Foorum
1
2
2010-11-28 13:33
Ja mis sina nahkhiir parem oled. Tuled tänaval vastu ja ei ütle teregi, aga siia tuled ilma pildita, et öelda mulle
kui vilets naine ma olen. Ütle, mille poolest sa parem oled?
Täiesti tavaline meediategelane.
Unusta ära, et sina oled selle pärast hea, et sa ei ole olnud meedias, ega see sind ilusamaks ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 13:47
Ja mina ei kahetse kumbagi saadet, kus olen osalenud, sest mina olen mina. Meedia peab oma tegusid kahetsema!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 13:50
Olen ikka meedias olnud,aga sellises kontekstis mis ei anna neile võimalust mingeid mänge mängida Ja mulje sinust Arm on ikkagi kujunenud sellest mis inimene kuuleb ja näeb nii siin foorumis kui ka teleekraanil võid ju alati tõestada ,et see pole nii
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 13:58
Saadananahk.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:02
Mulle kirjutatakse kogu aeg ja pakutakse seksi, nii et kahepalgelised olete.
Teki all ja salaja kõlbab küll.

Ja kuna ma su nägu ei tea, siis ole vait!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:05
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:06
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:07
Kuulge kebige privasse. Kui on midagi omavahel arutada siis võiksite teisi oma subjektiivsest ebaviisakusest säästa.
Olete kõigile tõestanud kes olete ja aitab.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:18
Vabandan kui kellegi arvates asi inetuks kiskus kuigi olen tuginenud ainult siinsele olustikule ja faktidele mida teavad enamus siinolijatest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:22
Kas Sinu arvates nahkhiireke ei kiskunud? Mine tea ehk on see normaalne et, kaks teine teist avalikult materdavad ja siis kisavad kolmandale seletus sõnu tolerantsusest.
Jah elus tuleb kõike ette peale oma taguotsa.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:24
Sa nahkhiir oled kultuurist väga kaugel, vahest lähed kultuuri õppima?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:28
Nahkhiir, kas sa oled väga pettunud, et mulle ikkagi kirjutatakse vaatamata sellele, et sa püüad siin reklaami teha?
Kui keegi tahab minuga olla, siis on ja sinu kisa siin ei loe.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:31
Tekib kysimus milleks siis foorum kui ei tohi oma arvamust avaldada,kas otsekohesus on siis karistatav??? Milleks inimene tõstatab sellise teema kui tema pildil pole ju nägu näha,see nagu igayhe enda teha kui palju endast avaldada soovib ja millisel kujul
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:37
Minu kontol olid näopildid, just tänu sellele mind teataksegi ja selle ainukese pildi jätsin üles vaid ilu pärast.
Kuna mul oli plaanis siit vahepeal ära minna, aga mõtlesin , et äkki tahan tagasi tulla, sellepärst jätsin ühe pildi.

Jah, arvamust võib avaldada, aga teina asi on, et mis on selle eesmärk.
Väga hästi ju on näha, et teed negatiivset reklaami, see on meedia komme, see müüb nagu sa ütlesid.
Ka Kanal2 avaldas oma arust arvamust.
Kanal2 teeb samuti näo, et kõik on korras ju, tegime pisut "nalja" rahvale.

Ja sa nahkhiir pole ise abieluski, pole siis mõtet ju siin oma ideaalsusega hüpata.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 14:58
Kui sul need pildid olid siis ma ei olnud siin veel aktiivne,aga olen püüdnud mõista miks sa oma tegemiste ja kommidega vastuolus oled nii ühest seinast teise ja võta teatavaks,et ma ei ole meedia räpase poliitika pooldaja kunagi olnud, vahel on isegi kahju inimestest kes ei tea millega nad ennast heauskselt seovad, kuid see selleks,see on nende vaba valik.Mis puutub,aga ideaalsusesse siis ideaalne inimene on vist ainult surnud inimene ja seda staatust ma veel ei taotle,sellega ma olen lõpetanud ja lähen varumeeste pingile
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 15:13
Tavaelus ma olen inimene tänavalt, ma pole olnud kunagi midagi muud, ekraanil olles lihtsalt inimene jah tõmbab paremad riided selga, tavaelus
on inimene nii nagu ta on, ma ei pea sulle mitte midagi muud tõestama, ma ei pea tõestama, et ekraanil käinu peab igapäevaelus olema staar. Ma ei
pea tõestama, et ekraanil käinu esimene ja ainus ülesanne on tänaval mehi rajalt võtta, see ei ole minu elu ülesanne, mulle piisab täielikult, kui mul
on olemas üks inimene, kes minuga on minu elus, minu mees. Kuna nähtavasti see mees ei ole sina, siis ma ei pea ka sulle meeldima. Veel vähem,
ma ei pea üldse kellelegi meeldima, kui ma ei taha ega viitsi. Aga inimese välimust ja seksuaalsust ei kritiseerita isegi kahe silma all, veel vähem hakkaks
kultuurne inimene seda tegema teiste ees ja kellelegi näpuga näitama.
Jah, ma solvusin. Kuna ma olen naine, vaatamata kõigele.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 15:27
Meedia on tarkadele tööriistaks ja lollidele lõksuks!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 15:40
Jube tarkus küll. Valetaja pole kuigi tark, aga eks elu õpetab meid kõiki.
Mõnedst joodikust saab karsklane, mõnest valetajast ehk aus kodanik.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 16:15
Tõe vastand pole vale,vaid teine tõde.Igal inimesel on oma tõde ja valetab see,kes püüab oma tõde varjata.Loll valetab ka iseendale.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:18
jfjm 15:27 jutus on tõetera sees. Loll teeb ennast meedia kaudu veelgi lollimaks, tark lõikab kasu. Minu jaoks on targad meediaga manipuleerijad näit. Anu Saagim ja Liis Lass, samas kui Avelid ja Oksmaad ennast just mitte kõige targemast poolest ei presenteeri.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:26
Anu Saagim on ise meedia, seega ei saagi ta sealt peksa saada, teine asi tema posiotsioon miljonärist mehega,
kolmandaks on ta peksa saanud küll, kui oma mees avalikustas, et mingeid tundeid pole tal naise vastu enam ammu.
Naisele see ikkagi häbi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:27
Pigem ehk vastupidi - proua Saagimil pole mingeid tundeid ja seda ammu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:30
No Oksmaa teenis selle lollitamisega päris korralikult,aga jah,sama lehma kaua ei lüpsa.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:32
Avalik häbistamine on ikkagi häbi olenemata kellel tunded on või ei ole.
Saagimil polegi enam nagu kedagi. Kui oma mees nii räägib, siis on see nokauti löömine.
Veidi siiski leevendas pärast avalik vabandus.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:35
Hea siis kui vabandas. Mõni mees ( Toots ) häbistab oma naist terve rahva ees ja ei pilguta silma ka.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 19:58
kuidas keegi saab teada kellegi inimese tunnete olemasolust, teadmata tundmata isiklikult inimesi?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 20:34
Risto,sõltumata sellest,kas sa tunned inimest või mitte,tead sa ta tunnetest vaid niipalju,kui ta väljanäitab.Mis tegelikult tema sees toimub,seda teab vaid tema ise.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 21:11
jfjm-ja nii see on. Minu vastus oli eelkõnelejatele.Meedia on meedia ja manipuleerimist võib olla mitmeti sellega.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 21:24
Tark näitab ka meedias enda tundeid vaid nii palju,kui talle kasulik.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 22:58
Seda muidugi.Kes keda ja mis valguses?Meedial omad võimed ja kuidas keegi seda suudab kasutada kas enda kasuks või kahjuks.?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 11:36
Mina esimese hoobiga usun ikka inimestest head ja nii kaua kuni nad pole tõestanud vastupidist.
Aga see, et keegi meediat kuhugi pöörab, see nüüd küll tõele ei vasta.
Siin vaid küsimus eesmärkides. Mida soovitakse taotleda.
Võtame kasvõi Edgar Savisaare, kes tegi uuringu, et ühe tema kohta kajastatud hea loo kohta ilmub kuus halba.
Miks? Kas tahate öelda , et Edgar ei oska suhelda? Kes siis veel oskab, kui mitte tema?
Nii et mõelge ikka, selle taga on siiski muud põhjused.
Aga kes ise pole meediaga suhelnud, see arvab jah endast, et tema on võitmatu, aga näe,Edgar ei oska suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:00
ja mis puutuvad siia pilditud? kas Edgar on ennast pildituks suhelnud? või on tal ka ihas pilti? tahaks näha siis
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:02
Arm3- teadmata, tundmata inimest kes ikka halba loota tahab?
Edgar on omaette isiksus, poliitiline tegelane-kellele suureks juhiks, kellele ainult linnapeaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:14
huvita milline trikoo talle meeldib ja millist neist ta ise kannab. st Edgar siis.
vat sulle "poliitikute suvelaager"
damn, inspiratsioon tuli peale.. oleks pealaegu hakanud siia midagi Edgarist kirjutama. aga ei, ma kannatan
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 12:22
Loe, millest räägitakse ja siis küsi, miks Edgarist jutt on.
Aga ei soovita tõesti temast fantaseerida, allikakaitseseadus tuleb sis korda looma.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:05
Juuksur- ega sa veel pilti panema ei kipu siia?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:16
risto, mina? mis pilti? aga teil pilte siin on ju, milleks mina veel siia midagi panema pean? olge rahul sellega, mis on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:26
Juuksur, kuid Arm soovib?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 13:56
Arm, uurisin, millest räägite. kui tahate siin seda meedia teemat arendada, siis arendaga aga. ega siin enam millesti muust räägitud ei ole.
seda tegelikku teemat ennat oligi vist 1 lk. siis 1,5 lk räägiti minust ja 3-4 lk sinust ja meediast ja veel meediast.
aga rääkige rääkige. mis mul sellest.
paistab,et pilditud ei ole nii huvitavad kui enne tundus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 17:13
Arm, tule taevas appi, mis loeb abielus olemine või mitte olemine?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 18:30
Arm,Edgar teab väga hästi,kuidas meediaga käituda.Ta teab kunas tasub meediaga suhelda ja kunas mitte.Meedia ei tümita teda mitte sellepäras,et ta valesti suhtleb,vaid et tal on rahva seas selline maine ja meedia räägib sellest mis müüb.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 18:56
Ei ole see Edgar midagi head teinud et temast midagi head peaks meedia kirjutama. Suurte mahhinatsioonide ja pettustega see mees on koguaeg tegelenud, väga valelik inimene.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 19:02
jah, kuid Armi jaoks on võib olla tegemist iidoliga?Maitse asi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 19:52
Ei saa korraga mitut iidolit pidada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-05 18:47
Desire, meie ei saa ning võib olla tahagi seda, kuid Arm eriline.. Temal ka jooksuaeg.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 17:53
Naerukoht - pilt kohustuslikus korras?
Mis see sulle annab kui keegi paneb vaid oma vitu või noku pildi üles...kas sa selle järgi saad öelda kas inimene huvitab või ei huvita sind? Mõni inimene (minul pole pilti, sest moded arvavad et ma pole seal ise, ja kuskilt mujalt mingit alasti tädi enda pähe ma ka esitlema ei hakka) Ja enda alasti pilti - no cammoon.
Ja näo pilti noh nagu öeldud mõtetu üritus
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 18:02
Nägu siis nii jube?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 21:26
Kosmeetik, kohatu märkus. Miks ise oma fotot pole lisanud?
crinx, tubli oled.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 21:28
Jah
˅ näita rohkem ˅
2010-12-12 21:33
näed Arm tekitas teema ja ise kõrvaldas enda pildigi siit. polnud tema piltidel miskit viga.Eaka naise kohta täitsa normaalne teine.
˅ näita rohkem ˅
1
2