Foorum
1
2
2010-12-08 10:29
kunagi kondoomi.

2008. aasta Eesti täiskasvanute tervisekäitumise uuringust selgub, et eelneva 12 kuu jooksul polnud ligi pool ehk 48,5 protsenti naistest juhupartneriga seksuaalvahekorras olles kordagi kondoomi kasutanud ning veel 7,7 protsenti oli seda teinud vaid vahetevahel.
--------------------------------------

Aia ai ai naised. Naised, käed püsti, kes kardab osta kondoome?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 10:57
Juhuvahekorras ... ? Ma olen mõelnud, et kustmaalt algab ja lõpeb juhuvahekord? Kui suur kasu on kummist kui haigused võivad levida ka suudeldes, keelekat saades?
Kas äkki on vabandatav asjaolu, et elu üldjoontes pole midagi sellist, millest niiväga kramplikult peaks kinni hoidma ja ühe korraliku kepi eest ollakse valmis kasvõi surema/põdema .
Lihtsalt mõttevälgatus, ei muud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 10:58
Ja kuhu see naine endale selle kondoomi tõmbama peab????
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 10:59
Ja sul papi mingi 2 vana aastat uuring! Kus sa vahepeal oled olnud?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 11:07
mitte ei tõmba vaid lükkab aga iva vist oli üldse kondoomi omamises, kui mehel pole siis naisel ammugi mitte, aga ega seks sellest tõesti tegemata jää. eesti on suguhaiguste levikus nagunii euroopas esikohal
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 11:09
Töötad statistikaametis????
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 11:09
on ka või? ja mina olen kuskilt kuulnud, et eesti naised pidid oma heale välimusele vaatamata tuimad tükid olema, milleks siis üldse aeleda kui seks midagi ei paku ?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 11:11
Endast lugupidaval ja teistest hoolival püsisuhet mitteomaval inimesel peaks alati kondoomipakk kaasas olema! Selles osas olen papiga nõus! Iial ei tea millal näkkab!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 11:15
apelsin, kas sul on kondoomipakk kaasas, alati?

sorisin sahtlites, mul on kõigest üks kumm, nagu ühepaugu mees oleks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 11:16
üks kord on juhus,teine kord on seiklus ja kolmas kord on suhe Ja pealegi on läbi kondoomi tegemine sama, mis läbi gaasimaski roosi nuusutamine.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 11:18
Loomulikult on! Ma tahan 100 aastaseks elada!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 11:21
Apelsin siis meie elu vaated ühtivad,sest ka minul alles 1/3 elust elatud ja 2/3 veel ees,aga sellegi poolest kondoom -väkk
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 11:36
hiv levib eestis jõudsalt, ammu narkarite ringist end väljamurdnud ja pereinimeste ringi end istutanud. pidigi levima just kondoomi häbenemise tõttu.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:04
Tüüpiline. Ega mehed ju sexi ei tahagi, eksole Ja milleks neile veel kondoome hankida vaja? Las naised organiseerivad kõik. Ja kui midagi pe*se läheb siis on ju hea näpuga näidata. Sama jabur kui: "Ma olin paugu otsas kui puu käis."
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:08
Kui kummalgi kummi kaasas pole, siis minu pärast jääb ära, eriti nö juhututvuse puhul, sel juhul kindlasti välistatud. Kui meenutada, siis minu elus on olnud vaid kolm meest kellega ma ilma olen nõustunud tegema - üks neist esimene armastus ja üldse minu elu esimene mees, teine ex ja kolmas oli suur kiindumus siit. Viimasel juhul oli probleemiks see et lihtsalt polnud eriti nii suures mõõdus leida Viimasel juhul ei saanud muidugi vaid see fakt määravaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:11
Tubli Barb. Igati mõistlik käitumine.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:15
Õigus Desire .mehed ei taha seksi, sest eesti naised on tuimad tükid (vt. deMerteuile kommentaari) ja mis sellest tuimast puupakust ikka seksutada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:16
Jahh ma juba kuulsin. Siinsed kasutajad praktiliselt üldse ei sexi. Huvitav mis sait see nüüd oligi???
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:18
Sigalahemees, kui sa seksid terve elu ühe naisega, siis väkita terviseks! Aga kui sul ikka teisi suhteid ka, siis looda tõesti Looja peale, et sa mingit haigust ei saa ja edaspidi teisi ei nakata!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:19
See on sotsiaalse sidususe ja seksuaalsete ahvatluste teoreetilise arutelu sait
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:20
täisealiseks hakatakse meil pidama nimesi vist alates nende kaheksateistkümnedast eluaastast. seega ma ei tea, kui vanade inimeste eest me siin rääkima peame hakkama.
mina teiste naiste eest ei tea vastata ega ei vastuta. kui vaja, siis ka tarvitame ja seda ma olen ka teinud. samas ei ole endal eriti ka selliseid suhteid olnud, et saaks teiste vastanutega suhestuda. ja enam vist ei saa ka olema, kuna ma uurisin ka enne natuke enda vara ja tuvastasin, et tagavara on olemas, aga selle BF enam ei kehtigi. juunikuus oleks saanud sellega seksida, aga noh
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:23
Võin oma kogemustest kinnitada, et Eesti mees on seksiteadlik, eriti noorema põlvkonna omad ja nendel alati oma kummivaru ja oskavad seda ka kasutada! Ja kui naine ei taha seksida kummiga, siis nad jätavad lihtsalt seksimata, st mehed!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:30
Jahh, minuni on sama inff jõudnud. Seda kummikartust (see on psühholoogiline värk) kardavad valdavalt vanemad mehed. Nooremad mehed on vägagi teadlikud ja ei karda kummi kasutada. Pigem vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:35
apelsin: mõned naised ei soovi ise kummi kasutada, see on mingi alanduse küsimus osade naiste jaoks, osade meeste jaoks muidugi ka. enda kogemuste pealt ka mõni üksik on uurinud kas mul kumm on, teistel on savi olnud. ja kui pole olnud siis tegemata pole midagi jäänud. eks ikka iseenda eest peab seisma.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:38
Ilma kummita seksimisel pead vasrti arsti ukse taga seisma!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:39
varsti
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:41
Ma kunagi ammu olen isegi korra käinud. Aga hiv oleks küll pauk, siis ei oskaks vist enam midagi peale hakata.
tuleb end ikka hoida jah. siin ihas on üks kena neiu hiv positiivne (tal ankeedis kirjas see), karm värk.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 12:59
Sa ei tea mitte iial kes võib Hiv posit, olla. Ka täiesti korralik pereema võib HIV-i saada. Libastub ta ontlik abikaasa ühel korral ja sellest piisab. Olete üldse ennast kontrollimas käinud? Karm mõelda aga kuipalju on neid kes käivad ringi teadmisega, et neil kõik korras aga tegelikkus on midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:02
ma olen hetkel suguhaiguste vaba. täiesti kindel
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:05
Käisid kontrollis? Tubli. Siin elav näide, et on ka endast ja teistest hoolivaid inimesi. Samas kuipalju mehi üldse julgeb kontrolli minna?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:17
Ma olen doonor, seega põhimõtteliselt testin ennast iga mõne kuu tagant
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:31
Ma arvan et nii hull see elu pole. muidu tekib sellest mingi patoloogiline hirm.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:31
Wow. Minu imetlus! Hindan doonoreid väga kõrgelt. Mu isa oli ka väga pikaaegne doonor.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:35
Tegelikult olen korduvalt sellele mõelnud, et ka ise seda teha. Siiani on julgusest ja pealehakkamisest puudu jäänud Vergrupp 0 res. posit. peaks ju igati sobima. Tegelikult mulle on isegi ettepanekut selleks tehtud. Tervise koha pealt miski ei takista. Ehk oleks aeg end kokku võtta?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:37
Lähed sinna, viskad end pikali ja vaatad lakke. Atleetlikumatel võib hiljem esineda kondinõrkust.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:40
Ma tean kuidas need asjad käivad. Aga kuidas oma mugavusest üle saada?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:42
Lisaks saad nänni selle eest ja tasuta haigused teada....muidu peab arstile maksma
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:52
Olen ka sellest teadlik. Aga se pole ju doonorite põhieesmärk. Ma mõtlen sellest pigem kui heatevuslikust vormist. Raha ma nagunii kellelegi annetada ei raatsi Seda enam, et iial ei tea kuhu või kellele see raha tegelikult läheb. Ja kas seda saavad ikka reaalselt abi vajavad inimesed. Ma mõtlen pigem sellest, et nii omakasupüüdmatult käitudes (doonorid aga seda ju on) päästan nii mõnegi elu. On ju ilus? Minu arust väga üllas. Muide plaanin praegu seda toidupanga värki päris hoolega. Kuigi mõneti jääb nende tegevus veel pisut segaseks. Olen igasugu hulle jutte kuulnud kuidas pärast seda toitu kuskil maha parseldatakse. Verd aga pole kuulnud veel, et keegi müüma hakkaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 13:55
Siin teemas nüüd ikka ja jälle see HIV ja kondoom ning vanemad mehed ei taha sexida kummiga jne.kumm on vajalik ja selles keegi ei kahtlegi?Hiv viirust oleks tunduvalt vähem kui sex oleks ainult ühe ja sama partneriga.Vanemate meeste moraal on kõrgem lihtsalt.Minu nooruses polnud kondoome ja polnud ka seda hiv viiruse hirmu kellegil aga sexiti ikka.Olid olemas sexsuhted koos armastusega ja valiti kellega voodisse minna.Nüü d panevad kõik,olenemata,kas ta põeb haigust või mitte...ka sex on muutunud paljudel naistel teenusena ainukeseks elatusallikaks ja ,kas siis alati seda kummi ka vajataksegi kui rahanumbrid silme ees säravad..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:00
Muide olengi mõelnud sellele. Vanasti oli tõesti märksa lihtsam. Sexiti küll aga mitte niiiii massiliselt ja valimatult. Sellepärast vanem põlvkond kummi ei kasutagi. Esiteks polnud neid vanasti saadagi, teiseks mingi kujutlus, et kumm on ainult litside jaoks ja see on kuskil ajusopis nii kinnistunud, et on ebameeldib kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:04
Kahjuks tõesti paljudel naistel suhtumine et nende pärast pole vaja kummi kasut. Neid naisi tõesti palju.jah pigem jätan seksi āra,kui juhusliku naisega ilma oleks vahekorras.kumme kaasas kannab neist vähesed.ja kui ise veel käiks peale et ärme kasuta jne.siis oleks neid naisi veel rohkem. Hea jutt ka see naistel et pole kummiga eriti kogemusi..et ei oska peale panna jne.tõesti olukord paha naiste suhtes.meeste kohta ei oska hinnangut anda.ÜLDISELT juhusuhe suhteliselt mitte-midagi andev. Pole riski väārt,sest tavaliselt ei saa sealt füÅ«siliselt midagi,ammugi hingele.Aga eks juhtub ikka.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:05
Vanasti oli rohi rohelisem, taevas sinisem ja seksiti mitte raha, vaid mõnu pärast.
Tänapäeval on rohi koltunud, taevas hall ja nagu onu Elmar ütles...keerlevad silme ees :$ :$ :$ :$
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:08
Seda vanasti juttu ma küll ei usu. Suguhaiguste dispanserid olid siis rahvast pungil, veneajal viidi lausa sunniviisiliselt kui vaja. kindlasti on koguaeg seksitud massiliselt ja vanasti oli tänased vanad noored ja noored seksivadki vähem kui täiskasvanud inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:14
Vanasti oli Tallinnas 1 (üks) suguhaiguste dispanser ja sellest ka "rahvast pungil" efekt. Viidi muidugi ka sunniviisiliselt, sest riik hoolitses oma kodanike tervise eest
Aga seda statistikat, kui palju ja kellega seksiti, avalikus meedias ei kajastatud. Seks polnud kaup ega reklaamiartikkel.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:19
Paljud teenuse osutajad ju tahtlikult levitavad haigusi.nende rumal suhtumine et teevad kummita,nendel haigusi pole,valivad haigustevabu mehi(et nagu kui mees ütleb et tal haigusi pole asi korras) kuidas üldse nii saab KÄITUDA. See ju sihilik tegevus,peaasi et oma 300kr k2tte saab.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:21
Maanteeprostid olid veneajal täiesti olemas. muidugi keegi neist ei rääkinud, aga ma usun et toonane elu ei erinenud tänasest elus grammigi. Olengutel joodi ja seksiti nii nagu tänapäeval.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:22
Olge avameelsed...praegu jääb mõnigi mees selletõttu suguhaigusest ilma,et rahakott rahast tühi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:33
papi!...olid küll prostid aga neid tarbisid peaasjalikult väisturistid...täpsemalt soome sõbrad Oma rahvas sai ka ilma nende neiukeste abita hakkama. ja mis puudutab seda, et elu ei erinenud grammigi, siis ...kuna kondoome polnud saada, siis need grammid jäid ära
Joodi ja seksiti küll aga sellest ei pasundatud igal sammul ja kõigile.
Elmar...masu positiivsed küljed ...pole raha, pole seksi, pole haigusi nii et...Elagu tervislikud eluviisid
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:46
Joodikuid vedeles iga põõsa taga. Magasid ja lällasid. Kui oli see õlleka päev siis õhtul olid kõik tänaval siruli nagu kärbsed.

Maanteeprostid sõitsid rekkadega, teenindasid oma rahvast mitte soomlasi. Rekkameestelt saadi vastu välismaa või sots.riikide asju, seepärast olid soositud rohkem NSVL väljasõitvad rekkamehed. Eestiski oli selline äri olemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 14:51
need kes põõsa all nö. vedelesid, olid päevatööst väsinud inimesed, kes enne kojuminekut veidi puhkasid.
Tänapäeval pole ei tööd ega sellest väsinud puhkajaid
˅ näita rohkem ˅
1
2