Foorum
2010-11-14 20:04
nja. huvitav, et naisedki nimetavad teisi "eitedeks" ja "linnukesteks", vahel ka litsideks.
natuke labasena tundub see mulle.

crinx- kui pikalt sa sellise nuhkimisega tegelenud oled?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 20:21
msnil on jah olemas võimalus vestlused salvestada
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 20:59
Igatahes parem nuhkida ja töde teada, kui olla selline loll ja sinisilm nagu mina olin. Kui mees ise ei tunnista, tulebki nuhklida ja andku minna! Ikka sinna kus parem, ainult sellise tingimusega, et tagasiteed ei ole. Miks tymitatakse neid naisi, kes töde teada tahavad? Mul on ju öigus teada, sest kui mu mees kondoomita seksib, vöib ju ka minu tervis ohus olla. Kes neid kinni ikka hoiab? Mina olen just huvitatud, et ta minema läheks, sest mind ajab oksele möte sellest, et mu mees teise seljas on olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:18
Sirruke see juba veits haiglane skandaalitsemine siin juba,need asjad peaks eelkõige mehaga selgeks rääkima ja kas hoidsid jalgu kinni,et tead mis toimus,et ilma kondoomita ja mida iganes?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:18
Sirruke see juba veits haiglane skandaalitsemine siin juba,need asjad peaks eelkõige mehaga selgeks rääkima ja kas hoidsid jalgu kinni,et tead mis toimus,et ilma kondoomita ja mida iganes?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:26
Tean jah, nad ju mölemad löpuks tunnistasid. Vahet pole enam, me juba lahus nagunii. Elagu kus ja kellega tahes. Lihtsalt kaitsen neid naisi, kes tegelevad nuhkimisega. Ma tean nyyd vähemalt, mis valesid need mehed oma ajus välja oskavad möelda. Aga pane tööd otsima, siis on möistus otsas. Mullegi tuli täna kiri mehelt, kelle soov oli, et kui tahad endale meest, otsi mulle töö? Saadan sellised äpud kohe kuu peale. Mees peab ise omale töö ja elamise otsima. Mina olen vitsad saanud ja enam ma kedagi ei aita.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:32
sirruke,kui enam kedagi ei usalda siis vaevalt ihast sobivat leiad?
Usk peab jääma alles siis saad alles uut suhet luua...muidu astud uuesti ühe ja sama reha otsa
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:32
Kui nii siis tuleb laiali minna ja sellised jobud saada tõesti pikalt kes ei viitsi isegi töökohta otsida
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:34
issanda loomaaed on suur ja lai..et see maamuna meid kõiki ka kanda jõuab
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:36
jaaaa coya, varsti taevas plahvatab ja me põleme kõik põrgutules
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:41
Ega ma siit nyyd kohe uut otsimas ole. Ma tahan siin foorumites end nn. harida, et kuidas ka kompleksivabaks saada Kui mu mees poleks siin käinud, ei oleks mul örna aimugi olnud, et selline portaal yldse olemas on. Aga ka siin on paar normaalset meest ette sattunud, kellega olen jutusoonele saanud. Ega ei ole ju kohustus, et ma ainult seksist räägiks. Lihtsalt mu esimene kysimus on eranditult köigile, et kas on ikka vaba ja vallaline. Ega ma suhet ka enne ei looks, kui ma inimese tausta ei tea. Pelgalt meeste jutte ma lihtsalt ei usu!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:44
oi,sirruke,siis sul pikk maa käia,enne,kui saad kompleksivabaks ,siiani oled ikka täiesti oma komplekside küüsis
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:51
Aga mulle meeldib nii olla. Pigem olen kompeksides kui kompleksivaba ja igayhega voodisse roniv. Minu jaoks käivad seks ja armastus koos ja kui pole armastust, siis olen seni ka ilma seksita kuni ma armastuse leian.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 21:53
sul on sirruke asjadest väga vale arusaam...kompleksivaba ei tähenda igaühega voodisse ronimist...aga mis ma räägin..sina ju tahtsid kompleksivabaks saada
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 22:02
Kuidas saab end foorumis harida ja kopleksivabaks saada??
Neil on siin tunduvalt lihtsam,kes juba enne siia sisselogimist see on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 22:13
mis on siis kompleksivaba? Täna lähen magama, aga homme tulen ja loen Ehk ikka keegi valgustab mind siis
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 22:15
valgustamine ei aita sind,kui sa siiani pmeduses kobad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:21
Kui te mõtlete et see mu igapäeva töö on - siis ohei kahjuks peate pettuma - teen seda oma vabasta ajast. Sellest vabast ajast kui mu mees teiste naistega ringi litutab.

Kui tõsiselt rääkida "olen mammilik" jajah.

Aga vadake näete - naine on süüdi,et naine nuhib, mees on aga süüst puhas, et petab Nii tüüpiline.

Ma olen siin foorumis mingi kuu ringi nuhkinud aga selle msni vestluse otsa komistasin ma täiesti kogemata.

Jah ja tõepoolest mida tähendab kompleksivaba?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:28
kompleksivaba on kompleksivaba ehk kompleksivabal pole komplekse.
mida sa nuhid enam kui su mees pettis, raiskad oma elu asjas mida sa muuta ei saa. pole su meest näinud, aga sinu kommentaare lugedes täitsa mõistan sinu mehe motiive kuigi ma ei kiida neid heaks. sina pole süüdi muus kui enda lolliks tegemises. kui sa juba ise oled avaldanud soovi mees pikalt saata, no peaks sinujaoks ooper lõppenud olema. jahi parem uusi mehi vms.

muide mammalikud naised meenutavad mehele ema aga kõik mehed tahavad enda kõrvale "naist". emmedega seksivad verinoore mehed keda emme ei kussutanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 23:39
minuarust seksis on kõige suurem kompleks kui inimene solvub tühiste asjade peale. point polegi mingis äärmuslikus seksis mida peab järele proovima vms. komplekside alla võiks paigutada ka liigse passiivsuse ja rutiinsuse. kui tõesti pidevalt ühes poosis toimub seks ja midagi teistmoodi kohe üldse ei sobi, selline asi panebki ärevama inimese mujalt kogemusi otsima. armastust pole mõtet siia toppida, sest seks on seks, seks ei tohiks jääda vaimuvaeseks. eriti julm on inimene iseenda vastu kui ta jääb ootama armastust ja loodab selle najal kõige laabumist. ega ikka ei laabu küll. kuigi meist paljud ei oska klaverit mängida, siiski oleme me kõik võimelised koerapolka ära õppima.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 07:26
Aga kui mul pole inimese vastu mingeid tundeid, siis ei paku ju seks ka mulle mitte midagi. Olgu siis mistahes poosis ja kui vaimukas. Mul peab ikka olema mingi säde, meeldimine, parem veel armastus. Kui seda pole ja ei leia, olengi pigem seksita, kui end sundima hakkan. Poosid ei oma mingit tähtsust kui mees ei meeldi. Miks minnakse siis mujalt otsima? See naiste syydistamine on meeste kaelast syy ära veeretamine. Jube lihtne on leida pöhjus, miks mindi. Lihtsalt niisama, ajaviiteks? Nii vastati mulle Ma juba olengi siin uue suhte otsingul. Aga abielumeest ja kooselu meest ma kindlasti oma ligi ei lase. Ja meeste enda juttuvabast mehest ma ka ei usu. Kyll leiab andmeid kui vaja on.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 08:49
järelikult sirruke, pole sul aimugi mis on orgasm kui selline, sa tahad ainult armastusest püherdada....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 09:07
Tüüpiline mees, kohe asuda rünnakule ja teatada et mõni naine pole korralikku orgasmi saanud..Aga äkki sa ise kulla mees pole korralikku sädet tunda saanud ja seepärast siis teadki nii siin rääkida.

Saad aru, et minu meelest oli meil kõik korras - vähemalt seksi osas- MA ei ole passiivne, ma saan orgasme sõltumata siis poosidest või nende vaimukusest..Ja oluline on kellega seksid ..kui ikka mingi tont üritab ilma armastuseta või igasuguste tunneteta ära sebida..no cammoon eksole.

Kompleksivaba?
Siinsete meeste arusaamade järgi on kompleksivabad naised need kellega saab mõnusalt aega veeta. KAs mõni on abielus ka mõne kompleksivaba naisterahavaga?

Jeerum.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 09:13
crinx. Seda kompleksivaba abielu saame me alles tükkaega hiljem teada et ka soli või ei olnud. Kui see "abielu" laiali läheb ja siia lehele sellest rääkima tullakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 09:36
pole väitnudki, et minu seisukohad kõigile vastuvõetavad oleks.....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:02
Mis siin ikka kummalist on,crinx tuli siia lehele armastust otsima ja puhta või valge lehega meest otsima Edu talle!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:11
lootus sureb viimasena
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:16
Eks ta ole jah sama lihtne kui otsida vihmavarju, millega oleks võimalik ka vajadusel naelu seina lüüa.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:19
elmar: Edu ka sulle!
Selliseid teemasi võiks rohkemgi olla, hea teistelgi naistel lugeda, milliseid hüpik mehi siit leida võib.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:20
Barb aga tahad sa hüpik naistest rääkida?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 10:23
Barb,minu pärast ära küll muretse,kes minusugust kändu enab tahabki ...targutamiseks kõlban küll..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 12:13
Paljudel meestel kirjas ju tutvumise eesmärk-ajaviide ...mida see võiks küll tähendada?..Tappev igavus ja siis ajaviiteks hullaks kellegagi?...tehke parem tööd ...
Loomulikult mehed otsivad mingit auku...ajaviiteks ...küsimus lihtsalt selles,kas ka leitakse...vahet ju pole milline jne....
et siis sisse kukkuda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 12:38
selline väike paradoks, mehed on üldiselt rahul selle augu otsimisega, rahulolematuks pooleks on rohkem naised, aga jagavad juhtnööre, mida mehed võiksid teha loogika nagu ütleks, et ku näed, et kellelgi on hea, oleks mõttekam proovida järgi teha
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 13:03
parma: Mis mul neist rääkida, sa ju meil see teadjamees
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 13:04
elmar: Kus pakkumist, seal nõudlust
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 13:10
Olen ka mõelnud et mida selle ajaviitmise all siis ka mõeldakse? Siin mõni räägib et noh, soov leida sõbrannat kellega ka miskit ette võtta. mõtlesime siis ükskord sõbrannaga et otsiks siit mõned noormehed, läheks välja jne. Tegin pakkumise paarile tuttavale siit, et meil igav, läheks kuskile kluppi jne, reede õhtu ka. Poisid hakkasid mingit jama ajama et oh, nad pole üldse väljaskäijad tüübid jne, eelistaks ikka kodusemat varianti. Üks ütles et tema ei käigi klubides, pole selline inimenegi kuid niisama, privaatse olemisega ( minuga kahekesi ) vastu polevat midagi, et kasvõi sõidutab niisama ringi aga vot kluppi ei tule. Ajaviite all mõeldaksegi eelkõige seksi või kui siis seda otsesõnu naisele öelda ei julge siis käib asi läbi lillede. Nii lihtne see ongi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 13:50
Barb,seksi tulebki läbi lillede küsida,miks see küsimine peakski keeruline olema
demi,auku ajaviiteks ei otsita ja otsitakse ikka paremat...aga,mis ajaviiteks tehakse siis mina tean, mida koer ajaviiteks teeb
Mida ihas keegi tahab ja otsib peaks paljudele ütlematagi selge olema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 14:02
vaesed naised, küll pole mehel raha, küll vaatab teisi naisi, aga ise olen nii ilusa ja hea...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 14:07
Barb ega sa ei taha ju ometi et sinust räägin?
˅ näita rohkem ˅
andke partnerile vabadus ja ta ei tahagi vasakule panna
˅ näita rohkem ˅
Sa papi oled vist kibesutnud vana känd..või oled sa hoopiski liiga noor et sääraseid asju mõista, kuid sõna võtma oled kõva..hmm või õigemini targutama oled küll veel varmas.

Aga tõepoolest ma ei arva et oleksin ise see ideaalnaine. Aga siis oleks ta seda pidanud mulle ütlema..enne seda kui abiellusime või lapsed saime või....või et nüüd..aga ei ...Ilmselt tahaksid kõik mehed et naised oleksid nagu lollikesed ja saamatud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 14:08
k64. Oled sa sedda proovinud? Seda vabadust anda ja et mis siis juhtub?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 14:17
täiesti toimib.Parim variant.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 14:22
On jah. Jõle mugav. Kui oma naine ei taha seksida näiteks mingil põhjusel, siis on see vabadus, nagu keegi kes tuleb ja su mustad nõud ära peseb. Käid ära, teed mis vaja, hundid söönud ja lambad terved.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 14:22
crinx: elukogenum olen. aga äkki sulle polegi võimalik midagi öelda ja seepärast mees sulle kunagi ei öelnudki või kui ütles, siis sul polnud huvi teda mõista. inimesed hakkavad siis halama kui viimane nöörijupp on käest lastud. vot siis avastatakse - oi, kas sulle ei meeldinudki nii, no miks sa siis ei öelnud blaa-blaaaa. sa oled tõega otu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 14:28
asjad tuleb algul selgeks rääkida
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 14:29
huvitav, kes on hüpiknaised.. ma olen kulnud hüpikhiirtest. mingid pikasabalisd kukkurhiired
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 14:59
Sa papi oled ikka ka - papi.

Mul ongi selline sarkasm välja kujunenud ja see kes aru ei saa,pole minu probleem. Mulle on võimalik öelda ja ma kuulan enamasti, mis mulle räägitakse, sest ma olen endiselt arvamusel et suhtes on vaja 2 inimest...ja et suhe töötaks on vaja kahte inimest..ja kui suhe hakkab lonkama tuleb sellest oma partneriga rääkida, mitte peita pead liiva alla ja joosta teise naise/mehe embusesse. Kui mina muudkui pingutan ja pingutan ja lihtsalt nagu püüan oma suhet päästa aga no ikka .... kaua sa suudad olla see üks kes pingutab ja üritab end muuta? Mingi aeg ju mõistad, et asi polegi niiväga sinus, kuivõrd mehes kes otsib midagi muud kui austust praegusest suhtest, otsib teisi väärtusied - milleks pole antud hetkel pereväärtus...ja on tõenäolised teinud endale teised tulevikuplaanid kui mina/või sina lootnud oleks...Ja mis jääb naisel üle? Leppida ja edasi elada mehega, kes tahab nö vabadust. Või tõesti mehest lahku minna ja ikkagi leppida olukorraga et sa polnud piisavalt hea sellele mehele, kellele sina kinkisid oma südame.

Ja siis mingi hetk avastab mees,et oi nääd teine naine on hullem, kui esimene ja hakkab uuesti pihta, kas otsib endale uue armukese või longib pea norus endise naise juurde vabandust paluma. Enamus naistest ka annavad andeks (nagu mina) ja siis saavad uuesti sama rehaga vastu vahtimist...Võiks ju arvata et võtsin õppust...Haa alles kolmandat korda sama reha ja ämbri otsa -sisse astudes sain aru, et nii see enam edasi minna ei või.
Kaua ma ikka pingutan suhte nimel, kui mu mees pingutab vaid selle nimel et kuskilt endale armukest ja voodipartnerit sebida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:04
ega minu probleem ka pole kui sa mu jutust aru ei saa.

mis sa mulle nüüd tõestad... ju sa jätsid asju tegemata kui nii läks. no näed kui otu sa oled, ma mitu lehte tagasi juba ütlesin kui kord petab siis saada pikalt. mida sina tegid? sa pole ju tark naine ja paistab et sa ise soovid seda meest uuesti ja uuesti tagasi. muidu oleks case close. aga kas mehe väljavalitud olid atraktiivsemad kui sina?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-15 15:06
Võiks ikka põhjuse avalikustada,miks mees sellisena käitub?
Alati tuleks kaks osapoolt ära kuulata.Kahjuks siin pole see võimalik.
˅ näita rohkem ˅