Foorum
1
2
3
...
10
11
12
2010-11-21 23:06
OOt aga te tahate väita, et selliseid äranäljutatud naisi polegi või??? Mul hea tuttav naistearst rääkis, et tõepoolest on paljud naised sõna otses mõttes ennast haigeks näljutanud.
PS! Ei propageeri ega oota tagasi seda aega kus naisi valiti selle järgi, et ikka oleks mida katsuda. Tol ajal toppisid naised omale mitu paari villaseid sukki jalga, et vähe kobedam välja näha. Muidu oli oht mehele mitte saada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:07
Placebo-mõõdukas naer on igati tervislik.Eks seda patustamist tuleb mõlemilt poolelt,nii meestelt kui naistelt.?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:11
Kuule ArgoB või AR22,kes sa ka parajasti oled,hoopis sina oled eluvõõras.Loe,mida Desiree kirjutas ja võta teadmiseks,et see pole mingi erand.Ka minu tutvusringkonnas on seda esinenud.Tõsi,mitte küll nii traagilisel kujul.Noored tüdrukud riskivad enda elu ja tervisega selleks,et sinusugustele meeldida.
˅ näita rohkem ˅
Muidugi,see on nii meeste-kui naiste probleem,kuid vahe selles,et vähe on naisi,kes mehi halvustavalt kommenteerivad...
˅ näita rohkem ˅
Des- äärmiselt kurb, et selliseid asju kellegiga juhtub. tunnen kaasa. samas...ma ei tea asjaolulisid, aga mul on tunne, et tema psüühika ei olnud ka enne tema boyfrendi heas korras. tal pidid tugevad probleemid enesehinnanguga jms enne olema. sa viitasid sellele, et see sai alguse tema boyfriendist. oled sa selles kindel? psüühika on keeruline asi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:17
Juuksur,see saab alguse modellindusest.Kõhnale on kergem riideid disainida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:22
jfjm, probleem on hoopiski selles, et ülekaalulised inimesed (nii mehed, kui ka naised) ei oska vahendeid valida normaalkaalu saavutamiseks. Kindlasti on olemas ka surnuks õgimise juhtumeid. Normaalkaalus inimestel on kergem elada ja nende elukvaliteet on hoopiski parem kui üle- ja alakaalus inimestel. Noored tüdrukud on kaalu jälgides õigel teel aga vahel valitakse valed vahendid. Paksud on ju palju haigemad ja suurema terviseriskiga. Sul on endal ka ikka mingi paksude ülistamise kiiks - ühes kohas näed pindu, teises kohas ei märka isegi palki...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:22
Ma pole psühholoog aga ma arvan ka, et ta enesehinnang polnud just normis. Eks tal oli enne ka kahtlusi enda suhtes. Kas ma olen piisavalt hea, tark, tubli, ilus jne. Ja siis tuli tema elus väga oluline mees ja tema suust sellised sõnad. Kutt tõenäoliselt ei saanud arugi mis ütles või kuidas see talle mõjus. Kahjuks seda noort kaunist naist ei too enam miski tagasi. Aga ma ei suuda lugeda siit mingit jura ilma, et ma ei sekkuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:24
Ma hakkan foorumis kirjutajatele pointle pihta saama. Siin võidab see kes kirjutab viimasena
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:25
jfjm, miski ei saa algust modellindusest - riideid võib disainida isegi elevandile aga sellisel tegevusel pole mõtet...Samuti pole mõtet disainida riideid paksudele. ...kole vaadata ja see ei müü...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:26
Ja veel. Ma ei kannata silmaotsaski eelarvamuste küüsis vaevlevaid inimesi. Kui ei teata täpselt mis on põhjused jms aga kohe kukutakse materdama. See ajab ikka suisa marru.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:35
sigalahemees..
foorumis ei võida keegi See on lihtsalt meelelahutus, kus hallid hiired ka lõvi kombel häält teha julgevad. Ja vahel kakeldakse teemal "mul on suurem kui sul" (ise peegliga kõhu alla piiludes)...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:43
AR22 see foorum ja selle lugemine teeb mu tuju alati heaks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:43
Des, sama siin. ei kannata ka seda.

jfjm - mis sa alguse modellindusest? selle naise isiklikud probleemid? seda ei tea meist keegi, millega tegemist oli. ka Des ei tea ja seda ei tahaks siin ka arutada.
modellindus jms on peamiselt probleemiks vist modellindusega tegelejatele endile. ma tean, seda et vahel tehakse seal teatud figuurist trend ja siis hakatakse sellele midagi disanima ja tulemuseks ongi see, mida me moena tunneme.
jah, mingid valikud tuleb teha, kui kaubanduses oled, aga kandma ei sunnita kedagi. praegu on ka muid alternatiive nt riiete tegemiseks. ei pea disaineri kleit nt olema, saab ka selleta hakkama.
see suhtumine saab alguse ikkagi inimesest endast.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:50
Juuksur.. Figuurist ei tehta kunagi trendi - moetrend tehakse figuuri järgi. Ja valitkse selline figuur, mis meeldib võimalikult paljudele inimestele. Nii lihtne see ongi.. Paksude seljas pole riided ilusad ja nad võiksid paljalt ringi liikuda.. ..normaalne..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:51
vahel tekib mul tunne, et peamiseks probleemiks ei ole mitte ülekaalulisus, vaid ajutegevus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:53
tubli, Juuksur
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:57
Juuksur ja k64, mis selle ajutegevusega veel oli? Ega ometi Teie ka... Et Juuksur on oma tegevuses ajudeni jõudnud ja k64 kiidab takka...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:58
Juuksur- on ikka tunded? seos kahtlemata olemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 23:59
AR22 - ega ma ei haavanud sind?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:02
Mulle on hakanud just vastupidi tunduma-enamik foorumis sõnavõtnuid,ajab enamuse ajast täiesti seosetut jama suust välja...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:05
Placebo kas see pole siis naljakas ?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:05
Juuksur, ei ma olen terve Ma olen tubli ja jõuan igal juhul eest ära...Aga vaata need paksud - vot neil on probleem... Ma tean inimest, kellele meeldib öösel kell 03.00 tõhusaid vorstivõileibu süüa. Mis Sa arvad - keda see inimene meenutab?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:06
Pigem on see hale...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:08
Placebo vaata huumoriga on sama lood mis paksusega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:09
Igal inimesel on geneetiliselt määratud ainult temale omane kehakaal,mis ei pruugi kokku langeda üldtunnustatud normidega.Kui tervis on korras ja inimene ennast natukenegi liigutab,siis püsib see stabiilsena,olenemata sellest mida ja kui palju ta sööb.Kui nüüd üritada seda kaalu,mis ettenähtud vähendada,võib see tervisele põntsu panna.Kui maja seinad teha õhemad,kui projektis ettenähtud,võib maja kokkuvariseda.Iseasi,kui kaal ei ole stabiilne,siis tuleks kõigepealt leida põhjus ja alles siis asuda kaalu korrigeerima.Ja jälgida tuleks spetsialisti,mitte sõbranna nõuandeid.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:14
AR22- keda meenutab? sind?
no kui sa nii terve oled (vaimset tervist ka arvestasid?), siis mida sa seletad siin?
mul ei ole erilist huvi sinuga vaielda siin. ma ei ole sinu vaidlusklubis, seega vali endale keegi teine, kes sinu ekstra arvamusest siin huvitub.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:15
Jfjm, sa oled vist jälle köögis söömas käinud, peegliga ennast imetlenud ja asunud asja kallale - ehk siis pakse ülistama. Mis krdi igale inimesele omane kehakaal - see on vale seisukoht. Võta malli loodusest - ühe ja sama taime seemnetest kasvavad erineva lopsakusega taimed, sõltuvalt mulla viljakusest. Inimesega ja loomadega on täpselt samamoodi. Võiks juba millestki aru ka saada - aastaid Sul ikka jagub...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:21
Vahepeal võiks õnnitleda teema algatajat AR22-te . Hetkel see teema kolmadal kohal
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:27
hämmastav, ongi. huvitav, millest see tuleb. enamusel ülekaalulisusega probleemid? või on tegemist sellega, et pikemat aega keegi teistes teemades enam ei suhtle?
sellel teemal on ennegi siin vaieldud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 00:29
AR22,sinu loogika järgi peaksid ju siis kõik inimesed ühepikkused ka olema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:08
Juuksur. Sul on kehakaaluga mingid probleemid?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:10
ikka, kuidas muidu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:13
Ma mõtlesin, et niisama seletad ja kogud kuulsust.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:16
Juuksur- tervislik toitumine, liikumine ja perearsti konsultatsioon tuleb kasuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:16
risto- tänks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:25
parma, aga sul, on probleeme olnud sellega?
ma olengi kuulus, enam ei peagi selleks midagi tegema. puhkan tegevusest st
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:26
Kaaluga? Ei. ei mingeid probleeme. Mul ei ole üldse probleeme, mittemillegagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:28
ja mittekellegiga ka? sellega ei ole ka probleeme?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:33
Ka mittekellegagi ei ole probleeme. Isegi mittekeegiga.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 01:34
nojah, mittekeegiga ei saagi probleeme olla, sest tal on endal probleemid.. kaaluga
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 09:34
Kunagi käisin jõutrennis, et liha luudele saada. Kaalusin 47 kg ja nägin välja nagu koonduslaagrist välja lastud (pikkus on mul 1,68). Ma ei julgenud ennast paljakski võtta, sest "oksakohad" turritasid välja. Arvake siis ise kui õnnelik ma olin. Lisaks käisin džuudo ja karate trennis, et füüsilist vastupidavust saada. Hakkasin rohkem inimese moodi välja nägema ja riided ei rippunud nagu riidepuul seljas.
Nüüdseks käin ujumas ja kõnnin iga päev 15 000- 19 000 sammu. Sellest 40+40 minutit rasvapõletuspulsil ehk siis 126-140 lööki minutis. Kasutan selleks Polari pulsikella (WM42) millega saan kontrollida, et kõnniks õige pulsisagedusega. Sellega on võimalik ka oma toitumisel ja kaalul silm peal hoida kui soovi peaks olema. Tervislikust toitumisest võiks tundidepikkuse loengu pidada. Muide mu ema on muuhulgas ka dietoloogiat õppinud. Olin tervisliku toitumise teemaga juba varakult kursis. Lihtsalt jääb meelde mida räägitakse. Sammulugeja on Omron Walking style II. Üks paremaid ja kindlamaid omasuguste seas.
Igal juhul praegu olen endaga väga rahul. Mõne jaoks vist liiga paks. Minu jaoks pole nad arvamusliidrid. Ja ausalt öelda ei peaks küll iga "mehe" kommentaarist ennast kõigutada laskma. Aga ausalt öelda need kes siin sõna võtavad, et ainult saledad on inimesed ja kilkavad kuidas nad iga päev selliseid vahetavad ja seximasinateks kutsuvad. Ma tahaks näha üht terve mõistusega naist kes nii endaga käituda laseks. Eriti peale neid kõiki avaldusi mida need mehepojad siin kirjutanud on.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 09:55
jfjm, kui geneetiline kood on sama ja täpselt sama kogus samasuguseid toitaineid ning identsed tingimused siis need organismid kasvavadki ühepikkusteks. See pole ainult minu loogika, vaid see on katseliselt tõestatud (küll mitte inimestega) ... Kas Sina jfjm usud tänapäeval ikka veel mingisse ettemääratud tulevikku?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 10:02
härra AR22 on esitanud meile teema: mis vahe on paksudel ja peenematel .... ja nüüd surub oma arvamust meile peale.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 10:04
Desiree, kindlasti on paksude seas ka inimesi.. aga nad elavad normaalsete inimeste kulul. Haiges kehas on haige vaim ja ma pole kunagi kohanud ühtegi paksu, kelle intelligentsus ja mõtlemisvõime millegi poolest silma paistaks. Samuti ei saa nad lihttöö tegemisega hästi hakkama. Lisaks veel kulud tervisele. Paksudel kulub liiga palju energiat enese alalhoiuks. Nad ei maksa ju oma eksistentsi kinni...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 10:06
Jan, ma ei kujuta ette, kuidas mu arvamus kellelegi kohustuslik võiks olla?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 12:39
Minu meelest lähevad sõnavõtud järest paremaks Vbl peaks selle kõrvale uue teema panema Kuidas keegi on allavõtud või hoopis juurde võtnud ja mis nippe on ta selleks kasutanud -kui üldse on.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 12:44
AR22 peksab normaalselt segast....pole ühtegi tarka paksu Puhas kuld minu meelest Kuskilt kuusin, et kui sa oled veel pikk paks a´la 205 cm ja 170 kg, siis oled lootusetu debiilik valmis.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 12:45
sigalahemees, aga tee? mul olekski huvitav teada saada, mida teised teinud on. see paneks minu ka siis enda kaaluprobleemidega tegelema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 12:48
juuksur tead mida naine päeval juurde võtab peab õhtul selle mees maha võtma Juhul kui sul pole meest siis ma võiks sind aidata Ja seda juba päeval- ei peaks õhtuni ootama
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
10
11
12