Arm - sinu arust? ei ole silmakirjalik. nii ma tegelikult arvangi. kuni ma sind paremini ei tunne, ei tee ma sellel mingit vahet.
isiklikuks saaksin ma minna sellega, keda ma ka isiklikult tunnen. seega mida isiklikku mul saab sinuga olla? sa ei pea tundma ennast puudutatuna selles, millel ei ole midagi tegemist sinu isikuga. ma ei ole sind solvanud siin vms. teinud, minu teada mitte.
tahtsin sulle midagi selitada ja tahtsin teada, miks sa selle teema teinud oled. kas see, kui ma seda teada tahan, on kellegi solvamine? või on selles midagi isiklikku?
ma ei õelutse. seega ei ole vaja ka hakata arvama, nagu ma seda teeksin. milleks mulle see vajalik peaks olema? mind ei huvita need naiselikud solvumised ja tegemised.
sa natuke kiirustasid blokeermisega, mulle tundub.
ja tegelikult ma ei saa praegu aru, miks ma pean sinuga siin vaidlema? ma nägin vaeva selgitamisega, muud midagi.
et mitte silmakirjalik olla, siis ma annan teada, miks ma seda sinult uurima hakkasin'
ma saan aru sellest, miks sa natuke solvunud nahkhiire peale olid. need on sinu tunded, neisse ma ei puutu.
naisena ma oleksin selle solvumise enda teada hoidnud, aga sa tegid sellest teema ja andsid selles enda solvumisest ka teistele teada. selline oli minu arusaam sinu teemast praegu. või oli tegemist millegi muuga?
kui sa ei oleks maininud teemas nakhiirt ja teie suhtlemsit, siis oleksime praegu arutanud jooksuaja teemat, mitte sinu teemat.
seega jah. mida me siin arutame?
olgu mis tahes, ise tead mida teed. tegelikult on minu arvamus sinust olnud hea, kui sa natuke meenutad seda, mis enne on olnud.