Foorum
2010-12-10 18:25
gud for ju
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 18:29
good..igatahes
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 18:32
midaiganes
˅ näita rohkem ˅
2010-12-10 21:07
Kuule hiir. Sellest ju jutt käibki, et naised vastutavad elu aeg selle "tööõnnetuse" eest aga väga suurel osal meestel on till püksi ja talu edasi kui kuulevad sellest, et titt tulemas. Mis poolest vastutusest sa siin jahud???
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 11:41
Nojah Aga on ka variant et seksitakse konkreetse mehega vaid sp et tahetakse last aga seda meest oma ellu mitte st tema jääbki naisele pelgalt spermadoonoriks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 11:50
Desire777: Sos pill sisse ja ei vastuta naine mitte millegi eest. Aborte tehakse samuti mürinal ja pole vahet kas mees tahab issi olla või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 12:03
seda liiderlikust on meis kõigis.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 16:07
Tean palju situatsioone kus naine rasestub ning lausa keeldub aborti tegemast kuna tahab last saada. Ometigi et meespool oli õigel hetkel asjale vastu. Kuid kui laps käes on siis naine ikkagi läheb mehe juurde ja hakkab lapse kasvatamiseks raha nõudma - olenemata sellest et "õigel hetkel" mees ütles et rahaline olukord ei võimalda lapsi kasvatada...
Neid erinevaid situatsioone on tohutul hulgal ja enamasti on ikka nii et teineteist ei suudeta / ei taheta / ei viitsita mõista ega probleeme lahti rääkida.
Seks on küll mõnus tegevus kuid ka selle puhul on ohutustehnika äärmiselt tähtis
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 16:12
Sellesk, et seda ei juhtu, tuleb koralik kodutöö ära teha. Kui tahad ilma kummita teha, siis tuleb välja selekteerida kohe, et kellel on selliseid kalduvusi ja kellel mitte. kui on kahtlusi, siis kummiga ja või jätta tegemata. Suhtlusest ja tdruku kodukorrast saab ju aru et mis ta soovid on.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 17:15
Huvitav,peaks uurima,kas soome tibid ka työturvakorti nõuavad
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 17:19
aga uuri sis
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:02
Ei ole kuulnud,et kortti kysivad,aga kummita saadavad raudselt pikalt
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:18
No mis te nüüd mulle hakkate siis sexõpetust tegema või? Arvab tõesti keegi, et ma ei tea SOS pillidest midagi või??? Loomulikult otsustab seda kas laps jääb alles või mitte naine aga ma ei saa aru meestest kes teadlikult kummita sexivad ja kui titt taga kohe minema lduvad a la sinu probleem, vaata ise kuidas hakkama saad.
Samas tean naist kes kasutas teadlikult meest ära spermadoonorina ja ei tahagi sellelt mehelt midagi saada. See on tema teadlik valik. Kuna ta mehele ei öelnud mis plaan tal on siis on see muidugi pisut egoistlik ja alatu. Ja veel tean naist kes senikaua kuti ümber tiirles kui sai kuti lõpuks voodisse. Tema eesmärk oli temast rasedaks jääda. Ta lootis, et ehk siis mees jääb temaga. No selline variant on juba täiesti naeruväärne ja mehe suhtes ikka väga alatu.
Mina aga pidasin silmas kolmandat varianti. Koos sexitakse, koos vastutatakse. Täie mõistuse juures inimesed teavad millega riskivad kui ilma kummita sexivad. Ja kui sedapsi juhtub siis ka vastutavad koos.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:37
Desire, kas see naine siis sai soovitu st jäi rasedaks? Mees sel juhul ju ka süüdlane kui üldse ilma nõustus tegema.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:41
Jahh jäi rasedaks. Meest ta aga ikkagi ei saanud. Praegu kemplevad alimentide pärast.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 22:56
Just Des: see 3 varjant kõige mõistlikum
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 23:10
No muidugi on. A mõni mees arvab, et vastutus lasub ainult naisel. Vat nende meeste pepud tahaks küll triibuliselt vitsutada. Ehk tuleb mõistus pähe
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 23:15
Desire: Ma palkan su
˅ näita rohkem ˅
2010-12-11 23:17
Siin nyt oma kättemaksukontor we
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 00:09
Mul pole vaja mingit kontorit teha
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 00:11
Barb on täitsa asjalik tüdruk. Temaga võiks "luurele minna" küll. Aga ma arvan, et me "maksame kätte" iseseisvalt
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 00:29
Desire777: mis sa sogad, kui mees kummi ei taha kasutada egas siis naine pea sellega kohe leppima. kui naine on ise nõus ilma kaitsevahenditeta seksima siis ta ongi ise juba vastutuse võtnud sest tema kui naine jääb rasedaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 00:33
A mul on selline naabritüdruk, kes teebki, kui emapalk otsa saab kohe uue lapse. 3 on olemas juba. Käib natuke tööl saab palga ja läheb aga otsast peale. Seletas suure suuga, et kuidas ta selle kolmanda sai. Ilmselt plaanib ka 4 nda nii saada. Endal pole neil midagi süüa anda jne.
Aga kuidas sa selise baaris näiteks ära tunned? Asi on lihtne. Ega siis temagi lapsi suvalisega ei tee, ikka valitakse, et kas mehel ka raha on et jõuaks alimente maksta ja samas peab ka piisavalt juhamard olema, et aru ei saaks et lapse pärast teda tahetakse.
Mina teen alati vaesemeh näo pähe, et netu dengi hea et endalegi joogi sain tehtud. Ja see aitab. Edasine triangel tuleb juba kogemustega ja usutlemistega, et miks ikka sinuga seksida tahetakse jne..
Või siis ma ei oska suvalt kedagi keppida. Jah saab küll natuke vähem keppi aga selleest saab rahus magada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 00:48
parma, ja unehäireid pole
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 11:42
Kui mees tahab kummi kasutada aga naine keeldub siis loomulikult vastutab naine. Ma pole vastupidist väitnudki. Papi jutt oli ikka teisest olukorrast. Loe mu postitusi uuesti!
Parma käitub küll ses osas täitsa arukalt. Ainult nii käitudes saab ta tõesti säilitada oma magusa une. Nii nagu ma ei salli tölle nii ei salli ma ka selliseid "kullakaevajaid". Krt kebigu tööle! Eneseväärikuseta naised.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 11:47
Desire777: lugesin, aga sinu jutt läheb ikka sinna väravasse kus naine ise on otsustanud lapse saada, aga pärast on mees süüdi sest tema kui mees ei vastutanud. mees ei saagi vastutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 11:55
Papi,kui mehel ülemine pea töötab sama hästi,kui alumine,siis ta sellistesse lõksudesse ei satu.Mees vastutab selle eest,et ta nii loll on.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 11:59
Saab ka mees vastutada. Eelnevalt tuleb asjad selgeks rääkida. Pärast väita, et mina pole üldse vastutav, on lihtsalt kobrulehe taha varju pugemine.
On naisi, kes teevad teadliku valiku, on neid, kes jahivad mehe rahakotti, on kõike...
On hulgi vastutustundetuid mehi, kes liuglevad süüdimatult nagu liblikad õielt õiele....
See on elu ja need on inimesed oma heade ja halbade külgedega.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 12:07
Just nimelt selle pärast ma ei hakanudki sellel lapsesaamise teemas sügavamalt peatuma - seal on liiga palju erinevaid situatsioone mille vastutus jaguneb täiesti erinevalt. Siin ei saagi võtta ühtet otsust kumb vastutab... iga situatsiooni tulemi vastutus on erinev seega sel teemal võib vaidlema jäädagi.
Olenemata sellest kes vastutab... ei vasta see küsimusele MIKS mehed nii liiderlikud on?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 12:13
Milles mees loll oli? tänapäeval on naistel sada võimalust rasedusest hoiduda ilma et mees seda kuidagi väliselt arusaaks. kõik inimesed pole suguhaiged, kui inimesed on iseenda tervises kindlad pole kondoom kohustuslik. kui kondoomist juttu pole, võib mees mõista naise poolsele kaitsevahendi kasutusele, sest paljud naised võtavad pille, kannavad plaastrit, spiraali mida iganes. nö vaikival kokkuleppel seksitakse ja tõesti ei pea mees koguaeg kõike üleküsima - naine on siis laps, kontrolli koguaeg???

kui juhtuski õnnetus siis on võimalus 72 tunni jooksul asi lahendada ja siin ongi põhirõhk naisel, mees ei saa mitte midagi siin teha.
okei naine otsustab mitte last saada ja enne kommi näksamist otsustab ringi, kas ta mehelt arvamust küsib või kas ta sellega arvestab? kindlasti mitte ja nüüd ongi mees süüdi kuna ta ei mõelnud ülemise peaga, ei võtnud naist kohe kui petist?

hea loogika onju, õige mees näeb naises alati kurjategijat
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 12:57
Huuuh. Mis siin keerulist on? Ma ju kirjutasin millistes olukordades kes vastutab. On olukordi kus ka mees peab vastutama. Paraku kuidas siin öeldigi... lendab õielt õiele...päris õige märkus. Ma olen kuri selliste peale. Samas on ka teisi variante ja samamoodi kuri olen selliste "kullakaevajate" peale.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:02
On olukordi kus ka mees peab vastutama.

no too välja need olukorrad konkreetselt
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:03
Papi,kas koduust lukustades mõtled ka,et kõik su naabrid võivad olla vargad?Kõikvõimalikud ettevaatusabinõud on ikka rohkem juhuste,kui seaduspärasuste vastu.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:05
Papi ma tõin ju need olukorrad välja millistes kes vastutama peaks. Kirjutan uuesti? Suurelt ja punaselt?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:05
Papi: respekt, paremini ei saagi asja lahti mõtestada,aga siin peab vist alati puust ja punaseks tegema kui asi kohale jõuab
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:06
Tean ise ühte õdede perekonda, neli tükki on neid. Kõik kepivad kõigiga, sigitavad lapsi. Kõik lapsed erinevate meestega. Ema on neil samasugune, ei teagi palju neid lapsi tal üldse kokku, mingi 7 vist oli. Nagu ema ees, nii lapsed järgi. üks asi on lapsed ilmale tuua, teine nad ka ülesse kasvatada. Mina üle kahe lapse elu jooksul küll üleskasvatada ei suudaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:06
aga kui ma lähen koridori teise otsa siis ma ei lukusta oma ust sest ma usaldan oma naabrimutti, ma pole paranoiline inimene. muide naabrimutil on pidevalt võti väljaspool ees...

ääküll jfjm, sa kraabid naiste kintsu, seepärast on sinu variandis mees alati loll
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:07
Desire777: no too välja uuesti, nii on lihtsam sest mina neid olukord eelnevates postides eriti ei tuvastanud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:11
minujaoks pole point sigimises endas. tehku neid lapsi igaüks nii palju kui tahab ja kui jumal annab siis jumal ka toidab. eestlaseid on niigi nii vähe...

mis minu point on, on hoopis see sõge meeste süüdistamine nagu mees tegi naisele lapse. nagu kõik mehed õudsalt tahaks neid lapsi...
seksivad naine ja mees koos, kui mees midagi ei räägi siis võiks seda siiski naine teha sest tema on ainuke kes rasedaks jääb või siis vähemalt võiks ta võtta vastu loobumise otsuse. aga kui naine rõõmsalt pohhuil seksib ja pärast mees jälle ei vastutanud... andke andeks aga selline suhtumine on JABUR
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:18
Selline mõttemaailm juba ammu enam ei kehti, et annab jumal lapse, annab ka leiva lauale. Oi kui palju ma olen seda ütlemist kuulnud. Neile on mul vastus alati olemas. Vaata oma lapsi. Ja sellega nende jutt lõppeb. Rohkem ei taha keegi mulle "lapsesoetamist" pähe määrida.
Mis vastutamisse puutub siis kirjutan need siis uuesti. Kahjuks pole hetkel niipalju aega. Aga ma tegelen sellega. Kirjutan siis uuesti välja oma arvamuse millistes situatsioonides keegi vastutama peaks. See minu arvamus ja ega ma eeldagi, et te kõik minuga nõus olete.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:21
no suurelapselistele peredele on toetused olemas, inimesed aitavad. need lapsed on uued inimesed kellele on antud nö elu - võimalus. mul on kõigil tuttavatel 3-4 last, ainult mul pole nii palju. on inimesi kes ka 3 lapse peale näpuga näitavad, aga selliseid ei tasu tähele panna.

ma jääks neid punkte ootama, tahaks asjad sirgemaks vaielda
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:33
Kõige idiootlikum ongi see et sigitakse huupi ja loodetakse et küll jumal ja teised inimesed aitavad. Vastutustundetud. Täiega taunin selliseid kes soetavad 10 ja enam last siis kerjavad rahvalt elamiseraha.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:46
Barbaljudel naistel ongi selline prioriteet,et ainult lasterahade peale välja minna peaasi,et ei peaks tööle minema,sestap rauad tules kogu aeg niikaua kui loodus ja tervis synnitamist võimaldavad.Eriti levinud maapiirkondades ja vähe haritud naiste seas
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 13:53
tol ajal,kui mina lapsed sain,oli see suureperetoetus veel väiksem,kui ta praegu on..lausa naeruväärne,nii et olin sunnitud alates 15.eluaastast tööle minema ja pole ühega lapsega kodus saanud istuda,sest lapsed olid vaja toita,katta..mingeid rahasid kuskilt kerjamas ka ei käinud,sest teadsin,et pean ise hakkama saama,ilma meheta.
Kõik naised ei ole sellised,kes saaksid rasestumisvastaseid vahendeid kasutada..need on erinevad põhjused ja olenevad naise organismist..mina kahjuks olin selline,et piisas nn.pükstega vastu perset löömisest ja olingi rase,olen teinud ühe obordi,sest eelmine laps oli alles väga väike..aga see jättis jälje,võiks öelda et kogu eluks...vasektoomia oli tol ajal ainus võimalus minul,kuidas vältida rasestumist.Nii,et kõik ei ole nii roosiline,kui teile mehed tundub...Aga mehi pole ma süüdistanud selles,valik oli minu,kas sünnitada või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 14:00
nahkhiir: Sellest aru saanud Milleks tööle minna, kui lihtsam lapsi sigitada, küll mees ja ilmarahvas ära toidab.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 14:02
Ega see laste sünnitamine ja kasvatamine,nii kerge töö ka pole.Kontoris istumine ju lausa looderdamine selle kõrval.Muidugi,kui järjekordset last on vaja vaid selleks,et saaks kuus korra pidu panna,on asjad ikka väga nihu.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 14:13
jfjm: Selles sul õigus. Mina küll ei suudaks kümnepealist lastekarja üleskasvatada, siin ühegagi tegu
coya: Vanasti oli asi raskem, minu ema jäi aasta pärast minu sündi uuesti rasedaks kuid otsustas last mitte ilmale tuua sest läks minu isast lahku ja ütles et raske oli üksinda. Lisaks minule oli tal ju veel poeg. Kui ma sellest teada sain, tundsin kahetsust st mul oleks praegu pea endavanune õde või vend lisaks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 14:17
loomulikult oli raskem,aga see kasvatas ka iseloomu ja kindlust,et loota saad vaid iseendale.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 14:24
Just
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 14:36
ma olen ka maal kasvanud ja tänu lastele jäi küll kool siis pooleli,aga olen suutnud nende ja töö kõrvalt lõpetada gümnaasiumi ja õpin pidevalt edasi..paljugi oleneb sellest,mis siht silme ees on..Ma arvan,et tänu oma noorusea kogemustele olengi praegu see,kes ma olen ja ei tööta lihttöölisena.
˅ näita rohkem ˅