Foorum
1
2
2010-12-01 01:19
Kas mees saab kuidagi trennida seda alumist poolt, et see nõrgaks ei muutuks?
Kas teatud eas algab igal mehel impotentsus?
Kas tugev kehaehitus aitab ka seksuaalelus ja vastupidi, kas treenimata keha on nõrgem?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 06:27
Öeldakse küll,et mis liigub see kulub,aga see probleem saab alguse kõrvade vahelt.Tegemist on nagu teatud tüdimusega.Ja kroonilised pihkarid peaksid olema ettevaatlikud,sest fantaasiates on nad enda naisideaali nii täiuslikuks muutnud,mida reaalis pole võimalik saavutada.Nii võib juhtudagi,et saada olev keskpärane naine ei eruta neid enam piisavalt.
See on vaid minu arvamus asjast ja ei põhine teaduslikele uuringutele
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 08:09
impotentsus on individuaalne.Treenimata keha on kõigile haigustele vastuvõtlikum.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 08:29
jfjm - sa tahad ütelda, et impotentsust tuleneb meeste ülemõtlemisest nt? või mis? aga jah, sealt tuleb ka see suhtumine mingitel meestel, et naised on igavaks muutunud ja seks enam ei rahulda jne
ja tegelikult naiseideaali ja keskmise naise vahele jääb veel naisi. preagu teki tunne, et sa räägid mingist teisest äärmusest.
ja miks peaks mees suhtlema talle saadaoleva, teda mitte erutava naisega. ega selline keskmine "ah on kah"variant ei eruta naisi ka ju meeste puhul. ma arvan, et minust saaks ka peale seda "impotent", kui mitte midagi mind enam ei erutaks. ei ühtegi sellist meest jne
enamasti tahetakse ikkagi valida enda see, kes natukegi ennast erutab. muidugi, iseasi on see, kuidas ta seda erutust valitseb.. et kas saab erektsiooni või ei saa ja mis saab edasi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 10:24
Meeste kohapealt võiks küll öelda kui oled olnud pikka aega kooselus ühe ja sama naisega siis tuleb peale selline sexi tüdimus oma naise vastu..nagu impotentsuse tunnused oleks Kui siis vahepeal teha kõrvalhüpe ja saada uut ja huvitavat ning hiljem jälle omaga uuesti olla..tundub,et hakkad oma ka rohkem tahtma.Vaheldus tuleb teinekord kasuks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 10:48
elmar- tead enda kogemustest?
mis loogika see selline on, kuidas enda naine mehes impotentsuse tunde tekitab.kuidas see tüdimus siis välja näeb ka? et ei viitsita enam naisega seksida või kuidas? muutub tavaliseks?
aga vahest on mehel endal probleeme sellega, et ei tea, mida huvitavat enda naisega veel teha saaks ja siis tal midagi muud paremat meelde ei tule, kui see, te peabki minema naistesse, kuna talla tundub ,et siis tuleb see tahtmine peale? midagi sellist, elamar?
huvitav, kas teistel meestel ka selline tsükkel on et tekivad impotentsuse tunnused ja siis... enne veel, kui mehest tegelik impotent saab, tehakse veidi midagi muud ka vahele
kui kaua sa sellises tsüklis olnud oled, elmar?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 11:13
juuksur mis sa jälle pärid nii keerulisi asju kui sa nagunii millegist aru ei saa?

treenimata keha toodab vist vähem testosterooni. need kes spordivad, neil hormonaalne tasakaal stabiilsem. sugukülm naine elukaaslasena kindlasti mõjutab ja teatud eluetapil meestel prioriteedid nagunii muutuvad, tähtsamaks saavad majanduslike tingimuste parendamine jne. eks see aktiivsus ole ka tsükliline.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 11:21
keegi ei rääkinud sinuga, papi. seega ei pea sa vaevama ka ennast vastamisega. sa ei huvitanud mind praegu
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 11:23
ma arvan, et see nn impotentsuse kahtlusega meeste naistevahetus on pigem kinni meeste enesetundes, mitte nende impotentsuses. kui ikka peale seda enda naine veel huvitab, siis ei ole mehel midagi viga (see oli elmarile)
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 11:28
Juuksur, miks oled kärsitu?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 11:32
risto, ära ürita muuta teemat nüüdl. räägi, mida sina impotentsusest arvad. kas sa oled teinud selle vältimiseks midagi?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 11:40
Juuksur, ei ürita ma miskit muuta. Mina olen selle vältimiseks püüdnud seksida regulaarselt vastastiku rahuldatud naudingut saades partneriga. Impotentsuse eest pole kaitstud keegi, ka mina. Ma muidugi tahaks loota, et mind see ei tabaks. Siis oleks kurb küll eluke .
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 11:47
kindlasti loevad asja tervislikud eluviisid - mõõdukas kehaline koormus, tervislik toit, mittesuitsetamine
samas on olnud kokkupuude 20 a. noormehega (treenitud poiss, ei suitsetanud) , kellel olid ka impotentsuse tunnused - seega oli tema probleem ilmselt kõrvade vahel...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 11:53
Jätke need suitsetajad rahule. Seisab niikaua kui seisab.
Sellepärast peabki võimalikult palju kohe seksima, et mine tea, võiboola homme enam ei seisa.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 11:55
Impotentsus meestel = frigiidsus naistel...Millest see tingitud?...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 12:01
parma, õige lähenemine asjale
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 12:03
Naised, suits ja viin on see
mis hukutavad õiget MEEST
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 12:04
Olgem ausad ja vaadakem tõele näkku---kui oled olnud suhtes tõeliselt hea partneriga, siis trehvates voodis tunduvalt kehvemaga ja passiivsemaga---ei tõsta ka kraanaga püsti......
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 12:27
õigus - mõne puhul tee mis imetrikke iganes, kui ikka ei seisa, siis ei seisa...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 12:28
Üks intelligentne impo-mees teeb iga kell matslikule pano-mehele ära Naise rahuldamine on kunst.Mida rohkem on kahe kõrva vahel,seda parem.Korralik riistvara on vaid boonuseks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 12:57
foreveryoung. Teeb ta jee ära. Kaua sa ikka näppude/vidinatega läbi ajad? Varsti viskab üle.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 13:04
See näppude/vidinate/misiganesmoel rahuldamise teema on läbi tehtud. Kuuaega, siis küsiti otse, et kas mul on seksimise vastu midagi?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 13:52
siin olen parmaga nõus - intelligentse mehega võib teha muid asju kui tal ei seisa, aga seksi ajal tahaks ikka riista tunda, mitte plastmassist junni...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 13:55
selline mees on kuidagi nii hale, kellel endal enam seisa ja siis mänguasjadega üritab meest mängida.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:02
Aga naise puhul mis oleks hale?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:08
Mismõttes?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:10
Ma ei rääkinud mänguasjadest.Kuigi ka need on täitsa ok.
Lihtsalt kõva m... ilma mõistuseraasuta on ühekordse akuutse seksinälja rahuldamiseks.Mitte enamat.Ja see mees pole mitte mingil juhul hale,kes püüab naist rahuldada ,kasutades abivahendeid,kui vaja.
Möku on mees,kes probleemi eitab või mis veel hullem,naist süüdistab.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:13
Ok, panin metsa. Võiks rääkida frigiidsest naisest näiteks.
Aga naise seisukohast ma impotenti haledaks ei pea, kui tal see tõesti terviseviga.
Samas tundub impotentsus võimatu, see peab olema siis füüsiline põhjus, aga sel juhul on see ju vist operatsiooniga
eemaldatav. Muidugi psüühilisi põhjuseid on ka, aga sel juhul see impotenstsus on selline ajutine nähe, et teatud
olukorras ikka õnnestub.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:16
foreveryoung: mis sa nüüd tahad tõestada? kunagi oled ise samas seisuses, vaatame kuidas sa probleemi lahendad. selliseid asju ei tea kunagi ette.

arm3: loomulikult ei ole vajadust kellelegi halvasti öelda või suhtuda, eriti füüsilistes probleemides. ma lihtsalt arvasin et mees ei peaks igahinna eest MEEST mängima kui ta enam seda pole. eks siis on aeg näiteks mungaks minna vms.

naistel on frigiidsus
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:18
Oma naine on nagu läbiloetud ajaleht.Seevastu iga uus on täis uudsust ja põnevust niikauaks kui ta taas vanaks muutub Ja nii ongi see eluke meil siin meestel maa peal
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:35
Oi jah,et siis m...teeb mehest mehe ja milline mees võrdleb oma naist loetud ajalehega...eks ole pikka iga teile ja seisku hommikust õhtuni mis mehed te muidu olete
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:40
ah mis seal siis nüüd nii jubedat on. eks nainegi tunneb oma mehe vastu seda sama. mina pooldan seda kus inimesed ütlevadki välja selle tõe mida nad tegelikuses arvavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:32
forever... Ära pane asju ühte patta. Seks on seks ja see muu mõistuse teema on muu teema. Seksi ja malemängu ei saa kokku panna.
Ma ei saa siiani aru, et mis pistmist on seksil ja mõistusel? No ei saa noh.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:40
Ehh Parma...Seos on otsene..."pole seksi, pole ka mõistust "...või oli see vastupidi!?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:43
Ja kui ei seisa siis ka ei ole seksi!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:45
Kas on seks või on lihtsalt panemine Seks on protsess,looming,millel on täissuitsuvorstiga vähe pistmist Minu tagasihoidlik arvamus on lihtsalt selline Aga ma mõistan neid,kes on vaid tulemusele häälestatud Impotentsus on tõsine probleem,polegi koht siin ihas teist pureda
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:45
Ja kui pole seksi, siis ei seisa
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:48
aikon-,see vastab küll tõele,et seksides vabaneb nii palju mõnuaineid,mis omakorda tekitavad uue doosi järele soovi...ehk siis iha tekitab iha
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:49
Näh. Seaduses väike lünk. Ma ei saa aru, miks teenusepakkujad omi tegemisi lihtsalt panekuks ringi ei nimeta. Saaks täitsa avalikult raha küsida. On ikka lollid, nemad müüvad seksi ja lähevad vangi

forever... aga see panek on seksi väga oluline protsess, ilma milleta on seks vaid mõtteline osa!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:50
Aju peab koosolekut Laseb kordamööda rääkida mis mureks nii südamel kui ka maksal jne.Peenis vehib laua ääre käega ja tahab ka sõna.Lõpuks annab aju talle loa.Peenis hakkab siis ennast püsti ajama,et kurta oma hädasi, kui aju talle käratab:" Sina räägi istudes,sest igakord kui sa püsti tõused kaob mul mõistus ära"
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:55
Foreveryoung...seda ma vaatan, et tahaks...tahaks...ikka tahaks... aga ei saa...
Parma...ära labasta...Kas tead, et aknapesija on peenelt väljendatuna..."optiliste nähtuste parendaja"Seega pole miskit pano vaid on meeldivate aistingute tundmine "
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:59
parma-Olen juba päris suur tüdruk ja kokku puutunud nii impode kui pano-meestega Pano-mees on ok akuutse seksinälja puhul Impo-mees ,kes valdab suurepärast flirti,keele- ja näputööd, võib osutuda pikemas perspektiivis rahuldustpakkuvamaks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 18:03
aikon. Ma olen sellist ametikohta kuulunud nagu visuaalvaatluse abikoolitaja!
Ei saa ilma selle panemiseta mitte kuidagi läbi. Mõtlen et on ikka tore, et mina ei vali mõistuse teravuse järgi kedagi. Krt siis oleks peris tükkaega seksita. A no kui seksi juba laialt käes, siis võib igasugu trikke teha. Aga tagavaraks peab vähemalt 3-4 paneku tutvust ka olema. Muidu ei vea välja kuidagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 18:05
Foreveryoung sa pole veel minuga kokkusaanud ma two in one
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 18:08
Ma võin lõdvalt kõiki panna...saan mõttejõul kõvaks, tõeline feng shui
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 18:12
eh,mehed hoiavad ikka ühte
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 18:13
Aikon, kas tohib küsida, miks sind pildi all kirikhärraks kutsutakse? Kas tõesti kirikhärra?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 18:14
forever... ma saan aru mida sa mõtled aga kui sa selle seksi nüüd lahti arutad, siis näed, mis on selle seksi põhikomponendid. Nii et joonista kui muidu ei saa!

aksala. Kui mõte otsa saab siis läheb pehmeks?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 18:16
parma-mulle meeldiks sinu joonistust küll vaadata,aiman,mis see põhikomponent seal vastu jõllitab
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 18:18
Vaevalt sa tead. No näedsa ma ei peagi joonistama, saa saad juba ise aru mis on selle põhikomponent.
˅ näita rohkem ˅
1
2