Foorum
1
...
8
9
10
...
12
2010-11-20 20:14
jfjm: kui kaoks tahe olla teistest parem, kolime varsti puuotsa tagasi. see on nii loodud lihtsalt, evolutsiooniliselt. erki nool ja veerpalu on samuti äärmiselt komplekside käes vaevlevad inimesed?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:16
omast käest? millist võistlussporti siis tegid ja mida saavutasid?
Soov olla parem ongi kogu spordi idee, see pole kompleks. Sinu definitsiooni järgi on kompleks siis kõik, mis ei ülista keskpärasust
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:21
võtsin esimese saleda naise pildi siit ihast http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=173696
öelge mis temas siis nii õudsat on et ta peaks kohe 10kg juurde võtma et ihas peale minna
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:22
Jah Papi,seda nimetatakse olelusvõitluseks.Aga on ikka vahe,kas võidelda selleks,et elada või elada selleks,et võidelda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:26
patsifist oled?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:26
papi - loe mu kiri uuesti ja aeglaselt läbi. Ma ei ole kordagi kellegi kohta öelnud, et ta on loll
Mikhan - see millega tegelesin ei oma siin küll eriti tähtsust ja saavutustega mida saavutasin eesti tasemel olen rahul ja ma ei ütlend et ma ei tee sporti-kas te ei oska lugeda???
papi - kindlasti ei ole sinu nimetatud isikud kompleksides olevad inimesed kuigi ma neid isiklikult ei tunne ja kindlalt väita ei saa. Minu mõte oli see, et ei ole sportlased ainukesed normaalsed inimesed maa peal vaid on ka teisi varjatsioone, sina olid see kes siin lahterdama hakkasid. Kui sa endast nii heal arvamusel oled siis n ju tore ja eks sa vaata siis edasi teistele ülevalt alla see su oma lõbu ja mind absoluutselt ei sega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:27
see pole ju äärmus, tavaline suht vormis sale naine, mitte alakaaluline
jfjm, mõlemad need variandid on ok, sellel on mingi mõte, vahe on siis kui lihtsalt elada ja kasvatada vatsa ja perset ja kaagutada et nii on hea sest pole komplekse, missiis et pole ka eesmärke ja kärvata pärgarteri rasvumisse 50 aastaselt
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:30
astro 5, ma küsisin seda tegelikult jfjmi käest, selle peale et ta ütles et teab neid sportlasekomlekse omast käest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:32
ok sorry nüüd ei saanud mina kahjuks pihta. siin ju kõik järjest lahmivad ei saanud enam aru mis käis minu pihta mis mitte. Vabandan veelkord
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:34
Mikhan,vabad inimesed,vabal maal ise teavad mida teevad. Aga küsimus on ju hoopis selles,et kui keegi on ambitsioonikam ja suudab rohkem,kas see teeb siis temast ka parema inimese?
Teistest parem saab olla ka muus,kui spordis
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:39
väga õige
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:58
muidugi saab, aga antud juhul oli jutt kehakaalust ja füüsisest, või selle käestlaskmisest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 21:46
Soov teistest parem olla.......aga äkki hoopis hirm teistele alla jäämise ees?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 23:58
just just, kõikidel võistlustel on stardirivis hirmuhigiga kaetud võistlejad kes lähevad sinna pingutama suurest hirmust teistele alla jääda.
Kui sul pole argumenti, ei ole vaja seda mingitel imelike eeldustega konstrueerima hakata. Õigem oleks nentida, et on inimesi, kellele lihtsalt laiskus ja tahtejõuetus on osa identiteedist ja selliseks nad jäävad, ja olenemata vabandustest, millega nad seda endale, või siis teistele ka ei maskeeriks, ei teeni nad sellega ära mittelaiskade lugupidamist, olgu tegemst füüsilise vormi või millegi muuga. Samas on vähe inimesi kellele see minnalaskmise patt täiesti tundmatu oleks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 00:16
aga su teine küsimus, et kas ambitsioonikus teeb kellegi paremaks inimeseks, on teatud hulk ambitsioone, mis teeb kindlasti paremaks, kui nende puudumine, ma ei räägi millestki üliambitsioonikast, olümpiavõit või midagi muud ekvivalentset, mingil muul alal, aga kas või sellest samast ihast siin, ja üldse ümbritsevatelt inimestelt saad sa selle tagasiside üsna adekvaatselt tagasi. Näiteks kui sa lased ennast käest ära ja rasvud, ei peeta sind atraktiivseks, kui sa muutud räpakaks a haised, ei taheta su läheduses olla, lased oma elu käest ära, käid alla, muutud asotsiaaliks, ei taheta sinuga tegemist teha. Kõik need on võrreldavad ja seotud tahtejõu puudumisega, mingis sektoris. et jah, kui sul on ambitsioone parasjagu, oled parem inimene jah. Parem on sümboolne tähistus ja defineerimata siinkohal, et terminites vaidlust ennetada
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 06:42
kas sa Mikhan siis väidad,et kõik need tavalised inimesed,kes on valinud pideva võidujooksu asemel stabiilsuse,kes pärast väsitavat tööpäeva ei torma treeningsaali kehatrimmima,vaid veedavad aega pere või sõpradega,on laisad ja tahtejõuetud.
Rahvas vajab tsirkust ja leiba.Leiba hangitakse igapäevatööga,aga tsirkust pakuvad need supertahtejõulised,sest on ju tippsportlased vaid hästi tasustatud klounid.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 10:20
ifjm,sporditeemadel sa paned küll mööda.Ära aja segi tippsporti ja tervisesporti.Kes natuke teeb metsajooksu või käib ujulas,et oma keha turgutada..see töötegemist küll ei sega.Just sport kasvatab inimesele tahtejõudu ja vaimuvärskust Arvuti taga targutamine pidevalt ei anna küll midagi.Kogenesin ise kui juba oled arvutisõltlane siis hakkab füüsiline vorm langema ja vaba aega jäi vähemaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 11:15
kui jutt on aiast, leiad sa alati aiaaugu, millest rääkida. See kui sa ennast käest ära ei lasta, ongi see jupp tahtejõudu, mis neil puudu on kes ülekaalu järjest juurde korjavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 13:43
astro: kui sa kiidad oma väga hea sõbra arvamust milleks oli - Mis puutub kõrenditesse siis kunagi ütles mu väga hea tuttav :mis sa tast paned kui näed kuidas naha all liigub.

SIIS SEE ON HALVUSTAV
sinu pilte vaadates oled sa saledusest sama kaugel kui Maa on Kuust ja ma saan täiesti aru sinu kommentaari sihilikusest. aga kui sa ise tuled rääkima tolerantsusest, no palun ära söö oma sõnu kohe esimesel võimalusel.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 14:01
ma üldse ei mõista seda poleemikat. igaüks teeb oma eluga mis tahab, lihtsalt teaduslikult on tervislikum elada normaalkaalus. näiteks kõhu rasvumine soodustab vanemas eas diabeeti, veel suurem rasvumus hakkab julmalt koormama südant. mida vanemaks saadakse, seda rohkem rasvu ladestub kuna ainevahetus meil kõigil aeglustub. üldse on eestlased euroopas esi Topis oma suremuselt. küll me kõngeme suitsetamisse, alkoholi, rasvumisse, iga aasta uputab sada inimest end ära, teine samapalju kihutab maanteel surnuks.

ei tasu võtta isiklikult kui mingi hetk oled osa statistikast. nii et elage nii edasi nagu olete elanud, ega mitte kedagi ei HUVITA teie elu, sest igaüks on iseenda õnnesepp. volüümikate kohta pole siin teemas nagu keegi midagi halvasti öelnud, nii et ärge minge enda õigustamisega lolliks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 15:31
Olles ise üks neist, kes siinse kriitikatulva all on sattunud, tekib minul vaid üks küsimus. Mida teil, kallitel ilusatel, saledatel ja igati üliväärtuslikel inimestel puudu on, et siin 29 lehekülge puid ja maid jagate? Lisaks sellele veel vähemalt üks analoogne teema foorumis, mis silma on jäänud. Minge ja elage oma elu, nautige oma unelmate naisi ja mehi ja tundke elust rõõmu. Kõik need ülejäänud teevad seda nagunii Elus on tohutult olulisemaid asju kui kellegi välimus. Ärge raisake oma energiat peenikeste ja paksukeste kritiseerimisele, minge parem ja tehke mõni mees või naine õnnelikuks!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 15:33
Aga kui ta juba õnnelikuks on tehtud , kas siis tohib edasi kritiseerida?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 15:36
No kui inimene on õnnelik, siis pole sellel inimesel ju enam põhjust kedagi kritiseerida Siis ta naudib omaenda õnne ja kõik muu on talle ükskõik Aga minu pärast kritiseergige palju jaksate, ainult et ma ei saa aru, mis mõte sellel on Igal juhul kui just SEE teeb teie päeva täisväärtuslikuks, siis andke minna. Jõudu ja jaksu!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 15:41
Täname
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 15:48
Oioi moorike,aga kas midagi hakkas hinge kriipima,et otsustasid aruteluga yhineda.Sa nigu pereinimene ja parajalt volyymi kah,aga mida sa siis ihast loodad leida???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 15:53
Kulla nahkhiir. Kui võtta selle järgi, et kas hakkas kriipima, siis mina olen kommenteerinud foorumites vaid mõned korrad. Tundub, et neid on siis siin väga palju, kellel kogu aeg midagi kriibib, kui just siin kirjutamine on millegi näitaja. vabnadn muidugi, ühes eelmsies teemas ma juba lubasin, et enam ei kirjuta siia midagi, sest see on lubatud vaid valitutele
Ja seda, mida ma siit ostin või miks otsin, ei puutu üldsegi teemasse (tuleta meelde, siin on nõutud teemast kinni pidamine, ega see pole miski läbustamise koht). Aga mis Sul, nahkhiir kriipima hakkas, et pidid hammustama?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 16:03
Minul ei kriibi midagi ja kriitikat ka yle õla ei ole loopinud, kuigi mulgi on asjadest oma seisukoht, lihtsalt esitasin kysimuse sulle.Kui siin sinuarvates on kõik vaprad ja ilusad ning arvustavad ainult teisi siis millisel põhjusel oled sina siin?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 16:03
moorike: miks sa võtad seda kui kritiseerimist? kui inimesi kriibib las nad siis jahuvad seni kuni enam ei kriibi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 16:13
Papi, kui sa hoolikalt lugesid mu postitusi, siis ma just ütlesingi ju, et kui meeldib, laske käia, jõudu ja jaksu Barbwire isegi täna ju
Nahkhiir, ma ausõna ei ole siin ihas foorumi pärast Lihtsalt aegajalt loen siinseid postitusi ka. Ja vabandan veelkord kõigi ees, kes end tundsid kuidagi puudutatuna, et sai kah sõna sekka öeldud ja oma seisukohti avaldatud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 16:16
moorike: Olles ise üks neist, kes siinse kriitikatulva all on sattunud,

keegi pole sind kritiseerinud, mitte keegi, vähemalt ma ei näe sinu nime mitte kusagil. kui sa nüüd ise end sinna liigitasid, ei anna see sulle õigust öelda nagu me sind personaalselt oleks kritiseerinud. siin on suur vahe.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 16:26
Ootoot papi, ma ei ole mitte üheski lauses öelnud, et mind personaalselt mainitud. Kui siin räägiti paksukestest ja mina seda olen, siis kas see ei käi ka minu kohta? Kui räägitakse kiilakatest ja sina oleksid kiilakas, siis käiks see ju ka sinu kohta. Sa palun ära tõlgenda asju suvaliselt Aga jah, hämmastav ringkaitse tekkis siin. Omast arust ei öelnud nagu midagi halba. Aga jah, Moorike läheb nüüd õppima foorumi käitumiskoodeksit ja on teema enda jaoks lõpetanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 16:29
nu kui sa tunned end paksukesena... kui ei tunne siis ei käi. igaüks ise lahterdab ennast nagu sinagi tegid. ääküll sa tahtsid midagi muud võibolla öelda aga kukkus välja küll pigem nii - mina olen paksuke, mis te kritiseerite siin
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 17:00
KUULE PAPI ma ei kiitnud oma tuttava arvamust vaid tõin selle ainult välja. Sa parem loe enda kommentaare ja mõtle /kui see sinu juures muidugi üldse võimalik on/ kas need on halvustavad ja enesekesksed või tolerantsed.
Samas kui sinu pilti vaadata siis oled sa selle pildi mõtet arvestades lihaselisest mehest veel kaugemal kui Maa Kuust täiesti tavaline mees mingi kang käes. Mul oleks omal ajal trenni tehes sellise rinnalihase üle häbi olnud.
Ma ei viitsi rohkem sellel teemal vaielda jäägu sulle sinu arvamus ja ela mõnusalt edasi.
Mina üritan samuti oma "mitte saleda" kehaga edasi elada ja teen seda kindlasti paremini.

Asi millest sa aru ei saa ja tundub, et ka aru saama ei hakk on see, et ka sinu mainitud Nool/Veerpalu lõpetavad kunagi spordi ja ka neil tuleb vähe rohkem rasva keha peale.
Lõpetuseks on kõik inimesed ja kõigile jääb nende arvamus. Küsimus on lihtsalt selles kes seda rohkem/vähem teistele peale surub.
Olen juba ennegi maininud, et ei ole paksude pooldaja kes on seda oma laiskuse poolest kuid veel vähem pooldan nälginud kõrendeid kes oma tervist tapavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 17:18
küll ma suureks saan muide kui biitsepit teed siis rind ongi hästi lame sest rinnalihases on pinge mis tõmbab lihase vastu keha. kuna sa pole trenni teinud siis sa selliseid nõkse ei tea loomulikult ma ei konkureeri nendega kes on 10-15 aastat järjepidevalt treeninud, mul alles 2 aasta läheb. arvestades et lihas kasvab ka kõige parematel nõuetel ainult 1-2 cm 3 kuuga, siis on mul rahuldavad tulemused. kunagi suuremaks saan siis olen paljude meelest nagunii steroidimees

nool ja veerpalu oli teemaks hoopis spordis sportida medalite nimel, mitte kehakaalus. ega sa ometi ei loe kuhu teema tüürib, vaid niisama purtsutad. olen ju sadakorda toonitanud - kõik elavad nagu ise soovivad.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 18:38
võta statoili stardikas.
vaatame mis juttau sa 15a pärast räägid aga kuna 2a siis jutt arusadav
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 18:45
eks näis. aga sinu pilti vaadates, sul kulub selle kõhu eest saamiseks vähemalt aasta väga suurt pühendumist või isegi kaks aastat. mõtle aastat-kaks pdevat toidu jälgimist ja aeroobset tühipalja kõhu eest saamiseks. suur ülesanne!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 18:46
ma tean omastkäest kui raske on just kõhult rasva maha saada. see lihtsalt ei lähe maha ilma medikamentideta
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 18:53
papi - no mis sa räägid???
KÕHU pealt on kõige lihtsam rasva maha saada!!!
aga vot proovi sa pepu või reite pealt maha saada - vot see on kunsttükk...
see puudutab muidugi naisi...
meestel üks koht ainult rasvubki - see on kõht ja seda pole raske vormis hoida...
igal juhul naistel on neid rasvumise kohti oluliselt rohkem...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 18:57
kaslane: meestest ma mehele rääkisingi ehk siis astrole.

miks te kunagi ei loe mõttega?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 18:58
läheb maha küll ilma medikamentideta ka, aga jah, kerge see pole
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 19:01
papi - sain aru, et räägid astro naisele...kes on veidi volüümikam...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 21:49
Püknilised inimesed väidavad,et nad on alati vormis, sest et ümmargune on ka vorm
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 22:17
Sain paar päeva tagasi teada ühe shokeeriva uudise. Noor tüdruk kes on nüüd suhkruhaige ja peab päevas 5 korda oma veresuhkru taset mõõtma ja süstib 3 korda päevas omale insuliini. Küsisin temalt kas see on tal päritav haigus. Ja ta vastas nukralt naeratades, et ei omad vitsad peksavad. Ja selgus, et ta oli kunagi ekstreemset dieeti pidanud. Võttis igasugu dieettablette ja toidulisandeid. Rikkus sellega oma organismi nii ära ja see ei suuda enam ise insuliini toota. Think about it!
Samas ma ei õigusta lodevaid ja pakse inimesi. Kuigi nii eelarvamuste küüsis ma ka pole, et neid kohe süüdistama hakata, et nad laisad ja iseloomutud on (ei suuda toidu tarbimist piirata ja ei viitsi liigutada ennast). Kunagi ei tea mis on selle kõige tegelik põhjus. Minu tutvusringkonnas väga pakse polegi aga selliseid volüümikaid on küll ja nad on kõik väga rõõmsameelsed ja energilised.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 22:41
Hirm mõelda,et viid naisterahva sööma ja ta näksib vaid salatit ning vaatab näljase pilguga,kuidas mina praadi söön või siis sööb sama mis mina,aga jookseb kohe vetsu seda väljaoksendama,sest ilu nõuab ohvreid.
siin üks mu oponent viitas meie esivanematele,et kui nad oleksid olnud ülekaalulised poleks meid olemas,aga kas need ärapiinatud organismiga naised suudavad terveid järglasi ilmale tuua?Ma ei mõtle neid,kes loodud saledateks,vaid just neid kes võitlevad 5-10 kiloga,mis üldtunnustatud normist üle.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 22:48
jfjm: kui teine peab dieeti siis hooliv inimene ei veagi teist kohta kus tekib kiusatus. näksid ise ka kapsalehte, ega paha ei tee. meil sõjaväes oli üks leningradi sõjakooli arst, see rääkis alati - kord aastas tee paastu, see puhastab soolikaid ja mõjub ergutavalt.

buliimikud on hoopis teine rida, vaevalt sa mõnega üldse suhet lood, milleks äärmustesse minna. küll te olete oma arusaamades nii kramplikult kinni. elu on muutunud, sööki on palju ja suurem osa sellest on rämpstoit. sööme me kõik samapalju kui mitu sajandit tagasi, aga siis oli kõva füüsiline tamp taga. nüüd pole selle energiaga midagi teha, milleks siis raha raistata üleliigsele toidule?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 22:54
Üldtunnustatud vormid...?
Te mehed ajate ikka südamest naerma,räägite siin mingitest vormidest,kuhu naised ära ei mahu aga kui siin saidil veidi avatud pilguga ringi vaadata,siis enamik vormi mitte mahtuvaid,on just mehed ise-üks lodevam kui teine ja suur hulk vajaks lausa peeglit,et riistvara õllekõhu varjust ülesse leida...
Ennekõike võiks ikka kriitilse pilgu iseendast üle libistada ja alles siis sõna võtta...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 22:59
Mu enda tuttav oli (loe OLI, sest nüüdseks on ta SURNUD!!!) anorektik. Me keegi alguses ei teadnud. Kui meile hakkas koitma, et asi pole päris õige saime ta niikaugele, et ta läks haiglasse. Paraku lõppes asi ikkagi surmaga. Ja asi keeras ära siis kui tema kunagi peika talle korra nähvas, et ta võiks alla võtta. Kusjuures ta oli igati normis ja paks poleks kohe mitte mingi valemiga talle öelda saanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:00
No mina olen küll elu aeg ilma igasuguse dieedi ja trennita lahedalt äramahtunud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:01
jfjm, Sa oled jumala eluvõõras ja kaldud lootusetult liialdustesse. Loe oma kommentaarid uuesti läbi ja häbene/arene natuke puu taga. Kus need ärapiinatud organismiga naised on? Sa oled oma ebatervete mõtlemismallidega hoopis oma ajud ära kurnanud - seepärast sellist hülgem...a produtseerid..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:06
AR-minu respect
˅ näita rohkem ˅
1
...
8
9
10
...
12