Foorum
2010-12-07 15:14
Ekshibitsionism ehk soov / vajadus end näidata.
Äkki prooviks juurelda selle üle millest on tingitud seksuaalse alatooniga ekshibitsionism ehk oma genitaalida näitamise soov / vajadus?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 15:19
Teema on siis ajendatud foorumis ringi surfates ning nähes kümneid (või lausa sadu) kommentaare kus naised ei saa aru "Miks mehed oma riistapilte üles topivad?"
Sellest teemast siis loodaks saada ammendava vastuse neile naistele
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 15:53
lastehaigus mille igaüks kunagi läbi vast põeb vms. mõni teeb pilti, teine liputab rongiaknast...

mis naistesse puutub siis nii ja naa, kui väga ruik ruik on selliste piltide peale, nu juu siis pole hinges väga seksialti naisega tegu. rohkem sellise käest-kinni hoidjaga
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 16:46
Heaküll, mehed meesteks, aga ma ei saa aru miks naised seda teevad?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 16:49
see eks see on mingi iseenda avastamine, teeb sind julgemaks, õpetab end nägema mõnesti seni hämarast küljest.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 17:21
Vabandage.Kas te saaksite küsimust korrata
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 17:25
Palun väga:
"Millest on tingitud seksuaalse alatooniga ekshibitsionism ehk oma genitaalide näitamise soov / vajadus?"

Kas oli abiks?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 18:30
Seda võib võrrelda ekstreem spordiga
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 18:34
jfjm kõik inimesed tegelevad tegelikult lapsest saati ekshibitsionismiga, isegi sportlased.
Kuid küsimus on just seksuaalse alatooniga ekshibitsionismis
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 21:32
Olen ka mõelnud, et miks mõned liputavad.. Häid naisi liputajad ei saa - sellest peaksid nad ju ükskord aru saama... Võib olla nad ei vajagi naist - piisab, kui keegi neid vahib - see on keeruline küsimus ja igal psühholoogil on sellest oma arvamus. Igal juhul haiglane, ebanormaalne nali minu meelest.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 22:08
Kujutan ette,et see saab alguse liigsest häbelikkusest ja mees püüab endast võitu saada.see muutub tal kinnisideeks ja adrenaliinivajadus sunnib teda ikka ja jälle sooritust kordama.Mis sunnib ekstreemsportlasi eluga riskima?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 22:21
üks on näidata end fotodel, teine reaalses olustikus, tänavapildis?
piltidel enda esitlemine olenemata soost täiesti normaalne siinses keskkonnas.Kellele tundub see vastuvõetamatuna, see võib olla tunneb end siinses keskkonnas ebamugavalt. Mõnele on igasugune sex ka tabuks, mis siis tegema peaks?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 22:33
Siinse pildikogu puhul on jah rohkem tegemist edevusega.Ja kui veel arvestada,et paljud pildid on töödeldud.....
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 22:46
Kahtlemata on tegemist edevusega ja töödeldud piltidega. Igati meeldiv, et inimesed näevad selleks ka vaeva, tööd.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 22:58
Ise ei harrasta liputamist kuna leian, et ei pea kellegile midagi tõestama ... olgu mu keha siis lihtsalt lisaboonuseks mu ... vaimule.
Ehk ongi nii, et liputavad ebakindlad? Kõik letti, et ei jääks kaksipidimõistmist?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 23:16
deMerteuil: miks pilditud alati nii räägivad? keegi ei tõestagi kellelegi, inimesed lihtsalt on. seekord on teistmoodi, võtkem seda nagu fantaasiat.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 23:17
Kuid samas kumb on siis naiste silmis parem.. kas siin varustus üle vaadata ja veenduda et see ikka sobiv on või avastada juba keset voodimänge et mehel liiga suur / liiga väike / liiga kõver / liiga karvane / liiga sile või jumal teab mis "liiga ..." veel on?
Kuna olen kohtunud oma elu jooksul lausa kahe naisega kes on seksimise totaalselt maha jätnud 1-1,5 aastaks just säärase kogemuse tõttu siis tean et osade naiste jaoks "Suurus ikkagi loeb".
Üks neist naistest ei julgenud enam meestega seksini minna kuna tema 1,5 aastat tagasi juhtunud kogemus oli mehega kellel olevat olnud 7cm pikk riist. Seetõttu siis naine ei tahtnudki üldse enam seksile mõelda kartuses "Äkki mul ongi nii s*tt õnn et satun jälle sellise peale". Ärge mõistke siinkohal valesti ... see naine mulle oli vaid juhututtav kellega kohtusin esimest korda kuna pidin ta bussi pealt oma sõbrale külla viima ja sõpra autos oodates jõudis jutt mingil moel vastava teemani siis küsisin lihtsalt huvist et "kuidas naised ikkagi suudavad nii kaua ilma seksita olla?" mille peale ta mulle siis pajataski selle loo ning ütles et "Pane end minu asemele kui suudad... ja sa saad aru kuidas ma suutsin 1,5 a ilma olla"
Ning teine naine tunnistas samuti kuid otse vastupidise näite puhul kus mehel oli naise sõnul 23cm pikk ja rusikajämeduse peaga riist. Seksi pani kartma hoopiski tolle mehe oskamatus oma riistavara ümber käia ning täpselt samuti oli naine peale seda seksi lausa kartnud 1 a vältel.

Seega kas nende piltide nägemine on ikka nii väga kahjulik asi nagu paljud siin tõestada üritavad?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 23:26
Huvitav oleks teada,kidas need kenad riistad ja nende omanikud ka reaalis on?Leidub siin mõni naine,kes on nõus pajatama oma kogemustest?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 23:27
Nicedude ... võin oma mütsi ära süüa, et 7cm riistaga vennike oma genitaale siin ei eksponeeriks ...
pealegi, selleks et naist rahuldada, võib vabalt üldse mitte pükse jalast võtta - küsimus on ju ikkagi mehes.
see eksponeerimine ei anna tõesti mingit lisaboonust.

Papi ... kui ma kellegiga suhtlen, siis alati toetan seda suhtlust ka pildimaterjaliga ... mulle lihtsalt ei meeldi pildikestena mööda internetiavarusi vedeleda. ma olen korduvalt mõelnud, et paneks ka midagi sellist nagu nt Sul endal ... mingi tükikesegi endast aga milleks?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 23:30
jfjm ... võin veidi eesriiet kergitada ja öelda, et siin on vähemalt üks noormees, kes esineb mitme erineva kontoga ja fotodel on riistad, mis ei kuulu talle.
ma ei ole küll tema päris varustust näinud, aga tean, sest me suhtleme ja ta küsis, kas mind konkreetselt häiriks väga et tal on ikka oluliselt väiksem riist. (ma vist olen vihjanud oma ankeedis, et mulle lihtsalt meeldib, kui riist on "käepärane".
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 23:38
deMarteuil vaata tolle naise puhul kes selle 7cm otsa sattus osutus probleem olevat just naise enda poole peal.
Mingisugune alateadvuslik nõks käis läbi mis sisuliselt keeras naudingu kraanid kinni sedavõrd et ta ei suutnud end enam vabaks lasta ega oma mõtteid sellest "issand kui väike" mõttest eemale peletada.
Seega probleem on ikkagi kahepoolne ning asi ei peagi olema alati mehes ega tema oskustes kinni. Kui naise peas on ikka mõte et ei meeldi ja kõik siis võib see mees teha mis tahab. Seksuaalset naudingut ja erutust kontrollib ikkagi meie aju mitte genitaalid.
Seega usun et kui too naine siia konto teeks ja juhul kui tal oleks ikka veel see hirm sees siis teda ilmselt vägagi huvitaks et milline see varustus siis ikkagi on.
Kuid mitte sellest ei ole meie teema
Kas äkki on keegi lugenud mingit kirjandust antud teemal. Miks ikkagi inimesed soovivad oma intiim kehaosi näidata?

Ma ise arvan, et põhjus on ikkagi kuidagi moodi seotud väljendiga "Keelatud vili on ikka magusam". Sest ega inimese genitaale tänavapildis ikka nii naljalt ei näe, seega üritatakse teha midagi mis on standardse elurütmi väline ehk ebatavaline. Ning loodetakse seeläbi leida samamoodi mõtlejaid.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 23:51
tähelepanu, adrenaliin, vahelejäämise hirm
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 23:56
Võibolla ongi mõnel soov leida mingit sisemist tasakaalu,vürtsitades enda liiga viisakat elu väikese roppusega
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 23:31
Ega see varustuse eelnev ülevaade polegi nii tähtis. Võib aga ei pruugi olla. Tuleb lihtsalt nö ehku peale minna. Tuleb mis tuleb ja on mis on Kindlasti ei teeks siin valikut sp et kellelgi ilus vänt üleval, loeb ikka inimene ise ja tema suhtlusstiil. Siin teises teemas mainisin et oli siit pikem suhtlus ühe suuremõõtmelise kutiga Tuli tutvuma ja vaatasin pilte. Ikka väga kõva sõna oli Piltidelt oli juba näha et see poiss on kuldaväärt Absull kõik temas meeldis, sex keha, suur ... ja muidugi minu kiiks - süsimustad juuksed Vähe ei erutand Saime siis kokku ja nii ta läks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-08 23:56
Barb kus ta nüüd on?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 00:09
Ta siin meiega Minu suhtlus temaga jäi mingi aeg tagasi soiku aga hiljuti võttis ta uuesti ühendust, soovides suhtlust taastada. Ei teagi, mingi teema mul siin ju ühega juba on et erilist lisavajadust ei näe ja teine asi on see et minu kunagine silmarõõm pole enam vaba ja see on minu jaoks takistus.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 00:12
Sel juhul muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 08:56
mul tekkis üks teooria selle näitamise kohta, mõnevõrra morbiidsest teemast inspireerituna, kui ma nüüd viitsin uurida, kas mõni freudi klassi spetsialist on selle kohta midagi öelnud, siis ma võibla jagan seda
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 10:10
mikhan näe mida ütleb wikipedia ekshibitsionismi kohta Freudi vaatevinklist:
"Freudistliku psühhoanalüüsi raames väidetakse, et kalduvus ekshibitsionismiks tekib siis, kui poisslaps enam rinnapiimast ei toitu ja kui ta oma ema kehast võõrutatakse, nt pannakse omaenda voodisse eraldi magama, ei lubata enam igal ajal kaissu pugeda. Laps arvab sellega seoses, et ta on kõrvale tõrjutud ning leiab põhjuse oma ema omadest erinevates genitaalides. Neid hakkab ta näitama protestiks, et ema — ja laiemas plaanis: naissugu üldse — neid ja teda taas aktsepteeriks."
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 10:17
see pole see, pean otsima siis kedagi muud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 10:17
see pole see, pean otsima siis kedagi muud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 10:22
On üks tüüp mehi,kes on lihtsalt liputajad ja teine tüüp naisi,kes korraks end meeste ees vilgutavad.Ei tea kumbaid on rohkem
Seda teemat riista pikkus ja jämedus on kümneid kordi siin ihas läbi arutatud...ka see eelneva kõnelaja poolt välja toodud 7cm pikkusega jutt on üsna nüri.Kui mehe 23 cm pikkune riist teeb ikka naisele valu ja haiget siis igasugune suhe jääb sellise mehega katki ajapikku...olen elu jooksul kümneid kordi seda naiste käest kuulnud...Väga pisikesest on jutte vähem muidugi aga tean abielu,kes sellise 7 cm riista puhul naine abielus olles mehe üle ei kurda..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 10:45
elmar59 ... jah, ka ise olen ühe pikatillimehe tunduvalt tagasihoidlikuma riistaga mehe vastu vahetanud ... kui vaja (loe: kui on tunded) , pole ka 7cm probleemiks ...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 11:11
eks see riistapikkuse asi on selline et kes mida otsib. Kui soovitakse leida enda kõrvale inimene kellega lihtsalt hea klapp ning naispool tunneb et ajab läbi ka selle väiksemaga siis ei olegi probleemi. Kuid tean väga väga väga palju naisi kes on oma kogemuste põhjal otsustanud et "Vot alla selle mõõdu riistaga ei ole seks ikka see mis tahaks".
Seega siinkohal tuua näiteks erandeid ei ole asjakohane - erandeid ikka on kuid need ei ole enamuse hääl. Loomulikult saab eksisteerida selliseid abielusid ... ning kindlasti on olemas ka abielusid, kus ei seksita üldse.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 11:22
nicedude,seks ei ole veel abielu ja mida keegi siin pasundab pole veel tõsiseltvõetav.
Mitu korda sa ise abielus oled olnud?
Kelle jaoks on see riist lausa eluküsimus

Mina omale naist küll v..u järgi ei valiks Elus on veel sada asja,mis mehe ja naise suhte nauditavaks teeb...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 11:24
Elmar ma olen abielus ning 23 dets saab 5 aasta täis
Minu naine ütleb küll et alla 14 cm riistaga meest omale meheks ei võtaks eal, kuna tema jaoks on seks (veel) väga tähtis suhte osa
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 11:38
nicedude,üsna mõistlik arvamus..aga,mis ajab siia iha saidile hästi toimivas abielus inimesi?
Mina ausalt öeldes ei tuleks kui mul oleks kodus kõik OK
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 11:50
Elmar kas sa tahad öelda et kui sul kodus kõik OK siis sa ei käi väljas kah ega oma tuttavatega ei suhtle?
Ja foorumites teiste inimeste arvamusi kah ei loe ja oma arvamust siis sul kah pole kui sul kodus kõik OK on?
Natuke idiootne küsimus minu arvates
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 12:05
Minul ka kodus kõik OK! Ja minu kaaslane teab et siin käin, sest siit ta leidsingi! Ja muide tal oli ainult riistapilt!
Nii et üks ei sega teist!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 12:08
Jah apelsin sinnamaale ma tahtsingi jõuda oma järgmises (ehk selles) postituses.
Ka abielus inimesel on õigus kasutada kõike mis maailmas olemas on.
Ning ka minu abikaasa teab et seda lehte külastan ja ta teab isegi mu konto paroole, seega kui tal tekib soov vaadata mida ma kellega kirjutan siis on tal see õigus vabalt olemas - meil ei ole saladusi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 12:10
Mõne mehe arust käivad siin siis ainult õnnetud ja need kes ilma ja saamisega probleeme!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 13:22
eks see liputamise vajadus on tähelepanu vajadus
ja kuidas ikka kõge rohkem tähelepanu saada - näita seda, mida tavaolekus võõrastele näidata ei või, ehk riista või tutti...
veider on aga see, et kui pannakse siia hoopis kellegi teise riista pilt???
milleks siis??? kokkusaamisel on ju nagunii näha, milline riist tegelikult on...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 13:37
kaslane, kust sa seda ikka nii kindlaks teed, on või pole sama?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 13:45
barb - no kui kutiga juba voodini jõuad, siis kangastub silme ees tema riista iha pilt...
ja kui tema riist on tunduvalt erinev iha pildist, siis võib ikka pettasaanud tunne küll olla...
eriti, kui kutt paneb siia suure riista pildi, aga omal on näiteks alla keskmise hoopis...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 13:59
kaslane pane see viimane postitus "petiste" teema alla
Neetud petturid mehed kes vale-riista pilte üles panevad eks ole
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 14:03
Ega pildilt teegi eriti kindlaks mis või kes, oma silm ikka kuningas.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 14:09
nicedude,sinu arvates võib siis mees ja naine ühiselt siin surfata ja üksteise paroole teada Pärast annad ka veel lastele omad konto paroolid,jägad veel sugulaste vahel ka ära ja kõik loevad su seksiseiklusi
Kas nendest foorumitest oled ka midagi õppinud?Mina küll mitte..ja kui siis ainult tehnika ja toodete foorumitest ühtteist kõrvataha pannud..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 14:14
Sellest küll aru ei saa, miks oma paroole jagatakse? Antakse oma naisele, tüdruksõbrale jne ja need siis toimetavad oma äranägemise järgi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 14:17
...ja siis ei maksa imestada kui sind siin ära vahel blokkitakse...kui mõni teine sinu konto pealt jaburdusi kirjutab
˅ näita rohkem ˅
2010-12-09 14:22
Siin üks hästi kena kutt kunagi tahtis tutvuda jne. Nüüd, pikemat aega esitleb ennast paarina, üks pilt mingi neiuga koos. No kommisin siis mingi päev et pildi lisa pole nagu ammu tulnud jne. Sain postkasti sõimuka. Noh, minu naiselik vaist ütleb et vastajaks oli naispool Mainisin seda siis ka, mille tagajärjeks mind blokiti.
˅ näita rohkem ˅