Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2010-11-14 19:06
Kuidas ütlete oma partnerile kui ta on voodis igav
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 19:07
apai. Kuidas see välja näeb. Partner on voodis igav!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 19:18
Ma viskan järgmine kord ka sellili ja ytlen partnerile,et nyyd tema kord sadulas olla
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 19:21
igav..noh,kui on igav,siis lükkan tagumise jalaga voodist välja ja ütlen..uks on seal,värava leiad isegi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 19:25
Haigutan laia lõuaga, keeran selja ja lasen sellise norina kuuldavale, et senad värisevad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 19:26
no siis teist korda ta enam minu partner ei ole...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 19:43
lasteaed
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 20:02
Papi...Lasteaias on kaisukaru voodipartneriks ja temaga vast igav ei hakka
Aga tegelikult ei ütle midagi, see on näha
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 20:05
nii ütlengi, sa oled igav....

vähemalt ma arvan, et ma nii ütlen
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 20:08
siis te kannatate ja kannatate
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 20:12
papi aga sa ära kannata, võta julgus kokku ja ütle...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 20:25
no voodis ma seda talle deklareerima ei hakkaks. kui ma tahan teisega veel suhelda, siis minema ma teda selle peale ka ei saadaks
ma püüaksin rääkida temaga nendel teemadel, huvituks ka tema arvamusest nt.. jne
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 20:34
Viisakus maksab ka midagi..et talle seda koheselt kriiskama hakata ..ja miks kohe lahmida selle asemel ,et asja parandada ..leida võimalusi koos ,eksperimenteerida ja kenasti rääkida kaaslasega mis sina ootad ja kuis seda kahekesi ellu viia ..kui oskus kaaslast mitte mitte tümitada vaid temast aru püüda saada ja leida lahendusi koos..siis järgmine kord pole enam igav ...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 20:54
oehh, mu teema oligi sellest kuidas teie ütleksite kui juhul selline probleem on tekkinud.
teema on lambikas ja mitte minust ega kellegist personaalsest.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 22:39
sinust ei ole, aga mida sina teeksid?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 22:49
Juuksur. Kuidas sulle on öeldud?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:05
mulle üteldakse aitäh
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:14
Aitäh ja jäetakse 500 öökapile? Või minnakse lihtsalt minema?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:18
nojah, selle peale suudad muidugi sina tulla. selles teema ongi, et ei minda enam minema. peadki olema nendega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:23
Aa ja kui aitähh ei öelda, siis olid igav?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:25
Kas sulle meeldib siis nii,et peale sexu kohe till püksi ja punuma?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:29
ei, aitäh ütelda on viisakas. sa peaksid ju teadma seda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:30
no miks ma peaksin aitähh ütlema? Nagu kiidaks head teenindajat?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:31
parma, aga millega sulle märku antakse?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:35
oled sa kah, no muidugi ei panda kedagi kellelegi midagi ütlema.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:42
tundub, et sa ole endiselt mu naljadega harjunud. sa ei tea, millal sinuga tehakse nalja ja millal mitte. olen ju vastik?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 00:18
Keegi pole veel ütelnud, et igav on. Ja mul pole ka kunagi igav olnud.
Juuskur aga seksime, siis saan sulle öelda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 00:59
mida sa siis ütelda mulle saad? aitäh?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 01:00
siis saad teada
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 09:47
Parma paneb tilli püksi ja läheb talu edasi. Ja midagi ei ütle, sest tal on vaja naabrinaine ka ära proovida
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:17
hea on kuulda, kui aitäh öeldakse
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:25
Aitähh,jääb väheseks kui raha ei maksa
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:29
parem kui ei midagi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:33
k64-ga nõus. On küll he akui aitähh öeldakse. Kuigi natuke veidra tunde tekitab nagu oleks elupäästja.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:46
papi: Juuksuri maneerid küljes? Mismoodi sina ise siis reageeriksid sellises situatsioonis? Ütle ikka oma sõna ka sekka.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 14:38
nüüd hakkas see aitäh kedagi huvitama? parma ei ole irooniast aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 01:10
Kui partner on voodis igav,ju ta ei huvita sind piisavalt ja mis sa sellisega üldse voodisse ronisid?Minul küll igav poleks,sest üritaksin leida seda,mis ta elama paneks.Seega igav pole mitte partner,vaid sina ise.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 05:06
Jälle jfjm-iga nõus.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 10:47
jfjm: kuidas nüüd sellisele loogikale tulid? kuidas partner saab sind mitte piisavalt huvitada kui tema on sulle igav, mitte sina talle. need kes igavaid inimesi üritavad lõbustavad on tsirkuses klounid, tegelikult kah.

lükkame selle voodi teema natuke eemale, vahetame selle niisama igavuse vastu. näiteks sina tahaks igapäev kuhugi minna, teha, näha, aga sinu partner vastab sellele "ma ei viitsi täna", "mind väga ei huvita see"... mingi hetk saab sellest siiber ja siis ütledki talle - sa oled ikka jube igav inimene. niisama igavlev inimene suurt ehk solvuks muidugi kuid seksis igav inimene võib väga kõvasti solvuda. muidugi võid hoopis iseendas igavust näha ja veel hullem puppy olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 11:00
barb: eks oleneb naisest, aga sellisel teemal rääkida saab ainult väga väheste naistega. võtame kasvõi selle kaaluteema, jumal kus siin kõik naised korraga solvuvad, kuigi tegelikuses tahad neile head. kõik naised on muidu hullud meeste kritiseerijad, hullud tegijad ja järsku plõks, nii tühiste asjadega ollakse plindris. mis need naised teeks kui keegi järsku nende voodioskustes kahtlema hakkaks, lahkuminek?

ega vist mees saagi midagi öelda. mõned üksikud naised on avameelsed ja nendega on võimalik suhelda intiimsetel teemadel, teiste ülejäänutega jääb kaks valikut mehel: kas mitte midagi öelda ja seksida võõraste naistega või siis riskida ja võib olla sekssuhtele täismats panna.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 11:53
ma arvan, et jfjm tahtis viidata sellele, et igava inimesega sa ei teegi mingit tegemist.
kuna kuidas saab keegi, kes enne sulle nt huvitav tundus, voodis igavaks muutuda? miks sa temaga siis tegemist teinud oled? vahest sa ise ei tea, kuidas teist naisena avastada ja mida temaga teha. ja kui te ei ole enne tutvunud ja suhelnud ka, siis ongi tulemuseks midagi sellist. sa saad ju temalt enne uurida, mille vastu ta huvi tunneks ja mida tema sinult tahaks nt. kui huvi tunned tema vastu, siis ta ka avaneks sulle ja tunneks sinuga suheldes ennast tahetuna. vahest on ta natuke uje vm.
kui sa teiselt ei uuri ja sina ka ei tea, mida temaga siis teha, siis muidugi sa igavled. see, kui sina tahad teiselt mingit initsiatiivi või mingeid huvitavaid tegevusi, ei tee temast veel igavat inimest.
tantsimiseks on vast vaja kahte inimest.
seega kui sa ta endale valinud ta oled, siis on sinu teha ka see, et teil seal hea oleks.
ja kuidas saab teine tundududa sulle igav, samas kui sina temale mitte. kust sa tead, mida tema sinust teistele räägib?

ning mida sa pead igavuseks? seda, kui teine mingeid vingeid asju sinuga seal ei tee? või seda, kes midagi voodis teha ei taha?

ja tegelikult minu arvates tahtis Barb sinult teada saada, et mida sina siis teeksid, kui naine sind igavaks peaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:01
täitsa olnud selline teema. Aga pole tähtis mida sa ütled, vaid kuidas seda ütled. Muidugi kui hakkad läbi peanaha inisema et igav on nii ja naa siis saadetaksegi perse
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:06
Mõtlesin et milliste sõnadega papi seda oma partnerile edastaks, juhul kui too igavaks osutub.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:06
kas poleks parem ütlemata jätta, ma arvan, et keegi ei taha kuulda sellist asja
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:11
Selliseid asju otse ei öeldagi. Kui asi ei muutu siis suhtlus hääbub, lihtsalt üks osapooltest leiab mingi hetk et selle inimesega klappi pole. Muidugi saab ise paljut ära teha et asi igavaks ei kisuks. Mõelda uusi, huvitavaid asju välja, suvel kasvõi loodusesse minna.
Eks oleneb ka inimesest. Iga inimesega seda keemiat ei tekigi. Endalgi nii juhtunud et tutvud, oled aga kõrval olles tunned et selle inimesega midagi ekstreemset ette võtta ei tahagi. Kasvõi suuseksi silmas pidades. Mõne mehe puhul tunned vastupandamatut soovi seda teha, teise mehe puhul jätab täiesti ükskõikseks. Nii see on
˅ näita rohkem ˅
ütlema ei pea mitte, et see mis sa teed, või siis ei tee on igav, saad öelda, et tee seda,ja siis kui tehti, et lahe, tee veel või tee nüüd seda ka. Papi stiilis kõlaks see ilmselt et kopp on ees kui sa koguaeg nii teed jne, ja see ilmselt tähendaks jah kiiret lõppu suhtele
˅ näita rohkem ˅
juuksur: alguses on kõik inimesed põnevad, igavaks muututakse ajajooksul pikemas suhtes. normaalses suhtes inimesed arutlevad üksteise kitsaskohtade üle ja üritavad pareneda, aga osad teemad on OUT. aga nagu sa ise kommenteerisid juuksurike - kui tema ei viitsi pingutada, siis sina ka enam ei viitsi, kuidas sa nüüd juhtumi lahendaks? tema ei viitsi, sina enam samuti, kuid probleem oleks vaja lahendada.

mikhan: einohh loomulikult, diplomaatia on edasiviiv kunst kuigi mõneti on jabur naist kohelda nagu last. kui persse saadetakse siis ongi asi persses, sebid uue ägedama naise ja oled ise võitnud, nii lihtne see ongi. pärast naine läheb foorumisse rääkima kuidas mees teda pettis sest tema oli ju nii hea naine, pesi nõusid ja oli muidu tekisoojendaja
˅ näita rohkem ˅
Barb - ahaa. ma sain siis teistiti ajast aru. sa rääkisid reageerimisest

aga tegelikult oleks huvitav teada saada, kas teda ka keegi igavaks pidanud on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:15
on muidugi ka lootusetuid juhtumeid, aga siiski, see kui sa siiski teise tunnetega arvestad, saades siiski oma tahtmise, pole sama mis naise lapsena kohtlemine, oleneb täiesti millise kogemuse endale sellest tahad kujundada
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 12:16
barb: ma võin igast lolli juttu ajada, aga ma üha rohkem tahaks olla otsekohene. võtta naist kui täiskasvanud, mitte 18 aastast keda tuleb ninnu-nännutada. väsitav on kui naine on sisult laps.

ma ütleks vast nii - kuule naine, meil on probleem. seks on igav, kui sa sama tunned siis peame midagi ettevõtma. (nüüd tuleb oodata reageeringut. kui naine on avatud, siis ta pakub midagi omaltpoolt välja, mina teen sama ja meil on uus seksiplaat. aga kui avatust pole, siis mis seal enam rääkida. kas siis kannatad või tegutsed teistmoodi)
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8