Foorum
1
2
2010-12-10 19:32
Ma olen suhteliselt palju profiile siin vaadanud ja imestanud. Paljud naised panevad endast alasti pilte üles ning märgivad profiili, et otsivad ainult sõprust. Mis selle mõte on?
Miks on nii, et kui ma kirjutan kellegile pikalt ja huvitavalt siis ma saan vastu ainult mõttetuid ja täiesti rääkimisisu äravõtvaid kirju nagu näiteks -"kuum" või "ja sa oled ilus ka" KUIGI ise märgib oma profiilis, et vihkab ühesõnalisi ning sisutuid kirju.
Miks tehakse siin foorumis pidevalt mehi maha?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 19:41
milline on sinu pikk ja sisutihe kiri?....
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 19:45
Ära kirjuta siis 25 stele.

ps. Foorum ongi kirjanikele. Elad ennast siin välja siis enam kirja kirjutamsieks ei jäägi seda annet eriti järgi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 19:51
parma-
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 19:58
No on ju. Mida seal ikka piakt seletada. Kõsid omad küsimused ära ja saad siis vastuse või mitte ja asud aga tegutsema.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:03
Alustasime ilmselt paljud,pikemate kenasti ritta sätitud lausetega,nu ikka mulje parem et oleks Reaalis toimib tihti lakoonilisus paremini,minu arvates.Jah.Või ei.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:10
@ Coya veits rumal küsimus, no offence.
@ Parma Miks paluda teistelt seda mida sa ise niikuinii ei annaks?
Need ei olegi päris küsimused, millele saab vastuseid panna, saab ainult arvamusi esitada.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:12
@ foreveryoung . Asi ei toimu ju reaalis? Ma arvan,et palju tahetakse aga vähe antakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:17
new..ega loll pole see,kes lollisti ütleb,vaid see,kes mõtleb
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:22
miks ei või alasti piltidega sõprust otsida?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:26
ka munnipildiga kasutaja võib olla tore,normaalne inimene kunagi ei maksa luua illusioone ega olla eelarvamuste kütkeis sellel põhjusel ma väidangi,et reaalsus on piiritu aga hirmus arakesi on palju,tõesti
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:28
Alasti pilt on endale tähelepanu otsimine Kui piltidel mõlemad pooled on alasti,eks siis sõprus kohe tulemas
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:41
Ma ei ole väitnud, et nokupildimehed ei saa sõbralikud olla .See kes lollisti ütleb, see ka lollisti mõtleb. Miks sul on vaja sellist tähelepanu mida sul vaja pole?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:41
See on puht psüholoogiline värk.
Kui profiili kirjutati, siis kasutja vbla olimingis afketi seisundis. Kuri maailma peale või midagi sarnast. järgmine hetk kui pani kuulutuse, siis olid teised tunded ehk natuke ülemeelik isegi ja kui kirjutamiseks läheb, siis võibolla on hoopis järgmine päev ja mõtted mujal. Nii ta käib.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:49
@Parma . Ma ei rääkinud ühest kindlast inimesest. Selliseid inimesi on siin märgatavalt näha.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 20:56
No ega inimesed on enam-vähem üheusugused.
See on nagu Vasara lukk, et ühe võtmega on võimalik mitu lukku lahti keerata.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 21:00
Oi parma, parmakene. Kas sa käid uksi ka muukimas või? Ma arvasin, et peale seximise ei jää sul enam ühekski muuks lolluseks aega
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 21:05
Käeraudadega on sama lugu. Vahel vaja ka neid muukida.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 21:06
@ Parma
Palun muugi need siis oma Vasara lukuga lahti ja räägi miks nii on
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 21:10
Parma, ma olin täiesti kindel, et ega sa mind enam üllatada ei suuda. Aga vot mis kõik välja tuleb. Sa muugid käeraudugi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 21:21
Mis seal keerulist on.
Kõik oleneb mis olekus see tegelane parasjagu on. Mis kontekstis. Mõned arvavad, et teised ka näevad milline ta parasjagu seal ekraani taga on Et tehaks ekonto ja kas teie siis ei teagi et mina olen vot selline ja selline ja mina ei kirjutagi pikalt ja tihedalt.

Ah see tuleb nii pikk jutt.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 21:27
@Parma Okei ,see oli küll jama jutt . Ma olen selline uudishimulik ning ilmselgelt ma ei saa vastust siit miks inimesed nii käituvad, aga tegelt vahet ju pole ka.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 21:29
Pole seal jamat midagi. Saad vanemaks saad asjast aru.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 21:52
@Parma Ma võin olla ka 75, seal vahet pole. Esiteks sa pöördusid teemast täiesti kõrvale ning lisaks ma ei saanud aru mida sa kirjutasid, no offence.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 22:02
Asjata on otsida inimeste tegutsemises kõiges varjatud motiive ja tagamõtteid, et vott panen alasti pildi aga ankeeti ei kirjuta et seksi tahan. Alasti pilt võis olla pandud, sest see pilt meeldis ja kus seda mujal ikka näidata, see mida keda otitakse on teine teema, seost nende kahe asja vahel kas on või ei ole, nagu see kas on sulle probleem või siis ei ole
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 22:05
Newschool. Sa ei peagi praegu sellest aru saama. See tuleb iseenesest see aru saamine, kui tuleb. Aga loodame, et tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 22:08
Newschool,sa oled kuulnud ütlemist,et mehed armastavad silmadega ja naised kõrvadega?Naised teavad seda ja panevad sellised pildid,nagu näha soovitakse.Nüüd on meeste kord mesijuttu puhuda
Ankeeti uurides,tuleb osata lugeda ka ridade vahelt,aga seda raamatust ei õpi,Õpetavad kogemused,sest puuduvad kindlad reeglid.On vaid üks reegel: Ära kunagi ütle välja,mida sa sealt lugesid
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 22:18
ei ole mõtet pikki kirju kirjutada, ajaraiskamine. tahtmine olla taevariik, saamine...
klapp tekib nendega kellega klapp sobib, see tekib ka 1 lausega.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 22:22
interneti mõte on olla lühike ja lööv. keegi ei viitsi netis lugeda pikka teemat. wikileaksi kirjadest on selgunud et isegi diplomaadid kasutavad 1-2 realist kommunikeerimise viisi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 22:25
Millegipärast kõik naised ei taha ilusaid sõnu...tahaksid,et sõnade taga oleks kohe tegu
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 22:44
ilusaid sõnu tahavad vast vanemad naised. noored on rohkem tegijad
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 22:49
Papi,kust tead sina,mida naised tahavad?Nad ei tea seda ju isegi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 22:57
aga "vast" ongi see oleks. noorematega suheldes on rohkem see "okei, saame kohe kokku jne". vanematega tuleb rohkem suhelda, mida vanemaks inimene saab seda suuremad hirmud vms.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 23:04
Papi.. see on ettevaatlikus ja kuulub enesealalhoiuinstinkti manu ja tuleb eluõppetundidest...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 23:07
noh jah, vahet pole aga nii ta on. noortega on kuidagi õudsalt lihtne, piisab ainult öelda lähme ja ...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 23:46
huvitav, kas papi siis ise ka nooreke, et teab, milleks noored kohe valmis on. ei usu, et kõik noored kohe sõrmenipsu peale kohale tormavad, kindlasti mitte. eriti kui nipsutajaks on mingi vanatoi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 23:47
pigem ma olen ise hull pidur
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 23:55
pole veel siiani kohanud hullu, kes ise ennast hulluks nimetab....
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 00:17
Aike ütleks nüüd,et elus võib kõike ette tulla,peale iseenda tagumiku
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 11:18
Ma ei tea kui paljastavad minu enda pildid on kuid ka minul olnud ankeedis märge et tutvun sõpruse eesmärgil. Kogemusest lähtuvalt võin kinnitada et see hoiab natuke, toonitan natuke tagasi. Kui lisada veel et otsitakse tõsiseltvõetavat sõpra ( minu jaoks tähendab see siis et pole huvitatud üheöösuhetest jne ) on rohkem rahu majas. Samas see tekitab lisaküsimusi. Mõni tarkpea tundis huvi et kas tõesti võiks siit portaalist tõsiseltvõetavat sõpra leida? No mis ma ikka kosta oskan Head sõpra võib leida kust tahes ja mina olen siit leidnud nii virtuaalseid kui ka reaalseid sõpru. Justnimelt sõpru ehk inimesi kes on minuga ka muul kujul lävimisest huvitatud, mitte ei mõtle igal sammul kuidas vaid k***i teha. Selliseid inimesi hindan rohkem. Tutvumisel või kasvõi vastamisel kirjadele, võtan arvesse ka seda, kuidas on inimene mind siin hinnanud, kommenteerinud. Kui ta hindab, kommib vaid tissi pilte, siis on teada et inimesena ma teda nii ei huvita, teda huvitab minu keha. Ega seda saagi ju eriti pahaks panna, eks ma annan endale ka aru, millises portaalis oleme Mul pole midagi seksi vastu, eriti kui õnnestub leida enda jaoks meelepärane partner kuid minu eesmärgiks siin pole enam ammugi seksi leidmine, no ehk ka natuke sp et ma olen juba leidnud inimese kellega sellega tegeleda kuid kuna mõned asjad selle suhtluse juures jäävad vajaka siis alateadvuses ei pane ma kätt uuele tutvusele ette. Ja niisama tuttavaid otsin ka edasi
Minu jaoks vahet pole kui pika kirja ma saan. Selekteerin välja ikka ja ainuld pildikogu järgi. Pildid mis avaldavad muljet, tekitavad ka vastamisesoovi. Kui noormees mulle sümpatiseerib saab ta vastuse ka vaid ühelauselisele kirjale või vaid " terele ".
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:08
Eile õhtul rääkisin ühe preiliga kes väitis täielikult et siin portaalis on kirjanikud,muidu puhujad jne... aga tegijatest pole eriti halligi... ja kui keegi ongi siis kohe taha ja kõikja neid pidi ka näpu täis olema kes julgevad kokku saada...huvitav..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:13
barb..kui sul olemas see kindel,miks sa siis uusi tuttavaid otsid..milles point?Et kui praegune maha jätab,on kohe uus võtta v?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:16
Huvitav jah Minuga tutvuda soovijad on küll kõik kohe nõus kohtuma. Iga päev on postkastis kirjad, paljud neist ühtedelt ja samadelt et " kohtuks ja kohe ". Nii palju olen hakanud valima et kui inimene siia pilti lisada ei taha ja ankeediski märgitud et ei julge siis sellistega ma suhtlust edasi ei areta st kaugemale kui virtuaalne suhtlus kindlasti ei läheks. Sellised tegelased huvituvadki pigem kuskil pimedas, teki all nahkerdamisest kui tõsisemast suhtlusest.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:19
no aga see ei olnud vastus minu küsimusele
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:20
coya: Suhtlus mis vaid seksil põhineb mind siiski ei huvita. Hetkel jah rahuldab vajadusi aga minu sooviks on leida endale pikemaaegsem sõber kellega mitte vaid seksimise eesmärgil kohtuda. Praegune suhtlus mulle muud ei paku
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:21
coya: Siin ei jõua nii kiirelt vastatagi kui küsida jõutakse
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:21
Vana35 - Ei oska öelda. Ma ei ole muidugi kellegiga siit portaalist (VEEL) kokku saanud, aga ma ei pelgaks sellist asja.
Jhjm - Ma jään ikkagi oma arvamuse juurde, et pole vaja paljaid pilte panna kui sa niikuinii sellist tähelepanu ei otsi. See ei häiri mind kuidagi, vaid paneb lihtsalt mõtlema mis selle inimese peas toimub.
Pikkadest kirjadest arvan ma niipalju, et nad tahavad küll ilusaid ja pikki kirju kuid nad ise ei oska vastata kuidagi. Asi jääb ju poolikuks kui teine pool ei funka. Samas jälle, see ei häiri mind vaid paneb mõtisklema.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:23
barb..võta sis aega
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:28
coya: Minul on tekkinud tunne et ainus kes siin kedagi võiks maha jätta, olen mina ise, praegust tutvust silmas pidades. Samas, päris julgelt ka ei kinnitaks
Sellest aga aru ei saa, kui inimesel on juba midagi kindlat tekkinud, miks siis lisa vajatakse. Kui mina leiaksin püsivama, mind rahuldava variandi siis jääksin sellele kindlaks st ma ei otsiks mingit lisa.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:30
tänx,sain oma küsimusele vastuse
˅ näita rohkem ˅
1
2