Miks selline väide, et siin tutvumine keeruline on? Siin leidub ka inimesi kes valmis ka reaalseks kohtumiseks. Tõesti ei mõista kui räägitakse et tutvumine nii keerukas. Ehk lähenete valedele naistele st tasulistele? Naine kes pole müügiks on igati kohtumiste poolt.
Ise olen siit selle pooleteise aasta jooksul päris korralikult kohtunud ja mitte alati mingil eesmärgil ( seksi ) vaid ka lihtsalt niisama et tuua oma sõprusringkonda vaheldust ja uusi inimesi. Olen kohtunud ka keskealise meesterahvaga ja lihtsalt kohvitanud, avalikus kohas, oma sõbranna kaasas. Inimene käis hullult kohtumise sooviga peale, aega oli, sõbranna oli nõus kaasa tulema, miks mitte. Kohvi tehti mõlemile välja, mõnus tunnike head loba. Tänu sellele sain omale hea, igapäevase jutukaaslase, kellega lihtsalt pisut lobada ja arvata on et kohtub ka uuesti, miks mitte omada tutvusi kellega ka niisama lobiseda ja olla, alati ei pea see olema seksi või kellegi ärakasutamise eesmärgiga.
Ma tõesti ei saa mõningate meeste väidetest et raske tutvuda, aru. Mis teil siis viga on? Mees kes omab välist aurat, on meeldiva väljanägemisega ja meeldiva suhtlusega, ei peaks küll omama raskust et naisterahvale läheneda. Tõsi, abielumeeste ja muidu hõivatute puhul on see ehk raskendatud, ükski vaba naine ei soovi endale kellegagi suhtes meest, vähemalt mitte pikemas perspektiivis.