eee... kirjutaks ka mõne rea...
alguses kui ihasse tulin, mõtlesin ka et tutvus, vaataks...
enamasti näeb tutvus välja nii, et tutvuks siis reaalis nö näost näkku, veereb mingi auto kohale, hea kui suudab sobivat teeäärt valida... kaks kätte rooli kyljes ja ongi kogu lugu... aa kohvi suudab ka kysida...rohkemaks fantaasiat ei jagu...
äpud, sellistega pole mitte midagi teha...
tyytas siis ära selline suhtumine, kutsusin mõne rännumehe tuppa sooja...
peale seda, kui yks meesterahvas suutis kenasti saunas käia, mingu joogikest maitsta, ja ka snäkki jms maitsta...
ja kui vestlema hakkasime, siis ta suutis arvata, et ma olen kõrgprostituut, kuna mul on paljas pilt ihas...
jaa siis leidus veel samasugused... mida kõike, tal on stress, peletage seda ja nomaeitea...
vähemalt see saunaskäia suutis vastusauna omalt poolt pakkuda nyydseks...
jobud,,, siukestega on vägga keeruline...
siis kirjutasin ihasse, et otsin sponsorit, ja kirjutasin juurde, et see tähendab seda, et suhtleks siukestega, kes omalt poolt oskavad midagi välja pakkuda... appi mis siis lahti läks
,
nicedjuud asus blokkima, papi virisema, ropsu toitis jututoas vaest giizut juba spermaga, appikene, mingi egigolo rapsis niisama ja mingi advokaat suutis juriidiliselt ära tõestada, mis juhus siis on...
jopskid,,, aga vähemalt lõbus...
ylejäänud on siis normaalsed mehed vist...
aga tegelt ongi nii, et kes on kõige suuremad virisejad ja vingujad, need ongi väikese fantaasiaga ja ei suudagi omalt poolt midagi pakkuda... äpud siis... nendega ei soovikski suhelda... kogu muusika
kui ise kylla lähen, võtan kaasa pudelikese baileyst
(õnneks see paljudele meesterahvastele ei sobigi
) või massaahiõli vms