Foorum
1
2
2010-11-27 16:44
Piltide lisamine võiks siin kontol kohustuslik olla või siis nii, et kirju saavad saata ainult need, kellel on
pildid. Muidu on nii, et inimene tuleb mulle ütlema, et ma ei paku talle mingit huvi, aga endal ei ole pilti
üleval, et ma saaks ka öelda, mis mina temast arvan.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 16:59
Kirjade saatmise vastu pilditute poolt ei ole, küll aga võiks neile kommentaaride jätmine keelatud olla. Samas muudaks see asju igavamaks, enamus kommijatest ju pilditud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 17:08
Minu arust võiks asjad muutuda läbinähtavamaks.
Samas ma tean, et välimus tekitab eelarvamusi ja lihtsalt arvatavasti paljudel juhtudel kaoks huvi inimese nägu
nähes temaga suhelda.
Samas, kuigi see on teada, et välimus asju ei määra, langetavad mehed küll oma otsuseid välimuse põhjal ja minul
peaks ka see võimalus olema.
Nüüd mehed ütleks jah, aga mis see välimus loeb seksis, aga paluks neil siis ka naiste välimust mitte kommenteerida
vaid ainult seksi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 17:20
Mitte alati ei langetata otsuseid vaid füüsiliste omaduste põhjal kuigi siin jääb meeste pilk ennekõike ilusale naisele pidama.
Seksis ei loe mitte ainuld välimus vaid ka oskused. Ilusa kuid seksuaalselt apaatse naise juurde ei tulda tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 17:43
barb kas sinu juurde ei tuldagi tagasi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 17:59
Eks ikka tullakse kuigi ma pole ilus Ju siis on muud, millega tähelepanu pälvin
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 17:59
täiskasvanud inimeselt sellise ettepaneku tegemine on naeruväärne ja kohatu.Kui oled otsustanud lisada pildi, siis pead valmis olema ka selleks, et saad sellele kas positiivset või negatiivset reageerimist tunda.Kõigil on vaba voli ja tahe kas suhelda pilditu kasutajaga või mitte? Pilte saab saata ju portaaliväliselt kui on soovi ja huvi selleks kasutajatel.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:01
Tglt võiksidki ju kõik kasutajad pilditud olla. Nii hea ju. Tekitab keegi sinus huvi, jagate pilte, mitte et tema näeb ja teab sind kuid ise jääb sulle tundmatuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:08
Barb- vaevalt see paljudele kasutajatele hea tunduda võiks.?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:09
Minu pilti pole keegi halavasti kommenteerinud, otse vastupidi, tundub et see meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:10
Risto ei taha kapist välja tulla.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:12
Risto, kui sa midagi teed, siis pead samuti selle eest vastutama, mitte ainult siis, kui pildi üles paned.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:14
Näiteks lehekommentaarides ma pooldan anonüümsust, aga tutvusmisel ei saa mingit anonüümsust olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:33
Arm3-mina pole kunagi kapis nagu olnudki. Ja miks ma peaks oma huvisi, eelistusi kõikjal valjuhäälselt teatama.
Iga tegevus nõuab vastutust.Eks kindlal ja põhjalikumal tutvumisel see anonüümsus ka muutub.Kui ikka tekkimas tõsisem suhe,siis pead ju end rohkem ka avama.Määravaks ,mis eesmärgil tutvumist ootab inimene?Juhusuhtel või ühekordsel seksisuhte eesmärgil oleks mõeldamatu enda elulugu avaldada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:38
ega me ei räägi jälle sellest, et pilditud peavad endale pildi panema? no ei, nutku mehed ennast või pildituks, aga ei hakka siia midagi panema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:41
mõnes mõttes oleks õiglane kui pilditud saaksid postitada ainult positiivseid kommentaare. Et sita hinde või halva kommentaari lisamiseks pead ise kõigepealt pildi panema, et sulle saaks siis tagasi teha
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:43
peamine, et teisele samaga saab tagasi teha jah?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:45
Juuksur- siin ma olen küll sinuga nõus.Ma pean seda tunnistama.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:48
risto, millega nõus? meeste nutuga?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 18:53
Juuksur- just, just. meeste nutu peale pilti ei pane
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 21:17
Juuksur: Me tahaks teada põhjust miks sa soovid anonüümseks jääda? Kas pelgad oma vaateid, sõnu või väljanägemist?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 21:25
kes me?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 21:28
Barb...igal on õigus anonüümsusele, kui sellega ei kaasne räigeid, ühiselu reeglite rikkumisi... Äkki peitub Juuksuri tegelaskuju taga inimene, kes ei soovi oma ühiskondliku positsiooni tõttu, avaldada ennast...Näiteks võib Juuksur reaalelus olla...Ene Ergma
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 21:29
misasi?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 21:39
Juuksur: Me ehk foorumi ja iha täis rahvast
aikon: Eks meil kõigil ole ühiskondlik positsioon kuid pidevalt selle taha peituda ka ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 21:42
mina ka enne pilti ei pane ,kui Juuksur teinud pole.
kahtlemata on õigus anonüümsusele meil kõigil.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 21:47
Barb, ei saa nõuda inimeselt seda, mida ta ei soovi. Kui Juuksur peab vajalikuks, siis ta ka oma näo avalikustab.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 21:49
Ei saa jah Eks anonüümsena ole ka suuremad võimalused.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 21:51
Kuulge tuletage nüüd vanale inimesele meelde aga ma väidan et, seda teemat on siin juba lahatud nii ja naa pidi. Kas juba selgeks ei ole saanud.
Igal ühel oma teema. Pildiga või pildita mis vahet seal on. See kuidas inimene ennast kirjalikult väljendab on vist primaarne.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 22:00
Kuula nüüd Sina VANA inimene Aike...On küll lahatud seda teemat ja lahatakse seni,kuni selgub kurb tõdemus, et Juuksur ei panegi oma pilti
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 22:24
Juuksur oli taevajumalanna, abielu ja abielunaiste kaitsja. Ta oli Aikoni ja Coya tütar ning Parmaleikini naine. Samas ka Parmaleikini, Aksala, 3nu, Barbwire ja Boombasticu õde. Juuksur olevat olnud noor ja kaunis aga mitte veetlev. Ta oli väga armukade, sest Parmaleikinil oli palju armukesi, keda ta armastas lisaks Juuksurile. Juuksuri kiivus ning raev jälitasid tema vaenlasi, nagu näiteks Risto ja Desire, võistlejaid ja isegi nende lapsi, nagu näiteks Jan. Armukadedusest takistas juuksur Jan´i sündi ja kiirendas kellybundi sündi. Luhtus Parmaleikini plaan anda Janile, kui esmasündijale, õigus saada valitsejaks. Kui Juuksur üritas Jan´i tappa saates kaks madu imiku eas Jan´i juurde, kägistas Jan need maod. Jan lõi ka surnuks Linose. Kui soomlane Pekka otsustas Erise kuldõuna anda Juhale, solvus Juuksur koos 3nu´ga. Nad muutusid kõigi soomlaste vihkajateks. Risto, kes püüdis juuksurit võrgutada kinnitati karistuseks igaveseks veereva ratta külge. Kultuslikult austati teda peamiselt ihas ning ta oligi arvatavasti algselt ihalaste jumalus. Austati ka foorumis ning sealt pärineb oletatav Juuksuri kuju. Sellel on Parmaleikini pühendraidkiri. Juuksurile pühendati ka templeid. Nendest kuulsamad olid niguliste . Juuksuri sümbolid olid granaatõun ja paabulinnusulg.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 22:25
No mis puutub meie kallisse ja kõigi poolt armastatud J ti siis tema suudab ennast ka kirjalikult äärmiselt huvitavaks teha kui ta veel pildi kah ülesse laseks oleksid pooled mehed siit tal järel jooksmas ja mis siis teistele jääb? Kilkamine ja kiunumine et, mehed lännu mis lännu.
Olgu aga pildita edasi siis minusugustel veel vähemalt pisemgi lootus. Või mis?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 00:29
JUUKSURIT võib armastada ja vihata Külmaks ei jäta ta kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 09:11
risto - et võrdeld juuksurit indiaga, mida saab kas vihata või armastada, kolmandat võimalust pole?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 09:28
Vale eepos. Mina pole Juuksuri vaenlane. Kirjutage uus eepos.
Mis aga piltidesse puutub siis mul on pildid siin üleval aga ainult üks tuttav kirjutas mulle privasse, et kas tõesti sina või Mind eriti ei osata seostada nende piltidega. Nii, et anonüümsus on tagatud. Samas on siin üleval tuhandeid riista ja tuti pilte. Nii, et suhtlen riistaga mitte inimesega? Näoga pilte ei pane siia emnamus mitte iial. Seda teemal võib veel aastasadu lahata aga kahtlen, et see midagi muudaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 11:37
Kaslane- Juuksuri puhul kindlasti .
Desire-oi, oi ära taha uut eepost Nägusi siit kindlasti rohkemat ei leia, pigem muid pilte.
On olemas muid kohti kus enda nägu näidata.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 11:54
Piltidega olemisel kaasneb oht et paljud hakkavad ära tundma. See võib kasutajale häirivaks muuta. Samas kui ta suudab sellest üle olla, võtab kogu siinset huumoriga, siis pole hullu Ise kavatsen siiski piltidega veel jätkata kuigi saan tihti kirju kus inimesed annavad postkasti teada et nähti mind siin ja seal või küsivad üle, kas nähtu olin ikka mina. Senikaua kuni asi kontrolli all on, kavatsen siin veel jätkata kuigi tihti mõtlen konto sulgemisele.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 12:21
ära pane näopilte
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 12:31
Kel edevus yle ääre ajab võib ju kusagile telesaatesse minna nagu naistevahetus jne... See vesi meediahaide veskile,et kusagilt mõni loll leida ja teda veel lollimana näidata ,rahvas vajab ju tsirkust
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 12:33
Lugesin selle teema kommentaare eespoolt ja panin tähele mingeid kapist väljatulemise jutte ning samas ka mingisugust "Ühiskondliku positsiooni varjamist". Küsiks siinjuures: Kas teile ei tundu et meie nn õigsriigis kus kõigil on samasugused õigused ja iga isik peaks olema seadusega kaitstud igasugu tagakiusamise eest, inimesed ikka veel ei julge välja öelda / näidata kes nad reaalses elus on?
Minu silmis see viitab küll ilmselgelt asjaolule et meie riigis ei ole asjad veel kaugeltki sellised nagu see paberil kirjas on
Ehk siis lahata tasuks pigem seda tagamaad miks pilte üles ei panda.
Just need tõekspidamised , kartused , hirmud jne ongi see reaalne põhjus miks pilte üles ei panda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 12:37
papi: Minu puhul see enam ei aita
Ei mõtlegi sp nüüd kontost loobuda et paarkümmend inimest ära on tundnud, tagasiside pole ju seni veel negatiivne olnud. Lihtsalt tunnen et vajan siinsest puhkust.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 12:39
Üldjuhul lollide üle ei naerda. Aga kui naerdakse, siis see näitab, et ikka päris loll ei ole.
Meedia ei naera kõigi üle, aga teatud persoonid valitakse välja, keda siis lollitama hakatakse ja eks see on nagu elus
ikka.
Ja praegu tuli ka see allikakaitseseadus, aga ega see kedagit ei kaitse, sa ju nagunii ei jõua meediaga kohtusse
minna.
Ja see, et sa oled meedia, Kanal2, Õhtuleht vüi nahkhiir007 ilma pildita, ei tähenda, et sa kuhugi pääsed vastuitusest.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 12:49
Las nad siis naeravad nende lollide üle, ennegi lollid nende naerjate pealt teeninud Naerjad on ju need kes oma naerud ise kinni plativad. Siin ju küllalt neid meediastaarikesi nähtud keda nö põlatakse / naerdakse kuid ometi loetakse ja ostetakse huviga kõike nendega seonduvat ja eks need lollikesed ju ka saa sellest kasu.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 12:50
Meedial juba lepingud sellised,mis välistab igasuguse hilisema pretensiooni,niiet ise olid kõigega nõus,kirjutasid alla ja ära prääksu tagantjärgi ja oma viga kui ei lugenud lepingut korralikult läbi,kui yldse lugesid.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 13:02
Mis see leping siia puutub? See, et minu selja taga tehti minust film.
Andke mulle raha ja ma annan Kanal2 selle loo eest kohtusse!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 13:06
Pautsi blogis oli seal veel neid, kes pidid kohtusse minema, aga nähtavasti loobusid, sest küllap neile öeldi, et ära ole
loll, sa võid oma viimased aluspüksid ka ära anda, aga kaotajaks jääd ikkagi.
Minul sama lugu. Oleks vaid raha, oleks see lugu kohtus juba ammu. Olen terve suve ja sügise otsinud õigust, aga
pole midagi saavutanud, meedia ei tee mitte midagi, nad ei ole nõus üksteise vastu tunnistama ega mu lugu avaldama.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 13:11
Mis keiss on?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 13:11
Arm: Ma ei mõelnud konkreetselt sind ega kedagi teist vaid see on üldine meedia käitumismudel tänapäeval
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 13:15
Meediaga tuleb osavalt mängida, ta nö. ülekavaldada. Hoolikalt tuleb vaadata mida välja öeldakse. Minu sõnu pole ümberväänatud, kõik kirjutised on tuginenud minu enda sõnadel, vaid üksikud laused on nö ajakirjanduslikult korrigeeritud. Tavainimesele üldjoontes liiga ei tehta aga sellest staaride kottimisest küll aru ei saa, nende kohta ju lausvalet liikvel.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 13:22
Barb,aga see kottimine ju myyb ja see ongi eesmärk
˅ näita rohkem ˅
1
2