Foorum
2010-11-28 16:38
Nahkhiir arvas, et ma ei näe seksikas välja. Ma ütlen, et mul ei ole jooksuaeg.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:25
??? see hakkab juba veidraks minema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:36
Misasi hakkab veidraks minema?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:40
Jään J.ga nõusse. Kui sul midagi targemat pole kirjutada kui ainult oma ego siin rahuldada siis ole vait. Sul pidi mehi siin jalaga või jalgadega segada olema mine tegele nendega.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:42
Mul ükskõik, mis sa arvad.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:43
Tundub, et mutid kadedaks läinud, võibolla siis jääte ise vait, kui te siin oma ego pärast ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:45
Tüdrukud. Ihas kuulutati jõulurahu välja. Läks juba meelest?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:50
Kui oled lõksu sattunud,siis pääsu pole.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:53
Meeles meeles. Tänan märkuse eest D.
Ma nüüd lähen hakkan mutistuma (huvitav kuidas see käib?) ja üritan ka kadedaks hakkata. Kõik nõuanded eesmärgi saavutamiseks on minu postkasti tere tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:56
Arm - minul ei ole asja sinu suhetega. ei ole ka asja sellega, mida sa enne siin suhtlemist teinud oled. see on sinu enda elu ja ei peaks puutuma teistesse, minu arvates.
praegune kommentaar minult puudutas seda teemat ja veel teist teemat, mille sa siia enne tegid. ma ei saa neist aru.
miks sa neid teed? ma muidugi ei peagi aru saama millestki,aga see muutub veidraks, kas sulle ei tundu endale nii?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:57
Sa juba oled mutistunud ja kade, loe oma kommentaar üle.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:57
Jess arm3 ma sain mis ma tahtsin. Ma tänan Sind kogu südamest, sa ei valmistanud mulle pettumust.Plokk oli kõige parem, kirss vahukoore tordil
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:01
Verd, higi ja pisaraid saab siin olema
See vana tõde peab paika..."NAISED ON USSISUGU"
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:01
Hea küll, juuksur, teema teemaks, aga kui ma siin ihas kommentaare loen, siis on nad ju enamus küllaltki mõttetud.
Mitte kõik, aga väga paljud.
Nii et mõttetult pähe löönud teema, ei olegi selle kõrval rohkem mõttetu.
Ma võiks hakata ka norima teie kommetaaride kallal, aga nähtavasti ma ei viitsi, see oleks liiga mõttetu.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:09
Tuletan jätkuvalt meelde, et hommikul oli kuulda, et justnagu jõulurahu olla välja kuulutatud. Ei tea kas jälle vale info?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:16
Tüdrukud sööge nüüd kommi ja leppige kenasti ära Teil järgmine aasta aega kakelda küll
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:26
Pigem kakleks see aasta oma kaklused ära ja uude aastasse rõõmsama meelega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:29
Ma ei kakle nendega, kes pole põhjust andnud, aga alusetuid süüdistusi ka omaks ei võta.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:30
Arm - ma ei ründa sind ja ei teinud seda ka enne. ma olin jah irooniline, aga selline ma olengi. ma tean, et tegelikult on sind siin rünnatud ja seega ma suudaksin isegi sinu motiividest aru saada, mis sellest, et ma neist midagi ei tea. tegelikult sa ei pea minule midagi selgitama. mulle jäi selline mulje, et sa tahtsid selle teemaga kedagi provotseerida. võimalik, et ka sinu teine teema oli ajenatud sellest, et ta tahtsid siin teisi natuke provotseerida. kui nii, siis sellisest tegevusest saan ma aru. see selgitab asja.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:30
Kah õigus, Barb!!! ...Las nad kaklevad...ma lähen niikaua otsin sellise naise, kellega sängisambot harrastada
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:33
Jumal küll, aikon vastu jõule siis nii kohe
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:35
Barb kullake..enne jõule ju keegi ei tahtnud miskt Nüüd hakkan heategusid tegma...Kõik puha muidu, heast südamest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:36
Barb. kas siis enne jõule siis ei võigi sängisambat harrastada??
˅ näita rohkem ˅
Barb ära ehmata. See on kõigest sport
˅ näita rohkem ˅
Jõulud ju püha aeg, ei siis või siivutustele mõelda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:39
Juuksur, tänan, ma ei pannud teemat provotseerimiseks.
Minu sõnavahetus nahkhiirega teises teemas oli vaid naiselikust solvumisest, samas ma oleks võinud vastata ka huumoriga.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:45
Barb,parem ikka siivutused enne jõule ärateha,siis pühadeaegu hea rahulik olla
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:46
Arm - solvumisest saan ma muidugi aru. kas tema peale solvumine ajendas sind ka seda teemat tegema?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:51
jfjm: Siis peab kiirustama
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:05
solvumine teeb inimestega veidraid asju. ma ikkagi arvan, et asi on natuke veider.ega minu blokeerimine ei muuda asja. mul ei ole endiselt olnud siin midagi sinu vastu, Arm. said asjadest natuke teistmoodi aru.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:18
Kui ei ole midagi, siis on küsimus lõppenud ja ma ei viitsi rääkida mõttetustest, kui sind ei huvita näiteks palju
huvitavamad asjad, mille puhul sa kaasa rääkida ei viitsi või ei julge.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:24
aga mis peaks minul olema asja sinu jooksuajaga? see oli teemaks praegu ju. mina pidasin seda natuke veidraks ja sellega oligi asi ammendatud, mis mul enam rääkida. või milliseid küsimusi ja mõtteid siin veel olla saab?
millised need palju huvitavamad asjad siis on? need, milles ma kaasa ei viitsi/ei julge rääkida? tutvusta?
vaata, Arm. sa püüa sellest aru saada. mind ei huvita meedia ega ka need tegelased seal. mina ei suhtu sinusse kui meediategelasse vsm. sa oled minu jaoks naine nagu teisedki, samasugune inimene nagu teised siin suhtlejad. ma ei tee sellele mingit vahet. või peaksin tegema? seega ei pea sa midagi, mida ma räägin, ka isiklikult võtma. see ei ole isiklik. ei ole mõtet ka minuga isiklikuks minna. see oleks antud juhul veel veidram.
ma ütlen seda sulle rahulikult. targa naisena sa saad sellst aru
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:28
juuksur: sa oled tõsine puupea! täielik mölapidamatus on sul, sul pole abs vahet mis jura sa suust ajad, saaks ainult rääkida, kasvõi üliseosetut jama.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:34
Kui sa tahad lõpetada, siis lõpetame.
Mu arust oled sa oma jutuga silmakirjalik, ma saan väga hästi aru, kui vahet tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:35
See oli juuksurile.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:37
papi, kas sa tead midagi Armi jooksuajast? on sul midagi targemat teha siin teemas? kui ei ole, mida sa siis väänled siin?
tee endale rahustav tee või midagi. su närvid ei pea vastu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:38
Kui ma juuksur sulle eelmisel leheküljel asja selgitasin, siis sa veel 2 korda küsisid üle, et kas ma tegin teema solvumise pärast.
Sa isegi ei loe mu vastuseid läb, sest sellest ma ju eespool rääkisin ja selline küsimine sada korda jätab küll mulje, et sul pole sugugi ükskõik.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:41
juuksur, mida sina väänled alati? kui teema on igav siis tuleb see sulgeda, mitte peaga vastu seina taguda. sa oled tõesti lõhestunud isiksus, ükspool kirjutab kuidas sind miski ei huvita ja teine pool juba kirjutab kuidas sa millegist jälle aru ei saanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:59
Arm - sinu arust? ei ole silmakirjalik. nii ma tegelikult arvangi. kuni ma sind paremini ei tunne, ei tee ma sellel mingit vahet.
isiklikuks saaksin ma minna sellega, keda ma ka isiklikult tunnen. seega mida isiklikku mul saab sinuga olla? sa ei pea tundma ennast puudutatuna selles, millel ei ole midagi tegemist sinu isikuga. ma ei ole sind solvanud siin vms. teinud, minu teada mitte.
tahtsin sulle midagi selitada ja tahtsin teada, miks sa selle teema teinud oled. kas see, kui ma seda teada tahan, on kellegi solvamine? või on selles midagi isiklikku?
ma ei õelutse. seega ei ole vaja ka hakata arvama, nagu ma seda teeksin. milleks mulle see vajalik peaks olema? mind ei huvita need naiselikud solvumised ja tegemised.
sa natuke kiirustasid blokeermisega, mulle tundub.
ja tegelikult ma ei saa praegu aru, miks ma pean sinuga siin vaidlema? ma nägin vaeva selgitamisega, muud midagi.

et mitte silmakirjalik olla, siis ma annan teada, miks ma seda sinult uurima hakkasin'
ma saan aru sellest, miks sa natuke solvunud nahkhiire peale olid. need on sinu tunded, neisse ma ei puutu.
naisena ma oleksin selle solvumise enda teada hoidnud, aga sa tegid sellest teema ja andsid selles enda solvumisest ka teistele teada. selline oli minu arusaam sinu teemast praegu. või oli tegemist millegi muuga?
kui sa ei oleks maininud teemas nakhiirt ja teie suhtlemsit, siis oleksime praegu arutanud jooksuaja teemat, mitte sinu teemat.
seega jah. mida me siin arutame?

olgu mis tahes, ise tead mida teed. tegelikult on minu arvamus sinust olnud hea, kui sa natuke meenutad seda, mis enne on olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:00
Juuksur- ehk suudad Armi kuidagi aidata? Saad tema heaks midagi teha või nõu anda selles jooksuajas?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:03
papi -kas sa lõhki ei lähe juba? sul peavad need närvid ikka eriti pingul olema, kui sa nagu vedrust siia mulle alati vastama hakkad. mis probleem sul on?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:08
Lugesin targast raamatust:
Jooksuaeg on rahvapärane nimetus emaste koerte ja kasside innatsükli nendeks
perioodideks, mil looma organism valmistub tiinestuma...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:14
eks teemat algatanud inimesel ka miskit sellega seostuvat meenus, et märku anda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:38
Arm -parandus: tegelikult ma uurisin solvumise kohta sinult ühe korra. peale seda olin blokeeritud.

sellest, et mingi naiselik solvumine oli, andsid sa ise teada. mina selle peale ei tulnud.
ega ma ei suuda pidevalt uurida siin teistes teemades, et mida seal nüüd tehakse ja mille peale keegi solvunud on jne. neid solvumisi jms on siin teisigi. seega parem on ju sinult endalt seda uurida. rahulikult saab ju rääkida ka.
ega mulle ei ole see oluline, kas see oli solvumine või midagi muud.

muidugi ma vaatasin sinu teisi vastuseid ka, aga ma ei saanud sealt nagu mingit vihjet sellele, et milles teema on ja millest siin rääkima peaks hakkama. et kas räägime sinu solvumisest, sinu ja nahkhiire vahelisest suhtlemisest või millestki veel.
sa ütled, et sa ei viitsi rääkida mõttetustest. mina ka. ma tahtsingi teada saada, et kas tegemist on mõttetusega nt. või on sellel mingi mõte.
kellegi suhetest siin rääkima hakata ei oleks tahtnud, seega räägime siis jooksmisest. või räägime mõttetusi.
olenevalt sellest, mis teemaks oli.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:39
juuksur: mis sul endal viga on? sul on jälle rohud võtmata ma vaatan, hakkab see pull jälle pihta.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:44
papi, mis pull? mis sul siis jälle pihta hakkab siin? sul on närvidega probleeme, mitte minul. sa ei märganud endas mingeid muutusi või higistamist vms? ma nägin närvilisuse tunnuseid.
papi, hangi endale naine ja jäta mind rahule. sa ei pea enda olekuid ja muutusi siin minu peal rahuldama. ma ei viitsi tegeleda pidevalt siin sinu maha rahustamisega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:50
millest sa jälle aru ei saanud?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 14:01
mitte millestki papi. ma ei saa millestki aru. ole rahulik nüüd
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 14:58
no aga mis sul siis viga on kui sa mitte millesti kunagi aru ei saa? täiesti tõsine küsimus sulle.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 15:18
Tegelikult tahaks teada mis saates see teemaalgataja käis. Huvitav, et mina veel ei tea, et meil siin meediakangelasi on.
˅ näita rohkem ˅