parma- midagi sulle.
enne sa ei saanud minult vastust.
viitan sellele - 2010-11-17 21:12:29 viimati teatasid siin, et ma ei saa midagi aru
ma sain, aga me vist vaatasime neid asju natuke erinevalt?
kuna me tahtsime teada saada, millal on seksimisel igav, siis sai siin natuke avastatud neid seksi igavaks tegevaid variante.
sinu arvates tegi seksimise igavamaks tulemuse sarnasus(ma sain aru, et see oli näiteks) - orgasmi saamine. et kuna tulemus olevat seksimisel sama, siis seega – igav.
samas sa mainisid ka ise seda, et on veel variante – sa saad „valida“ rahulduse saamise ja mittesaamise vahel. nii et on natuke erinevust ka ju.
minu arvates ongi tegelikult see tulemus erinev. mingil määral sama, aga tunne jm on teine ju?
tundus, et sa seadsid eeltingimuseks selle, et seksimisel saavutatakse orgasm (see on siis samastatav rahulduse saamisega). tegelikult ju vahel ei mindagi orgasmini.. või ei saadagi mingit orgasmi (naised nt).
seega ei ole see tulemus ka midagi sama alati. ka orgasmi saamine on erinev natuke (naistel nt.. .ja ma arvan, et ka mehed teavad, et need on neil erinevad), rääkimata erinevustest naise ja mehe orgasmi vahel.
mina kui naine tunnetan neid vahesid ja teen ka vahet tulemusel endal. see on tingitud sellest, et minu enda tunded natuke vahetuvad.. ja nii tekivad ka need erinevad variandid. vastavalt neile on ka siis tulemus.
seega mulle ei saa sama tulemus igav tunduda, kuna isegi siis, kui teeks sama, mis enne, tundub see mulle erinev.
sealt ka see vastuolu meie vastustes, parma.