Ideaali ei ole, aga iga heteromehe või lesbi jaoks kahtlemata mingid tunnused on, mida ligitõmbavaks peetakse. Naised peaks ilmselt enne küll kaheks liigitama: n-ö laste emad (püsisuhted) ja seksiseiklused (ajutised suhted).
Ideaalne püsisuhte kaaslane on eelkõige lojaalne ja malbe. Välimus peab olema mehe maitsele vastav, aga ei pea olema ei sekspomm ega supermodell. Pigem tagasihoidlik, armas. Kindlasti kannatlik ja heade diplomaatiliste oskustega, nii et suudab vältida tülisid. Samas ei tohiks olla suss, keda oma äranägemist järgi tallutakse.
Noorena oli oluline, et naine oleks noor, seksuaalselt suhteliselt vähekogenud ja et tal ei oleks lapsi. Tänases vanuses mul pole põhjust selliseid omadusi eeldada, sest lapsi vaevalt et saama hakkame. Eelistavalt ei oleks naisel neete ega tätoveeringuid näo ja kaela piirkonnas, kindlasti mitte silmatorkavaid.
Ideaalne ajutine suhe on särisevalt kuum seksikiisu, kes teeb kõike ja igal ajal. Julgus, enesekindlus ja kõrge libiido on hädavajalikud, samuti peab tal olema fantaasiat ja eksperimenteerimissoovi. Paratamatult on selleks vaja avaramat silmaringi, seksikat välimust ja sageli seiklusrikast minevikku. Väikeseid lapsi ei tohiks sellisel naisel olla. Tätoveeringud on teretulnud, neete ja rõngaid ma pigem ei tahaks.
Mõlema puhul mulle isiklikult meeldivad pigem naturaalsed daamid ilma silmatorkavate kunstlisanditeta. Eriti halb on siis, kui nägu on täitesüstidest paistes. Ajutisel suhtel võivad olla kunstrinnad, aga mitte sellised õhupallid nälginud kere küljes, nagu vahel näha võib. Püsisuhte puhul eelistaksin naturaalset rinda.