Foorum
1
2
3
...
21
22
23
2015-05-03 23:43
Mõned mehed jäid siin mõttesse,ca 10 minutit juba.Raske küsimus,otsustage juba ära
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 23:45
Mina liigitaks naisi
1. armastavad naised (see haigus võib ravitav olla)
2. arad naised (mis minust küll mõeldakse)
3. n.n. liiderlikud naised (tore tüüp, miks ka mitte)
4. "ärinaised"

Mehi saab samuti klassifitseerida
1. armastavad mehed (leidub ka selliseid)
2. elumehed (kena moosimeister)
3. rahamehed
4. jobud
No ja siis on veel käputäis süütuid häbelike
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 23:48
Sheeba, mina eelistaks liiderliku, sest siis ei pea pead murdma, et kas petab, või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 23:49
Sinna ma tegelikult ju jõuda tahtsingi. Liiderlikud naised on mängimiseks ju toredad, aga päris koju teda endale ei tahaks

Või ma eksin?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 00:06
Brilla, loodus on loonud naise liiderlikuks. Paraku inimühiskonnas kehtib reegel, et parem varblane peos, kui tuvi katusel ja paabulindusid vaatame kinos.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 00:14
Muuseas brilla, sa suutsid oma arvamusega jõuda väga lähedale, selle "ei" ütlemise koha pealt.

Ja osava sõnaseadjana üritasid otsesest vastusest kõrvale laveerida. Küsimus ei olnud mõeldud ju niisama kaaslasena vaid põhirõhk oli kaasal Ma ju ei küsinud, et kas sa kusagil seltskonnas julgeks ennast liiderliku naise seltskonnas ennast ilmutada
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 09:09
Ma olen sinuga 100% ühel meelel, et olenemata inimese olemusest ei klapi iga ühega see kooselu. Pigem püüdsin ma väita just seda, et atraktiivsed ja kuraasikamad naised, on näitamiseks ja perekonda luuakse selliste hallide hiirekestega. Sest need hallid hiired tunduvad usaldusväärsed ja kannatavad kõik välja.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 10:31
Mulle on jäänud mulje, et sõnu liiderlik, lits jne kasutavad naised, kes peavad ennast moraalijüngriteks. Nad üritavad punastada, kui kuulevad ropumat sõna, kui vaarikamoos. Nad räägivad, kui nõmedad on mehed ja liiderlikud naised. Ja reeglina pole nad viimased 5a keppi saanud. Aga ma võin ka eksida.
Sheeba, naiseks võetakse inimene, kes tundub õige, mitte mingite kriteeriumite järgi. Et võtaks ära, aga kahjuks on brünett, või liiga lühike või kellegi silmis liiderlik
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 10:37
Kõik sõltub sellest, kui täiskasvanuks inimene on saanud. Kui palju ta sõltub ühiskonnast lapsevanema rollis ning millise jälje on tema mõtlemisse jätnud see lastetuba.
Paraku 90% inimestest surebki enne sellest vaatenurgast täisikka jõudmist, või siis jõuavad äratundmiseni liiga hilja, siis kui aktiivne eluperiood on juba möödas.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 11:17
Kui üldse jõuavad
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 11:59
Aga sina Sheeba, kas oled juba ühiskonnast, kui lapsehoidjast loobunud?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 12:36
see ühiskonnast lapsehoidja on nii silmakirjalik tegelane, hullemat indiviidi ei saa olla.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 15:13
Lõppude lõpuks on asju, mida ühiskond ja sõbrad ei peagi teadma. Kelle asi on, mitu meest ühte naist kepib? Või, kes neid lugemas käib? Me võime siin vabameelsed ja tolerantsed olla. Me võime öelda, et ongi normaalne, kui ühel naisel on 4 meest. Ka see naine võib seda kinnitada ja nii mõelda. Samas on kuidagi perversne mõelda, kui lastele öeldakse, et emmel on 4 meest. Siis see enam normaalne ei tundu. Järeldus on, et ebanormaalne on rääkida, kui ei räägita, siis keegi ei tea, kui keegi ei tea, siis on kõik naised korralikud
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 15:26
lastele öelda,et issil on neli naist? või et, emme on kadunud, issi läks teise naisega ära? peab ropult arukas olema ,et üldse selline teema lapsele selgeks teha.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 15:50
Paljudel on kahjuks oluline see,et mida teised mõtlevad minust,kardetakse olla vaba ,sõltumatu ,õnnelik Et kui julged olla erinev,siis peetaksegi sind liiderlikuks Aga mul on tõesti kahju inimestest,kes elavad mingite normatiivide järgi .Elame korra,naudime siis seda,oleme vahel liiderlikud,aga kindlasti õnnelikud Ja tuju teeb paremaks see,kui keegi kadedusest roheliseks läheb Elu on lihtne,me ise teeme selle keeruliseks
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 16:29
Ingel, enamus nendest, kes kritiseerivad on halli krunniga vaalad ja kadedus on see, mis nendes räägib.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 17:57
Täpselt, tegelased kelle arvamus niikuinii korda ei läe siis üritatakse kambaga su ajusi loputada.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-04 18:32
Jf, nii ja naa. Olen piisavalt suureks kasvanud, er lapsehoidja põllepaeltest lahti lasta, aga eks vahel harva ikka tahaks nii kindluse mõttes sealt kinni hoida.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 18:01
mina olen liiderlik ma olen lausa lits mees
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 19:56
Brilla, kui liiderlikuks pidada oskust flirtida ja seda, et ma naudin tähelepanu keskpunktis olemist, siis jah ma olen liiderlik. Kui, aga läheneda liiderlikkusele seksuaalse käitumise kohapealt, siis omades ühte seksuaalpartnerit jaba pikki aastaid, ma arvan, et ma ei ole liiderlik.

Keda ma pean liiderlikuks - hmm, kui siis neid naisi, kes vastutustundetult lapsi vorbivad ernevate meestega ja neid totaalses vaesuses kasvatavad, sest järgmine mees on jälle tite teinud ja jalga lasknud.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 20:29
Mina seda nii üheselt ei käsitleks. Liiderlikus on elustiil. Liiderlikud on need, kellel seksiks pole vaja suuri tundeid ja pikki perspektiive. Neile piisab vaid hetke sümpaatiast. Täna meeldib üks, aga homme võibolla juba keegi teine.
Need naised, kes paljude naistega lapsi saavad, ei pruugi üldse mitte liiderlikud olla, vaid kindlalt ühe partneri küljes kinni, seni kuni see ta pikalt saadab. Need naised on lihtsalt lollid.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 20:31
Mitte lollid vaid vastutustundetud.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 20:48
Üks ei välista teist. Aga ma usun, et nad siiralt loodavad pikka kooselu.
Nad kas ei oska rasestumist vältida, või teevad seda nimme, lootes, et laps hoiab meest kinni. Esimesel korral on ehk tegu kogenematusest tingitud rumalusega, aga tark inimene peaks ju vigadest õppima.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 21:01
Esimene kord võib see olla juhus, aga kui neljas ka juhtub kogemata, siis see küll enam ei ole kogemata. Siis on ikka seal kupli all tõesti midagi väga lahti. Vastutustundetus ja hoolimatus laste suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 21:26
Ma olen nõukaajal näinud, kuidas ühes külas mehed käisid külakorda. Naistel oli 3-4 last, igaühel oma isa ja nad kasvatasid neid rõõmsalt koos selle mehega, kes parasjagu tema juures peatus. Pool küla oli üks suur suguvõsa.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 21:46
Noo jh, tore. Aga kas need lapsed olid õnnelikud sellise elukorraldusega?

Reeglina ju lastelt keegi ei küsi, mida nemad tahavad, lapsed peavad lihtsalt olukorraga leppima.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 22:06
Vat seda ma ei tea, mida lapsed arvasid. Aga eriti õnnetult nad ennast ei tundnud, sest kuna pool küla oli selliseid peresid täis, siis tundus see neile normaalse elukorraldusena.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 22:08
Ju siis, eks lapsed on ju ühiskonna peegel.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 23:35
Aga äkki ongi nende paljulapseliste üksikemade puhul tegemist meeletult armujatega? Looduse seisukohalt on ju kõik ok, vaid inimese vaatenurgast tundub asi ebanormaalne.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-05 23:37
inimese vaatenurk ongi ebanormaalne, ei tundu vaid on
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 12:44
Oma lastele ei soovi keegi ei lolli ema ega ka isa, paraku on see nii, et ikka juhtub

Jott, pigem ma arvan, et nende paljulasteliste üksikemade puhul on soov põgeneda raskuste eest ja leida tugi uue mehe näol, paraku aga läheb jälle nii nagu eelmistega. Võetakse kohe see esimene ettejuhtuv, tehakse laps valmis ja kõik kordub jälle. Sellised naised kardavad hirmu toime mitte tulemise ees ja on valmis ükskõik kellega oma elu jagama. Iseenesest on mul neist kahju ja tõesti see ei olegi liiderlikkus. See pole ka rumalus vaid see on hirm ja abitus paljude puhul. Aga on ka süüdimatuid ja liiderlikke nende hulgas.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 13:18
Õnneks ja kahjuks Eesti pole veel sealmaal kus laste tegemine on mõnele elatise teenimine. nagu nt: Norra.
sheeba jutus on palju kibedat tõde, "nokk kinni, saba lahti" tüüpi tegelasi on suht palju aga ega selles ainult naised süüdi ole, mehed põgenevad sellise vastutuse eest kiiremini
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 15:44
Selles ju asi ongi, et mehed põgenevad, naistel pole kusagile põgeneda. Ükski vähegi normaalne naine ei jäta oma lapsi ilma peale, ikka püüab hakkama saada. Kahju on sellest, et ikka ja uuesti astutakse ühte ja samasse ämbrisse.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 16:02
vaata, sheeba, mulle on teada selliseidki juhtumeid, mida Sina välistad...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 16:19
ta ei välista ju otseselt midagi...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 16:44
Vaba, see jalga lasknud emade protsent on kaduvväikene, arvestades neid isasid, kes ei hooli ja ei toeta oma järeltulijaid. Julgelt võin väita, et 1/10 on see suhe.

Kui palju on meil üksikisasid ja milline on üksikemade arv?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 16:59
Ma jäin praegu mõtlema, et kuri võõrasema on muinasjuttudes sage tegelane, aga mitut muinasjuttu te teate, kus on juttu kurjast võõrasisast? Minule ei meenu praegu ühtegi, kus üldse võõrasisa teema sees oleks.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 17:44
Siis kui muinasjutte loodi elasid mehed ja naised koos kuni surmani
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 17:57
Teiseks on kuri kasuema muinasjuttudes alati kasuahne bitch, keda ei huvita miski peale rumala leskmehe varanduse.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 18:12
Rasedaks jääb reeglina naine. Mees läheb lihtsalt keppima ja kui jätame kondoomid kõrvale, siis pole mehel mingit võimalust rasedust ära hoida. Ja see on täiega loll jutt, et vastutavad mõlemad. Vastutab naine. Ja kui ta on nii loll, et jääb suvalisest antsust rasedaks, siis pole mõtet pärast haliseda. Ja seda hakkama saamise hirmu võiks ennem tunda kui rasedaks jäädakse. Ma olen kindel, et paljudel juhtudel aitab seegi, kui naine suvatseks öelda, et rohud võtmata ja suur oht rasestuda.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 18:45
võta seesama tekst ja räägi seda partnerile enne igat sugukorda
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 19:41
või siis lihtsalt kasuta kondoomi.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 22:42
offtopic. Kantossiga on tegelt täitsa jama teha, kui aus olla.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-06 23:05
asi ants siis, nussime lapsed kõigile taha ja siis sõimame neid liiderlikeks,litsideks, sarisünnitajateks, amoraalsete väärtustega naisterahvaks jne. ostame kuuspaki ja vahime jalkat
˅ näita rohkem ˅
2015-05-07 08:54
Ei ole sobimatuid naisi, on liiga vähe viina.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-07 15:32
Olen brillamentoga täitsa nõus ,ja kui ikka oma piiri teada,siis natuke vallatust ja liiderlikkust pole paha ,mul on kahju meestest,kellel on kodus hallid hiired ,aga ise nad ju endale nad valivad
˅ näita rohkem ˅
2015-05-07 16:07
Seoses nende hallide hiirtega, keda muide on väga mitut tõugu, tuli meelde vana lugu, kuidas mees tahtis naist võtta ja sõbrad nõu andsid. Et tänaval olgu nagu kuninganna, köögis kokkuhoidlik perenaine ja voodis lits. Mehel olid pulmad ära ja sõbrad küsisid, et kuidas siis naine on.
Mees vastas:"Täpselt selline nagu soovitasite, tänaval nagu lits, köögis nagu kuninganna ja voodis kokkuhoidlik perenaine"
˅ näita rohkem ˅
2015-05-07 19:34
Billamento, täiesti nõus sinuga, et naistel on õigus otsustada, kas laps on soovitud või on see tööõnnetus ja vastavalt sellele ka käituda. Paraku ongi selles probleem, et kas laiskusest või süüdimatusest ei hoolitse paljud naised selle eest, et siia ilma ei sünniks soovimatuid lapsi. Selle vastu ei ole mitte ainult kondoom aga on olemas naistele ka beebi billi ja plaastrid ja igasugused muud vahendid, hoidumaks soovimatust rasedusest. Kõiki jamasid ei saa ka meeste kapsaaeda visata. Ja vastutama peavad laste eest siiski mõlemad vanemad võrdselt.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-07 20:00
Eks palju on ka selliseid lapsi, keda on koos soovitud ja oodatud aga siis on nii, et ühele vanemaist lööb tuul pähe.
Kuigi lapsega peaks võrdselt tegeletama ja isegi seadused oleks nagu olemas on reaalsus paraku teine. Pahatihti kipub olema nii, et lahusoleva vanema uues kodus pole lihtsalt enam oma lapsele ruumi.....
˅ näita rohkem ˅
2015-05-07 20:14
Siin pole tegemist ju vastutustundetu liiderlikkusega

Soovitud lapsed, kelle üks lapsevanem lahku minnes unustab, siis see on küll kivi selle lapsevanema kapsaaeda. Lahku minnakse üksteisest mitte oma lastest.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
21
22
23