Boaaa – minu sooviks ei ole siin mõnusalt olla, vaid arutleda, kui asi seda vajab. see on siin koht, kus mõeldakse. tegutsege, aga selle vahele võiks ka mõtelda. mitmele siit on seda tegelikult vaja. või ongi kellegi arusaam mõnususest see, kui millelegi mõtlema ei pea?
ega mina ei peagi sulle või kellelegi teisele meeldima – siin suhtlemiseks ei ole see ka oluline, aga teiste naiste (nt „korralike pereemade“ või kelle tahes) maha tegemine on minu arvates kõige mõttetum asi, millega teised naised tegeleda võiksid. sellega te vaid alandate ennast kui naist ega tekita enda vastu seda austust, mida te tegelikult tahate.
ja teiseks ma arvan, et asi ei olegi selles, kas keegi teile meeldib – mõtlemine ei meeldi teile. kui te arutlemisse teisiti suhtunud oleksite, siis saaksite ka minust aru ega tunneks tahtmist hakata kedagi paika panema.
ps – minu arvates on vale hakata maha tegema teisi emasid/naisi siis, kui te ise kas ei ole veel peresid endale soetanud või on teil see endal olemas, aga tahate elada teistsugust elu. kui endised „korralikud“ (st vastutustundlikud, hoolivad jne) emad nii teistesse emadesse suhtuma hakkavad, on midagi selles elus viltu. teatud aja pidid ju ka nemad emadena ise sama „korralikud“ olema. mõtelge sellele