Foorum
1
...
5
6
7
...
12
2010-11-16 13:35
said ikka mõttest aru või....
ma kahtlen selles..
loe veel kord..
kõik naised on erinevad....
ja teiseks te ehed vaadake kui ülekaalulised olete
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:38
ah lapseke... mine liivakasti tagasi parem või lõpeta oma keskkool ära
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:11
Papi kommentaarid on ju väga asjakohased... lugege ikka mõttega - mul läheb süda pahaks, kui näen paksu inimest õgimas ja siis hetke pärast kaeblemas - oi mul jalad valutavad jne. Ja vaadake kui kenad ja seksikad on saledad tüdrukud. Näiteks kui klubis tantsivad kõrvuti peenike ja paks.. Paksu on ju häbi vaadatagi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:11
haha
mina ja laps vaevalt küll
sa oled lisalt nii hale et ei julge pltigi pannna
vot ju seal voolavad jubedad rasvamäed
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:17
milline täiskasvanud nõnda jämmiks nagu sina? täielik tita oled
sa ei tea toitumisest mitte midagi, vaevalt sa vahet teed misasjad on valgud, mis on rasvad, mis on süsivesikud, mis head rasvad, mis aeglaselt imenduvad valgud jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:30
oii kullake ega tea küll..olen tähele pannud et teed lisalt maha...kogukamaid....
mina toitun tervislikult muiideks....erinevalt sinust
,ma võin lasteaeda minna aga sina vanadekodussse
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 15:01
kummaline, kui sa tervislikult toitud, miks siis ülekaaluline oled?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 17:58
Kahekümneseid ülekaalulisi ei vaata isegi hea pilguga. Vahest sirvin väljamaiseid ajakirju, kasvõi ülelahe ilmuvaid. Ikka masendavalt palju noori neide on ennast nii käest lasknud et tõesti piinlik. Saan aru kui kaalu hakkab kolmekümnendates kogunema, siis ainevahetus aeglustub, paljudel lapsed või mitu jne aga noor inimene võiks ikka vormis püsida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 18:04
nüüd sa papi ei saagi seda temalt teada. ta on blokeeritud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 19:30
Oi kui targad noored mehed,kes oskavad kohe nii ilusasti kõiki paika panna,aga eestis on paar head vanasõna:"mida kõlvad,seda lõikad" või siis "kuidas koer külale,nõnda küla koerale".Seega olge rahul,kui ka teile koht kätte näidatakse.
Ja ArgoB,sinu tekst näitab,et just sinu mõtlemisvõime on koondunud alumisse peasse
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 19:43
Oh jah ..vaat kus nüüd teema ...mis vahe voodis ..seda peab jah meestelt küsima ,kes pruukinud nii kogukamat kui ka peenemat sorti tibisid,et mis vahe ...aga eks peenematel see kalorite põletamine käib rohkem nagu niuhti meetodil ..on aktiivsemad lihtsalt ..samas ei viska kivi ka kõigi tüsedate kapsaaeda aga nad lihtsalt on aeglasemad ja pisut laisavõitu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 19:55
Enda koha pealt kes ma nii peenike kui ka paks olnud olen, niivõrd kuivõrd ütleks nii et kogukamana tunnen ennast paremini ja naudin seksi rohkem kui hirmkõhnana. Vb on see ka vanuse muutumises kuid jah, vot kõhnana ( A - korviga ) selliseid tundmusi polnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 19:55
jfjm, ma mõtlen kõikide peadega korraga aga vastused tulevad olukorrale vastavalt kompetentsemast kohast! Ja minu mõtlemisvõime on ka suurepärane ehk vaid minu tekste saab mitmeti tõlgendada - oleneb millist pead kasutad.
Aga kui teemast rääkida, siis on paksukestega nagu homodega, moslemitega, igasugu ennastimetlevate tegelastega - nii, kui neid kritiseerid, nii oled halb ja süüdi. Selle asemel võiks puu taha arenema minna ja tõelise arenenud inimesena tagasi tulla...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:03
ArgoB,jälle rääkis sinu alumine pea,sest muidu taipaksid,et naised mõtlevad rohkem tulevikule,kui mehed.Ja ka saledad naised kardavad kehakaalu tõusu.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:12
Argo...miks mulle tundub, et Sinu avaldused muutuvad ksenofoobilisteks. Kõik, kes on teistsugused, kui nn.normaalne inimene on Sinu nägemusis halvad, alaväärsed.
Milline on tõeline, arenenud, NORMAALNE inimene? Kus on normaalsuse mõõdupuu ja kes selle kehtestanud on?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:13
Huvitav küll Pigem need ülisaledad soovivad seda kaalu juurde, kuid tee mis tahad, tuleb visalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:15
tuleb kaal kenasti kui süüa 5-6x päevas võimalikult regulaarselt ja võimalikult samadel kellaaegadel. sama meetodiga saab võtta kaalust alla ja kaalust juurde, kuidas sul endal vaja on. kõige valem toitumine on kui hommikuti juuakse ainult kohvi, lõunaks saiake, praad alles õhtul kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:18
Mul läheb peale seksi kõht tühjaks..nii võib süüa ka kell 3 öösel
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:23
Süüakse siis, kui on isu, mitte siis kui peab.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:26
Vot. Mina olengi see valesti söömisega patustaja Jube raske on õiget režiimi pidada, sel juhul peaks kuskil erakuna elama.
P.S. papi, kena pilt
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:32
tähh!

aikon, peab sööma muidu on kõht tühi ja tuju halb. kui sporti ei tee siis ära söö üle 1800kcal päevas ja nii lihtne see ongi. söö mida tahad, aga ära ületa limiiti. natuke alguses on raske arvutada, aga edasi juba alateadvuslikult tead kuidas toitu doseerida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:37
Huvitav on aga see et just õhtuti tabab see õgimise maania. Hommikul ja päeval isu ei tunnegi aga õhtul kühveldaks jumal teab mida sisse. Meil emaga oli just täna toitumisest juttu, rääkis sama, et õhtul hirmus nälg.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:38
Barb,pole ka ime,sest need supersaledad jäävad ju "supermeestel" kahesilmavahele Nende arvates peavad saledad ikka vähemalt C korve kandma ja pepu peab ka parajalt pehme olema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:42
Mhmm...et siis 100 kilo-naise ilu???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:43
palju neist piitsadest ilma Peep Pree noa täksuta veel on ..ongi juba nii ,et tissid tulevad ees ja siis see pilbas järel..ja pepsi saab ju samamoodi timmida..ime ,et veel seal numbrikombinatsiooni ei kasutata ...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:43
Oo jfjm. Sa ei kujuta ettegi, kui hea on prink pepu - mitte pehme... Kahe silma vahele ei jää midagi. Kõike tuleb märgata. Kui tahate edukaks, lugege mida papi eespool kirjutab. Terves kehas terve vaim.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:45
Nii hull see seis siin Eestis veel kindlasti pole,sest selliseid korrektuure ei saa just paljud endale lubada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:48
barb: joo teed õhtul ilma suhkruta ja tee niisama sidruniteed. öösel paneb wc vahet jooksma, aga nälga peletab hästi. kõik on harjumuse asi. 3 aastat tagasi ma ei suutnud kohvi juua ilma 3 tl suhkruta, nüüd joon juba peaaegu ilma ja väga hea on.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:48
ehhee .raha tuleb silmade plaksutamise saatel ju mehe tengelpungast ..seega minnakse ja tehakse ...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:51
Kui see ka nii on,ei näe ma põhjust sappi pritsida,kui osapooled ise rahul on...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:56
keegi pole seda nagu teinudki...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:57
Ma siin katsetanud kõhnumisteesi. Nende viga on see ( vähemalt sellel mida ise tarbisin ) et nad just tekitavad isu juurde. Hakkasin tarbima ja tundsin meeletut nälga. Teed ise juua oli hea, mõnus maitse, ajas wc vahele aga jah, see metsik isu mis pärast valdas
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 20:58
Terve keha ja terve vaim on muidugi ideaalne kooslus,aga paraku on need komponendid nii defitsiitsed,et kõigile mõlemat ei jätku
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 21:01
Et siis tuleb valik langetada, kas keha või vaim
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 21:11
Võib ju tervest kehast pahad vaimud ka välja ajada,kuidas keegi asjale läheneb
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 21:21
argo, sa naist tagant ei taha mõnusalt põrutada vä, mõnus ju "sangadest" kinni hoida
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 21:26
Tubli Jan oled asjast õigesti aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 00:08
Jan, kas sa pead sangade all silmas pekivolte? Või lõtvunud puusanahka? Rõve ju... Võib täiesti vabalt vale voldi vahele toppida - nagunii ei tunne midagi peale higihaisu... Ja aikon kiidab takka - pole ilmselt päris naist saanudki. ainult mischelinid
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 01:25
mõtlesin siin, et torgiks natukene:
1. kas sul on tõesti nii pisike, et vale voldi vahele toppides aru ei saa, kus oled? tundlikkuse probleemid? kuidas siis lahti nühkimine õnnestub?
2. higihaisu kogemused oled saanud vale voldi vahele toppides? normaalne inimene kasib end aeg-ajalt. kogemus getost?.
3. michelin
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 01:54
Mõtle kui mõnna annad naisele laksu vastu kanni ja see väriseb hommikuni Jätkub katsumist terveks nädalaks,kui tahta kõik kohad saab läbi katsuda Vahepeal tuleks järjehoidja voltide vahele panna,et asi segamini ei läheks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 01:58
äärmusest äärmusesse - skeletti ka natu imelik mudida. õigemini polegi midagi mudida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 02:01
100 % sinuga nõus esimesed
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 05:21
argoB, nõus, et mikimaal on michelinid, aga kui palju on meil neid, mõned üksikud, normaalkaal+ kuni20kg on ju täitsa normaalne
tunnen su naisele kaasa kui enne või pärast rasedust sa kõrvalt paned, sest naine on vormist väljas.
argo, oled sa mõnd naist üldse näinud mujal kui ainult pildil, aga vasta ausalt muidu kasvab nina 10cm pikemaks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 08:59
Mnjah ..ArgoB...maitse üle ei vaileda, vaid kakeldakse. Kakleme siis
Olen ma õieti aru saanud, et naine on see, kes kondiklõbinal, uusi moetrende esitleb...või see, kelle võrdkujuks pakun Inna Uiti?
Et Sa nüüd minu arusaama, naisest kujutaksid, siis mine ja osta kauplusest pirn... ja kujutle, et see on naine, tagantvaates.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:01
Tere hommikut jan. Jah, nina pikkusega ei maksa jamada, seepärast olengi kogu aeg aus. Mina ei pane üldse kõrvale - ainult otse. Ma otsekohene inimene ka. Ja naisi näinud? Oojaaa, olen küll neid näinud. Mul iga päev mingi uus naine Vahel kasutan vanu ka - nad lihtsalt tahavad mind Mõnikord hommikul üks, õhtul teine. Nii ned teadmised tulevad..

Normaalkaal + 20kg on juba ebanormaalkaal. Sale ja vormis on ju nii lihtne olla. Õieti tuleb toituda, nagu papi kirjutas. Kui tahad muskleid, peab lisaks veel treenima - kõik on enda teha
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:09
Aikon, ma muideks teadsin mõned aastad tagasi Inna Uiti. Nüüd sa panid küll puusse. Kulturistid tavaelus on lihtsalt ilusa, treenitud kehaga inimesed. See mida lavalt näed, on ajutise, väga täpse, ennastohverdava töö tulemus ja pärast esinemist muutuvad nad tagasi tavainimese sarnaseks. Ja modellid ei liigu üldse kondiklõbinal - sa pole modelli käega katsunud. Ja saledaid ei valita juhuslikult modellideks. Kui paks midagi esitleb, siis sama hästi võiks esitletava toote põlema panna. Keegi seda ei taha. Mina küll naist pirni vastu ei vahetaks - igal asjal on oma funktsioon...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:11
Aikon, kui sa igal õhtul omale pirni ostad ja selle voodisse kaasa võtad...mis siis edasi saab? Kuidas sa pirni kepid?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:16
Tere esimesed.
punkt3. minu viga, üks täht läks valesti; punkt2. paksud ei olegi normaalsed.; punkt1. ma ei nühigi pakse
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:18
jah, papiga te sobiksite hästi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 09:23
Paksuse teema teeb meelehärmi nii naistele kui ma meestele Sirvisin natuke ajalugu ja leidsin et hetke seisuga lk5 on olnud eanmvähem sama teema "kus lõppebvolüümikus ja algab ülekaaluline" Vaatamisi 2030 ja postitusi 289.Viimane postitaja Desire777
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
12