Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2010-11-26 11:07
Täitsa huvitav kohe, Arm3, et siis 99% meestest on 5 min mehed? Sinu olemasoleva kogemustepagasi puhul oleks 50-st mehest 49,5 meest 5-minuti mehed - üks mees on seega osaliselt parem 5-minuti mehest, ehk siis vo. 7,5 minuti mees. Minimaalne täisarv mehi, millest 99%-sed kogemused said tekkida, tuleks 100 partneri puhul - 99 meest oleks siis 5-minuti mehed. Ei saa muidugi välistada, et kogemus tekkis 200 partneri põhjal - 198 on 5-minuti mehed, 300-st 197 jne..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 11:08
Täitsa huvitav kohe, Arm3, et siis 99% meestest on 5 min mehed? Sinu olemasoleva kogemustepagasi puhul oleks 50-st mehest 49,5 meest 5-minuti mehed - üks mees on seega osaliselt parem 5-minuti mehest, ehk siis vo. 7,5 minuti mees. Minimaalne täisarv mehi, millest 99%-sed kogemused said tekkida, tuleks 100 partneri puhul - 99 meest oleks siis 5-minuti mehed. Ei saa muidugi välistada, et kogemus tekkis 200 partneri põhjal - 198 on 5-minuti mehed, 300-st 197 jne..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 12:36
Kuulge, 5 minutit on päris pikk aeg! Ja kui on püsipartner ja seksitakse regulaarselt (vähemalt 1 x päevas) ja mitte regulaarselt (st mitu korda päevas), siis võib üks kord ka lihtsalt kähkukas olla!
Mulle küll meeldivad kähkukad!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 12:40
apelsin: Saad ka selle kähkuka jooksul siis?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:11
BarbWire, see oli hea: "Kõige tähtsam sekssuhet alustades on rääkida, rääkida ja veelkord rääkida".
Mitte mõtte poolest hea, aga lause poolest, see on nagu Lenini õppida, õppida ja veelkord õppida.
Kas seda seksi ka õppida annab? Aga rääkida? No ma ei tea, ma ajan seda asja vaikuses.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:17
Arm3: muidugi ma olen selline mees. ainult ühes sa eksid, ma tahan vähem tähelepanu ja mul pole mingit soovi sinuga seksida.

Eks ma olen veidi pettunud, aga elan üle, eks?
Aga miks sa vähem tähelepanu vajad? Kas siin või üldse?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:18
See viimane küsimus oli siis papile.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:25
Papi: ma pakun et arm3 on juba sellist tüüpi naine kellele romantikat ei pakuta. lihtsalt ta pole selline naine kellega seda mees naudiks. ja see äpude jutt... ainult teine äpu räägib nii. kui naisel on nii palju mehi juba olnud, et ta statistikat saab teha ja kõik kogemused on kehvad, siis on viga naises endas. kõigile pole antud, mis siis et tissid ja tuss on olemas.

Meeste eest ma ei räägi romantika mõttes, sest ma ei tea meeste romantikavajadust või kas neil see üldse on?
Aga 5 minuti asjas ei ole küll nõus, et minu süü. Kuidas täpsemlt minu süü? Kui mees ei tahaks minuga olla, siis ta ju ei oleks, aga ta ju millegipärast on?
Miks ta siis on? Kui mees teeb 5 min. siis see näitab lihtsalt, et ta rohkem ei vaja ega arvesta ka sellega, mis see 5 min. mulle annab. Ongi kõik.
Niisamuti nagu papi ei arvesta oma sõnade tagajärgedega, aga ise räägib hoolega romantikast.
Kuidas see romantika käib, papi, sinu stiilis?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:37
Ja kas romantika on või ei ole, see oleneb ikka, kas inimesed seda vajavad.
Kui sa vajad seksi, siis sa ei mõtle põlevatele küünaldele ja muule atribuutikale, aga kui vajad romantikat, siis
ju mõtled. Aga iseenesest see ei tee naist voodis ei paremaks ega halvemaks, kas ta romantikat vajab, sest
peale selle romantika ettevalmistamist võib seksiisu täielikult kadunud olla, nii et saad aru, et need küünlad ei
olnud ju seksiks üldsegi olulised.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:37
Arm, need mehed ongi sinuga sp et saavad kergelt ja lihtsalt seda mida NEMAD vajavad. Milleks romantika naisega kes on nii kergelt kättesaadav ja laseb endast üle sõita? Pane ennast maksma. Kui mees egotseb siis ära sellisega enam suhtle, olgu ta nii kena või mida iganes. Ma loodan et sa pole nii rumal et selliste 5min. meestega lävimisi jätkad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:38
Ma juba seal eespool kirjutasin ka, et ma ei suhtle 5 min. meestega. Nemad saavad oma võimaluse, aga kui nad katset
ei läbi, siis nad uut võimalust ka ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:39
Õige!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:41
Mul ei ole iga seksikorra eesmärk orgasmi saada! Mulle lihtsalt seks meeldib, tegevus kui selline!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:42
apelsin: Siinkohal on raske vastu vaielda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:44
apelsin: Tubli oled. Täitsa õige suhtumine. Poogen milline see mees on peaasi, et seksida saab. Kasvõi 5 minutit. Asi seegi on ju.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:46
Kui sul poogen milline mees sind paneb, siis lase aga käia parma!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:48
apelsin. Seda ma teen. Kahju, et sina nii tihti ei saa, ei meest ega naist.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:49
Kahju jah! vahepeal peab tööl käima!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 13:50
Töökohal seksida ei saa eriti või mis?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 14:08
arm3: tähelepanu on väsitav. kõik naised tahavad midagi, aga ise ei anna midagi vastu. üldse mina ei solva kedagi tahtlikult, kui mõnikord kukub välja, siis on see selline juhus. aga siin ihas on paljud naised omameelest mingid eriti tegijad, eks nad võivad tunda end solvatuna kuna mina isiklikult neis tegijat ei näe

teiseks ma ei pea lugu naistest kes oma tahtmiste mitte saamisel kukuvad kättemaksma näiteks sinu ühtede panemised jne.
niiet tegelikuses ma saan kõigiga hästi läbi, kes saavad seda minuga.

5 minuti mehi võib ju juhendada või seksi ise juhtida. on olemas spray'd sekspoodides mis teevad igast mehest ülivõimekad nühkijad.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 14:37
arm3:" tähelepanu on väsitav. kõik naised tahavad midagi, aga ise ei anna midagi vastu. üldse mina ei solva kedagi tahtlikult, kui mõnikord kukub välja, siis on see selline juhus. aga siin ihas on paljud naised omameelest mingid eriti tegijad, eks nad võivad tunda end solvatuna kuna mina isiklikult neis tegijat ei näe

teiseks ma ei pea lugu naistest kes oma tahtmiste mitte saamisel kukuvad kättemaksma näiteks sinu ühtede panemised jne.
niiet tegelikuses ma saan kõigiga hästi läbi, kes saavad seda minuga.

5 minuti mehi võib ju juhendada või seksi ise juhtida. on olemas spray'd sekspoodides mis teevad igast mehest ülivõimekad nühkijad."

Pappi, mis sa nüüd räägid, sa ei saagi naistelt midagi vastu? See tekitab mõtteainet.
Mida see täpsemalt tähendab, et ei saa midagi ja samas sa justkui kogu aeg räägid, et sul on kõik korras.
Või siis küsimus, mida mees naiselt soovib vastu või mille vastu?
Miks sa valid naisi, kes midagi ei paku?

No seksi mõttes ma olen tegija juba sellepärast, et 5 minuti seks ei ole minu jaoks,
mis tegija siis see 5 minuti mees võiks olla? Või ütleks siis nii, et ma vajan tegijat meest.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 14:42
arm3: kuidas sa nii vastupidiselt kõike väljalugesid?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 14:43
Vabandust, sain valesti aru sinust, papi, sa räägid ainult teatud naistest, kes midagi ei paku, osad ikka pakuvad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 14:46
Voodis peabki olema mees tegija, see on nagu esmatingimus, sest tema käes on tööriist, ta kas teeb sellega midagi või
ei tee. Kui mehel läheb 5 minuti pärast lörtsti lahti, no siis karju või tee mis iganes, see on ikka mehe asi voodis vastu
pidada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:03
Ja papi, jääb veel üle avaldada saladus, mille järgi sa mulle või kellelegi teisele seksuaalse hinnangu annad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:20
Arm veidi ego oled. Naisest oleneb ka voodis väga palju, mitte ainult mehe tööriistast. Selline ütlus jätab sinust paratamatult sellise mulje, et viskad sellili ja ütled mehele "lenda nüüd peale ja näita mis oskad"
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:52
Aksala, sinu mulje on väga vale, sest sa pole aru saanud, et 99% mehi pole võimelised naise rahuldamiseks.
Sa pead ikka mehi kiruma, mitte mind, mina olen kannataja pool.
Aga "lendama" peab mees kindlasti, se on mehe töö.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:54
Ime, et need mehed püksi ei lase seda ja teist, sest kuidas nad selle pidamisega hakkama saavad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 15:58
...nja
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:02
No Arm2 täitsa õige arvutus. Muidugi 99 prossa ei ole selleks võimelised. Ja see 1 kes on võimeline, olen loomulikult mina! Nii, et jäädki kahjuks teadmatusse.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:15
arm3: aga sa ise annad iseendale hinnangu. sul on kõik kogemused 5min meestega, st sa ei suuda ise muuta oma seksuaalelu kvaliteetsemaks. nagu sa ise ütled - mees peab olema tegija - siis see ongi su viga. seks on kahepoolne tegevus, üksinda onaneeritakse või masturbeeritakse ja no sorry kui sina selleks kunsttussiks oled

sinu suhtumine räägib sinust. nüüd kõik normaalsed mehed loevad ja kriipsutavad sinu maha, sest keegi ei viitsi end tõestada - kõik tahavad saada. sulle jäävadki need 5min mehed sest neil on pohhui, tähtis on skoorida
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:25
parma - et sina oledki see Liivima parim ratsutaja?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:35
Parmaleikin, sul on õigus, et 1% on täiesti võimelised ja kui sa endast nii räägid, siis kuulud nende hulka.
Kuid millegipärast ma usun jah, et see pole juhus ega saatus, et mulle need 99% sattunud on, vaid mul on hakanud
tekkima veendumus, et ongi elus tegelikult nii, et enamus mehi pole võimelised ja mitte võimetuse pärast, vaid
huvipuuduse pärast. Ma isegi arvan, et on mehi, kes seksi peale ütlevad vuih.
Kui palju näiteks on ihas inimesi, ma ei tea, aga ma arvan, et siin on rohkem neid, kes on selle 1% hulgas, aga mitte
teisel pool, kuigi mine sa tea.

Ja papi, minu suhtumine näitab vaid seda, et ma pole nõus 5 min, meestega. meeste kohta aga see näitab nende
puudulikkust selles osas, mina ei puutu siin üldse asjasse, mina puutuks asjasse siis, kui mind huvitaks ka 5 min.
Kuna seks sõltub ikkagi mehe võimetest, siis mind selles süüdistad küll ei saa, kui mehel ei pea. Ja kui sel
pidamatusega mehel oleks omal hea suhe olemas, siis ta ju minu juurde ei jookseks 5 minuti pärast, pigem on
nii, et pidamatuse pärast puudub tal normaalne suhe.

Aga lohutuseks papile võin öelda , et kui mulle mees meeldib, siis ma oleks nõus tema pärast kasvõi seksita
suhtega. Vähemalt mingi aja ehk küll.

Ja veel seda, mis ju on siin räägitud seksit rääkimise kohta, et tuleb omavahel rääkida, siis miks sa papi ei
soovita, et ma mehele ütleks, et ta kauem seksiks minuga. Kuid sa hoobilt välistasid selle ja ladusid kogu
99% meeskonna süü minu kaela.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:41
Ja papile veel seda, et sa ei vastanud, mille järgi sa naise valid enda jaoks välja ja mille alusel praagid näiteks siin ihas?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 16:45
Papi, oletame et sa mind tead mingil imekombel, kuigi ma ei tea kuidas, sest mina sind pildi pealt ära ei tundnud ja vist
pole ka elus kohtunud sinuga, kuid mille järgi sa siis ikka nii hästi tead, et sa mind ei taha?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 17:04
Papil õigus...seks ON kahepoolne ja mul ei ole mingit huvi pakkuda rahuldust naisele, kes eeldab, et mees peab kõik ära tegema või, et nagunii ma ei saa, sest 99% teist on äpud. Asi on mingil määral suhtumises ja Arm tundub, et sinu suhtumine on paigast ära. Muuseas paljud naised ei olegi võimelised orgasmi saama või vähemalt on neil see raskendatud, samas värskelt armunud tunnetetest ülekeev paarike saabki ainult minutikese teha, kui mõlemad pilvedes on. Üldiselt puudub huvi seksida naistega, kes juba alustuseks on negatiivselt meelestatud....sellised kõlbavadki ainult keppimiseks ja oma laadungist vabanemiseks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 17:21
Aksala, mina küll selle järgi ei seksiks, et kui inimene meeldib, siis teen kauem ja kui mitte, siis käib talle 5 min. kah.
See ongi pigem meeste suhtumine naisesse, mitte see, et mina milleski süüdi olen.
Ausam oleks mitte üldse lörtsida inimest, kellele sa midagi anda ei suuda ega taha.
Minu suhtumine ei ole ju see, et ma midagi arvan, vaid see, mida ma olen kogenud.
Seks on kahepoolne, jah, aga mina mehe eest ei seksi, seks on siiski individuaalsus ja kas seda on või ei ole,
aga kui see on kahepoolne asi, siis tõesti, aksala, pinguta ka natuke ja ära ütle, et seks on kahepoolne, kui
süüdi olen ikkagi mina!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 17:29
Arm3- lihtsalt probleemiks on see, et pole sina saanud häid kogemusi tunda sexist.
Pead lihtsalt oma partneritele mõista andma mida vajad, soovid rahulduse saamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 17:31
Arm: Kas sina ise teed oma sekspartneritele ettepanekuid? Pooside mõttes? Noh et vot täna tahaks nii või teeme täna hoopis teistmoodi või ootad ja vaatad mida mees ise sinuga ette võtab?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 07:26
arm3: milles sina pingutad, hindamises kes on 5min mees ja kes mitte? 5 minti seksi on päris pikk aeg kui statistiliselt suguühte kestvus üle maailma jäi pooleteise-kahe minuti piiresse. nu kui sa ei suuda 5min nühkimise tagajärjel orgasmi saada, siis on viga sinus.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 11:28
Arm3;: Ära võta isiklikult,aga siin mõni aeg tagasi möödusime mingis kesklinna kohvikus yksteisest väga lähedalt ja minul isiklikult ei toiminud ükski keharakk selles suunas,et oleksid mingil moel ligitõmbav või huvitav naine,aga kindlasti leidub ka sinule mehi ja see sõltub juba sinust endast mitmeks minutiks nad sulle ennast jagavad Edu.ee
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 13:07
No tänan nahkhiir, teinekord tule ja ütle tere, siis ma näen ka, kes nii arvab, aga olen tavaline eesti inimene, lihtne maanaine ja pole kunagi midagi muud väitnudki endast. Huvitav ma muidugi ei ole, olen ka sellega täiesti nõus. Välmus on ka keskmine, sest inetuks ma end lausa ei pea.
Aga ma ütlen ka nii, et mulle ka 99% mehi ei tekita mingit huvi või mõtteid voodile, selleks vooditõmbeks peab mehes ikka midagi erilist olema,
Ma isegi arvan nii, et suure osa meestega mul poleks isegi kohvikus ühist jututeemat,
Näiteks, kui ma peaks kellegagi siit kohvikusse minema, siis ma ei tea, keda valida.
Kuigi ma pole huvitav ise, vajan siiski huvitavat inimest vestluseks, näiteks inimesena oleks võibolla nii mõnegi kuulsusega huvitav vestelda, sest kuulsad on
tavaliselt silmapaistvad ka arukuse poolest ja mulle meeldib, kui inimene on arukas.
Aga mehe poolest ma läheks välja vaid Aivar Riisaluga. Temas on kõike, mida ma mehes näha loodan, nii ilu, sarmi, arukust, seksapiili, kõike!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 13:16
Aga nagu papi siin ütles, et need, kes teisi lõbustavad, on tsirukuseklounid.
Mul aga just on vaja meest, kes mind lõbustaks, sest mis kaks ebahuvitavat inimest ikka koos teeks?

Siis veel seksuaalsuse kohta. Nii nagu naistel, on ka meestel mingi seksuaalenergia ja see, et ei teki huvi
mehe vastu, näitab tegelikult seda, et mehed on end täiesti läbi hooranud. Kui mulle selline mees vastu tuleb,
temas ei ole tõmmet, vajadusega mehe sa tunnetad ära, sa saad aru, kui mehel on soovid, aga enamusel pole
neid ollagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 13:28
Arm3 ,,ongi imelik...ma ytlen )) nali nali. a juhe tahtis kohe kokku joosta )))... st ,, teemast ka woi .. ...kohe,,kui sutsuke hinge tõmban )...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 13:29
papi kallike ,,kuidas saab keegi olla voodis igav ,,,. isegi magades ju ollakse nunnud )..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 13:29
Armlen poole oma elust veetnud ja töötanud kultuuriringkondades ja vägagi kursis asjadega mis seal toimuvad,aga sinu suhtumine ja väljaytlemised meedias teevad juba ettevaatlikuks ja mis puutub Aivarisse siis unistada ju ikka võib
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 13:30
arm3: mehed ei saa ometi olla sinu hädades süüdi, häda on sinus endas. nagu sa ütled, et ei oska isegi kohvikus jututeemat leida, siis see näitabki sinu sisemist tühjust. sind ennast ei huvita mehed, nii et 5min meeste müsteerium on lahendatud ja sa ise lahendasid selle. Sul puudub huvi ja see on su enda probleem.

Vaeseke, sa jälle oma Riisaluga.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 13:33
Ma ei saa täpselt aru sinust nahkhiir, mis ettevaatlikusest sa räägid, äkki selgitad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 13:35
Nu sa äkki vead reeturlikult asjad kõigile lugeda?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-27 13:35
Papi, ma lahendasin ka su müsteeriumi, sa teed 5 minutit ja sul pole naist.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8