Ma ei tea kui paljastavad minu enda pildid on
kuid ka minul olnud ankeedis märge et tutvun sõpruse eesmärgil. Kogemusest lähtuvalt võin kinnitada et see hoiab natuke, toonitan natuke
tagasi. Kui lisada veel et otsitakse tõsiseltvõetavat sõpra ( minu jaoks tähendab see siis et pole huvitatud üheöösuhetest jne ) on rohkem rahu majas. Samas see tekitab lisaküsimusi. Mõni tarkpea tundis huvi et kas tõesti võiks siit portaalist tõsiseltvõetavat sõpra leida? No mis ma ikka kosta oskan
Head sõpra võib leida kust tahes ja mina olen siit leidnud nii virtuaalseid kui ka reaalseid sõpru. Justnimelt sõpru ehk inimesi kes on minuga ka muul kujul lävimisest huvitatud, mitte ei mõtle igal sammul kuidas vaid k***i teha. Selliseid inimesi hindan rohkem. Tutvumisel või kasvõi vastamisel kirjadele, võtan arvesse ka seda, kuidas on inimene mind siin hinnanud, kommenteerinud. Kui ta hindab, kommib vaid tissi pilte, siis on teada et inimesena ma teda nii ei huvita, teda huvitab minu keha. Ega seda saagi ju eriti pahaks panna, eks ma annan endale ka aru, millises portaalis oleme
Mul pole midagi seksi vastu, eriti kui õnnestub leida enda jaoks meelepärane partner kuid minu eesmärgiks siin pole enam ammugi seksi leidmine, no ehk ka natuke sp et ma olen juba leidnud inimese kellega sellega tegeleda kuid kuna mõned asjad selle suhtluse juures jäävad vajaka siis alateadvuses ei pane ma kätt uuele tutvusele ette. Ja niisama tuttavaid otsin ka edasi
Minu jaoks vahet pole kui pika kirja ma saan. Selekteerin välja ikka ja ainuld pildikogu järgi. Pildid mis avaldavad muljet, tekitavad ka vastamisesoovi. Kui noormees mulle sümpatiseerib saab ta vastuse ka vaid ühelauselisele kirjale või vaid " terele ".