Foorum
1
2
2010-11-26 14:46
Oletame, et hakkate siit kellegiga suhtlema neti teel.
Kaua olete nõus suhtlema, enne kui reaalis kohtuda?
Olen kuulnud, et mõned suhelnud aasta ja pole teineteist päriselt kunagi näinud???
Kas nagu huvi ei teki, milline näeb PÄRISELT välja see inimene, kellega on võib-olla jagatud enda kohta väga intiimset infot?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 14:52
Kuskil tunnike võiks ennem kirjutada, sest tark ei torma. Liiga pika kirjavahetuse puhul vajub asi tavaliselt ära
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 14:54
7 aastat, mitte rohkem!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:20
hea inimese jaoks ikka aega leiab. mitte just seitse aastat, aga noh.. seitse kuud nt? või midagi sellist tegelikult ma ei tea, oleneb ju
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:21
Olen kogenud ,et kui liiga pikalt siin suhelda ,siis tõesti vajub asi ära,kindlasti on erandeid
Arvan,et paar nädalat,kuu,on paras,kuid kõik oleneb inimestest.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:22
askala, sa oled usin inimene
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:29
no 1 päev kuni 2 nädalat läheb.
tõesti - oleneb kirjade sisust ja omaenese sisetundest ka.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:32
khhmm , vot nyyd om teema, milles arutleda,, jess,, tähh ,kaslane kallis;.. .põhjusega ei pane ma kunagi kedagi kaua ootama....lihtsalt tunne ennem oma ligimist ,kellega saad nautida enamat, .. selle õige hetke ja inimese,,selle tabad. (syda) äkki ))..... aeg see näita kõik edasised teed .. ja ise -- usku ei tohi kaotada !!.. ,,kui oled huvitatud,, siis hoia kinni !! . HOIA ,). ja sa saad armuliselt . !!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:35
no ei hakka eputama aga aega läks esimeset kirjast ja 20 minutipärast kohtusime.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:43
mnjaa parma,,.. tubli poiss.,, oli see ka seda 20 minti vestlust ,,väärt ,, kiire kogemus äkki ,!??!!, kiire seks ,,, ??,, ...aga ma langeks teemast juba ,,)).. ja teema jätkuks .Whay teeb endale ,,pilditud selgeks ,,
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:44
aa vestust oli äkki 3 minti.. nii äkki,nu sis juba läheks )
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:44
Ei olnudki vestlut. Vestlust oli kokku 2 kirja. Tema üks ja mina üks. See 20 minti sõitsin kesklinna
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:45
soohh-- ohhhhh,, näita kirja !!! ))...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:53
aga parma - mis oleks maksimaalne aeg, mis oleksid nõus inimest nägemata suhtlema?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:19
mida vähem suhtled seda parem, seda vähem pettumist ja lollimängimist juhul kui tõesti on suhtesoov.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:20
papi. Õge vastus!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:27
no aasta kuumalt suhelda on tõeline vaprus. mul on kõige pikem olnud 2 kuud intensiivset suhtlust netiteel ja kui ei kohtu, siis suhtlus iseenesest vajub ära. nüüd ma lausa väldin sellist suhtlemist, ma ei lisa inimesi msn jne. ükskord kunagi ammu-ammu suhtlesin vist ühega ka poolaastat ja kui lõpuks kohtusime siis see jäigi viimaseks suhtluseks. kumbki vist polnud see keda ettekujutati.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:49
Mul ei ole selles osas mingit eelarvamust, et peab lühidalt, ikka on nii, et kaua tehtud kaunikene!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:52
Aga see on seotud suure riskiga, sest keegi võib ju ette jõuda sinust, kui juhust on.
Seega peab olema selline pikk suhtlemine nagu pikk kihlus, et lubadused antud ja üleaisa kumbki ei löö.
Pole ju mõtet pikalt, kui tead, et teine sel ajal kuskil lulli lööb.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 17:50
Määravaks kaugus, kui üks asub Tallinnas ja teine Jõhvis siis suhtlemine läheb kindlasti pikemaks enne reaalset kohtumist.
Kuid ühes linnas, piirkonnas üldjuhul kuu jooksul peaks ikka kohtuma?
Üks asi on suhtlus ja teine reaalsus.Eks tähtis ka mis eesmärgil suhtlemine käib-sõprus, sex,huvid.....?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 17:55
Piltidega kasutajate suhtes näeb ju ära, kellega tegu. Kui suhtlus on huvipakkuv, inimene ise ka meeldiv siis tahaks ju ka reaalselt kohtuda.
Kõige kiiremini olen siit kohtunud kahe päeva pärast. Suhtlesime, nägin msni camist ja noormees meeldis. Polekski ehk nii kiirelt kohtunud kui üks teine kellega kindel kohtumine kokkulepitud oli, järjekordselt alt poleks vedanud ( kord ei saanud tema, siis jälle mina aega klapitatud kuid hiljem siiski kohtusime ). Olin toona ettevalmistatud, aega oli ja tuju hea. Kuna ühel polnud siis võimalik, saatsin tollelele teisele sõnumi et olen vaba ja kui soovi, saagem kokku. Sain kohe vastusõnumi, et hakkab liikuma. No ja saimegi samal õhtul kokku. Lõpuks oli nii et ka see esimene sai jalad alla ja paar kuud lävisingi mõlemiga üheaegselt. Mõlemad siiani mu tutvusringkonnas.
Teistega olen pikemalt mõelnud, st ikka nädalaid enne kui kohtutud.
Kaks suhtlust siit said reaalseteks kohtumisteks alles pärast aastast suhtlust. St mõlemiga sai suheldud kohe minu konto loomisest saati kuid olin kahtleval seisukohal. Üks tundus mõttetuna ja teine lihtsalt libeda sellina Katkestasin korduvalt nendega suhtluse kuigi mõlemad olid / on minu unistuste noormehed, väljanägemiselt kahtlemata. Kiusatus oli suur ja lõpuks sain ühega kokku ja teisega kohtusime puhtjuhuslikult avalikus kohas. Viimasega ma polekski kunagi ehk ise kokku saanud kuid nähes kui norm ja meeldiv ta on, üllatusin ja sain vaid ennast süüdistada kui rumalaid otsuseid me teinekord langetame kuigi mingit põhjust ei tohiks ju olla. Esimesest on saanud minu praegune ( seksi ) sõber kellega kuid suhelnud, teisega on kõik veel lahtine kuid suhtleme / helistame.
Üldiselt siit enam kellegagi tutvuma ei kipu st reaalselt kohtuma ja pole seda kuid teinud. Kui seda teeksin siis peaks selleks olema mõjuv põhjus, kas see inimene siis väga meeldib või on tekkinud hea klapp.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 18:28
Mina olen siin mõnega juba mitu aastat suhelnud,aga kokkusaamine pole jutuks tulnud.Aga on ka selliseid,kes juba esimesel päeval tahavad kohtuda.Minul mingeid norme ja eelarvamusi pole.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 18:44
Enamus tahavadki kohe kohtuda. Saan päevas ca 10 kirja milledes tehakse pakkumine kohe kohtuda. Pooled neist on pilditud. Enamus on siin ikkagi seksi peale väljas, tahetakse kohe keegi kätte saada ja jäetakse oma copy - paste kirju kuhu jumal juhatab.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 18:52
kõik sõltub...olen läinud kohtuma peale tunni ajast suhtlust, ilma eelnevalt pilte vahetamata ja ei kahetse samas olen ka inimesega pea pool aastat netis suhelnud vahelduva eduga, enne kui reaalselt kohtusime(samuti ilma pilte vahetamata) ja suhtlen inimesega siiani nii, et kui ikka tekkib kirjutades klapp, siis tasub vahest ikka oma sisetunnet kuulata
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 18:54
jfjm: Aga miks sa siis kohtunud pole?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 18:56
Päris nii et ma inimesest ühtegi pilti näinud poleks, kohtuma küll ei läheks olgu see suhtlus siis nii hea kui tahes.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 18:58
olen reaalselt kohtunud samal päeval kui siin kirjasime, ent neid kohtumisi on olnud ainult kaks, kepiks pole läind, mugavam on suhelda näost näkku kui siin ekraanitaga klõbistada, sedaenam, et siin ei näe ju inimese emotsioone.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 19:01
See see ongi et virtuaalne suhtlus on üks, hoopis teine pilt inimesest avaneb aga reaalsel kohtumisel.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 19:06
Barb,olen ikka kohtunud küll,aga suhelda võib ju ka niisama.Eriti kui temake teises eestimaa otsas või siis on minu jaoks liiga noor.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 19:08
Seda küll st suhelda. Mina ka suhtlen siit kuid tean juba ette et osadega ei kohtu kunagi, nad lihtsalt jäävadki virtuaalseteks sõpradeks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 21:24
on olnud kokkusaamist peale esimest kirja kui ka on üks suhtlemine mis on kestnud juba üle 7 aasta ja nii ülepäeva kirjutame ja joonistame... aga puhtalt sisetunde ja tujude küsimus...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 21:29
Olen kohtunud. Suhtlused eelnevalt pikemaaegsed.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 21:35
suhtlesin ühe inimesega kuu aega netis, kõik oli OK. Kui aga kohtusime, oligi tutvus läbi - ei olnud me ikkagi need, keda arvasime olevat
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 21:40
Härra viimane: Kes te siis olite?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 22:56
ma ei tea, ju siis keegi teine Mitte see, keda vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 22:58
nii ja naa! peale ühte kirglist pikka kirjavahetust ja lõputuid telefonikõnesid oli vahetu kohtumine - jama! peale ühte kirja "sinu või minu pool" oli kirglik vahekord ja sõbrad siiamaani, kus ilma otsas me ka polex, ikka kribame, helistame...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 00:42
Mina olen kohe valmis kokku saama ( eriti meeldvad mulle kaslaste sugukonda kuuluvad eluvormid ) ....ja lihtsalt lobisemise eest palka ei maksta...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 00:46
...2 või 3 kirja maksimaalselt ...ja siis hakkavad normaalsed inimesed juba seksima.... Ebanormaalseid on vastikult palju...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 02:32
Kui juba kokkusaame, siis ka sexiks läheb ,aga enne seda vast nii mõned kirjavahetused ja paar telefonikõnet tuleb ära .Tark ei torma
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 13:45
tegelikult kunagi ei tea jehh,,kuidas ,,kukub ).... suhted ,see imeline teema ,, aga siiski kõik on kinni inimestes . kes mida pooldab ja milline nälg om ,,parasjagu,, .mul suht kahju kah mõneti.. kähkukatest ,,. kallikesed ,defineerige enda jaoks lahti sõna ..seks . ,,ja siis peaksite ,teadma rohkemat .,,aga ok see pole minu öelda. . milleks on yldse maailma loodud naised ja mehed ,,................ mnjaa..seda teab vaid loodus .....sry ,vajusin nyyd ise vähe teemast,välja,, vormitu ))... cõi sis abielud milleks ??.pss,,tasa nyyd ,mina. .
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 14:19
Whayme- kui kiirelt ise tõttad kohtumistele?Kas vajad eelnevalt pikemat suhtlust neti teel või otsustad koheselt kohtuda?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 15:29
Risto,,pead järgi proovima siis. .
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 16:07
Whayme- oled sina ka üks maiasmokk meil
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 20:26
Kuni surm meid lahutab
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 20:43
Jehuuu Whayme is back
˅ näita rohkem ˅
2021-11-21 23:13
Minu arvates sõltub milline on suhtluse eesmärk.

Seksi eesmärgil 1-2 tundi.
Suhte eesmärgil võims nagu piiranguvaba olla, seni kuni mentaalne sobivus kestab.
Armukese leidmiseks võiks ühe kuuga sobivus tekkida.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-21 23:15
kaua sul tarts aega võttis, kui said Capile sissepanna , või nühid unenägudes edasi
˅ näita rohkem ˅
2021-11-21 23:22
Pigem ikka viimane varjant, oki.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-21 23:23
tarts ei saa mitaki jääb ilma alati min ütlen kellega capi niksib nii jah on ja ongi
˅ näita rohkem ˅
2021-11-21 23:39
Oki, mis see sinu tagumenti torgib, see minu ja Caprichosa vaheline suhtlus ja kohtumine?
˅ näita rohkem ˅
1
2