Foorum
2010-12-16 20:29
hm. liidritest naised? ja kes need on? naised juhtivatelt ametikohtadelt? või peaksid nad olema natuke võimukamad, domineerivamad, ehk isegi agressiivsemad?
ja mida sa pead võltsmoraaliks? tegelikult mulle jäi selgusetuks ka see, et te peate siis liiderlikeks neid, kes suhtlevad korraga paljude meestega? nii peaks aru saama sellest või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 20:34
Juuksur millest sa aru ei saa....liiderlikud on liidritest naised...mis iganes eluvaldkonnast nad on ja nende seksuaalne sättumus on vaba
Juuksur kuidas sinuga on, oled liiderlik??
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 20:38
liiderlik on naine, kelles on liidrit. Näiteks scottish leaderit. Või kelle sees on parajasti liider. Paljud naised, muideks on hoopis siiderlikud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 20:43
vat ma ei saanud aru jah, kuna keegi tegelikult ei ole siin midagi selgitanud. tahtsin teada saada, kas te ise ka teate, millest te räägite ja kui teate, siis millset nimelt ma ütleks, et mõned oleksid valmis praegu vaidlema teiega ja peaksid seda nt litskuseks. mida te neile ültleksite selle peale? et siis mis suhtes on nn liiderlikkus erinev nn litsilikkusest vms? ma ei väida teile midagi, ma üritan natuke teid arutlema panna. aga te vist eriti ei taha selgitada?

tegelikult ma ei saanud ikkagi aru, keda sa naistest pead liidriteks. võib-olla oleks see arusaadavam, kui te räägiksite mitte liidritest vaid nednest, kellele meeldib natuke domineerid ja juhtida? loomult selliset st.
ma ise ei näe liiderlikkuse ja liidriks olemise vahel mingid erilist seost.

et seksuaalselt vabad? olgu peale, see selgitab siis nende suhtlemist mitmete meestega? no kui te nii ütlete
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 20:44
mikhan mis sa ajad siin asju segaseks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 20:44
Juuksur palju möla vähe iva....sa ei vastanud küsimusele?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 20:47
Booaa - ma võiksin sama ju teile ütelda? et palu seda ja tegelikult ei midagi ega ma ei ole ju ka siit siiani mingit vastust saanud.
millele ma vastama peaksin? et kas ma pean ennast liiderlikuks? ma arvan, et mitte. aga enne, kui ma sellele kindlamalt vastata saan, peaksin ma teada saama, kes on kes. või kuidas? teema tahatsid teha, aga selgitada ennast sa ei suuda
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 20:49
Juuksur ma vastasin su küsimusele, aga sulle pole vist kunagi küll
näitad äkki eeskuju...kes sa oled Juuksur...kes on kes?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 20:59
Boaaa, no kui sa arvad, et sa oled juba vastanu minule ja enam nagu midagi arutada ei olegi, siis milleks seda alateemat siia veel teha vaja oli? kas mitte selle jaoks, et natuke arutleda? või peaks arutamatagi teadma, millest te räägite ja millega tegemist on?
ma väitsin, et liiderlikust võidakse suhestada litsakusega. ma kuulsin siin väidet, et tegemist on millegi muuga. miks?
miks on see teie meelest erinev. kas litsakam on natuke halvem kui liiderlikuks nimetamine.. sellest tuleb?
mind huvitabki see, et mida te ise asjast arvate. ja mind huvitaks just nende naiste arvamus, kes ise ennast liiderlikeks nt peavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:02
Juuksur liiderlikkus võib olla litsakus aga ei pruugi....mis on litsakus?? igaüks suhtub sõnadesse ja nende tähendustesse erinevalt...sõnamõng on tore...milleks võtta pinget mingite tähenduste pärast
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:06
Boaaa - näitan eeskuju milles? sellega, et ütlen, kes on minu arvates liiderlik? kui te tahate peate nendeks naisi, kes suhtlevad seksuaalselt mitme mehega korraga, siis jah, sellise arusaama järgi ei ole ma liiderlik tegelane.

nagu ma enne rääkisin, siis minu meelest on sellega sama, mis litsakusega ja litsidega. tehti kunagi ka selline teema siin, aga ka seal teemas ei saanud see tegelikult selgeks. paika midagi ei pannud st. olid erinevad arvamused. ma arvan, et sarnane olukord on ka selle liiderlikkusega. ma tahtsin teada, kas keegi suudab ka defineerida seda. litsi teemas arutati seda pikalt
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:09
Boaaa- no aga mida sina litsakuseks pead siis? või telgelikult peaks coyalt endalt endalt uurima seda, kuna tema teadis väita, et tegemist on erinevate asjadega naised jääge nüüd endale kindlaks ja rääkige natuke selgemalt
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:15
http://et.wikipedia.org/w/index.php?title=Eri%3AOtsimine&redirs=0&search=liiderlikkus&fulltext=Search&ns0=1

Juuksur palun loe ja mõtiskle...koguaeg ei pea kõike defineerima
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:22
eh Boaaa. ma arvasin, et sa oled võimeline natuke enamaks kui tegelema mingite vihjete andmisega. mida ma selle lingiga tegema peaksin? mida ma sealt siis pidin teada saama? peaksin piiblit uurima hakkama?

kas te ei ole siis endale seda selgeks mõelnud?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:24
Juuksur sinu lagi piirdub provotseerimisega, aga küsimusele sa ei vasta...ei vasta sina ei vasta mina
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:25
samas vihje ise ei olnud vale, aga kas see "liiderlik" natuke vanaaegne nimetus ei ole? et liiderlikkus oleks siis kasinuse vastand v?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:28
millele ma ei vastanud? ma vastasin juba enda teada. või tahtsid sa minult teada saada, mis on litsakus? oh selleks peaksid sa uurima enne teist teemat, seal on sellest pikalt. ja tegelikult ma ei rääkinud siin endast või minu arusaamadest selles asjas.
ma ei nimeta kedagi mitte kuidagi. ma tahtsin teada, miks te ennast nii nimetada tahate ja veel sellega ka mh rahul olete.
litsakusga te tei tegele teie enda arvates (st coya arvates), aga liiderlikuks ennast peate. mingite arvamsute järgi on tegemist ühe ja sama asjaga. kus on loogika?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:36
coya, kas sa ise ei tahaks kommenteerida? mida sa pidasid silmas litsilikkuse all ja mis see liiderlikkus sinu meelest on või olete Boaaaga nendes asjades samal arvamusel? kui sa muud ei taha teha, siis sa võiksid selgeks teha mulle, kes on need liidrist naised
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:39
Juuksur - kas on mõni asi millest sa aru ka saad?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:50
3nu - vat mul on jah see viga, et ma mõtlen. nt mõtlen enne, kui ma mingeid nimetusi välja pakkuma hakkana.
mulle tundub,et ma saan praegu natuke rohkemgi aru kui need teised, kes siin suhelnud on. midagi kindalt ei ole ma siit siiani kuulnud.
või ehk tahad sina rääkida sellest, kes on liiderlikud naised?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:51
kus ta siis saab,kui teiste käest küsib ja ise vastata ei oska
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:58
Igasse teemasse tuleb ainult üks ja sama tekst .... ma ei saa aru seletage mulle ..... mismõttes ei saa aru ...... siin on teemad et neid arutada, mitte et kellelegi seletada mida arutatakse.

Vabandan teemavälise postituse pärast.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:59
tead, millest ma tegelikult aru ei saa?
mitte sellest, et keegi ennast liiderlikuks pidada tahab või kas ta sellest rääkida tahab. see ei ole praegu olulinegi.
arusaamatu on see, et räägitakse mingist võltsmoraalist, mida neil naistel ei pidavat olema, aga samas see sama võltsmoraal vms see, mis ei võimalda neil naistele ennast nimetada litsakateks. ma teame ju (või on kedagi, kes saab "litsakusest" teisiti aru?), et litsakus ja liidelikkus on tegelikult võrdsustatavad ja neist saadakse sarnaselt aru. see, kuidas keegi seda selgitada tahab, on erinev.
seega kuidas saab samal ajal olla ja mitte olla liiderlik?
ma ei taha kedagi solvata. mina ei ole kedagi siin nimetama hakanud, ka litsideks ei nimetaks ma kedagi, aga tundub, et on naisi, kes ennast nimetavad nii ja mh on pandud sellele tegevusel ka teine nimi - liiderlikud.

tegelikult, naised, nimetage ennast kuidas tahate, peamine, et te ise endale valetama ei hakka
mina ainult tahtsin teada, miks ja mida nad silmas sellega peavad
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:00
coya -millele ma vastata ei osanud?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:03
kuidas sina juuksur ennast analüüsiksid?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:06
Liiderlikul naisel polegi kindlat tähendust.Küsimus on selles,kuidas keegi selle nimetuse omaks võtab või,kes kellegile midagi külge kleebib Vanasti öeldi,et lits on lahke anniga naine Vahel vihased mehed väljendavad naisi niimoodi,kes kohe kätte ei anna.Ka naised nimetavad üksteist mingil põhjusel liiderlikuks.Mõne jaoks see sõna solvav.Võib ka nii nimetada,et litsakal võltsmoraal puudub?
Nüüd läheb kõik juba üsna keeruliseks.mulle meeldib kui liiderlikke naisi oleks rohkem
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:10
3nu - ma saan aru, et sa oled natuke erutatud minu peale, aga sa ei pea seda olema. mina sulle midagi teinud ei ole ja sina mulle ka mitte. see, et sa ei saa aru minust, ei ole minu probleem.
sellega ma ju siin tegelengi praegu, et panna teid arutlema. mida te räägite sellest arutamisest, kui te tegelikult ei aruta midagi?
ja siis tahate, et oleks midagi selge ka?
3nu, arutlused selle jaoks ongi, et asjad selgemaks saaksid.
ku sa tahad arutada midagi, siis tee seda, aga sa aruta nii, et sa ise ka samal ajal saaksid aru sellest, millest sa tegelikult räägid.
kui sulle nt pakutakse arutlemiseks mingi teema, millest sa isegi aru ei saa ja mida keegi teine ka sulle selgitada ei suuda, kuid sinult tahetakse,et sa teeksid selle teema teistele selgeks ja arusaadavaks. mida sa siis teeksid?
sarnane olukord on ka praegu.
enne tulek asjad arusaadavaks rääkida ja siis saame ka midagi arutama hakata.
see tingib selle, et sul on parem teistega suhelda ja et te saate ka teineteisest samamoodi aru. muidu vaidlete mõtetult.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:16
ja 3nu veel, mis puutub sellesse, et ma ei saa millestki aru, siis ma soovitan sulle mõelda rohkem oma peaga ja vähem teiste peadega. siis sa enam selliseid asju mulle ei räägiks ja võiksid isegi mu jutust mõnikord aru saada nt
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:17
mikhan , kus sa oled nüüd
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:19
Point selles seisnebki, et ma mõtlen oma peaga mitte teiste omaga. Ja saan loetu mõttest aru.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:20
kohe ma teen teile need asjad selgeks,vaielgem, kuid enne täpsustagem terminid, ütles kunagi üks suur teadlane.
Liiderlikud naised on kõik naised kelle käest on lootist keppi saada, väga lahedad naised ühesünaga. Litsid- need on väga pahad inimesed, sõbrale annavad, a mulle ei anna.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:22
3nu- ma saan aru, et sa tahad mulle selgeks teha, et ma ei saa aru, aga ehk olid sina see, kes minu mõttest aru ei saanud? võib-olla ma vahel teen ennast lollimaks teie jaoks ja seda nt selleks ,et teada saada, kuida te ise mõtleksite? ehk siis ma tahan sellega teid ennast mõtlema panna, mitte ei taha, et te mulle midagi selgitama hakkate
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:23
ma võin lugeda ükskõik millise peaga,aga juuksuri mõtet ikka ei taipa
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:24
coya - siis oled sa rumalam naine kui ma arvasin
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:25
huviav kuidas siis mikhan nt minus aru saab ja teie ei suuda seda teha?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:29
oh, nüüd hakkab lahedaid vastuseid tulema
˅ näita rohkem ˅
juuksur - sinu mõttest ongi raske aru saada, sest sa mõtled kõik asjad liiga keeruliseks.....
˅ näita rohkem ˅
võtan seda,kui komplimenti juusur aga ju siis te mikhaniga olete teineteist leidnud..liiderdage vaikselt omaette ja arutlege ning anlüüsige teineteist.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:31
mul on hea tuju, muud ei midagi.) ega ma muidu ei analüüsiks teid siin praegu
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:32
3nu - mina mõtlen asjad keeruliseks? kuidas ma seda teen siis? asjad tuleb ikka lihtsamaks mõelda minu arvates
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:35
vahel peabki selle jaoks, et midagi lihtsamaks saaks, selle enne veidi keeruliseks mõtlema. mõtlemine ongi keeruline tegevus
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:41
olgu, mikhan. räägi mulle sellest lootusest miks loodetakse, et on olemas mingid naised, kelle käest midagi saada võib? kuidas sa tead, et neilt saab? kas on mingid tundemärgid nt?
kas sa oled selliste naiste käest saanud siis midagi?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:43
Juuksur, kas sina pead palju mõtlema?Räägi kuidas sinul selle liiderlikusega momendil olukord?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:46
risto - vat sinuga ei ole kellelgi erilisi probleem, sinuga saab lihtsalt hakkama. seda kuna sa ei tee kunagi midagi keeruliseks ja tegelikult ka lihtsaks mitte. kas sa mõtled ka kunagi või tundub mulle, et sa mõtled?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:53
no olgu, ma räägin
niisiis liiderlike käest ma saan, kas varsti või võibolla või natuke juba olen saanud. Litside käest jälle ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:55
seega litsid naised ei taha kellelegi (või kindlatele tegelastele) anda, aga liiderlikega on asjad teistmoodi - nendelt ikka saab?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 22:56
tegelikult me räägime ju vabameelsusest on ju? miks nad seda liiderlikkuseks nimetavad? või on see parem?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 23:06
Liiderlik - liidritaoline
Liider - inimene,kes tahab,oskab,suudab olla edukas.Ta on parem,kui teised ja ta jõuab rohkem kui teised.
Põhjused miks liidreid sõimatakse:
Konkurendid on ikka olnud liidritele kadedad.
Kõik soovivad olla liidrite jüngriteks ja vihastavad need keda liider enda vääriliseks ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 23:11
vat, tuli definitsioon. ometi midagi teistsugust ka
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 23:14
jfjm - aga sa mõtle nüüd naistele ja sellele, mida sa liiderlikkusest enne teadsid nind jpüüa siis defineerida, kes on liiderlikud naised..
kas saaksid sama tulemuse?
˅ näita rohkem ˅