Foorum
2010-11-18 10:56
1. Teile meeldib partner kaissu võtta. Tunnete, et pakute partnerile sedasi turvatunnet.
2. Teile meeldib, kui partner teid kaissu võtab. Tunnete ennast turvaliselt niimoodi.
3. Teile ei meeldi üldse kaisus magada, sest niimoodi on uni häiritud ja te ei puhka ennast hommikuks välja. Partner on võib-olla higine, liiga kuum ja ajab teid ka higistama, norskab teile kõrva, sonib või tõmbleb unes ja ajab teid sellega üles, tirib teie teki ära ja te jääte paljaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 11:10
Variant nr 1
Ja kui ta higine on, siis teadagi millepärast , kuum olen ma ise kah...las särtsub , kui norskab, siis müksan ribide vahele , tõmbleb, siis seon kinni , tekki ei saa ta tirida, sest mina olen tugevam ja tema jääb paljaks , kui just miskit seljas ei juhtu olema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 12:30
kaslane- parimad variandid oleksid 2-3 vist. no mis turvalisust ma ikka teisele sellega pakuksin. vaevalt et tema seal seda minult tahab. mis sellest, et temalgi samad vajadused on teisalt .. kui teisel ei tule und või kui tuleks teda natuke rahustada, siis on ka magatud turvaliselt minu kaenlas nt (suur ja tugev nagu ma vahel olen).

mis turvalisusesse puutub, siis mina nt rahuldan enda turvatunde vajaduse teisega suheldes. siis ma magades seda enam ei taha, kuigi tunnistan, et hea tunne on - nagu tagalas. aga muidu magades mind turvama ei pea. sellel ma tahaksin nautida midagi paremat ..nt seda nahk teise naha vastas tunnet, teise puudutust.
samas vajan ma ka ruumi endale... et ei oleks sellist teineteisel kannikas kinni olekut. tahaks natuke teisest rahu ka saada ju (ntkui teine magades vilistama hakkab). kui ma enam rahu ei peaks tahtma, siis ma haaran teisel kannikast kinni.
nii et mina tahan natuke seda ja teist. ja alati on olnud oluline tekk enne teist endale haarata
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 12:36
mulle ei meeldi kaisus magada,aga mulle meeldib tunda mehe keha enda vastas...tekk peab olema nii suur,et mõlemad vabalt sinna alla ära mahuvad.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 13:54
Kaisus ei meeldi.Siis tõesti ei puhka välja,aga no mingi kontakt on alati hea kui tuleb tuju kaisutada poolunes
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 14:27
kaks eraldi tekki on mugavam. suure teki puhul kipuvad mõlemad seda endapoole tõmbama ja keskelt tõuseb tekk üles ja sealt tuleb külm õhk tekialla ja on külm magada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 16:06
Natuke lugemist.
http://naine.postimees.ee/?id=342580
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 16:22
ah see ongi siis see tänu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 16:44
kaisus ei meeldi aga
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 16:50
Jan...Sa kobi sealt korstna otsast alla ja siis tee Ega sinna üles küll keegi Su kaissu tule
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 16:53
parma, su lingis on kummalised veidrused.

-------------------
Selili magamine
See räägib tavaliselt ohust. Nii magavad inimesed pärast üheöösuhet. Partneriga pärast armuvahekorda antud asendis magamine võib olla märk paarisuhte lõhenemise algusest, mis ei pruugi aga alati nii olla. Kui kaaslased magavad selili pärast mõneajalist embamist, näitab see tavaliselt, et hakatakse rääkima, mis on hea, tähendas psühholoog.
-------------------

selili ongi kõige parem magada ja kui ma üldse koguaeg üksi selili magan kellega ma lõhenen?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 17:00
ah kuidas mind vahel ajavad vihale sellised artiklid...eritit tõsiselt ei soovita võtta neid, soovitaks endal mõelda.
endal oli suhte ajal neid variante vaheldumisi ja ei saanud me aru, et nendel mingit vahet oleks olnud. tavaliselt inimene vahetabki magades asendit.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 17:06
õnneks polnud seal kõhuli magamisest midagi räägitud,,kartsin juba et pean hakkama asendit vahetama
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 17:09
huvitav jah, et seda ei olnud. ju siis ei ole sellele veel selgitust leitud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 17:15
coya - aga kas näod on vähemalt vastakuti olnud? või külg külje vastas.. või ehk olete kõhuli olles pannud pea teise õlale nt ?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 18:07
Mismoodi kõhuli olles saab pead teise õlale panna?Ikka selili olles,Ahh mul ka nüüd kõik segamini Vahet pole kuidas magama jäetakse,hommikuks loksub kõik paika Naine keset voodit,üks kass padja peal,teine jalutsis ja mina olen seal kus olen.Ei täpsusta.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 18:11
3
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 18:13
See link oli tänasest lehest võetud.
Mina ei vastuta lingi sisu korrektsuses ega eelistustes.
Kui massimeedia seda edastab, järelikult siis üldsus teeb nii. Teised saavad üksi magades lõhestuda võibolla.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 19:35
sa aikon ei usu, aga tüna sain ühe haraka kätte
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 19:57
jan - ja kuidas see selle teemaga oli seotud - kas võtsid haraka kaissu ja läksid magama???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 20:18
muidugi, kaslane, ei saa ju teemat risustada,
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 01:01
punk - ega ei saagi, aga pea seljale panemisest ei olnud artiklis juttu. samuti ei olnud seal midagi kõhuli olemisest.
või tead, masain aru. tegeilikult peaks saama ka õlale panna, aga siis peab teine enne selili olema. selline variant on ka

neid magamise variante on tegelikult rohkem kui seal artiklis oli, aga tundub, et need teised on veel avastamata. või kui ongi kellelgi need teada saanud, siis tegeletakse praegu neile seletuse andmisega. kunagi kuuleme neist ka
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 19:03
Kõik 3 varianti. Polegi üldist eelistust. Ühise ( suure ) teki all. Peale seksi on hea mõnda aega kaisus lebada, näit. pea mehe rinnal. Kumb kumba kaisus hoiab, pole vahet, on kogetud nii üht kui ka teist. Terve öö üksteise küljes on ka liiast. Olenevalt siis tujust, väsimuse astmest jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 19:06
variant 3
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:06
Kaisukaruga, jalad padjal
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:09
kaisukaru kaisus?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:10
kes siis kelle kaisus tegelikult on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:19
Kaisukas, minu kaisus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:19
See keda kaissu võetakse ongi see kelle kaisus ollakse ja tegelikult on keegi kellegi kaisus ja vahet pole kes kelle kaisus on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:26
Nahkhiir...ära vusserda kui mina võtan kaisuka kaissu, siis on tema minu kaisus...ja kui tema võtab mind kaissu, siis olen mina kaisus...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:32
A mul on kaisukas kaisus ja ikkagi olen ise ka kaisus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:33
ja kui sul peaks olema 2-3.... jne kaisukat, siis saate grupikat teha. grupikaisutus nt
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:34
Kuidas Sa saad kaisus olla, kui tema on Sinu kaisus...?? Kui te mõlemad olete teineteise kaisus, siis see pole kaisus vaid pundar
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:34
Kas sa Aikon,mõtled seda õllekest,millel karu sildi peal?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:37
Jfjm...kuidas Sa võid nii labaselt mõelda...No kuidas saan mina olla selle karu kaisus tal pole käppasigi
Oled Sa kah...ja ma arvasin et Sina...aga Sina...ehh Sina
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:38
Aga kui oled kahe vahel ja ei ole mingit vahet kõigi kolme vahel mis siis???............
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 22:07
Siis on soodom ja komorra Tegelikult on vahe...mina olen mina ja nemad on kaisukad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 05:59
...norskan, raban tekki ära, pressin kaaslast voodist välja... aga siiski on nii meeldiv ärgata oma kaaslase kõrval ja teda hommikul emmata...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 11:56
huvitav, et naised ei ole enam kaisus magamisest huvitatud. või on sellel saidil olevad naised natuke teistsugused?
4 naist on vastanud ja neist 2 ei taha kaisus magada
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 12:21
minule meeldib ..oskagi kohe teisiti ..võib olla loetakse neid naisi ka kuidagi imelikeks ,kes seda naudivad või kellele see lihtsalt meeldib..aga mul suva ...ikka peale head sexi kaisus uinuda ..nu kuram paramat asja pole ...aga see minu ja ainult minu arvamus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 12:23
Suures, soojas, pehmes kaisus magan kui ingel, kui ikka magan....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 12:27
Suhe alguses magatakse rohkem kaisus, siis kui tunded veel suured. Tahetakse rohkem üksteise lähedust tunnetada. Mulle endale tglt väga meeldib. Tunnetada teise südametukseid, hingamist ja soojust. Samas on sellel ka negatiivsemaid pooli - inimesed ju ikka higistavad, üks hingab ühele kuklasse jne. Et väljapuhata, on vaja mõningast sirutamisruumi. Endal on hästi suur voodi, siin jagub ruumi kolmele aga vot sellises väikses voodis üksteise kõrvale kiilutatuna magamine ei laseks korralikult puhata.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 12:36
vot see ongi see kaisukas kui mõlemad veel ärkvel ...aga kui ikka sügavas unes ,siis selge ,et keerad ja muudad asendit ..ja siis see kaisu mingiks ajaks lihtsalt laguneb ..aga hommikul kisub see jälle selliseks armsaks ..enne ärkamist
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 12:41
Barb, olen sinuga samal arvamusel. samas ma natuke vaidleksin vastu sellele, nagu magataks nii enamasti suhte alguses.
ma magasin selliselt teisega ca 5-6a ja ei olnud need tunded midagi meil muutunud. pigema tugevamaks muutusid ja seda enam tahtsid teisele ligemal olla. oleneb inimestest ja nende endi vajadustest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 12:48
Ega mul pikaajaliste suhete valdkonnas kogemusi polegi - kaks tükki neid olnudki Esimese korral kui oli nö visiitabielu magasime koguaeg kaisus, teise, aastatepikkuse puhul oli algul suur armastus, koguaeg sai kaisutatud. Magasime küll lõpuni ühes voodis, ühe teki all aga see kaisusolemine lihtsalt lõpuks hääbus. Praegu kus mul on väga hea seksisuhe, tunnen siiski sellest kaisusolemisest puudust. Aga noh, kui nii on hetkel määratuid, mis siis ikka
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 12:48
Meelica´ga täiest nõus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 13:11
Barb - määratud saab olla ikka see, milla sina endale valinud oled ja millega sa rahuldud. kui sa ei vaja praegu teistsugust suhet (rohkem kaisus olemist jms), siis selline su suhe ka on
˅ näita rohkem ˅