Ehh, ärge olge loodusteadlased vaid pigem filosoofid või noh sotsioloogid. Tänap, on seks üldlevinud müügiargument, lõõgastusvahend, viha või allasurutuse (jobunduse) välja elamiseks, elatise kindlustamine, kas pikemaks ajaks või korraks jne jne. Nojah mõnikord ka ehtsa lihahimu rahuldamiseks, või koguni soojätkamiseks.
Ja protsessi asjaosalisi klassifitseerida loodusteaduslikult on muidugi ületamatult keeruline. Nii jõuamegi näit. välja keha osade jaotamisese "mittemüüdavateks" (BJ ja HJ) ja müüdavateks (tussu; aga pepu auk, tisside vahe?).
Tegelikult sõltub hinnang sageli kõik kontekstist noh Sõle bensuka või muud selgemad, aga harvemad, juhud välja arvata. Ja konteksti loojaid on peale asjaosaliste oi kui palju! Ja s(eda "kontekstide sõda" peetakse ka siin üsna sageli ja edutult muidugi mõista. (Ja siin kohal soovitan asjaosalistel ikka oma konteksti juurde jääda)
Ma võin näit prostituuti ära armuda (romantika?), samas käia litsimajas muretsedes oma eesnäärme pärast (tervishoiu teenus?).
Vanasti (siis kui litsimajad olid alles uue aja asjad) olen saanud küsimusele "Miks" (siiraid?) vastuseid:
-Vaata milline vanamoeline mobla mul on, tahan uuemat mudelit (tol ajal nutitelefone veel ei olnud, aga siiski)
kuni
-Vaata onu (siis ma papi veel ei olnud) mind, kas sa ei usu, et ma muud tööd ei saaks?, aga mulle lihtsat meeldib see.
(Ja näis, et meeldis tõest, uue mobla ostmisele ma kaasa ei aidanud).
Pikk jutt sai, ju siis vastavalt ka sitt.