jfjm, no ikkagi sa ju räägid hoopis teist juttu! Enne ütlesid ju midagi muud.
-----------------------
jfjm
2024-02-12 14:25: Aga meestel pole mitte kohustused, vaid vajadused, mille rahuldamist nad millegipärast naiste kohustuseks peavad.
-----------------------
sellise üldistuse korral sa ise kuulud samuti kõigi nende meeste hulka ja siis tekibki küsimus et oot, räägime siis sinust, et mis on su vajadused; nii et pole sul mõtet endast erandit teha.
Just nagu sa teisi meesterahvaid teaks.
Võimalik et linnastunud korternaistel-meestel ehk on elu sedasi (tuba soe, pole autosid ja mootorrattaid mida remontida vaja), ning et pole muid muresid et kui teleka ees kõõlutamine.
muide, vajadusi on ju teisigi mis ootavad rahuldamist tunduvalt rohkem
-- Mu vajadused on pigem programmeerimine.... Selleta oleks oluliselt ebamugavam ja kallim see elu, ning pole võimalik osta seda mida ei eksisteeri ega tellida.
Muidugist mu vajadused ja mured on rohkem kõrgtehnoloogilist laadi, ent isegi auto hooldus ja remont on pigem ajakriitilisem kui seks. 10 aastat seksita pole miski probleem, aga need "plekist pruudid" vajavad pidevalt hoolt ja isegi naised hakkavad nööri mööda käima kui tahavad nad autoga sõita -- et ma ta autot samuti korras hoiaks. Temast pole muidugist miskit tolku ju vastuteene osas, kuid on kokkulepe s.t. kaup-kauba vastu -- hea seegi et on kütmine, prügi põletamine, kotletid, praetud kartulid ja ühepajatoit, et ise ei pea sellega mehkeldama, samal ajal et kui joonestan, sest vastasel juhul tuleb endal köögis tegutseda ja koristada, ning teine ei pea mõtlema et mis tüüpi ja mõõtmetega aku ta auto jaoks sobib või et kuidas ta telefonilaadija pistikupesa telefoni trükkplaadi küljes istub.
Et ma säästan aega ja tema raha.