Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2010-11-20 00:11
See pidi küll kõva laks olema,mis tubli sõduri terveks tunniks pildituks lõi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 00:11
Vägivald ei ole kunagi lahendus, võttis selle moraali just kenasti kokku telekas Steven Seagal, the cockpuncher
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 00:13
No vastu kotte saada on ikka teine asi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 00:57
nahkhiir - mismõttes soojaks hakkan minema? ja mis õige suhtumine? mul ei ole teitsugust arvamust olnudki
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 01:39
Juuksur- muideks ma olen seda ka öelnud mitmele kui ikka tõsiselt igavad ollakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 14:03
ma arvasin, et „varastaks“ teile lingi teisest teemast ja annaks selle ka siia lugemiseks. see on siis neile meestele, kes on veel arvavad, et nende seks nt igav on.

http://maximumman.info/10_mistakes_that_scary_women_away.html
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 14:06
risto - kas sul on ka vahel igav seksida olnud või millele sa enne viidata tahtsid?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 14:23
Juuksur-on ikka olnud selliseid juhuseid, kuid nendest tuleb teha omad järeldused.
Samas võib põhjus olla minus,et ei oska arvestada partneriga.?Seda kõike saab partneriga arutleda.Mis sobib, mis mitte?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-24 23:18
ütlengi ,et igav on ja mis võiks teisiti olla. no kui voodis ka ei julge soove avaldada siis ei saagi seda mis meeldib v vajad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-24 23:43
kaunitar- see on õige lähenemine.
Paljud suhted purunevad, et inimesed ei ole suutelised probleemidest rääkima.Ei ole vaja tunda selles mingit valehäbi ja ei tea mida veel.Sexi saab nautida kui mõlemad osapooled endast annavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 13:03
Mina olen kokku puutunud peamiselt igavate meestega. Täiesti mõttetu on ju naisele külla sõita 5 minuti pärast, võiks selle asemel ise endaga tegelda,
kui nii igav olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 13:08
kahe passiivse inimese seks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 14:17
papi - mis selle kahe passiivse inimese seksiga siis on? igav on või?

muide võiks defineerida selle, milline on passiivne inimene ja passiivne seks (kui see on olemas).
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 14:21
Juuksur- kahtlemata on igav. Ei kujuta seda ettegi, et mis sellest tegevusest välja tuleb?
Kas sina oled Juuksur sexis aktiivne või passiivne?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 14:33
risto, kust sa tead, et igav? ma kahtleks. sa ei tea ju, mida kaks passiivset inimest seksides teevad. vaevalt see neile endile igav on.
sa seksi kellegiga, kes on sama passiivne nagu sina ja siis saad teada, kas on või ei ole.

sinu teisele küsimusele olen ma vastuse andnud, see oli mingis teises teemas. vastus oli, et fifti-fifti.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 14:46
Juuksur: mine sinna haiglasse tagasi, kolme aastane ka ei küsi nii lollisti nagu sina. kui sa ei tea mis on passiivsus siis googleda või küsi emmelt või issilt. aga koguaeg foorumis idiooti panna on teisi häiriv. sinusugused muidugi ei saa kunagi sellest aru.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 15:16
papi - sa vastasid muidugi oma vanal heal tasemel. midagi enamat sinust tahta siin ei saagi vist.
kui sa nüüd tunded kõrvale jätaksid, siis sa suudaksid ennast ka natuke arusaadavamaks teha ja rääkida enda tegelikust arvamusest, mitte minust.
kuna sa sellise avalduse tegid, siis ma arvasin, et ehk oli sul ka midagi enamat ütelda. nt mingi argument? seega ma uurisingi sinult, millega tegemist oli. mulle oli sinu väide jah natuke arusaamatu. sain aru, et sulle oli see midagi igavat, aga midagi enamat sinult ei tulnud. ei mingeid argumente jne. niisama tekst, millega ei ole midagi teha.

ja muide sa ei olegi vist enda teemas veel vastanud sellele, mida sina igavaks pead ja mida sina sellest arvad, kui sina igav oled olnud.
vähem tundeid
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 15:20
mida sa uurid koguaeg ma ei saa aru. võta sõnaraamat ja uuri sealt mida sõnad tähendavad, siis ehk saad lausetest midagi lõppeks aru ja sa ei pea iga minut midagi pärima.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 15:27
vastata ei oska, või milles probleem?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 15:29
Juuksur- mina olen ise aktiivne kui passiivne.Ma arvan, et rohkem tuleb olla aktiivne.Vähemalt enda juures olen seda täheldanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-25 16:00
juuksur: ei peagi vastama. sa oled igav ja ebahuvitav naine, sinuga ei ole huvitav vestelda ja sinu uurimised ja pärimised on jaburad. sa võiks jaburduste lällutamise asemel kuidagi teistmoodi oma vabaaega sisustada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 02:02
ah ei peagi?
nja. ja mina siin veel arvasin, et teeks sinuga natuke seda nn igavat seksi. et vahest muudab see veidi su suhtumist ja sa enam ei igavle, aga....... vist mitte, see oleks mulle endale natuke igav.
me tuvastasime ju, et sul ei ole vigu. kui ma teaks sul mingeid vigu olevat, siis ma vast huvituks sinust ja seksiks ka sinuga, aga kui ei ole.....igav. igav „vigadeta“ seksimine.
ja kuidas veel sulle enda igavlemisest teada anda. vat seda ma ei tea... kuidas avaldada sulle enda tundeid selliselt, et sa ennast halvasti ei tunneks ja ei vihastaks. mida teha, et see sinus mingeid valearvamusi ei tekiks jne. halvasti sulle ütelda ju ei tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 07:56
Vata ei ole veel sellist situatsiooni ette tulnud.
Samas, kui voodis on igav mis siis voodist väljapool veel on? Hullult lõbus ja huvitav või?
Vabandage aga ei usu.
No aga kui peaks selline "Seis" tekima siis minu sugune tüüp ütleks otse " Igav oled" kuigi jah ma ei kujuta seda ette.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 09:42
Aike, kuidas on sul see nii läinud, et voodis igav ei ole? Eks jah, mul ju otse ka seksi tegemise ajal igav ei ole, aga
kui seks kestab ikka 5 minutit, siis on see üldkokkuvõttes väga igav ja kui ma peaks selle järgi ütlema meeste kohta
üldhinnangu, siis 99% mehi ongi just sellised ja äärmiselt igavad. Ja Aike, sul on õigus, kui mul voodielu ei ole ikka
mehega, siis väljapool voodit pole mul temaga ka midagi peale hakata, sest suur osa mu elust on siis täiesti korrast
ära.
Aga juuksur vastas ilusti. On sort mehi, kes tahavad endas huvi äratada halvasti ütlemisega ja neil see ka õnnestub,
ma arvan, et papi on üks neist, aga mõnele teisele mehele ei anna sa halvasti ütlemist mitte iial andeks, selles mõttes,
et sa teda veel enda lähedale pärast laseks. Osadele meestele meeldivad alandlikud naised ja need siis peilitakse välja
või siis ka vastupidi, kui eesmärk on vastupidine ja soovitakse teada, kas naine on piisavalt hakkaja ja käre.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 09:48
Aga milleks pidada selliseid 5 min. mehi? Miks te nende inimestega siis suhtlete? Kas tõesti pole siis nii palju kangust et ennast maksma panna? Mina ütleks otse ära, mulle ei sobi. Ma ei lähe lihtsalt 5 minutiga käima. Kui mees ei viitsi minu soovidega arvestada, tahabki vaid kähku asja kaelast ära, siis mille pärast sellisega suhelda?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 09:51
Tundub et sa Arm oledki selline alandlikumat tüüpi naine kes nõustub kõigega, peaasi et mees käiks ja oleks. Kui teda sinu soovid ei huvita ( juhul kui sa ennast ikka väljendanud oled ja teisele teada andnud mida sa soovid ) siis tuleb ta lihtsalt teise vastu ümbervahetada. Paljalt välimuse peale ei saa seks ka sugeneda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 09:56
mul kunagi ka olnud nii, et 3-5 minutit, aga see oli ka meie 1. kohtumine (plaanitud mh) ja teine oli natuke "paanikas".
ülejäänuga, mis peale seda tuli, oli nii nagu peab ja enam ei ole seda olnud. ma suhtusin sellesse rahulikult. ei teatanud talle, et ta igav on või et mulle midagi ei meeldinud (ta sai sellest rääkimatagi aru).
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 09:57
Ega sa ju voodi minnes ei näe, mis ta on, aga kuna ma räägin siin protsentidest, siis mul on olemas ka võrdlus
ja kogemus, sest kui mul oleks olnud 2 meest, siis ma ei saaks rääkida 99 protsendist, siis oleks võimalus rääkida vaid
50 või 100%-st ja ka see poleks vist tõene, sest kogemus on liiga väike, 2 mehe puhul ei saa rääkida kõikidest meestest,
aga kui neid on olnud tsipa rohkem, siis sa saad üldhinnangu anda juba, mis ei pruugi ka tõene olla veel täiesti, sest äkki just
sulle on sattunud need viimased äpud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:01
Minu arust 5 minuti seks pole muud, kui lugupidamatus. Aga kui ma saan aru, et see nii on, siis ma ei hakka talle seda ütlema ka, üldiselt iga mees saab aru ju,
kui naine ei ole rahul ega õnnelik. Minu puhul oleks siis õige väljend mossitamine ja loomulikult ma lugupidamatu mehega rohkem asju edasi ei arenda, see
oleks moraalselt ja füüsiliselt võimatu.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:05
Barb. Kui ikka on tihe vagiina ja mees suht erutunud, siis ma tahaks näha kes rohkem kui 45 minti seda nühkimist vastu peab! No muidugi kui enne oma 4 korda pihku panna, siis ehk jah. Aga nii võta poiss tänavalt ja hakka tegema. Njaa.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:12
Teinekord võibki viga olla naises endas. Kuidas mehed siis teada saavad mida naine tahab kui ta ei räägi sellest? Ei näe jah, st eelnevalt võib jutustada mida tahes kuid tõelisus selgub juba asjade käigus. Üldiselt mehed ikka peavad eelmängust jne lugu, vähemalt minule pole küll sattunud selliseid kes näit. suuseksi väldiks või muudmoodi end vaos hoiaks. Isegi need kellel pole kogemusi. Kõige tähtsam sekssuhet alustades on rääkida, rääkida ja veelkord rääkida. Anna selgelt enda soovidest teada ja suhtluse ajal nõua seda mida sa vajad! Kui sinu soovidega ei viitsita arvestada ja aetakse ikka oma rida, siis vesi peale!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:15
Barb. Oled sa sedasi teinud? Või ainult räägid ja räägid ja räägid? Kunas siis päris seksi teed?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:22
parma: Kui KOGU seks kestab 5 min. Sain sellest aru et ei mingit eelmängu. Mees tuleb ja teeb töö ära ning püksid jalga ja minekut.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:24
Aaa nu siis jah. Kas seksist rääkimine on ka seks juba? Kui on siis, oi oi Barb, me oleme sinuga kaua seksinud juba.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:24
parma: Mida teinud? Rääkinud?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:27
Seksist rääkimine pole veel seks aga seda võib üheks eelmängu osaks pidada Näit. enne kui meesterahvaga voodisse jõuad ongi hea rääkida. Vaimne pool on ka tähtis. Minu jaoks on parimad seksid olnud just nende inimestega kellega olen saanud nö suu puhtaks rääkida. Tekib mõnus aura, sümpaatia ja peale seda tunned et ka muus on parem klapp.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:27
Kustmaalt see seks pihta hakkab, et saaks selle pikkust mõõta?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:28
Eelmängust kulla parma.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:30
Mis hetkest hakkab eelmäng?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:37

Muna ei hakka ju ometi kana õpetama
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:38
Arm3: muidugi ma olen selline mees. ainult ühes sa eksid, ma tahan vähem tähelepanu ja mul pole mingit soovi sinuga seksida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:42
No selle arvamuse kohaselt, siis njaa. Pole 5 minuti mehi olemaski! Ma ei tea mis imemeestega sellel Arm3 kasutajal siis tegemist on olnud?! Igatahes ma arvan, et need on väga erilised kõvad mehed, kes suudavad 5 mindiga eelmängu ära teha ja veel füüsiliselt põrutada kah veel. Või siis mina olen uimane?
˅ näita rohkem ˅
ma pakun et arm3 on juba sellist tüüpi naine kellele romantikat ei pakuta. lihtsalt ta pole selline naine kellega seda mees naudiks. ja see äpude jutt... ainult teine äpu räägib nii. kui naisel on nii palju mehi juba olnud, et ta statistikat saab teha ja kõik kogemused on kehvad, siis on viga naises endas. kõigile pole antud, mis siis et tissid ja tuss on olemas
˅ näita rohkem ˅
papi: Kuidas sa hindad eelmängu? Kas sinu jaoks on see oluline? Suudlused, hellitused jne? Kas see peaks olema kohustuslik või siis jäägu pigem nö suhte algusesse kui tunded kuumemad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:49
balanss oleks hea. mina jään selle juurde et kõik oleneb naisest. mõnega pole eelmänguks piisavat klappi, mõni naine ei tahagi ja mõni on nii osavõtmatu. mida sa ise punnitad siis. seks on selles mõttes nii rikas tegevus et kõigile peaks leiduma midagi. aga tasub koguaeg midagi uut leiutada, siis püsib suhe värskena.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:49
papi sõnastas ilusti. Võibki öelda et kui naine on passiivne ( ei väida nüüd et ise hirmus aktiivne olen ) ja loid, enda soove ei avalikusta, ootab siivsalt et mehed teeks ja oleks siis ta jääbki meestele nende suva järgi ärakasutatavaks mänguasjaks. Ei saa lasta endale pähe istuda! Jumal küll, seks on nautimiseks, seda ei tee paari minutiga ära. teinekord läheb kiireks aga isu on, siis ehk tõesti lepiks aga ega see suurem asi pole ja üldjoontes kähkukaid väga ei hinda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:56
barb: usu, sellest eelmängu tähtsusest saab sul kunagi siiber ja siis liigud hoopis mõnele teisele lainele. hakkad spänkingut hindama eelmängu asemel
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 10:59
usu mind, võib juhtuda ka vastupidi, et mängid eelmängud ära, ja kui see toru tühjakslaskmise ja nühkimise aeg käes on, siis seda nagu ei viitsigi ja mängiks eelmängu edasi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 11:00
papi: Sul siis juba siiber we?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 11:05
minul ei ole plaane, mul tekivad need konkreetses olukorras. siis ma ruttu arvutan välja mida ma tahan ja siis korrutan ja jagan kas ma seda ka saan. kui on tunded sees siis teen romantikat kui mitte siis rohkem seksiks kui niisama silitaks vms. aga kõik oleneb kellega, kus ja millistes tingimustes. eelmäng on selline sõna mille tähendust teab igaüks ise ja see mis teise jaoks on eelmäng ei pruugi see kolmanda jaoks olla.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8