Foorum
2010-11-28 10:57
Ilusat esimest adventi ja rahulikku advendiaega.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 11:10
Aitähh
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 11:26
Jah, juba tähistasime
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 11:28
Ilusat advendiaega kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 13:35
Mehed soovivad jõuludeks raha ja naised lihtsalt õnnelik olemist.
Mehed on praktilised, ikka praktiline asi peab olema kingiks.
Mis kinki sina ootad?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 13:39
naised kingivad meestele raha ja mehed ütlevad naisele aitähh
kõik peaks rahul olema
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 13:42
Aga miks mees raha soovib? Pärast läheb poodi ja ostab selle eest koti süüa, mälestuseks ei jää midagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 13:44
Aga jah, eks raha mõte on praktilisus. Väga paljud inimesed teevad ka sünnipäevaks rahalisi kingitusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 13:51
eestlased pole õnnelikud inimesed ja üliraske on teha mingi hingeline kingitus ja veel raskem on teisel seda vastuvõtta. raha on universaalne valuuta, alati on rahaga midagi teha. võib ju kasvõi lastekodule kinkida.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 13:58
Jah, sul on õigus.
Ma arvan ka, et kinki teha on alati kuidagi rõõmsam, kui seda saada. Kui saad kingi, pead ju tegema näo, et sa oled
ülirõõmus ja ülitänulik. Muidugi sa seda oledki, aga seda välja näidata, mis su sees, on raskem, kui kinki teha ja
üle anda.
Samas on ka raske teha kinki, mis oleks tõeliselt sobiv. Sellist kinki, mis sa arvad, et see inimene väärt on ja sa tegelikult
teha tahaks, sa lihtsalt nagunii ei jõua teha, väikese kingi puhul aga võib inimene solvuda, et ta nii vähe väärt on. Kõige
parem on, kui inimesed mõistavad, et kinki tehes olid sul parimad soovid.
Ja eks suhted on ikka kõige tähtsamad, kuigi vist ilma asjadeta ei oleks suhteid, mine võta kinni.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:13
Ei pea ju näitlema, milleks. Omavahel tuttavad inimesed peaks ju teadma mida teine võiks soovida. Osad muidugi üldse ei tea mitte millegist mitte midagi, aga nende puhul on tegu lihtsalt pealiskaudsete inimestega.

mina ei viitsi nii keeruliseks asja mõelda. tahan kingin, tahan ei kingi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:18
Eks nii oleks õige küll, et tahan kingin ja kui ei taha, ei kingi, aga siis lähevad asjad nässu.
See oleks umbes sama mehel, et tahan, siis seksin oma naisega, aga kui ei taha, siis ei tee.
Siis on pahandus majas.
Aga vist on tavaliselt vastupidi kodus, et naised ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 14:25
sa võrdled liialt võrreldamatuid asju, seks pole kink.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 15:16
Kui mees ikka unustaks jõulud, sünnipäeva, pulma-aastapäeva, siis oleksin väga solvunud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 15:21
ja mis see solvumine sulle annab?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 15:26
Minu soovitus on meestele, et hea küll, kingi tegemine on tüütu, aga iga tähtpäeva pidage meeles tordi ja lilledega
kui kinki teha pole soovi.
Seda teha on päris lihtne ja naine ka rahul, tordi sööte koos ära.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 17:27
Arm!!!...kõik ei söö torti ja lilli ammugi mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-12-02 09:32
Mina ei tea küll inimest, kes torti ei sööks, kas sina tead? Ja lilli sa ei pea sööma.
Aga kas sa mõtlesid tõsiselt seda, et mitte midagi ei peagi kinkima?
Sel juhul jah, esiteks puudub suhtes igasugune romantika ja selline suhe hakkab vinduma, ei usu, et sellest
head nahka tuleb. Kui sellist elu rõõmsamat ja toredamat poolt ei näidata isegi pisema tähelepanuavaldusega,
siis see on lihtsalt totaalne ükskõiksus inimese vastu.
Või kuidas sinu peres sellega lood olid? Mehele võib ju tõesti olla tähtsusetu kinki saada,
aga naisele küll mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-02 11:59
Arm...Jah, ma tean inimesi, kes torti EI söö, samas ei tea ma ühtki naist, kellele ei meeldiks lilled.
Kinkima EI pea, sest kõik mis muutub kohustuslikuks, kaotab oma võlu. Kink mis tuleb südamest on õige.
Ma pole väitnud, et mulle ei meeldiks kinkida ja ka saada aga kink ei eelda seda, et ta on midagi materiaalset.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 20:05
Aikon kus sa elanud oled? On võimalik teha ka mittemateriaalseid kingitusi. Tegelikult kingitusteks neid küll nimetada ei saa aga tähelepanelikkus ja hoolivus suhtes on rohkem väärt kui igal õhtul lilleõis vms saada.
˅ näita rohkem ˅