Foorum
1
2
2009-09-13 10:59
Kas naised on sama himurad kui mehed?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 11:12
kindlasti,kuid nad on lihtsalt valivamad
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 11:14
Kas siis MEIE MEHED oleme nõus kõiki ja kõike põrutama ?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 18:36
aga miks mitte?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 18:39
No mina isiklikult arvan,et kõigega ma voodisse küll ei poe Ikka sellega kes mulle meeldib ja kellega on keemia
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 18:45
See ka minu mõte, et kui on tõmme, siis usun, et naised on sama himurad kui mehed, kui mitte rohkemgi , eks see ole igalühel individuaalne
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 18:46
eelmine oli vastus püstitatud teemale
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 18:56
Arvan küll et naised sama himurad, või veel rohkem! Aga kui naine julgeb öelda, et ta tahab ...... siis on ta ju kohe lits!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 18:58
Aga kes siis mees on kui kohe küsib kui tahab?Pervo?? Ja saab vastu lõgemeid
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 19:05
Ei pruugi olla pervo! Iseasi kuidas sa seda küsid! Mõni oskab ju niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilusti küsida! Aga meestel see ikka loomulikum ja ühiskonna poolt aktsepteeritavam esimene samm teha!
Püsisuhtes muidugi teised reeglid
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 19:08
Huvitav oleks teada kohe mis moodi küsida võhivõõra naise käest ilusasti seksi sedasi ,et see toimiks ka.
Jah ma saan aru pikast suhtlusest aga kohe nii ,et vaat kullake sa mulle jubedasti meeldid ja ,et lähme nüüd
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 19:24
Lähtume ikka sellest, et see ongi ju seksiportaal! Ja no saab ilusti küsida! Usu mind!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-13 19:25
Ok ma pean Sind kui naisteesindajat siinkohal uskuma
˅ näita rohkem ˅
2009-09-14 14:05
Ma räägin ikka ainult enda eest! Aga kui vaadata ümberringi kui palju on õnnetuid ja kurb-kurjasid naisi, siis mehed vist ikka ei oska küsida! Läks teemast jälle välja!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-14 19:49
Tundub, et apelsinil ja amorel suht õigus!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-14 22:39
pole olemas naisi ja medi..on igayks eraldi ja just sel hetkel. loodus on loodus ja annab igaleyhele, kel tervis seda lubab oma iha. seksihimu on samaväärne vajadus kui janu või nälg. loomulikult on ka naised himurad.
isejutt on see, milline himuruse väljendus kellelgi on ja kui palju ta yhiskonna seatud normidest selle väljendamise juures kinni peab.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-15 14:58
oi naised on vägagi himurad,kõik sõltub kaaslasest(kehalõhnadest,kohtlemisest,omavahelisest läbisaamisest jms.).
˅ näita rohkem ˅
2009-09-15 19:13
siniar-millal või mille põhjal saad sa aru et inimene sulle meeldib ja teie vahel on keemia?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-15 20:23
Kui kõik mehed enne enda rahuldamise lõpetamist hoolitseksis,et naine saaks rahuldatud,kurdaksid nad varsti naiste liigse himuruse üle
˅ näita rohkem ˅
2009-09-15 22:44
Kõhutunne ütleb.Poisikese vaist
˅ näita rohkem ˅
2009-09-16 00:41
poisikesest sirgub mees..äkki...kunagi
˅ näita rohkem ˅
2009-09-16 00:56
aga vastus sinu algatatud teemale on,et naised on sama himurad kui mehed
˅ näita rohkem ˅
2009-09-16 01:17
Tänan vastamast
˅ näita rohkem ˅
2009-09-16 01:43
ptv
˅ näita rohkem ˅
2009-09-17 20:51
Vahet ju pole kas naine või mees teatsid ju vanadinimesed juba et inimese paneb liikuma sugutung ja surma hirm. Anna vastav e. sobiv kaaslane ja juba nad ongi rajalt maas. Lännu mis lännu.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-18 00:54
Aikega täiesti nõus.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-18 15:58
Himur on himur, sõltumata soost. On kindlasti tunduvalt himuramaid naisi kui mehed....
˅ näita rohkem ˅
2009-10-07 23:14
Eestlaste puhul arvan,et ikkagi naised.Nad ju meil nii temperamentsed,et pool Itaaliat ja lõunamaad juba läbi tõmmatud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 18:22
andries kas sa mõtled naisi või mehi??
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 18:33
rääkis ju, et naised
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 18:42
peaks vist õhtuse napsu ära jätma.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 09:50
oleneb sellest, mida himuruse alla silmas pidada. hormoonid määravad. see on individuaalne nii meestel kui naistel
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 10:39
Jah on
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 14:14
Õige mees suudab naise ka mittemidagi tehes himuraks muuta. Igal naisel on oma nägemus ja tüpaaž mehest kes teda käima lükkaks ja kui õnnestub leida selline kelle väline kest just seda on siis juba ainuüksi see tekitab positiivse laengu. Minule on eluaeg meeldinud musta värvi juustega lihaselised, hästivarustatud tüübid ning kui juba mõte sellisega koosolla erutab mis siis muust rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 00:13
Ega asjast ikka asja saa, kui mina olen himur aga naine mitte... seega ikka mõlemad himurad peavad olema.. muidugi kui mina olen vähem himur ja naine rohkem, ei siis enam tagajärgi ette tea.
Aga kui nüüd asjale globaalselt läheneda, siis võiks ju küsimuse esitada vastava ala uuringute instituudile ja las siis uurivad ja puurivad seda himuruse soolikat.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-26 23:56
Ühel kindlal ajal kuus... jah.
Samas ma ei kahtle selles, et on ka naisi, kes on 24/7.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 12:16
üks naine vbl 1000 seas kui naised himurad oleks siis nendega kooselus olles ei võetaks igal võimalusel kõrvalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 12:52
Papi mulle üha enam tundub, et naistest sa väga palju ei tea Niipalju kui mina tean, on enamus meestel kes petavad kodus seks vabalt kättesaadav. Petetakse, kuna see on midagi uut ja huvitavat ning tõstab mingil määral enesehinnangut, mitte sellepärast, et naine kodus pipardab
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 12:55
Arvamus, et koosolles võetakse kõrvalt selle pärast, et naine piisavalt ei anna, on vähemalt minuarust küll vale.
Pigem on asi ikka sellest, et mehed on loodud "jahimeesteks" kuid naised vastupidiselt "karjakasvatajateks".
Mehel võib kodus isegi kõik ideaalselt korras (voodielu on regulaarne, suhtlemine pingevaba jne...) olla, aga ikka soovib ta sisimas leida vaheldust - meeste jaoks ei ole stabiilne suhe väga oluline.
Nüüd sõltub juba mehest, kuidas ta oma soovid realiseerida suudab - ühed panevad kõrvalt, teised vahivad porri ja poleerivad kangi, kolmandad rassivad hirmsasti tööd või trenni teha.
Naiste kui "karjakasvatajate" jaoks on oluliseim just stabiilsus ja kindlus ning kui naine on selle saavutanud, võib ta vägagi himur olla - lausa nii himur, et hakkab sellega meest lämmatama.
Selliseid naisi on väga vähe, kes 24/7 on valmis iga vähegi atraktiivsema mehega voodisse minema - selliseid naisi ON!!!
On ka selliseid mehi, kes rahulduvad 100% -liselt ainult sellega, mida oma naine suudab pakkuda, ega tunne sisimas mingitki vajadust vahelduseks - selliseid mehi ON tegelikult isegi päris palju.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 12:58
aga miks siis ihas tutvumine nii keeruline on kui naised on himurad. palju lihtsam peaks suhtlemine olema. ise ju ka väidate, et kirjadele ei vastata, sagedased blokid jne. lööge 1+1 kokku ja mida siin enam vaielda on
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 13:03
Jah,ikka neid abielusid on tunduvalt rohkem,kus mees ega naine kõrvalist suhet ei otsi.Ka see on mõtlemises kinni,et see uus ja huvitav on parem kui oma. Muidugi aja jooksul tekib abielu tüdimus ja sellest ka huvi uut saada.Ka meestel vahel enne abielu "sarved "maha jooksmata,mis üks põhjuseid?
Muidugi tean ka naist,kes lausa avalikult ütleb kui nädalas korra oma mehe kõrvalt vahelduseks teise mehega ei seksi on nädal pees Võta siis kinni,kel on õigus?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 13:09
jääme parem iha raamesse, seda saab vähemalt kuidagigi mõõta
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 14:21
Miks selline väide, et siin tutvumine keeruline on? Siin leidub ka inimesi kes valmis ka reaalseks kohtumiseks. Tõesti ei mõista kui räägitakse et tutvumine nii keerukas. Ehk lähenete valedele naistele st tasulistele? Naine kes pole müügiks on igati kohtumiste poolt.
Ise olen siit selle pooleteise aasta jooksul päris korralikult kohtunud ja mitte alati mingil eesmärgil ( seksi ) vaid ka lihtsalt niisama et tuua oma sõprusringkonda vaheldust ja uusi inimesi. Olen kohtunud ka keskealise meesterahvaga ja lihtsalt kohvitanud, avalikus kohas, oma sõbranna kaasas. Inimene käis hullult kohtumise sooviga peale, aega oli, sõbranna oli nõus kaasa tulema, miks mitte. Kohvi tehti mõlemile välja, mõnus tunnike head loba. Tänu sellele sain omale hea, igapäevase jutukaaslase, kellega lihtsalt pisut lobada ja arvata on et kohtub ka uuesti, miks mitte omada tutvusi kellega ka niisama lobiseda ja olla, alati ei pea see olema seksi või kellegi ärakasutamise eesmärgiga.
Ma tõesti ei saa mõningate meeste väidetest et raske tutvuda, aru. Mis teil siis viga on? Mees kes omab välist aurat, on meeldiva väljanägemisega ja meeldiva suhtlusega, ei peaks küll omama raskust et naisterahvale läheneda. Tõsi, abielumeeste ja muidu hõivatute puhul on see ehk raskendatud, ükski vaba naine ei soovi endale kellegagi suhtes meest, vähemalt mitte pikemas perspektiivis.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 14:36
BarbWire, vaata nüüd ise millised kriteeriumid sa meestele panid: väline aura, meeldiv väljanägemine ja meeldiva suhtlemisega! No ju siis need kes kurdavad, et naised ei kohtu nendega, ei oma seda vähestki!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 14:41
Ei tea öelda Eks ma ise ka ära hellitatud, kohtun ikka nägusamate meestega aga! see on ka komplitseeritud, sellistel tegelastel valikut on, niiet alati ei suju kõik just minu nägemuse järgi Aga pole hullu, ma ei jää masenduma, vaid liigun edasi. Teinekord ujub seesama tegelane mõne aja pärast pinnale, soovides suhtluse taastamist kuid minul siis leitud juba stabiilsem sõber.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 14:52
kui kepi eesmärgil, on minu skoor olnud 0, aga suhtluse eesmärgil loodud tutvuseid on nii mõnigi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 14:53
No näete - tuligi välja sõna STABIILNE
Aga tüdrukute jutus on iva - kui mees oskab jääda viisakaks ja tema kirjad on pikemad kui 2 lauset ning nendes on sees mõte, ei tohiks küll olla keeruline saada kohtama naisega.
Kahjuks jääb siin iga päevaga järjest vähemaks naisterahvaid, kes sponsorit ei otsi (väga palju on siin neiusid, kelle profiilis sponsorluse koht on tühi kuid suhtluse käigus selgub siiski, et just see on tegelikult põhiteemaks).
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 14:59
Ma veel lisaks, et ei jääks paljas arusaam et ainuld ja ainuld välise järgi otsustan kohtumise kasuks. Toosama keskealine meesterahvas on lüheldane ja minu nägemuse järgi just mitte niiväga naistele pealeminev , aga ta on sõbralik, jutukas jne, välismaalane. Kuid käis kohtumisega peale, küll ma blokkisin teda, siis jälle võtsin bloki maha jne. Lõpuks mõtlesin ahh, saan kokku, jätab rahule Aga kus sa sellega Et ei vali alati paljalt välimuse järgi kuigi kui soov oleks märksa tõsisema suhtluse järele ( isiklik " ihukaitsja " ) siis jah, teen valiku lähtudes eelkõige väga headest välistest omadustest, näit. praegu sõbra puhul oli see tema suur trump
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 16:39
mis, lühikesed mehed sulle ei meeldigi või?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 16:50
Peaksid meeldima we?
˅ näita rohkem ˅
1
2