Foorum
2010-12-09 14:24
elmar mind blokeerinud inimesed on ainult need keda ma ise ennem blokeerinud olen ehk siis need kes vihastades bloki vastu panevad. Ja ma ei suutnud su postitusest üles leida seda ideed mida sa sellega väljendada püüdsid. Kas sa püüdsid kritiseerida minu enda vabasid valikuid? Mis need sulle korda lähevad? Ega minu valikud ju sinu elu ei puuduta
Sama sisuga vastus siis ka BarbWire-le. Põhjused "miks ja milleks" tean mina ja mu abikaasa ning nende siin lahtiseletamine oleks liiga tüütu ajakulu, kuna te esitate küsimusi mille vastuse üle te isegi ei proovi ise mõelda et miks inimene nii teeb
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 14:24
Mulle on ka oma kontode paroole usaldatud, pidin pilte lisama, mis minu digikas.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 14:26
Barb,nõustun sinuga,olgu see mehe ja naise suhe omavahel nii hea ja usaldusväärne kui tahes...aga igasugune privaatkirjavahetus jäägu ikka omateada.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 14:30
huvitav, kas see oma privaatkirjavahetuse avaldamine teistele ja nt enda lähedastele inimestele läheks ka ekshibitsionismi alla või mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 14:30
sealt see salatsemine algabki
Aga me oleme nüüd jälle teemast väljas.
Paroolide avaldamine ei ole ekshibitsionismi vorm
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 14:52
Vahel minnakse ju ikka teemast välja..ega see pole esimene ega viimane kord
nicedude,mul pole tõesti su pereasjadega pistmist..tee mida hing ihkab ja süda igatseb
Lihtsalt pöörasin tähelepanu korraks paroolidele üldse,mida peaks tegelikult igaüks ka meilide puhul vahetama aegajalt oma kontos..
Mina küll ise eriliselt ei põe seda kui mu kirju loetakse,sest ma ise ei kirjuta kunagi seda,mida teisi peaks väga huvitama...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 16:44
barb - mismõttes ei tee pildilt selgeks, kes või mis?
kui sulle pildilt ikka ainult hiigelsuurelt pildistatud riist vastu vaatab, siis jääb ta ju meelde, mispidi vahib ja mis kujuga on...
ja kui päriselus temaga toimetama hakkad, on võrdlusmoment kohe olemas ju
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 16:47
Mina küll nendel nokudel nii vahet ei tee Kas piiratud või mitte, vot see on küll meeles. Karvapuhmas pole eriti minu teema.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 16:49
Ja siis selgub, et püksis on hoopis nuudel (pikk ja peenike). Või hoopis trukk (lühike, jäme, väike) või on nagu pudrunui (suur ja jäme). Ja saab selgeks hoopis, et on photoshopiga suurendatud ja töödeldud või hoopis jumal teab kelle riista pildi pihta pannud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 16:53
Üldiselt kui mehel on väike, siis ta seda näitama ei kipu.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 16:55
Enda oma muidugi mitte. Siis tulebki appi photoshop või vehitakse kuskilt mõne teise riist sisse.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 16:55
no kui ikka on tahtmine ennast eksponeerida, siis ei ole vist vahet, mitu cm seda ilu on
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 16:58
Nojahh. Liputajatel pole seal peale kortsulise sinise junni midagi. Ma ühele ükskord ütlesin, et no sellist kärbatanud riista pole küll mõtet näidat. Et näita ikka riista mis riist on. Kiunatas ja lidus minema. Rohkem pole teda minu kandis nähtud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:04
No näed siis mis välja tuleb. Isegi Desire777-le on riista suurus ja kuju tähtis mingil määral.
Seega äkki see riistanäitus ei ole ikka nii jube kui siin foorumis ja oma ankeetidel paljud naised kiruvad
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:10
nice, aga miks sina enda oma ei näita? Oled jäänud tagasihoidlikumale positsioonile.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:13
Nice, ära sa Barbi kuula. Ma suhtleks meelsamini sinuga edasi kui sinu riistaga. Mind ausõna ei huvita. Tegelikult ma õnneks ei näegi. Roosa mummuline kardin on ees.
Mis aga riista suurusesse puutub siis tean, et see on hell teema. Mul oli sellest liputajast kõrini. Ma teadsin kuidas käituda, et ta liputamise huvi (vähemalt minu kandis) ära lõpetab. Ja ongi ravi olemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:13
Oh riistad ja relvad ..edevad need mehepojad kel till pealpool pükse suurem osa ajast ....tüdinenud nende vahtimisest ..ja mis vahe ..ongi kel suurem ..või kel paremale vai vasakule viltu ..ei mingit põnevust ...igav
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:21
Paremale või vasakule. Alukate säärest välja turritamas või teksade püksiaugu vahel püsti. Punaseks hõõrutud või tühjaks ladistatud. Huuuh, hea, et enam ei näe. Ma teen sellele pudeli parimat konjakit välja kes selle kardinaidee välja mõtles.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:28
olen ise ka mõelnud, et huvitav, kas need, kes põõsaste vahel vanasti liputasid, liputavad ka internetis?
või on need siiski 2 täiesti erinevat liputajate kategooriat?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:31
Vahet pole...eks need liputajad ole alles ka tänapäeval,nii pöösaste kui laste mänguväljakute läheduses
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:33
ühed liputajad kõik ...kuigi kui neid iidamast-aadamat liputajaid mõelda ,siis need said naudingu kätte sellest kui noored pliksid neid vaatasid ja itsitasid ...aga siin kuram seda teab..paistab ,et paljudest on asja ikka ka ..seega itsitada vast enam ei maksaks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:34
aga ilmselt netiliputaja ei saa seda kohest naise ehmatamise efekti kätte...
seega ei mõista seda netiliputamise mõtet nagu üldse?
kas pildi all olevad kommentaarid erutavad neid või mis?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:36
Ma tean ravi kuidas eluks ajaks või vähemalt tükiks ajaks liputamisisu kaotada. Sinna alla kuuluvad nii siinsed pildiga liputajad, weebikaliputajad kui ka põõsaste vahel hiilivad liputajad. Kõigile on ravi olemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:40
Mida aga saavad naised sellest kui nad seda alasti reitevahet näitavad neti teel?
Põõsastes pole selliseid naisi kohanud..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:40
desire - avalda siis saladus
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:43
aga hea kerge weebikas natu pihukat teha,kui tädi teispool ammuli sui vahib ...koledam versioon oleks kui peab selleks km maha sõitma ..millex..mehed on mugavad ..isegi sexida enam ei viitsi ...kõik on kolinud netti...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:43
elmar - ma ei saa ka aru, mis sest reitevahe liputamisest siin saab???
kui mõni naine põõsastes niimoodi liputaks, tõmbaks mõni mees talle kohe taha, seepärast naisliputajaid polegi, nende iga oleks lühike...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:47
elmar: Need rohkem tasulised ehk. Ju loodavad et ajavad nii rohkem pöördesse. Ma mingi aeg isegi tegin katset, lisasin ka ühe " sellise " pildi. Sa juudas, hullumaja puhvet , kirju tuli mingi 50 kümnes minutis, ma ei jõudnud ühtedele vastatagi, kui paarkend uut peale lendas Hoidsin tund aega seda kontot, siis eemaldasin pildi ja blokkisin konto.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:48
Naised ju ka sellega petavad mehe ära.Käisin ükskord kohtingul,kel pildil ainult paljas reitevahe ja muid pilte väljas polnud...teistkorda teda enam näha ei soovinud aga pildi all meeste kommentaare oli kümneid,kus kiideti teda taevani
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:49
elmar: Mis daamil siis viga oli?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:52
Millega petavad ..selle hargivahega ..ole nüüd ...kui reaalselt ei kohtu ,siis võivad mehed sillas olla ja seda nad ongi kui lugeda ..aga kui ikka kohtumine ka plaanis..nu millega sa siis ülejäänud puudujääki korvad..mhh????
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:54
Barb,ta oleks võinud,kas mulle eelnevalt täismahus pildi maile saata...poleks lihtsalt läinud no välimus oli daamil selline...mis mingit tõmmet ei pakkunud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:55
Kaslane, mis saladuse ma välja pean rääkima? Miks mõni naine siin vi** laiali ennast eksponeerib? No vat ei saa aru tõesti. See veel hullem variant kui liputavad mehed. Mida ilusat on ühes põletikulises, punetavas, pundunud ja täis ladistatud vi*us???
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:56
Kui ikka tõsisem suhtluse soov oleks, siis jalgevahet ikka ei liputaks. Näit. mul endal pole ju mingit hirmpaljastavad pildid, ometi peetakse juba neidki kerglasteks, mõni on öelnud et noh, milleks sa niiiii paljastavaid pilte lisad? Ei teagi, ons siis tõesti häirivalt paljastavad?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:58
Muide Barb, just mõni hetk tagasi viskasin pilgu peale su piltidele. Mõtlesin, et vaatan kahh siis kellega ma siin suhtlen siis ka. Minu range pilk ei leidnud midagi sündsuse piire ületavat. Siivsalt ja maitsekalt sexikad pildid.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 17:58
elmar - kuidas saab naine reievahe pildiga kedagi petta???
et pildil on raseeritud ja tegelikult mitte? see on nagu ainus, mida suudan välja mõelda...
ega naise riista suurus piltidelt ju ei selgu...
see selgub alles seksi käigus
meeste riist on väljapoole ja selle suurus on kohe näha
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:01
Desire: Mehi erutavad ju need täisladistatud tussid. Vaatavad ja kujutavad ette
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:02
vaat see ongi see,et selle reitevahega ei saagi miskit selgeks ...võib olla mõnel naisel on ikka oimu ka ja päris asjalik teine ..aga njahh...mehed mõtlevad ju alumise peaga ..mis neil mõistusest ...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:04
kaslane: Kui naine just väga günekoloogilises poosis pole siis jah, pole arusaadav.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:05
Miks te üldse mingitele pimekohtingutele lähete? Mõtlen siin elmari variandile. No ma küll ei viitsiks lambist kellegi noku peale kokkusaama minna.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:07
Äh,ei mõtle nad alati alumise peaga midagi..ikka see väljanäitus meelitab mehi,et keegi läheb pilti vaadates pöördesse ja unustab reaalsuse ära
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:07
Issver. Ma ei taha enam edasi mõeldagi. Ja tõesti kõikidele meestele meeldib selline täisladistatud vi**??? Issver. Nüüd kolin küll kloostrisse. Naised pole mind kunagi erutanud nüüd on meeste suhtes kahh ... huuuh...jube
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:12
kuulge nüüd te jõudsite teemaga juba kirumiseni ning eemaldusite küsimusest "Mis siis inimesi end eksponeerima paneb?".
Desire777 juba vastas oma 2010-12-09 17:55:37 kommentaaris et tema ei tea miks naised end eksponeerivad.
Lühike ja konkreetne vastus ning ei oska isegi mitte spekuleerida antud teemal
Teised muudkui kritiseerivad suguorganeid kuid me ei aruta siin ju nende kuju, vaid püüame selgeks teha miks neid üleüldse näidatakse.

BarbWire: Minu kontol olid ennem ka teistsugused pildid, kuid mingil hetkel ostustasin need asendada teistsuguste piltidega. Enne seda kui oma ankeedi nii põhjalikuks tegin nagu ta praegu on, küsiti kirjavahetuses väga tihti et "Milline su riist on?" ja seda siis nii naiste, meeste kui ka paaride poolt. Siis täitsin oma ankeedi nii karmiks kui suutsin ja need virtuaalsed niisama pärijad kadusid ära.
Miks ma neid pilte ennem oma ankeedile panin? ... ma ei tea .. ega siis muidu seda teemat praegu siin oleks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:19
Ise ei näe vajadust endast kõike väljanäitusele panna. Olen ikka öelnud et näeb see kes näeb, teistel pole asja. Tasulised ehk lähevad tänu sellistele piltidele paremini peale.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:24
Tegelikult ma hakkasin mõtlema siin et selle teemaga me ei saavuta midagi.
Igapäevased foorumilugejad vastavad ning ajavad niisama juttu. Tegelikku keskmist iha.ee kasutajat aga foorumis ju ei näe.
Ning neist kes siin kommenteerivad et "fuhh kui kole" jne ma tegelikult aru ei saa.
Minu reaalsed seksikogemused on näidanud et naisi tegelikult erutab mehe kõvastunud suguelundi nägemineja seda mitte ainult reaalsuses vaid ka internetis. Sama on rääkinud ka naised meeste kohta et kuivõrd pöördesse lähevad mehed kui naise jalgevahet näevad.
Ehk siis ma usun et kui inimene ise ei taha näha riistasid situatsioonis väljaspool voodit siis see tundubki talle kole ja paha ja fuhh ja jumal teab mis veel. Kui aga inimesel on olemas kujutlusvõime, et mida ta kõike teeks selle suguelundiga mida ta pildilt näeb siis see teda ka erutab. Inimese erutust kontrollib aju ning selle üle kuidas kellelgi aju üles ehitatud on, pole isegi mõtet arutleda - me kõik oleme erinevad. Mõnele on erutav kui teatud piirkond on silemõnd erutab kui on selg karvane, mõnd erutab kui on väikesed tissid, mõnda erutab kui teine iseendaga tegeleb jne jne jne....
Hetkel ei ole küsimus üldsegi mitte selles mis teile meeldib või mis ei meeldi - püsime teemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:34
Haaa. Ma vaataks pigem meest tervikuna ja kujutaksin ette milline ta alasti välja näeb. Igal juhul erootilisem ja erutavam kui mingit puunaseks nühitud riista vaadata. Sama on meestega. Pisut kaetum naine on märksa sexikam kui vi** suurest vastu vahtimas pilt. Vähemalt olen kuulnud, et mehed on nii oma arvamust avaldanud. Ise ei oska kommenteerida kuna naised mind sexuaalselt ei eruta. Aga igal kümnel juhul vaatan enne ilusas pesus naist kui mingit ärahooratud vi**u.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:38
Issver ma olen vist purjus. Kohvist Muud pole täna juua saanud. Aga lahedaid kirjavigu tuli sisse.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:43
Desire arvamus naiste piltidest on asjalik Naine ilusas pesus on tõesti seksikas..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:44
Desire777 kuis a mu postitusest aru ei saanud siis ma ütlen lühidalt:
Mind (kui teema algatajat) üldse ei huvita kellele mida vaadata meeldib... küll aga huvitab mind põhjus miks inimestele oma genitaale või muid seksikaid kehaosi näidata meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 18:46
Minule kui vastajale meeldib just seda sel hetkel vastata. Kes mul keelab oma arvamust avaldada?
Ja tegelikult Nice on sul ju ka sellele juba vastus käes.
˅ näita rohkem ˅