Tegelikult ma hakkasin mõtlema siin et selle teemaga me ei saavuta midagi.
Igapäevased foorumilugejad vastavad ning ajavad niisama juttu. Tegelikku keskmist iha.ee kasutajat aga foorumis ju ei näe.
Ning neist kes siin kommenteerivad et "fuhh kui kole" jne ma tegelikult aru ei saa.
Minu reaalsed seksikogemused on näidanud et naisi tegelikult erutab mehe kõvastunud suguelundi nägemineja seda mitte ainult reaalsuses vaid ka internetis. Sama on rääkinud ka naised meeste kohta et kuivõrd pöördesse lähevad mehed kui naise jalgevahet näevad.
Ehk siis ma usun et kui inimene ise ei taha näha riistasid situatsioonis väljaspool voodit siis see tundubki talle kole ja paha ja fuhh ja jumal teab mis veel. Kui aga inimesel on olemas kujutlusvõime, et mida ta kõike teeks selle suguelundiga mida ta pildilt näeb siis see teda ka erutab. Inimese erutust kontrollib aju ning selle üle kuidas kellelgi aju üles ehitatud on, pole isegi mõtet arutleda - me kõik oleme erinevad. Mõnele on erutav kui teatud piirkond on silemõnd erutab kui on selg karvane, mõnd erutab kui on väikesed tissid, mõnda erutab kui teine iseendaga tegeleb jne jne jne....
Hetkel ei ole küsimus üldsegi mitte selles mis teile meeldib või mis ei meeldi - püsime teemas.