Foorum
1
2
3
...
21
22
23
2011-02-07 16:42
kummaline tüüp oled, abs enesekriitika vist puudub. teistele heidad ette, aga ise just teed seda mida teistele etteheidad. meie oleme vabad inimesed ja meist ei sõltu midagi, aga sinul pereelu. kas tõesti su pere on nii igav ja parem sa saad verbaalselt siin peksa kui tegeled oma laste või mehega. tõesti parem? kellepeal sa ennast välja elad, laste või mehepeal, egas foorumis kogutud negatiivsus tuleb ju kuidagi maandada.

polegi midagi oletada, ma olen ka elu näinud ja kujutan su köögipoolt ette küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 17:40
papi- ot, mida ma teistele ette heidan ja mis see on, mida ma sinu arvates teen?
mida sa mulle ette heita tahad praegu?
loe palun, mida ma kirjutanud olen. ma vastasin ju, et ma ei ela pereelu. kui elaksin, siis ma siin ei vaidleks sinuga praegu ja mul oleks olusemaid asju, millega tegeleda. nagu nt oma perega ja omavaheliste suhete parandamisega (kui need parandamist vajaks).
ma arvan, et ma võin ennast ka n-ö vabaks inimeseks pidada ja sellena ma ennast tunnengi. sama vabalt avaldan ka oma arvamust, aga tundub, et see vist segab kedagi?

kui nii võtma hakata, siis ei peaks ju ka korralikud emad kellegi jaoks siin probleemiks olema. võiks arvata, et nad tegelevad millegi muuga kui iha.ee-s olemisega. ja neil ei oleks vajagi olla, kuna neil on teised kohustused, huvid, tahtmised jne.
samas, kes nende asju teab.
teisalt, kui neid ennast ei olegi, siis on siin keegi teine. nt mehed?
siin on mehi, kes ka samal ajal pereelu elavad, aga see ei ole ju seganud neid suhtlemast.
ma saan aru, et siin on naisi, kes oleksid ise samadest meestest huvitatud, aga kas st seda, et nende meeste naised või teised emad tuleks siit minema saata? kuhu nemad siis suhtlema aetakse? naistekasse?

ja mida sa seal seletasid verbaalsest peksust? kas kellelgi on sellega kogemusi?
ah et siin foorumis kogub negatiivsust? no seda jah. tuleb tunnistada, et negatiivust siit saab, aga taas sa eksid. ma ei kogu endasse pingeid. kui mul ka peaks neid olema, siis ma saan ennast mingil teisel moel maandada. ei pea valima selleks teist isikut vms
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 18:55
alguses jätsid teise mulje kuidagi, tagantjärgi tarkus ole täpisteadus
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 19:41
niipalju siis liiderlikest naistest
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 19:47
neil kahel on üksteisele niipalju öelda, teema, kus seda teha, pole oluline
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 19:49
Mul pani selle peale kohe pegasus perutama
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 20:19
kõik oli praegu teemas. see, et siin minu isik kedagi huvitama hakkas, ei olnud jah, aga mis teha - kui inimene tunneb huvi, siis peab mdiagi talle vastama.
mind huvitaks rohkem see, mis teistel ütelda on. oleks tahtnud boaaa vastust kuulda, aga ta vist ei plaanigi vastata
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 20:41
see pole küll teemas, aga meenus film, kus seiklesid 2 meest, üks oli kurt ja teine pime
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 20:59
Utha anna andeks aga ma ei suuda su mõttekäikudest aru saada ja ma pole ka eriti selline verbaalse poksi fänn
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 21:04
ma annan selle sulle andeks paistab jah, et eriline vaidleja sa ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 21:31
Boaaa ma ka ei saa ja ausalt ei vaeva ma sellega oma pead.
Las ta olla see ÄSS kellegi jaoks.
Tuim ükskõiksus valdab mind kui loen et, ta jälle kellestki soovib teerullina üle sõita. Lasku käia, mul täiesti ükskõik, tõestagu ennast siis siin kui mujal tühikoht on.
Ma loodan et, mulle vastab samaga s.t. ükskõiksusega.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 21:32
Igas vaidluses peitub tõde
kui seda vaid soovitaks leida
ja justnagu polekski tõbe
mida vaieldes püütakse peita
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 21:36
Tõde? Ma täpsustaks subjektiivne tõde ehk.
Nagu sa isegi ju väga hästi tead siis Sinu tõde ei ole minu tõde ja minu tõde ei ole Sinu tõde.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 21:45
Olen isegi mitu korda väitnud,et tõe vastand ei ole vale,vaid teine tõde,mis lihtsalt ei pruugi sinule antud olukorras sobida.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 22:05
Naiste meeleolud on kõikuvad aga me oleme ka piisavalt arukad et, oma subjektiivset tõde mitte emotsioonide pinnalt teha. Lähtudes põhimõttest "Ühtegi suppi ei sööda nii kuumalt kui seda keedetakse"
Õpi taluma seda mida sa muuta ei suuda.
Ma õpin iga päev taluma teiste inimeste subjektiivsust ja samas peegeldan neile oma.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 22:07
Kuid nüüd aitab.
Me väljume tõsiselt teemast. Mulle on see vastuvõetamatu.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 22:23
Aike, ega me teemast väga väljas ka pole.Siin kõlas läbi,et liiderdamine on asendustegevus,aga foorumites ja jututubades pläkutamine on nagu liiderdamise alternatiiviks.Ma julgeks seda isegi nimetada verbaalseks liiderdamiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 22:27
Oot asendustegevus?? Millele?
Andesat mu juhmus
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 22:33
Asendustegevus tunnetel põhinevale korralikule pereelule
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 22:37
Oot ma vist olen täna kuu pealt kukkunud aga miks on vaja korralikule pereelule mis põhineb tunnetel asendust liiderdamise näol?
Liiderdamine kui tegevus viitab vist mitte korralikult toimivale pereelule? Või olen ma tõesti juhm mis juhm.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-07 23:11
aike – tead ma ei saa sulle vastata ükskõiksusega, sest sa meeldid mulle ja ma tean, et ka sina ei ole minu vastu ükskõikne. tegelikult ei suuda sa mind ju taludagi. olgugi, et sa tegid teatavaks, et talud ka endast erinevaid arvamusi ja lased nendel otsustajatel elada oma elu. aga olgu.. see on sinu subjektiivne otsus, mille sa oma tunnetest tulenevalt tegid ja ma ei hakka sellele vastu vaidlema. olgu sul siis sinu arusaam.
tegelikult oled sa emotsionaalne nagu teisedki, aga sa suhtled enamasti nii nagu sa ei oleks või ei tahaks olla. ega sinustki vahel aru ei saa.
me oleme sarnasemad kui sulle tundub, aga sinu hoiak on see, mis sul ees on ega lase sul sellest aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-08 05:54
Sellise sõnavõtu peale ei oska ma rohkem kosta kui "Jah Emme J.ke, Mis ma küll Sinuta teeksin. Pimeduses kobaks ja lollina sureks."

Võta hoogu maha naine. See on net, mitte päriselu.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-08 09:16
Aike – hm, sa võtad endale õiguse midagi teha ja mul ei ole enam õigus sellele vastatagi? ja seda kuna mina peaksin sind austama, aga sina mind mitte?
sa pead mind ikka eriliselt vihkama, kui sa kaotad isegi sellise neutraalse arvamuse peale enesevalitsuse ja oma viisakuse.
tegelikult ka su arvamused meeldisid mulle, huvitav miks sa seda ei talu? vastumeelsus on nii suur, et ei kannata isegi mulle rahulikult vastata?
uh, vaenulik oled. ma ei tea, kust see sinusse tuleb. vaata, et sa ennast ja teisi ei vigasta sellega. enamasti midagi head sellega teistele ei tee. ega ma ei saa panna sind oma arvamust muuta, kui sa ise seda ei taha.

ps- ma tean, et see siin ei ole tegelik elu, aga tuleta endale ka vahel seda meelde. sa ei pea nii nõudlikult sellesse siin suhtuma. võta rahulikumalt ja tulemus on parem.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-08 10:07
ja teised siin teemas –suhtusin teie arvamusse siiani teatava austusega (mis siis, et vahel ei tahaks), aga enamus, nagu ma aru saan, minule samaga vastata ei suuda. ja olgu, ise teate. teie ju peate nende tunnetega elama, mitte mina.

selle asemel, et ennast erutada ja mingit vaenu otsima hakata, oleks keegi võinud ka arutlust ennast vaadata ja sellega midagi teha - nt natuke seda arendada ja suhelda nagu suured inimesed seda teevad, aga ei saa seda ju teha, kui keegi on otsustanud oma VETO sellele peale panna.
tegelikult olgu, nagu tahate. kui ei huvita, siis ei huvita. siis ei ole teiega midagi peale hakata.
vabandust, kui ma sellega kedagi segasin.
ega ma ei taha enam segada ka. selline „ei taha“ ja „ei tee“ ning „ise oled“ laadis suhtlemine ei ole mulle arusaadav. ma ei oska siiani sellega suhestuda. tehke omavahel klubi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 15:13
liiderdamine on liiderdamine ja korraliku pereeluga pole sellel mingit pistmist
˅ näita rohkem ˅
2015-04-21 17:20
Aga liiderlik tähendab ju eestvedajat, esirinnas olejat, asjade algatajat, elu edendajat, ühesõnaga LIIDRIT!!........
Mis küll teil nende vastu on?!?!!?
˅ näita rohkem ˅
2015-04-21 22:48
....ohhhh ma kohe ei taha sellele mõeldagi........
˅ näita rohkem ˅
2015-04-22 09:25
Mina pole veel oma silmaga näinud Boaaa liiderdamisekunsti.
˅ näita rohkem ˅
2015-04-26 16:02
meeldiv tõdeda kenasuudIus, et oled hästi kursis minu tegemistega
˅ näita rohkem ˅
2015-04-26 19:23
Brilla, kas üritad haardest vabaneda
˅ näita rohkem ˅
2015-04-26 19:34
Noh ma kord sattusin peale, kui ta sind jutukas kägistada ja kugistada püüdis
˅ näita rohkem ˅
2015-04-26 21:48
Tänan siirate sõnade eest mu rüütel!
˅ näita rohkem ˅
2015-04-26 22:27
Ei takista vallid, ei takista kraav.....
˅ näita rohkem ˅
2015-04-29 08:58
Me võiksime siin Boaaa jumaldamise klubi teha. Liikmemaksude ja põhikirjaga
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 17:22
Äbarikud, kirjutage nyyd mõned poeemid ka siia
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 21:38
Ma kujutan ette, kuidas turk loeb Harry Potterit triibulises maikas ja froteesokkides, plätud jala otsas ning eksleb armastuse radadel
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 21:41
millest siin jutt nüüd käib, mul juhe susiseb kuskil nurga taga
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 21:58
Mis asi on liiderlikkus?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 22:04
excessive indulgence in sensual pleasures
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 22:07
Liiderlik naine on liider meeste rajalt mahavõtmises.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 22:09
http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=liiderlikkus&F=M

ÕS-i järgi on liiderlikkus seksuaalne lodevus
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 22:11
see andmebaas on stangaaja pärand
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 22:18
Brillu kas lodevuse ja passiivsuse vahele saab asetada võrdusmärgi?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 22:20
Eesti kuulub paraku kultuuriruumi, kus skaala Nunna arhetüübist Prostituudini arhetüübini on väga ahtake. Seepärast, mulle meeldib Jotika definitsioon
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 22:28
stereotüüpide loomine, ühiskond ütleb et, lodev naine on lits, siinkohal olles vastuolus juba mitmete loogiliste järeldustega, mine keera telekas lahti ja lase keskmisel perekonnal vaatada seda, siis kui kellelegi ots peale tehakse pole hullu midagi aga niipea kui keegi näpib tissi siis hakkab uih ja aih pihta.

st ütle mehele ,et oled lodev siis on ta laisk, ütle naisele lodav siis mõeldakse seksuaalset käitumist. paras pask see ühiskond
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 22:47
Minule seostub seksuaalne lodevus pigem unise meritähega
Muidugi võib see nimetus tuleneda ka liiga lõdvast püksikummist.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 23:13
MA ei oodanud vastuseks entsüklopeedilisi termineid vaid siiski isiklikke arvamusi. Mida meie tänapäeva inimesed peame liiderlikuks. Mis on liiderlikkus meie endi silme läbi.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 23:15
aga võib olla see "lodev" naine otsib seda "õiget" ?

tõestisündinud lugu:
ise kuulsin pealt, kui abikaasad nääklesid ja mees sõimas oma naist litsikas
naine vastas rahulikult, enesekindlalt: õpi keppima, siis pole mul vaja mujalt otsida
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 23:24
vastuseks Sheebale: isiklikult peaks liiderlikuks sponsori otsijat kel pole miskit vastu pakkuda, nuh selline anna mulle 100 raha ja siis ma viskan ennast siruli, aja oma asi ära.vot tüüpi naised.
ja suckeri vastus on tõesti elust enesest isegi taolisi olukordi näinud nii naisel mehel kui mehelt naisele.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-03 23:32
Nii, aga nüüd siis selline küsimus meestele, et kui te peaks endale naist koju päriseks valima, siis kumb variant eelistatud saaks, liiderlik või mitte liiderlik?
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
21
22
23