Foorum
2010-11-15 15:08
tuleb leida selline inimene, kellega saad olla sina ise.Nõme, kui pead teesklema, halva mängu juures head nägu tegema, pool suud kinni hoidma.Sellest ei tule midagi head.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:13
crinx- sina muudkui pingutasid ja üritasid ennast muuta? ja kuidas sinu mehega oli? kas ta üritas ka midagi?
sinu pingutamine tuleneski ehk sellest, et sa olid arvamusel, et viga on sinus. tahtsid muudkui midagi paremaks endas teha. ja nüüdki tundub sulle,et sina ei olnud temale see, kes sa oleksid pidanud olema - hea. mis on hea?
tegelikult oleneb see tulemus ju teist - temast kui sinust. see, et mina ei olnud teisele piisavalt see ja teine.. no selle peale ma ei ole tulnud. pigem olen ma teinud endale selgeks selle, mis mulle hea on. kui suhe ei tundu enam seda olevat, siis seda suhet enam ka ei ole. mis ma seal anam pingutan ja olen.
ma ei suhtle ju selleks, et teisele midagi olla. ma tahaksin ka sealt midagi saada ja temaga nö vahetust teha. suhe ei ole endast andmine, see on ka saamine.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:15
elmar: naised ei ole otsekohesed nagu mehed. nad ei ütle põhjuseid sest see põhjus võib olla jumal teab mis solvumine vms. seepärast naised räägivad alati ümbernurga mingit mulli. võib olla naise ise ütles mehele et mine kepi...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:17
ja üldse- mida perset on väärt suhe, mille pärast peab kangesti pingutama? on selliseid olnud, aga never again, edaspidi ainult selline, mis loomulikust intelligentsist koos seisab, kuni seisab
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:31
vahel on enda perse rohkem hinnas kui teise oma. ma pingutan suhtes, aga seda teen ma ka niikaua, kui teine sama teeb. kui mitte, ei pinguta mina ka. kui enam ei pinguta, siis saad teada, kellega sa tegelikult paadis oled ja kuhu see paat minema hakkab
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:32
mis see pingutamine sinu jaoks on? mingi suur mull mida kuidagi defineerida ei saa? pesen nõud, käin poes, teen süüa, kraamin tuba - pingutus?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:33
papi -kas see oli küsimus mihkanile? või mulle?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:37
sulle, sina räägid pingutamisest. hea oleks kui sa valgustaks mis see pingutamine on teie naiste jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:42
ma võin ka nõusid pesta, kui tuju on selleks, see pole pingutus, pingutus on mitte jätta neid pesemata kui tuju pole. kui see juhtub regulaarselt, siis on üksi parem ja suhe mõttetu. umbes nii.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:51
saan ma ikka õigesti aru?...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 16:47
k64 - jah, endaks tuleks jääda. selline on ka minu arvamus siiani olnud. aga samas, kui palju on neid, kes seda tegelikult ka suudavad, nt suhtes. endaks jäämisest räägin.
enamus muudab ennast natuke vastavalt teisele, tuleb teisele suhtes vastu jm. see on tavaline. seega ta mingil määral on muutunud ennast (ja on ju variant, et seda sa temalt ka tahtsid) ja siis sa tahad veel teiselt, et ta tunnistaks sind sellisena nagu sa oled, endisena. tegelikult raske.
halvim varinat on see, kui endaks jäämine hakkab ka endalt pingutust tahtma.
sellises suhtes ei ole enam midagi head. sama mis vägivald
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 16:54
Suhtes olles tulebki teha väikeseid kompromisse, selles pole midagi halba ega erakordset
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 16:58
kui mul suhe oli, sis ma nt hakkasin ka millalgi tunnetama seda, et midagi on minus teistiti. ma olin kellekski teiseks muutumas.
kui ma sellest aru sain, siis muutis see ka mu suhtet. see oli ka peamine, mis mind häirinud oli. aga miks ma seda ikkagi tegin.. noh,
see tuli sellest, et pingutasin seal, kus ei oleks pidanud enam pingutama. tahtsin ka ühtlustada suhet jne ja seega hakkasin tegema endas järeleandmisi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 17:24
aksala - seda muidugi, et tuleb teha ja et see on tavaline. muidu sa ei arenda ju suhet edasi, sa ise ka ei arene. samas peab endale selgeks tegema, miks sa seda teed. nii kaua on see hea, kuni endaga vastuolu ei minda. siis ei ole enam kellelgi hea
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 18:49
noh ei tulnudki seda pingutuse definitsiooni
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 19:10
Tead papi!
Enda varal võin öelda, et hoidsin toad korras, söök oli alati laual, pesu pestud, lastega tegelesin ja tegelen mina. Organiseerisin romantilisi õhtuid, kutsusin teda välja kinno, sööma jne. Ei lasnud ennast kordagi käest ära, alati puhas ja soeng kammitud...Andsin talle ka vabadust - ta võis sõpradega väljas käia ja oma laaberdamispidudel. Aga kus ja miks see käest ära läks...ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 19:11
võiks öelda, mis on pingutus, aga mitte siin
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 20:17
oleks mul vaid selline naine nagu crinxul.....
ma hoian ka toad soojad, söögi laual, aegajalt vean ennast kinno ja välja sööma, annan endale ka vabadust ning luban endal käia vahel sõpradega väljas..... aga kus need käest ära lähevad seda ma tõesti ei tea......
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 20:21
crinx: olidki mehele perenaine mitte NAINE. ausalt, andsid mehele vabaduse sõpradega olla... jubbe
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 20:23
üldse, meestele meeldib seksapiilsus, rocknroll, mitte romantilised tuiutamisõhtud...kas sa ikka armastad mind (veel) sellised õhtud on jaanipäeval ja jõuludeajal...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 21:09
parma, las ma jääda siin tagasihoidlikumale positsioonile, siin minust silmapaistvamaid persoone
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 21:45
crinx. - ta võis sõpradega väljas käia ja oma laaberdamispidudel.

See oli suurim viga. Siitmaalt see ära läkski sul. Igasugu meelemürke tarvitavaid isikutega ei saa asju ajada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 22:23
crinx- sa andsid talle seda, mida ta tahtis ja endale mitte midagi. see oligi.
temal ei olnud mingit vastutust enam. muuga tegelesid ju sina
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:38
Üldjuhul kujutatakse ette, et kui on mees, naine ja lapsed, siis on tubade koristus, toidu tegemine, pesu pesemine, normaalne asi.
Mees võiks vahet teha, mis on perekonnaelu ja mis muu elu. Kui perekonnaelu ei huvita, siis ei pea ju abielluma ja lapsi tegema ja mees, kellele ei
meeldi koristatud toad, soe söök ja puhas pesu, perekond koos laua taga söömas, on minu jaoks ka kummaline, sellest võiks ju unistada iga mees.
Kui aga ei paku sellised asjad mõnu, siis on asi kas suhetes või lihtsalt see mees pole perekonnaeluks loodud.
Mees ei suuda vist seostada argielu mõnusid ja seksapiili, need on tema jaoks lahus, pereõnn ja seksapiil ei käi kokku, sest pereõnn tekib raske
tööga, mida aga seksapiili puhul vaja ei ole, on vaja vaid kohta, kus seksida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 13:43
Crinx pole valesti teinud, sellised asjad käivad perekonnaelu juurde.
Miks siis mees muidu alati tagasi tuli, talle ju tegelikult meeldis, ta tarbis seda hea meelega.
Kui ei oleks crinxi mees liiga laugele reaalsusest läinud, oleks võinud olla tal ilus perekonnaõnn.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:06
vaidlen vastu, paljudele naistele on kodutööd just nende endi tööd, sest mees ju teenib raha ja ümardatakse omal soovil ja omast vabast tahtest ja ega mees ei oska ju ka. loomulikult mingi hetk mees võõrdub perekonnaelust, tal polegi kodus midagi teha sest naine teeb omalsoovil, oma jutu järgi paremini ja mida sa seal enam vaidled kui võid näiteks sõpradega meelt minna lahutama.

tegelikult on crinx kõik teinud valesti
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:08
kui keegi pingutab suhtes rohkem kui teine, siis viitab see sellele, et tegelikult ei ole omavaheline suhe tasakaalus.
naine peaks selle tasakaalustama. ja muidugi on tal selleks vaja meest, kes teda toetab jne ,aga naine peab ka teadma, millal ta peaks pingutama ja millal mitte. naine pingutab niikuinii, aga praegu tundus mulle, et selles suhtes mehelt nagu ei tahetudki midagi. mees saadeti minea ja see tegeles sellega, mis talle meeldis, naine muudkui tegutses ja tahtis mehele parimat. see ei tee temast halvemat naist, aga mingil määral tegeles ka naine sellega, et mees enam ei tuleks. ta organiseeris neile suhte ja mees ei pidanud enam pingutama
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:09
tuletab mulle kangesti kunagist naabrinaist meelde, kes õnnetuseks oli ühtlasi ka minu elukaaslase eks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:10
juuksur, me räägime seksist, sa räägid jälle mingist fantastilisest pingutamisest mida sa isegi ei suutnud ära defineerida. räägi asjast konkreetselt
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:11
papikene- siin teemas ei räägita ainult seksist
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:19
Pingutamine on siis, kui pingutad tööl, kodus ja puhkehetkel voodis.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 14:21
vabandust jah, iha ju ei näita hiljem mis teemas oled. teemad läksid natuke sarnaseks.
aga siiski, defineeri oma pingutus.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 21:26
Läheb perekooli moodi juba.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 21:29
See Iha on juba ammu kui perekool
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 21:43
No tegelt kuskil peab ju saama ennast välja elada ja või oma tegemistele õigustust otsida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 22:42
Naine võtab mehe ja loodab, et küll ta muutub, mees võtab naise ja loodab, et ta ei muutu Minul on ka eesmärgiks ajaviide ja seda ma ka teen lugedes kasvõi teiste õnnetust abielust siit. Augu otsimise või kaevamisega see küll seotud ei ole. Auke nagunii kõik kohad täis, erinevaid. Vanasti tehti isegi lubade sisse auke. Pingutada natuke ikka võib, aga üle ei tasu pingutada. Ülepingutatud ketiga jalgrattaga on ju suht raske vändata. Ja mis te jaurate, hakake armuma
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 22:44
hea komm
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 22:50
Ma lugesin pealkirja ja tahtsin ainult vastu kirjutada, et: " Ei LÕPETA!" Ega ma loll ei ole.
Ja tibid võiksid väheke statistikat uurida. Minu vanuses on valik 2:1 meeste kasuks.
Kui mehed üleaisa löömise järele jätaksid oleks pooled naised kogu aeg kuival.
Ma saan aru, et naistele meeldib konkurentidele ära teha.
Seepärast ma järgi ei jätagi, et ei taha niisugne julmur olla
Puudutage üksteist ja kasutage kondoomi!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 22:54
Ei tea midagi. Mõnel naisel on mitu meest. Teisel mitte ühtegi. Poe või nahast välja. Korra törtsu ke**i saab aga siis on kohe "talu edasi" ja jälle mehest ilma
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 23:07
Irww Desire, kas need kirjutavadki oma tuti pildi kõrvale, et nad mitte mingil juhul kellegiga ei kohtu ja ei seksi ja üleüldse on nad korralikud pereemad..... edasi võib minu ankeedist lugeda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 23:09
Vat ei oska kommenteerida. Olen ainult kuulnud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 00:55
Mul jälle elus imselgelt rohkem suhteid olnud abielus(kooselus) naistega!!!! ----mõtlemisaine(eeskätt teema algatajale).........
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 01:20
luukera- aga mis seal mõtelda? seega tahad kohustustevabasid suheid omada. iseasi on see, kas sa teed seda oma suhte kõrvalt või oled selliste suhetega tegeledes ise teistest kohustustest (kellegi teise ees) vaba. samas võid sa omada veel teisi saamasuguseid vabu suhteid. oleneb isikust.
see teema puudutas ikkagi neid, kes omavad samaaegselt teist suhet (armukesesuhe siis)
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 01:35
----lihtsalt tahtsin juhtida tähelepanu asjaolule, et pole ju suures piires vahet(mõistagi on erandeid nagu igal pool) meestel ja naistel ja nende käitumistel!!! ----kõik me eeskätt ikkagi vaid inimesed....................
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 14:22
Oodake, aga mis selles nii väga halba on? (komenteerin teema algataja kirja))))
Mees ausalt tunnistab, et leidis endale sobiva armukese.
Tal on auto kus saab vahest...ehk midagi põske pista.
On nõus selle eest tasuma mitte ainult kohvi ja kookidega.

Kui selliseid mehi ei oleks, kes siis toetaks neid tuhandeid tüdrukuid kes otsivat sponsorit?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-21 11:42
Aga uut kaevu kaevama hakates ei aeta ju vana kaevu enne kinni?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-30 19:42
Vaheldus on see, mis sedasi tegutsema sunnib. Oma naine on hea ja armas ja ollakse temaga harjunud plus muud asjad, millega oled oma naisega tihedalt seotud, lapsed, majapidamine, sugulased. Ssiis soovitaksegi leida midagi sellist, mis oleks sellest olemasolevast erinev.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-30 19:45
Rutiin muidugi tapab aga ka vaheldusest võib kujuneda rutiin
˅ näita rohkem ˅
2011-05-01 12:10
.crinx.....olnud oma arust hea naine.Siin see koer ongi maetud, et oma arust.Küsi, kuula partnerit, saaksid tõe teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-01 23:06
Enam pole mõtet küsida, nüüd see mees, on suhtes oma tolleaegse armukesega, ja paneb sealt kõrvalt uut tshikki. Oma asi, mis teeb.
˅ näita rohkem ˅