Foorum
1
...
6
7
8
...
12
2010-11-17 09:27
Oh neid volüümi teemasid on siin aegade jooksul peris palju tehtud.
Juu siis kellegile on öeldud midagi, et paks oled või midagi ja läheb aga lahti uuele ringile.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:28
ArgoB...olen ma õieti aru saanud, et nn. "tavainimene" sarnaneb hästi treenitud luukerele, antropoloogia muuseumis
Pirni ma ei kepi...pirni tõin ma võrdluseks.
Esitaksin Sulle küsimuse, et..."kas Sina kaalud ennem voodisse minekut oma partnerit ja arvutad tema kehamassiindeksi?"
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:39
ArgoB...toon Sulle kaks näidet
www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=172933 ja teine .............=145972. Mis arvad, kumb neist on rohkem naine, kui silmas pidada väiliseid näitajaid?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:48
Ma nii tahaks näha seda ArgoB-d. Pilti tal ju siin ka näha pole. On ta niiiiiiii ilus (ja loomulikult supervormis kehaga), et sellepärast ei julgegi siia pilti panna? Ja siis tahaks reaalselt näha tema "ärarääkimisoskusi", sest väidab ta ju, et tal igal õhtul erinev modellimõõtu neiu voodis. Vahel harva pidi mõni neiuke korduma (sest nad ju niiiiii hullupööra kõik tahavad teda).
No nii ajubava jutt, et .... Milleks üldse sellisega midagi veel arutada või vaielda? Ilmselgelt räägib kutt siin oma unistustest mida ta iial ei saa ja on hakanud seda juba ka ise uskuma, sest on seda lehekülgede viisi siin padranud. Mania grandiosa= ma olen ikka hullult lahe kutt küll. Tahan võtan, tahan jätan. Naerukoht.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:52
kergelt väljamõeldise moodi tundub jah
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:58
Desire...vaidlustes selgub tõde, mis igal oma Meil on ju demokraatia ja pluralism
Ja muide ka unistada on vahel kasulik
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 10:19
Unistada pole keelatud. Ja sõnavabadus on ka. Aga pigem läheb see juba huumori valdkonda. Need tema sõnavõtud ma mõtlen.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 10:27
Pigem kisub asi natside rassiteooria kanti. Ei imesta, kui järgmisena võib lugeda, Juku Kalle Raidi loosungi stiilis väljaütlemisi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 10:41
Ma tegelikult ootan niisamuti mis "pärleid" sealt veel tulema hakkab. No vähemalt saab nalja ja pole igav.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 10:47
Tere Desiree777.
Ma tuletaksin sulle meelde, et oled meelelahutussaidil ja sedagi, et on olemas asju, mida inimene ei suuda uskuda, sest elab omaenese maailmas. Ja sellel maailmal on raamid.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 10:48
Juuksur, mis on siin väljamõeldud? Kas minu kommentaarid?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 10:53
Ma ju ütlesin, et hakkab veel "pärleid" tulema. No minu maailm on tõesti väga kitsastes raamides. Tänan, et mu tuju heaks tegid. Üks korralik naer kuluks igasse päeva ära.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 10:53
aikon, ma ei saanud su soovitatud pilte hetkel lahti - proovin õhtul uuesti. Mis unistamisest sa räägid? Ma olen elus ja räägin reaalsusest. Kirjutasid veel mingist natside rassiteooriast - päris haigeks jäid vä? Mis see siia puutub? Ma kirjutasin vaid oma arvamusest ega suru seda teistele peale. Ma olen isegi rõõmus, kui sa pirne kepid.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 10:57
ArgoB, kullake. Räägiti naise võrdlusest pirniga. Mitte pirnidega seximist.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 11:05
argo - need viimased siin olid jah. veiderdamises ei ole tegelikult midagi halba, seega mind see tegelikult ei sega. aga muigama pani
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 18:39
ArgoB,kirjutasid,et oled naisi näinud.Jätka samas vaimus ja vaid vaatama sa neid jäädki.Mõnele rumalale pubekale võid sa ju muljet avaldada,aga mitte kauaks,sest noored õpivad kiiresti.Pealegi põlgavad nad varsti su juba su vanuse pärast ära.Tegelikult seda ohtu vist pole,sest arvestades su teksti,oled enda vanusele ilmselt üle kümne aasta otsakeevitanud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 22:11
Oh sõbrake jfjm.. Kui sa mind teaksid, siis teeksid kohe pyxi... Pubekatele võin muljet avaldada küll aga maiuspalad on 21...31 aastased tulised tüdrukud. Tegelikult vanus on ebaoluline...........Mind pole keegi veel ära põlanud. Kuigi siin saidil suheldes ei saa minagi enamuses kirjadele vastuseid nagu ilmselt sinagi. Eelarvamused teevad oma töö..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 23:03
Vaata ArgoB,selles ongi meie erinevus,et mina saan enamusele kirjadele vastuse ning vahest olen ka ise vastaja rollis
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 23:07
Võibolla tõesti... Sa oled kindlasti väga arukas aga suhtled keskpäraselt.. Minu eeliseks on see, et ma panen lati nii kõrgele, et seda nähagi pole. Ja siis saan sellest ikka üle - mõnus... Ja inimesi Sa ei tunne - minu olemust pole Sa ligilähedaseltki ära tabanud..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 23:32
To ArgoB: Sorry aga igal juhul vastan enne sellise inteligentsele ja arukale inimesele kui jfjm, kui sinusugusele õhku täis nagale. Sa tõesti kujutad endale ei tea mida ette. Kui sa väidad end nabivat naisi nagu loogu ja iga päev uue saleda mimmi siis sel juhul peaks siin neid kilkavaid tüdrukuid kes sind taevani kiidaks üksjagu olema.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 23:38
Desiree ole tähelpanelikum. Esiteks on siin tegemist meelelahutussaidiga (mõtle sellele), teiseks Su intelligentne inimene jfjm kirjutab oma kommentaare õigekirjavigadega - koma järel peab tühik olema ja lause lõpeb punktiga. Minu kommentaarid on grammatiliselt korrektsed.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 23:40
Vaata ArgoB,olemusega on nii,et sa võid küll teada milline sa oled,õigemini milline sa tahad olla,aga suhtlemisel on paraku tähtsam see,millisena näevad sind teised.Lati võid sa ju kõrgele panna,aga äkki hüppad sa kõrgust seal,kus teised limboga tegelevad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 23:50
ifjm, tõepoolest lati alt on lihtsam läbi hiilida aga sellest saadakse ju aru. ...Ja saadetakse uuele katsele. Mind nähakse sellisena, nagu ma ennast eksponeerin. Loen, vaatan ning itsitan pihku.. Ja õpin muidugi kogu aeg....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 23:54
Ahh,grow up ArgoB.
Ja mõni komaviga pole veel meeletu patt kui inimene on muidu arukas ja viisakas.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 23:58
Kindlasti pole komaviga mingi patt aga muid vigu jfjm ei teinud. Päris arukas inimene - ma pidin ju Sulle midagi vastama..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 00:01
Poliitiliselt korrektne vastus. Tänan.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 01:18
ArgoB,Grammatika reeglid ei näe ette,et koma järgi peab tühik olema.See on tehniline,mitte õigekirja probleem.Arvuti nimelt peab koma muidu täheks sõna keskel.Palju suurem viga,kui tühiku puudumine,on koma enda puudumine.Seega pole sinu kommentaarid nii korrektsed midagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 10:18
jfjm, Sa oled soliidses eas meesterahvas.. Mida Sina arvad sellest, kui keskealised korpulentsed daamid potentsiaalsetelt sponsoritelt raha kerjavad? Nad ei saa ju isegi seksiga hakkama - jäme keha ei liigu ju.. Ma saan veel aru, kui kenad, saledad naised raha küsivad.. Mida Sina sellest arvad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 18:47
ArgoB,mul on sinust su komplekside pärast kahju.Ma ei oska öelda,kuidas on lood sponsoriotsijatega,aga sa ei kujuta ette,kui painduvad ja liikuvad need ümaramad keskealised daamid olla võivad.Nemad võtavad sinust kõik,mitte nagu mõned noored ja saledad,kes loodavad enda välimusele ja lihtsalt lasevad ennast keppida
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 19:31
Ei tea Sa midagi - olen kõike proovinud. Alates 35 eluaastast, ei oska naised üldse sexida. Nad ise arvavad endast muidugi ei tea mida. Ja paksud on voodis täiesti mõttetud. jfjm, me oleme kvaliteedis erinevates maailmades. Sa ei pääse tõelistele tüdrukutele lihtsalt ligi - jfjm, Sul pole aimugi, mis olemas on.... Mul pole mingeid komplekse.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 19:42
kle te vaidlete tühja, miks ma vahest arvan, et targem annab järele???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 19:44
Midagi on siin totaalselt paigast ära
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 19:46
Jan28 ... sul on õigus - ei tasu vaielda sellistel teemadel. Inimesed on erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 19:49
Siia sobiks vana hea kõnekäänd,et naised on nagu kvaliteetvein mis muutub aastatega täielikuks hõrgutiseks kui oskad muidugi seda maitsta,aga maitse yle ei vaielda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 19:49
Kas ArgoB on kuulnud vanasõna "Harjutamine teeb meistriks"?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 20:02
nahkhiir007 ja k64.
Ma tean neid vanasõnu ja kõnekäände aga ajad on muutunud. Muinasjutt kvaliteetveinist on loomulikult ilus kuid tegelikkuses pole need ülivanad veinid teab mis head. Need räägitakse maitsvateks - olen neid kalleid, vanu veine piisavalt proovinud. Sama on naistega. Ühed naised on sündinud seximasinateks, teised ei õpi seda kunagi. Ja aeg ning harjutamine ei aita.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 20:09
argo teab ainult ühte vanasõna- kes proovib kõigest väest, saab igaühe käest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 20:09
üldiselt on nii, et peale 35 hakkab naine alles aru saama, mis üldse toimub
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 20:11
k64, a mis enne, olid naiivitar??
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 20:17
vaba maa...ei saa kellelegi keelata oma arvamuse avaldamist
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 15:28
Eelistaks voodis siikski naist kellel natukenegi rohkem liha luudepeal, ennem olgu niiöelda trullakam kui päris piitspeenike. muidu võib juhtuda et hommikul ärgates oled sinikaid täis. Ja nu silm ka puhkab ikka paremini
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 18:20
ArgoB,veini joomisega on nii: ühed joovad,et veini nautida; teised joovad,sest see vein pidi hea olema; aga kolmandatele on ükskõik mida juua,peaasi et purju teeb.Ja selle seksimasina koha pealt võivad naised mehi täpselt samade sõnadega kommenteerida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 18:30
huvitav kuidas siis selleks masnaks sünnitakse ka. ma tahaks teada. mida selleks tegema peab nt?
ja ma ei saanud Argo sellest harjutamisest aru. et kui ei ole saanud masinaks, siis enam ei olegi nagu midagi peale hakata v?
ja mismoodi see harjutamine siis ei aita. mis siis veel?
Argo kuule, sa paistad jah olevat mees, kes teab. mitmete naistega sa suhelnud oled ka?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 18:46
Naiste üle targutada võib lõpmatuseni.Milline naine on ühele hea siis teisele mitte?Teoreetilisi teadmisi on paljudel,kas praktikas ka kõik nõnda on-kahtlen...Pole ju võimalik igaühele ligi pääseda,ka parima tahtmise juures,et täpseid hinnaguid jagada
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 19:40
Vaata Elmar on olemas teoreetikud ja praktikud Mina ja ilmselt ka Argo oleme praktikud,aga sina ainult teoreetik ja seepärast sa ei oskagi teha pratiliselt vahet heal ja halval Kõigi naistele on võimalik ligi pääseda kui ainult tahta Küsimus on selles kas seda ka mina soovin Mõnikord olen mängimise mõttes mõne naise viinud niikaugele et võiks teda keppida, aga ma lihtsalt ei taha teda.Ega mu väikemees igaühega lörtsida pole.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 19:45
Naera surnuks Einooh täielik huumorisait
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 19:59
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 20:07
olenleement,sul on ligipääs naistele tunduvalt väiksem kui mul ajal sinu vanuses.Sel ajal sai neid vähemalt tasuta..nüüd kui sul pappi pole võid ainult neist unistada,mõningate eranditega.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 20:27
oo my god
kasvage suureks tõesti
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 20:44
mul on suurem kui sul nja.. ühinen Desirega ja k64-ga
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7