Foorum
1
2
2010-12-11 17:39
Newschool,võin sulle tõlkida: ei otsi,tähendab,et valin väga hoolikalt.Ja vaata kommisid pildi all.Kõik samad tegelased ja paljudel ka sama teks.Nagu koerad,kes käivad ja sirtsutavad iga posti peale
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 17:55
Eks nende piltidega ka nii,et kes ei tahaks olla pilkupüüdev ja kui veidi rohkem riidevaba pinda ,siis see ju niiöelda müübki..aga eks see kirjade omanik teeb oma valikud ikka ise ja omas peas olenemata siis mida ta ankeeti kirjutas..oli see siis sõprus või ajviide või veel miskit kolmandat..aga jah kes ankeeti vaatab võib muiata ,et mida kuradit..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 19:30
Parmaleikin siin suht alguses kirjutas et äkki oli inimene mingis nö affekti seisundis või siis vihane maailma peale.
Eks sellel ole tõsi taga. Algul on enamusel kasutajatel väga tagasihoidlik profiil ning siis hakatakse seda järgemööda täita.
Iga kord kui mingi asi siinses keskkonnas korraks häirib siis lisatakse lause oma ankeedile a-la "Pilditutele ei vasta" vms (teate küll neid tüüpilise lauseid mis enamusest ankeetidest läbi käivad).
Tunnistan et ka enda ankeet on just sellisel teel muutunud just selliseks nagu ta praegu on
Ning teemaalgataja küsimusega olen päri ... mille krdi pärast on sul vaja ankeedile panna tuti- või riistapilte kui sa otsid vaid sõprust?
Tegelikult ma arvan et see teema haakub väga tihedalt minu teemaga "Seksuaalse alatooniga ekshibitsionism"
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 20:50
Aga äkki mõni arvab, et seks, üheöösuhe jne. ongi sõprus?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 20:51
hmm .. krt siis peaks ikka inimestel sündides manual kaasas olema et mis mudel ta siis ikkagi on ja mida ning kuidas ta näeb
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 21:07
Sellest ma aru ei saa, miks otsitakse siit üheöösuhet? Mõni kirjutab ja küsib otse et kas oleksin nõus? Ma ei saa aru, mida see üks öö annab? Et kas tahetakse siis lihtsalt huvist ära proovida või ongi mõne mehe reegliks? Ei tea, kas mõni naine sellise asjaga üldse nõus ka on va tasulised?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 21:17
ehh barb barb
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 21:20
Barb,tasuline tahab ikka nii mitu ööd,et kui palju talle maksetakse
Üheöö suhe mõiste oli minu arvates see,kus kusagil pubis või klubis kohtasid ja seejärel kohe tutvumisel öö koos veetsid
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 21:24
Üheöösuhe tähendab ikka seksi juhuslikult kohtunud ja hiljem tundmatutena lahkunud inimeste vahel.Aga kui seda kohtumist on netis mitu päeva ettevalmistatud,siis pole ju enam üheöösuhe.Siinsed niinimetatud üheöösuhted on pigem luhtunud lootused
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 21:26
No mis barb barb Ma siin hakkasin mõtlema et mida selle üheööga siis taotletakse? Seda jah, arvasin minagi et rohkem selline et kohtutakse kuskil ja siis las käia aga no kohe special ühte ööd siin otsida, njaa, saa nüüd meestest aru
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 21:36
barb mehed tahavad aasta lõpus teha kokkuvõtteid, hea, et mingile registrile andmeid esitama ei pea...., samas ka hea sõprade eest praalida, kui palju ma olen saand, no raha eest saab kõike proovi sa ilma....
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 21:38
Seda küll a miks ma peaksin mingit suva lõngusega niisama seksutama, kui ette teada et jääb vaid üheöösuhteks? Naljavennad
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 21:40
Barb tee lihtsalt testiks üks uuring... pane otsingusse et oled mees ja otsid naist kes soovib üheöösuhet ... isegi naised ise tahavad üheöösuhteid nii et imelikku poile siin midagi .. veel vähem on see naljakas
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 21:52
Milleks selline vaev? Egas siis mingi suvalisega kohe voodisse ronita, ikka otsitakse ju meelepärane. Ja peale otsinguid vaid üheööseks?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 21:55
nice, no tegin soovitatud välkuuringu. Peale seksi tuli jah kohe kas grupiseks või lihtsalt üheöösuhe, eelkõige ikkagi ju otsitakse niisama seksi, mõni lisab terve gategooria.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:03
asi ei olegi selles mida veel lisaks otsitakse vaid see millega nõustutakse.
Ehk siis kui on märgitud üheöösuhe, järelikult naisele sobib ka vaid ühekordne seks.
Ja ma arvan selles pole midagi imelikku. Väga paljud naised ei tahagi anda meestele mingisugust valearusaama et tahaks midagi enamar. Paljud muud ei soovigi kui vaid üks kord seksi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:04
seda on eriti täiskuul näha....
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:10
Ma tegelikult ka ei saa aru milleks näha vaeva otsimisega ja siis üheks ööks. Mõni selline naine võiks kommenteerida miks ta on nõus suva lõngusega kohe kohtuma ja ainult üheks ööks. Mis see annab? Ma üritasin mõelda aga midagi tarka välja ei mõelnud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:14
Kust otsast te võtate et see naine omale lõnguse valiks?
Või äkki defineerite mulle sõna "lõngus" ära .. äkki mu arusaam antud sõnast on teistsugune
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:19
Lõngus= suvaline töll
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:23
Just Desire sõnastas lahti. No isegi kui lõngusena välja ei näe, siis ponks poisiga ma küll üheöösuhtega ei nõustuks st et kui ikka on hea asi, tahaks veel.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:28
Ja siis räägitakse et mehed on pealetükkivad
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:29
Tegelikult räägin endast. Oli kunagi üks pidu. Sain hullult nunnu kutiga tuttavaks (oligi ilus, mitte ma ei joonud teda ilusaks ) Ta oli nii sex, et peale pidu otsustasin, et tahaks peale tantsimise lähemalt tutvuda Mõeldud tehtud. Mina võtsin seda kui üheöösuhet (no oli tookord selline tahtmine ) ja võtsingi seda nii. Öö oli muidugi vapustav. Elekter ja keemia ja sobivus ja mis kõik veel. Magada polnud tahtmistki. Järgmine päev kui asutasin ennast koju minema küsis aga see kutt millal me veel kohtume. Ausalt öelda jäin vist väga lolli näoga vahtima. No ja sellest üheöösuhtest tuli kolm ja pool aastat kestev suhe. Rohkem üheöösuhteid pole olnud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 23:28
Tegelikult on meestel vist küll,et linnuke kirja ja edasi,aga naistele tähendab see üheöösuhe vist rohkem kõlblikuse kontrolli, kui ei kõlba,siis lihtne öelda,et oligi plaanitud korraks vaid
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 23:40
Huvitav aga mis saaks juhul kui kõlbaks? St oli plaanitud üheöösuhteks aga meeldis nii et tahaks korrata?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 23:57
Neil,kes just raha ei teeni,on see üheöösuhe tavaliselt kombinatsioonis teiste võimalustega
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 00:07
Minule meeldis aga ma kordagi ei mõelnud, et kohtuks ka edaspidi. Ma võtsingi seda kui ühekordset projekti. Ma poleks iial arvanud, et sellest nii pikk suhe tuleb. Samas klapp oli, mõlemad olid vabad, ettepanek suhteks tuli temalt... nooh miks mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 10:43
jfjm-il on tõetera jutus sees. Kuid ma kahtlen kas iga üheöösuhte otsija ikka seda samamoodi mõistab. Et kohtume ja vaatab kas on mõtet enam uuesti kohtuda või ei.
Samas kui sellest lähtuda siis võib ka iga suhe, mis on loodud seksi eesmärgiga võib osutuda vaid üheöösuhteks (mine tea äkki satud Desire otsa ja ta teeb sulle selja peale triibulised.. ei tea kas julgekski enam kohtuda) Kui miski ei sobi ega siis rohkem selle inimesega kohtuda ei tahetagi.
Kuid sellisel juhul ütleb mu loogika et inimene kes otsib üheöösuhet on juba ette ära otsustanud enda jaoks et see kohtumine saab olema nii õudne et ega sealt edasi polegi enam mõtet kohtuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 11:14
Üheöösuhe on lihtsalt hea ja kerge võimalus tegeleda millegi meeldivaga, omamata mingeid hilisemaid kohustusi. Interneti teel jah, ei saa seda just nii kutsuda. Kui aga kuskil väljas olles kohtuda ja on klapp, miks ei võiks seda siis voodis lõpetada.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 11:36
Vot just Katsa, ma mõtlesin samamoodi. Lihtsalt ei arvestanud, et sellest võiks suhe tulla.
Kui nüüd sexist rääkida ja küünejälgedest mehe seljal siis mul on juhtunud küll
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 11:38
Arvatavasti paljudel veidi pikemaid küüni omavatel naistel on
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 11:44
Küünte pikkus ei mängigi rolli. Kui on ikka nii kuramuse mõnus siis võtab kratsima küll
˅ näita rohkem ˅
1
2