Foorum
1
...
7
8
9
...
12
2010-11-20 01:14
juuksur ma täiega blond ja ei saanud aru mis sul suurem
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 01:20
kas pean selgitama hakkama? ma ei pea vajalikuks. kui ei saa aru, siis ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 05:44
mix peax keegi selgitama hakkama midagi teemas "Küsimus teadjatele..."???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 12:41
Nagu ikka, pani jfjm asjad paika
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 13:37
Mina nõustun Argoga ja tema vaadetega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 13:42
arvan, et jätkub igaühele, mida-keda keegi just soovib, küll enesimetlejaile seksimasinaid ja nautijatele kvaliteetveini
peaasi, et ise rahul
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 13:44
Lõpuks ometi pandi üks korralik punkt asjale. Ja case closed. See jura läks juba üle igasuguse piiri. Tänan k64.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 16:09
jfjm, kommentaar 2010-11-19 18:20:15
Ma kirjutasin ülivanadest veinidest seda, et nende maitse pole tavaliselt hea. Veinigurmaanid mõtlevad neile ajaloo ja peene maitse, kiidavad üksteise aistinguid takka ja nii see legend tekibki - see on hoopis midagi muud, kui see, millest Sina jahud. Sa oled liiga vana, et asjdest aru saada. Ja seksapiilsusest ei saa Sa ka aru. Seksapiilsus võib olla pilgus, kehahoiakus, figuuris, kõnnakus, kõnes..kus iganes. Kindlasti hävitab seksapiilsuse rasvunud keha. Sa mine oma lemmikpaksu või lemmikpirni pildiga Playboy toimetusse ja Sind visatakse naeru saatel aknast välja..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 16:12
ArgoB, pead Sind kurvastama...ühel hetkel oled ka Sina "liiga vana"...milleks iganes
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 16:28
k64
Kindlasti olen ühel hetkel liiga vana aga ma siis ei targuta ka asjadest, millest aru ei saa. Ma julgen väita, et tänapäeva noored on paljudel aladel kirjeldamatult nutikamad. Ja ma aktsepteerin seda ning küsin nõu....Ma ei kurvasta vanuse üle, sest elu tasub eleda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 16:49
Miks Playboy vahepeal pillid kotti pidi panema? Nende viga ongi see et rõhku pannakse liialt pilbastele. Mehed tahavad näha seksapiilsust ja volüümi ( jätame need päris paksud siinkohal välja, kuigi ka nendele on nõudlust ). Need ülikõhnad ja pigem pubekalikud näitsikud lihtsalt ei lähe peale. Playboy on aegadest saati väärtustanud naiselikku figuuri, liivakella nüüd aga muud ei näe kui ülikõhnu kes pigem tekitavad tülgastust ja haletsust. Las nad jääda modellindusse, erootikabranžis tahaks ikka näha mõnusat kurvi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 16:55
nii nagu on pilpaid ja pakse ja tavalisi on ka pilpanikkujaid ja paksupanijaid ja tavalisi kepivendi, igaühele oma ajakiri!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 17:27
ArgoB,kahekümneselt arvasin ka mina,et vaanemad inimesed ei taipa uuema aja asjadest midagi,aga kolmekümneselt ma juba korrigeerisin enda arvamust.
Eksid,kui arvad,et ma ei tea seksapiilsusest midagi ja ma olen kohanud ka sellist seksapiilsust,mida ei näe ega kuule,vaid tajud.Kunagi ma vist isegi kirjutasin sellest juhusest siin foorumis.
Playboy piltidel pole mitte sellised naised,kes meestele meeldivad,vaid sellised,kellest pihumehed unistavad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 17:30
jfjm, ütle nüüd päris ausalt, kas sa oled ikka tegelikult playboyd seest näinud
mina näiteks vist ei ole, vähemalt ei mäleta
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 17:35
Mikhan,olen küll ja veel enne,kui see Eestisse jõudis.Eesti omasid ostsin ka alguses paar numbrit,aga siis loobusin.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 17:36
Mina näit. olen paljusi Playboysi näinud ja toimetuseski käinud
Meie Playboy on mahakäinud, igav noh. Pole seal suurt lugemist ega vaatamist. No sellisel tasemel kaunitare kui Lääne omas, meie ajakirja kaane vahel ei leidu. Ainus iludus keda minu silm aktsepteeris oli too Tissi - Maarjan. Vot see oli tüdruk!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 17:44
vott siis. mul on siis ikka suured lüngad hariduses
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 17:50
jfjm, Sinu kommentaar 2010-11-20 17:27:23
Ma ei tea, millistest naistest pihumehed unistavad aga tean täpselt, milliseks on loodus naise loonud. Kindlasti ei ole need paksud. Paks keha on moondunud keha oma laiskusest, lodevusest, rumalusest või elutingimustest sõltuvalt. Loodus on loonud inimese sihvakaks, liikuvaks, painduvaks. Paksud seda ei suuda ja kui meie eelkäijad emased oleks olnud rasvunud, poleks olemas inimesi, sest paksud oleks looduse poolt lihtsalt ära söödud. See, et Sulle meeldivad ülekaalulised naised, on Sinu isiklik kiiks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 17:53
mina seda statistikat ei tea, aga eestis vist ei ole see ülekaalulisus veel esialgu suur probleem?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 17:58
ArgoB,kahju,et ma pean seda sulle siin ütlema,aga matslus on sinu kiiks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:00
jfjm, miks matslus? Kas ma ei või avaldada oma arvamust? Ma aktsepteerin Sinu arvamust minust aga argumenteeri seda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:04
Vabandust mehed. jfjm ei väidagi ju et oma arvamust ei tohiks avaldada, pigem ta ei nõustu sellega kuidas seda tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:10
Tere Barb.
Miks peaksime kogu aeg rääkima läbi lillede ja peitma pea liiva alla. Kõigile on otsekohesus kasulikum ja paneb ehk mõtlemagi. Ma pole midagi valesti kirjutanud ja paks keha on kindlasti moondunud, haige keha. Seda ei tohi tuua eeskujuks ega õigustada. Sellest tuleb rääkida kasutades shokiteraapiat - ehk on abi ja väldime eestis sellist tänavapilti nagu on USA s..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:11
mikhan- puuduvaid lünki on alati võimalus täita Õppida jõuab alati.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:13
Kindlasti jõuab, mitte et ma sellepärast playboyd ostma läheks, aga sirvin läbi, kui kätte satub
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:17
Muidu, sekundeerin ArgoBle, mu meelest pole ta läinud oma arvamuseavaldustes üle piiride ei vormiliselt ega sisuliselt, ehkki ma sisuga ka 100 prossa ei nõustu, ootaks ka jfjmi argumente
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:19
Kumb sa siis nüüd oled,AR22 või ArgoB? Aga tühja sest.Mina ei halvusta inimesi nende välimuse järgi.Kui mul on neile midagi sel teemal öelda,siis teen seda omavahel,mitte ei solva avalikult ja ma ei kannata neid,kes seda teevad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:20
vaadakem parem paljaid naisi http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=24207
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:22
Oma sõnaväljendust peaks siiski kontrollima. Räägitakse et head lapsed ei kasva vitsata kuid vahest on präänik parem kui piits.
Ega paks inimene seda enne mõistagi et oma laiskus ja õgardlus on teda sinnani viinud. Ikka tuuakse ettekäändeks ala ma olengi selliseks loodud, mul suurem kont jne. Keegi pole millekski loodud, me ise kujundame ennast aja jooksul. Paksul on võimalik ennast norm kaalu saada, juhul kui ta seda ise väga tahab. Niisama tahtmisest ei aita. Vahest võib lükkeks saada midagi ekstreemset, näit. mingi õnnetusjuhtum, tervisega või siis võetakse hinge kellegi lähedase ütlus ( kallim ).
Mu tutvusringkonnas on õde ja vend. Nad on ( olid ) tohutu paksud, ema kaalub üle 160kg. Rääkisid kuidas neid ikka alavääristatakse ( lennukis istumiste puhul, tubades voodikohtade saamisel jne ), pakse vaadatakse põlastavalt. Nemad on aja jooksul karastunud ja oskavad enda eest seista. Aastaid tagasi juhtus tolle õe tervisega midagi. Paksust sai korraga peenike. Täpsemalt ma pole asjaga kursis kuid peale mingit oppi vähenes ta kaal drastiliselt. Ma ei tundnud seda inimest ära - täiesti muutunud oli! Vend aga ajas oma rida edasi. Nüüd siis sai ta enda tervis põntsu ja mida ta arstidelt kuulma pidi - tema enda õgardlus, vähene liikumine ja spordiga mitte tegelemine sai saatuslikuks. Öeldi otse - muuda oma elutingimusi ja võta kaalust alla.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:23
? jfjm, mõni viide, kus ta seda tegi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:40
Barb-olen sinuga nõus .Vabandused oma täidluse õigustuseks on väärad.Teades mitmeid, kes on selle tervise probleemidega võideldes saanud parema enesetunde, tervise - au neile. Inimene peab mõtlema, mida endale sisse ajab?
Jfjm-kahtlen, et playboy fotokangelased ainult pihumeeste unistustes on?Kenad fotod kenade naistega -paljudele unistusteks ja pelgalt silmailuks jäävadki.Kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 18:42
ega fotod pole reaalsus, nad on kõik shopis ära tuunitud. loll on see kes neist unistab, sama hea kui unistada maalil olevast mona lisast
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:01
papi- kahtlemata.
Samas sinu igati hea pilt võib ju olla paljude naiste unistustes, kuid egas sinagi reaalsuses kõiki naisi ja nende soove täitma ei tõtta.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:05
Vaatasin papi väljatoodud linki. Ilus naine Tegin lehel ülevaate, hea kvaliteediga pildid kuid absoluutselt kõik tuunitud. Vaevalt need naised reaalelus nii veatud on. Kuna tean natu lähemalt kodumaisest Playboyst siis ka meie armsate staarikeste iluvead saavad seal ilusti ärapeidetud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:14
Mikhan,loe teema läbi,siis leiad ise.Ja ta pole ainus.

Kas teate,et mehe ja naise keha termoregulatsiooni süsteem on erinev.Kui mehed peavad selleks,et sooja saada,liikuma-töötama,siis naised saavad sooja ka rasva põletamise teel.Põhjus on lihtne: lapseootel naine ei pea liikuma vaid selleks,et sooja saada.Järelikult peab olema naise keha rasvasisaldus suurem ja just need supersaledad on ebanormaalsed(vabandan,see ei olnud mõeldud halvustusena).Sel põhjusel võtab ka enamus naisi raseduse ajal kaalus kõvasti juurde.
Suur ülekaalulisus on tervise probleem,sest kui tervis korras,pole võimalik ennast paksuks süüa.Tean seda omast käest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:19
no mis teil ometi on nende supersaledate vastu? super saledad lihastega naised on fitnessi lehtedel, väga ilusad naised.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:27
Papi,ega ei olegi midagi nende vastu,aga ka need,kel kilosid rohkem on inimesed ja väga toredad inimesed
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:32
Just. Peenikeste pooldajad jätavad mulje nagu paksukesed polekski inimesed vaid mingid ebardid kes kahel jalal. Minu sõpruskonnas on mitmeid pakse ja ülekaalulisi. Millegipärast meeldib mulle nende inimestega lävimine sest nad ei vingu ega virise iga tühja - tähja pärast, nad on elurõõmsad ja optimistlikud, mida ei saa mõne kõrendi kohta öelda kes keksib ja hoopleb ja teeb ennast oma käitumisega vastikuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:33
te lihtsalt ei tea millist tööd need super saledad endaga teevad. mitut erinevat trenni tehakse järjest, teatud mõttes on see elustiil ja need naised on kõik endaga ülirahul. teie olete inimesed kes elus pole trenni vbl teinud, seepärast te oletegi rahul tavalise naisekehaga ja parem kui pehmem oleks, püsib naisuke rohkem pliiditaga teatud meeste huvid on läbinähtavad

mõni mees lausa keelab oma naisel trennid, sest äkki naine muutub liiga enesekindlaks. peab ju mures olema, sest ilusa kehaga naistel on kombeks jalutama minna ja mitte tagasi tulla
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:40
Tõin mingi aeg tagasi siin näite kus üks naistefoorum aitas ühel paksukesel vormi saada. Naine käis trennis, muutis täielikult toitumist, pidas kinni režiimist jne. Võttis kaalust alla, sai jah ilusamaks, kuigi minu meelest oli ta kena ka enne, näojoontest jne.
Terve naistekas elas suure hurraaga kaasa. Ja siis teatas too kaunitar et mees jättis maha.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:42
suva pole siis see mees?
ju siis mees käis naisele ajudele ja naine saatis pikalt. ja kui polnudki nii, suhted lagunevad jumal teab mis põhjustel.
mees jättis maha ja naine loll, äkki ikka poleks pidanud salenema...
elage ikka ennekõike endale, siis teistele
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:45
maha jäetakse nii ilusaid naisi kui ilusaid mehi, suurte tissidega naisi kui suurte munnidega mehi.
ükskord saab kõik läbi, tunded jahtuvad ja leiatekse uus ja elu läheb edasi jne jne jne
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:45
Naine vastupidi kurtis et mees ikka jättis maha. Ju käis mehele too oblikate närimine pinda ja no nii mugav oli ju enne naisukese kõrval olla, nüüd käib teine trennis ja puha, kus tal enam mehekese jaoks aega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:50
nojah, teiste inimeste, mis seal ikka sonkida. siiski ma arvan et naine võitis tervise suhtes, suutis ise saavutada, nüüd on ta palju enesekindlam ja rohkem usku iseendasse. kuidas see kõnekäänd oligi - eestlasele pole tähtis mitte see mida tema arvab elevandist vaid see mida elevant arvab temast.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:50
Papi,aga need trennitegijad elavadki ju vaid teistele.Ohverdavad isikliku elu,et oleks välimus mis teistele meeldib.Neil on tugev alaväärsus kompleks,nad pole iseendaga rahul.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:55
see küll õige pole. paljud käivad võistlemas või esinemas. siis võiks ju kõik spordi nimetada suureks alaväärsuseks, see pole ometi nii. ega neid ei huvita mida sina neist arvad, nemad teevad mida tahavad teha, see on nende kutsumus ja see sale super keha on neile boonuseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:56
Papi sa suht kitsarinnaline. Inimesed ja olud on erinevad. Olen ka kunagi teinud trenni nii, et veremaitse suus jne nii, et olen ka selle eluga kursis ning ka naistega keda tol ajal sai vaadatud. Ei läheks sellise elu juurde kunagi tagasi. palju parem lihtsalt enese jaoks liigutada ja samas ka elust mõnu tunda.
Mis puutub kõrenditesse siis kunagi ütles mu väga hea tuttav :mis sa tast paned kui näed kuidas naha all liigub.

Ei tasu kunagi kedagi halvustada kuigi ei ole ma ka ise laiskade paksude pooldaja.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 19:58
mis imelik loogika see nüüd oli? Trenni tehakse oma enda heaolu ja parema enesetunde nimel, teistele meeldimine on lisaboonus. Nii nagu sina seda serveerid, võiks kõlada laiskvorsti vabandus, et ma ei tee trenni, sest mul pole komplekse.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:00
astro: ise ju jälle halvustad, nad on lollid, neil midagi nahaall liigub.

...palju parem on niisama suvalt pingutada. aga elus on konkurents, teised nii ei mõtle ja kui sa tahad osaleda pead rohkem endast andma. vot kui suudetakse kuhugi väljajõuda siis on see saavutus nii iseendale kui tervele kogukonnale.

eks meil on siin mitte kitsarinnalisus vaid pigem erinev maailmavaade. teie olete kõige vbl rahul tavaeluga, mina näiteks toetan neid kes soovivad kuhugi jõuda või kehaliselt midagi saavutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 20:12
Mikhan,ma ei ütle midagi spordi kohta,mida tehakse organismi liikumisvajaduse rahuldamiseks,aga igasugune võistlussport on tingitud soovist teistest parem olla ja see on võga tugev kompleks.Tean omast kõest
˅ näita rohkem ˅
1
...
7
8
9
...
12