tegelikult puudust tunnevad (isegi kui nad endale seda ei tunnusta ja arvavad, et tegemist on peamiselt seksiga). no ja peale selle see, et tahtmisel saab endale iga mehe, keda ihaldatakse nt. naudiakse saamist. seda, et naine on suhetes valijaks nt.
ma ei oel kusagil arvanud, et enda vajaduste rahuldamine ei oleks normaalne või et seda ei peaks tegema. mind on huvitandu see, et miks peab seda tegema mitmetega, kui tegelikult suudab naise rahuldada ka kindel partner