Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2010-11-16 12:20
see ei peaks olema testikoht, kui natukenegi seda naist tunned, peaksid seda rektsiooni juba ette teadma, seega see otsekohesus on siin nagu ultimaatumi esitamine. Ultimaatumite keeles rääkimine on ise juba dead end.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:26
mihkan: no näet, no mul on õigus, su enda suhtumine täpselt selline: kui sulle öeldakse et oled seksis igav siis on see maailmalõpp, ultimaatum, suhtelõpp. seda tuleb võimalikult diplomaatiliselt öelda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:28
võibolla arukamad mehed ei hakkagi naisega sellistel teemadel arutlema. kui seks on igav, seksitakse mujal. onju, kes seda tõde tahab, mitte keegi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:29
No kui teine osutub igavaks, siis on ju meil endil võimalus ta " õigele " teele suunata. Kui tema aga vastu on, ei taha ei seda ega teist, miski ei meeldi, sinuga arvestada ei taha, siis jääb juba sinu otsustada kas sa soovid suhtluse jätku või mitte. Mõnel inimesel läheb pisut pikaldasemalt, st tal on vaja aega et lainele viia, igaüks pole seksimutt kes kohe kamasuutrat teeb, et päris läbematu ei maksa ka olla ja asju jõudsasti peale suruda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:32
barb: no oled 5 aastat suhtes olnud, kaua sa ootad mehelt uusi seksimise nippe? veel 5 aastat? ega sellist suhet pole kerge lõpetada kui elate koos, ütleme teil on lapsed, ühine vara. sa ei astu paugust suhtest välja kui osad nii teevadki, tavaliselt mehed.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:36
kust sa selle välja lugesid.
Ok võibolla ma ei väljendanud päris selgelt. Kui sa esitad sellise teadaande, siis mis signaali sa naisele annad- mul on sinuga igav ja SINU asi on teha ja välja mõelda midagi et mul poleks igav. Kui sa nüüd ise ka ei tea mis see peaks olema, kust kurat peaks naine seda teadma, nahast välja pugema et see leiutada? Või kui sa tead, miks sa sis ei ütle talle, sinu asi on öelda talle mida sina tahad, tema asi jälle mida tema tahab. Kui nüüd jah sedapidi võtta, et mulle öeldakse , et oled igav, tee midagi, ok võin ju paari asja proovida katseks, aga üldiselt jah, unista siis edasi või räägi välja mis sa tahad või otsi uus mees
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:45
Mina ei saa aru, mis krdi imenippe te mehed naistelt ootate Mis sellel tavaseksil siis viga on? Saate ju oma vajadused rahuldatud. Saan aru kui naine üldse seksist keeldub, muutub kiuslikuks aga heita kõrvale omaenese naine, põhjusel et seks on igavaks muutunud ( mida siin iga teine mees on petturluse ettekäändeks toob )..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:47
ma ei teoretiseeri, see on kõik praktikast, ja üldiselt ongi voodielu alati päästetav, aga on üks palju raskem probleem, mille ületamise valemit ma välja pakkuda ei oska, mida teha siis, kui partneri keha lihtsalt ei eruta, võid mõelda välja ja teha mis tahad, aga selle nimi on ikkagi enda vägistamine
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:48
tõepoolest
Barbil on õigus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:48
eks sul on õigus. mina olen pigem selline inimene kes loodab loovusele, mulle ei meeldi öelda väga ette asju. tee nii ole nii, see on nii lapsevanemalik ja selles pole kreatiivust. kui inimene püüab loovamalt läheneda arendab see teda ennast ja aitab sul kogeda hoopis midagi uutlaadset. kõike ettejuhtides elad oma mullis...

ikka jah, ma ise olen ka seda meelt et lihtsam on uus leida kui vana putitada. esiteks on see närvikulu, teiseks tulemus võib pigem halvem olla kui parem ja kes juba igavaks on muutunud, kas teda saabki uuesti huvitavaks muuta? ega vist
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:49
papi – et normaalses suhtes arutatakse? normaalne oleks jah teineteisega suhelda, huvi tunda teise tunnete jm vastu jne jne. kas sa ole teinud seda enda suhtes? huvi tundnud, tahtnud teada?
kui enne oli teisega fine, suhted rahuldasid, arutlemisel olite teineteisega avatud ja huvitatud jne, kuidas siis saab teine igavaks muutuda sulle. see vast tuleneb sellest ka, kas sina teisega suhtlemises mingi vea teinud oled. kui sa nt ei ole teise tunnetega ja arvamusega arvestanud, siis avane ka tema enam sulle. naised on selles tundlikud.

ma kujutan ette, et selline "igav" tunne tekib siis, kui te on hakatud teineteisest eralduma ja ei ole enam endist arusaamist, huvi jne. siis on tegemist millegi muuga, mitte teise igavaks muutumisega. see oleneb teise suhte tervisest. muidugi inimesed muutuvad, aga minu arust igavusega ei ole siin midagi tegemist. enne oli teine igati huvitav ju.
nii et et ka teine enam nt voodis sinuga midagi ei tee, siis st sa ka sinul on midagi tegemata.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:49
Mina ei ütlegi, et igav on!! Äkki siis järgmine kord siis ei annagi Tuleb ka tulevikule mõelda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:50
barb: keegi ei ootagi imenippe ega veidruseid, vaid huvipuudus võib olla see igavus. kui inimesel pole asja vastu huvi siis ta võib selles tuimalt osaleda. igavus on laimõiste ja tõesti mõni naine ei teegi suuseksi, aga mees vahest tahaks...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:53
juuksur, sul suhte kogemus null. mis sa pillud neid küsimusi nii palju.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:54
aksala ongi tark mees pärast äkki tõesti ei sa enam
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:56
selle nimi on see, et sa loodad teise loovusele, loovus vajab alati inspiratsiooni, kui sa seda ise ei anna, jõuadki alati samasse punkti. Mis loovuse pärsib, on alati raamid, a la seda me ei tee, sest see on perversne, seda ma ei ütle, sest see on lapsevanemlik.
Barb see oli huvitav steitment, miskipärast on paljud naised just kurtnud, et vaja võõrast meest, sest om mees ronib otsa ja nühib paugu tuimlt lahti, kis imetrikke te naised siis meestelt ootate, kas tavaseksist tõesti ei piisa
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:56
millegipärast on teemale lähenemine kuidagi ühepoolne
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:58
papi - kui sa tahaksid naisega natuke teistsugust seksi, siis saab seda ju talle ka teistmoodi teada anda. suunata teda selleni, tekitada temas huvi. tehke n-ö vahetust, et sina pakud temale midagi vastu. tehke see endale huvitavamaks. ehk on naisel mingi hirm (et ei saa hakkama vm, et sulle ei meeldi).. vs on midagi muud segavat.
kui nüüd naine ei taha ja sina teatada talle selle peale, et sa oled igav, siis enam ta sinuga ei suhtle ka.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:00
juuksur: siis ongi suhe läbi, asi mott

k64: paku seda teistpoolt, aga asjatuks lootuseks vist jääbki
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:00
Jah. Lihtsam ikka uus võtta, nii meestelik Olete siis esialgu oma uuega õnnelik, mine tea ehk annab tollega mõne uue žedöövri teostada, mida vana ei tahtnud. Teete asja ära. Korduvalt. Lõpuks muutub seegi igavaks? Mis siis edasi? Jälle uus naine
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:01
k64, mis sa sellega öelda tahtsid? missugune on see teine pool siis?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:01
no jutt käib rohkem selle üle, et naine on igav
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:02
papi - millal nagu? et siis ,kui naine suuseksi ei taha ja sina ka ei taha enam temaga tegeleda (et temas huvi tekitada vm), siis ongi minek?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:02
barb: nu näet, valmis end muutma pole, väljavahetatud saada ka ei soovi, nõiaring
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:04
Juuksur: sa ise nii andsid mõista, loe ise omaenda kommentaari - kui nüüd naine ei taha ja sina teatada talle selle peale, et sa oled igav, siis enam ta sinuga ei suhtle ka.

kui enam suhelda ei soovita, ongi suhe läbi. juuksur, kuidas sa koguaeg endale vastu räägid, hämmastav.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:06
ja naistelik see üldse pole? Nii räägivad mahajäetud naised, need kes ise maha jätavad, muidugi räägivad vähem, sest nad ei lähe kibestumusega, ja teevad rohkem. K64, sina oled naine, meeste igavusest pead sina rääkima, meie ei tea sellest midagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:07
mikhan: Sp need naised kõrvalt vaatavadki et oma mees nühib tuimalt Naine tahab emotsionaalsemat lähenemist, hellust, silitamist, käimalöömist. Oma mees seda teha aga ei viitsi, ongi kohe kamp mehi kelle jaoks suudlused, kallistused ei oma tähtsust, saaks aga kiirelt kaelast ära, oma rahulduse kätte. Selliseid mehi ma põlgan. ei eita, et on endalgi sellist asja ette tulnud et üldse lainel pole jne, üldiselt aga eelistan eelmängu ja kõike mis selle juurde kuulub. Selline asi viib pöördesse, tekitab palju tõhusama kulminatsiooni ja naine saab ka kiiremini kui mees on eelnevalt natuke rohkem vaeva näinud. No mind küll ülekogu keha suudlused, rindade hellitamised jne pole külmaks jätnud, pigem viib palju kiiremini lainele
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:07
eh papi. nitshevo tõ ne snajesh. mis sulle ikka siin enam selgitama hakata. sa ei paista naistest midagi teadvat

muide mingil määral saan ma sinust aru. mul endal oli mees, kes suhtles teatud raamides, aga mina olin avatud. vahest teda huvitas, vahest aga mitte. peamiselt olin mina see, kes teda inspireerima pidi. seega jah, millalgi tunned, et oled nullis ja enam ei ole tahtmist.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:11
Barb ütles juba kõik ära
uskumatu, aga on ka selliseid mehi, kes nagu üldse ei oska...ma ei tea, kus ja kuidas nad elanud on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:12
mis sa barb siis nüüd sellega öelda tahtsid? Kus siin see suur erinevus nüüd oli, et naistel on mehega igav, ja sellepärast vaatavad kõrvalt, see on õigustatud, aga mehed kellel on naistega igav ja vaatavad kõrvalt on kuidagi mitteõigustatud?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:14
k64, aga selliseid naisi ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:15
sellest ei tea ma midagi...kindlasti on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:16
Öelda tahtsin seda et kui naine oma tuima tükitööga harjunud mehe kõrvalt teist vaatama hakkab, sooviga saada kogetud ka hellemat poolt ( kallistused, suudlused, eelmäng ). Mina räägin naiste koha pealt. Ma ei tea, mis puuduseid teil, meestel oma naiste kõrvalt tekivad. Mõni näit. käib teises naises sp et oma naine anaalist keeldub. Mehel huvi missugune, no on kohe vaja ju katsetada, oma naine keeldub jäärapäiselt.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:17
nüüd läheb teema sellele et mehed on jobud

k64: aga sinult seda teistpoolt ei tulnudki või siis see mehed on ise jobud ongi see tasakaal. nii naiselik.

tegelikult oli teema siiski kuidas seda seksiigavuse probleemist teisele teada anda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:18
Võib ju lihtsalt öelda, et kallis, teeme täna hoopis nii, st teistmoodi!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:19
Ah mis te siin kaagutate, pada sõimab katelt Iga inimene on individuaalne nagu ka iga olukord. On naisi keda erutab kõige rohkem, see kui minnakse ja sõnagi lausumatta robustselt neile taha keeratakse ( mitte võõrale muidugi ) Pole vaja mingeid suudlusi jne. Jätke meelde, et seks on kahe inimese vahel ja kui midagi ei sobi nagu igavuse puhul on, siis kõige tobedam on selles teist süüdistada/ teavitada. Oma naisega ei saakski seks igav olla, sest igava seksi puhul ta mu naiseks tänapäeval ei saaks! Keskaeg on läbi kodanikud Mingi suvalise üheöö suhte puhul võib tõesti esineda mõte "on olnud paremat seksi" aga sellest partnerit kindlasti ei teavita, lihtsalt järgmine kord jätan temaga seksi vahele
˅ näita rohkem ˅
barb: nüüd sa süüdistad ainult mehi. räägi kuidas sa sellele tuimale mehele annaksid mõista et sulle selline tuimus enam ei sobi? kuidas sa edasi käituks kui vastus pole rahuldav?
˅ näita rohkem ˅
oh jah. see näitabki seda, kui väga on tegelikult vaja seda, et suhe teineteisega oleks avatud. sageli ei teata ise ka, mida tahetakse või ei osata seda teisele serveerida. kõiges ilmselt ei saagi teisele suhtes vastu tulla, aga on võimalik saavutada midagi, mis jääb sinna vahepeale ja rahuldab mõlemaid. läbirääkimiste teema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:20
barb, vahe on selles, et mehi kes seda mida nad kodust ei saa, mujalt otsivad, üritad sa kangesti maha teha ja naisi õigustada, mina jälle ei ole midagi halvustavat öelnud ka nende naiste kohta. Seega sul on kakskikmoraal
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:20
apelsin, too mõni näide, sest teeme teistmoodi on vägagi hambutu sest mis see teistmoodi siis õieti on. sama sullegi, mis siis kui sinu teistmoodi väljapakutud ei sobi?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:21
aksala, sa oled tubli poiss
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:22
papi, enne pead rääkima, kuida sa siiamaani teinud oled! Siis saame rääkida mida teisiti teha!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:22
aksala unustab ära fakti - inimesed ajajooksul muutuvad.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:24
andke andeks, aga ma ei usu seda suhte elavdamise ja vürtsitamise ja igasugu nippide katsetamise juttu
mehed pole jobud, vaid üllatavalt erinevad
SEE kas on või pole, nii lihtne ongi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:24
apelsin, räägi mida sina teed, mitte mida mina teen. siin ihas ongi kuidagi nii et kui keegi teema siis jutt käib nagu temast endast ainult, vähesed julgevad midagi ise arvata või rääkida enda lahendustest.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:25
papi, kas ikka muutuvad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:26
Inimesed muidugi muutuvad. Aga kui su armastatud naine hakkab aja jooksul maitsetut toitu tegema, kas sa siis nähvad talle seda otse näkku või ostad kokaraamatu?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:27
Mina ei julge rääkida oma tegemistest!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:28
siis oledki igav naine
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:30
aksala: esiteks korja oma kontekstist välja negatiivne suhtlus. ei ole vaja ju kohe nii äärmuslikult mõelda nagu nähvamine, näkku panemine blaaaa-blaaaaaa.

mis vahet seal on kas nähvad või ostad kokaraamatu, sõnum on sama
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8