Foorum
2010-11-13 13:13
küll ta üle saab sellest.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 13:13
mis asi on üldse normaalne?? noorena tahtsid kõik naised libekeelset, kes oskab nendega suhelda, käib väjas jne... ants seevastu ei käinud väljas ajas oma asja ja eriti seltsondlik polnud, oli nn outsider keda naised ka eriti ei vaadand nüüd on antsul mõistev naine ja normaalne elu. võõrad naised ka talle huvi ei paku
kle sirruke a kes sulle ütles, et ta neid võõraid kummita pani??? võibolla ei pnd üldse....
kas mehel ei tohi olla siis ühtegi naistuttavat???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 13:18
pole mõtet süüdistada ainult mehi,kui need teisi naisi hakkavad vahtima...suhtes on 2 inimest ja järelikult on süüdi ka mõlemad.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 13:30
Üks asi on see kui sa sexist ei keeldu,aga voodis kui jäämägi,seegi peletab mehe minema.Niiet sellega ei ole nagu mõtet ennast õigustada sirru,ka mehed vajavad tunnetega sexi ja teadmist,et neid ihaldatakse,lihtsalt toru tühjax oskab iga mees teha,kuid see ei ole pooltki seda väärt kui asi kahepoolne ja täiega nauditav
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 14:05
Eks igasugu asjad loevad, loeb kasvatus ja vanemate eeskuju, sealt tulevad esimesed suhtumised, edasi see, mis ümberringi toimub, mida normaalsena
reklaamitakse ja mida mitte, sealt edasi lihtsalt igavus, seiklusjanu, vahelduseotsimine, edasi näiteks kättemaks või ka kättemaskust tingitud kõrvalhüpe, kus
naine karistab mehe seksita jätmisega, probleeme ei lahendata ega räägita neist. Palju põhjuseid on.
Ka suur himu ja enesekontrolli puudumine, endale ja teistele millegi tõestada tahtmine, lihtsalt valu ja kurbus või mis kõik veel.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 14:13
Nädsa arm löpetas mo väitekija ära,ma ise ei viitsinud nii pikalt...tänud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 14:14
Vot mina ise just ootaks voodis midagi enamat Ma ei ole jäämägi, ei! Mees on just selline tuim tykk, kel endal on vaid toru tyhjaks ja köik. Oleme rääkinud ja ta ytleb, et tal on hea. Mina ise tahaks midagi teistmoodi, natuke rohkem romantikat jne. Kord on tal magu valus, kord jalg kisub krampi. Isegi nyyd, kus ta raudselt pole kuskil käinud, vaid oleme kuu aega koos olnud hommikust öhtuni, - ka siis ei vaja ta seksi rohkem kui 2 korda kuus. Ma tahaks vähemalt yle päeva Ikka naised syydi? Vöi on tal lihtsalt teised kalduvused, millest ma aru pole saanud. Ja minema ta ei lähe sellepärast, et tal pole kuhugi minna. Tal pole kedagi peale minu. Tema elu on kulgenud nii, et kodu on seal, kus jope ripub. Ma pakkusin talle kodu, leidsin töö. Ta väitis, et armastab mind! Ja miks peaks mind huvitama, et tal pole kuhugi minna??? Las magab autos, mis on ta ainus kodu kui ma ta ukse taha töstan. Mina tahan rahulikku elu,
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 14:18
Jan28! Ta ise tunnistas löpuks yles, öigemini vötsin ta vahele, aga kuidas, seda ma ei räägi. Ma ei väida, et mehel ei vöi olla naistuttavaid, aga miks peab valetama? Miks kaob inimene lihtsalt 3-ks päevaks ära ja jätab köik teadmatusesse? Kui oli teada, et ta laevale hakkab kohe jöudma ja siis telefon väljas, ei mingit kontakti. Kolme inimese rahadega koos, kes seda ootasid. Ja siis vale, et 3 päeva pokris istunud???? Oli juba politseile edastatud ta andmed. Kes naised tahab mu meest? Ma annaks kohe ta ära, ainult tulge järgi, sest see äpu ei saa ise millegagi hakkama peale valetamise.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 14:25
sirruke, sul on ilus jutt, aga kuidas sa sellise mehe ometi valisid? tegelikult ma usun ainult esimest kommentaari, see mis edasi tuleb on üks suur enese ilusamaks silumine. Juba mingid rahad mängus...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 14:25
Siis tuleb maha istuda ja asjad selgeks rääkida,mida keegi vajab,ning kui vajadused ei kattu siis laiali minna. Siin oma voodi ja eraelu lahata on ka natuke moraalitu,see jätab mulje,et parim kaitse on rünnak ja omad varjuküljed jäetakse mainimata
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 14:28
Absoluutselt ei süüdista ma naisi, kui mees petab, selles mõttes, et naine teeks midagi valesti. Asi on ju mu arust mehes.
Kui sa inimesest hoolid, siis sa kas oled temaga või mitte, kui mehel tekib probleem, siis ta kas lahendab seda koos naisega
või ta ei taha ja ei oska ja proovib seda teha väljaspool. Ja vahel ei peagi mitte midagi olema juhtunud, et mees petab,
see ongi, et kõik võib olla ideaalne, aga mees petab ikka. Pigem tekib nüüd küsimus, et mida edasi teha selle looga, kui
oled pettusest teada saanud ja see hüppab sulle näkku nagu mingi skorpion.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 14:30
ega peale kahe valiku polegi kui petmine on toimunud. kas lepid või saadad pikalt. eks see kes petab, tema tegi suhte lõpetamiseks esimese käigu, ju ta siis teadis mida tahab. nii et ma ka ei mõista seda arutelu siin foorumis, eriti nii ühepoolselt.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 14:54
Ega ei olnudki muud eesmärki, kui end siin tyhjaks kirjutada. Ma ei tea isegi, kuidas ma sellise mehe valisin. Kui ma nyyd lugesin kuskilt, mis tähendab "luuser" . vot nyyd ma saan aru, kuidas ma sellise otsa sattusin. Olin loll, sinisilm, roosad prillid ees. Ei muud. Peaasi, et see öudus löpeks ja ta siit minema läheks. Mingu kogu oma valede pagasiga. Kui inimene arvab, et ta valede ja pettuste otsas saab önnelikuks, siis on hea. Siiani ei ole saanud. Ah, aitab kyll, ma siia rohkem ei tule nagunii. Nii kui mees uksest astub, nii ma kustutan oma konto siit.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 14:58
Minu poolest sirruke võid vabalt rääkida, pole selles halba midagi, ei tea ju keegi su meest, pole sa ta andmeid avaldanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 15:36
Ega ma avaldagi. Nagunii on ees lahkuminek. Eks natuke kahju on, lihtsalt inimlikust aspektist. Talle oleks vaja körvale tugevat naist. Muidu ta vajub taas pöhja, kust ma ta alles välja töin. Lihtsalt kahju, ei muud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 15:43
nii et sa sirruke oled arvamusel, et tal peaks olema tugev naine. kas sina oled olnud tugev? kas tugev naine on see, kes mehe põhjast välja toob? või milline see naine sinu arvates olema peaks?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 15:49
sirruke.. . kutsutad konto ja mis siis peale hakkad, jääd üksikuks , see pole ju lahendus, leia siis juba uus mees....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 15:50
See on tösi, et peab olema tugev naine. Ka ta enda ema ytleb sama. Selleks nad ei tahagi et ma ta maha jätaks. Ma ei hakka siin pikalt seletama tagamaid, mismoodi ja kuidas. Ma ei tea, kas ma olin tugev. Aga pöhjast ma ta välja töin. Leidsin töö. Ta oli ju kodutu ja töötu, ilma igasuguste oskusteta. Köik mis koos ostsime, oli löpuks ainult tema. Ka ta endine söber ytles mulle, et hoia teda lyhikese löa otsas, muid ta langeb taas. No las nyyd siis langeb. Las läheb, kus parem. Praegu ei ole minu arust atl kedagi, aga ma ise enam ei taha teda. Ma olen väsinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 15:55
amen. sa ei pea midagi õigustama ju, kotid ukse taha ja goodbye
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 16:06
jan 28, sul on vist öigus, aga raske on usaldada ja mul on tunne, et ma ei hakka enam kunagi kedagi nii armastama, nagu ma armastasin.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 16:09
ja mida sa siis armastasid??? hooldamist...., mine siis juba kuskile .....(vanadekodusse hooldajaks)
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 16:10
No nyyd sa panid mind vähemalt naerma ja mötlema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 21:43
Sain eelmisel nädalal tõeliselt sisuka kirja....härrasmees kurdab,et magab laiba kõrval (miks peaks keegi surnukuuris magama?öövaht?)..minus olevat sädet,mis paneb ta vere käima ..enne siis vererõhk puudus?Kooma?
Ta teatas,et soovib minuga diskreetselt paar korda nädalas verd keema ajada enda väljanägemine meenutas hallhüljest...
Mnjaa...leidub ikka optimiste Kui aus olla,siis suurte loomade,eriti hallhüljeste kõrval olles ei julgeks ka liigutada ja teeskleks surnut
Vastasin talle viisakalt....Eesti seaduste kohaselt on nekrofiilia kuritegu ja soovitasin osta välivoodi juhuks,kui tegemist on surnukuuri öövahiga...kas siis riigi eelarves enam niipalju raha ka ei ole,et öövaht peab magama laiba kõrval
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 00:13
Kadestan inimesi, kes suudavad endast nii heal arvamusel olla...
Demi - see on ka üks põhjustest miks näiteks mina sinule kirjutada ei söenda - ei tahaks pärast leida mingist foorumiteemast copy/paste-t oma privaatkirjast.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 00:36
demi, kas see "hüljes" oli ka mitmenaisepidaja? vs oli tegemist laibapidajaga
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 11:53
vbl tahtis "hüljes" demiga oma laibakollektsiooni täiendada...
siis oleks temast saanud mitmelaibapidaja...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 12:31
demi on oma viga tunnistanud, ta ei paste siia ju kirjavahetusi vaid edastab asju, ilma kirjasaatnut avaldamata.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 12:41
Mul pole mingit kavatsust avalikustada kirja saatjat...
Tegemist oli ilmselt tüüpisile abielumehega,kes nimetab oma abikaasat laibaks.....austusest oma naise vastu ei tohiks nii küll teha....
väga suure tõenäosusega saatsid kõik siinsed naised ta pikalt....kes sooviks tutvuda mehega,kes nimetab oma naist laibaks?
Selline mees jääb isegi bordellis kuivale
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 12:43
Seda enam paneb selline meeste kartlikus imeks. Olge ise normaalsed.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 12:45
Ei pidanud seda copy/paste teemat sõna-sõnalt silmas.
Jah - oma naist ei tohiks tõesti samuti taga rääkida - lubas ju temagi kunagi, et: "Nii heas kui halvas..."
Vaga vesi, sügav põhi ...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 12:46
Jällegi tuleb mängu meeste kahepalgelisus. Milleks selline laip siis naiseks võeti?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 12:50
Barb ka naised mängivad alguses sexpommi ja kui mees käes siis kaob huvi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 12:54
Milleks siis mindakse mehele mehele, kelle vastu huvi pole ( peale abiellumist )? Ei mõista. Kui mees mind ei eruta, ma teda ei taha, siis ma ei seo ennast temaga, veelvähem aastateks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 12:59
aga kui sind ükski teine mees ei taha ja kõigil sinu sõbrannadel on mees ja sa ei taha üksi ka elada?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:09
Ex siin tulebki mängu nii majanduslik huvi kui ka hetkelised emotsioonid ja kui ollakse mingi aja koos siis kaob see algusesära mis asendub argieluga.Paljud ei lepi argipäevaga lihtsalt ja siis on probleemid kiired tulema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:09
Mõtlesin ka selle peale Ju siis tõesti neil meeleheitel naisukestel muud varianti polegi. Minnakse aga kiiresti mehele, et näidata sõbranjedele et näete, mind ka ikka tahetakse. Ma parem olen üksi, kui koos mehega kes minu kõrvalt teisi paneb. Nilbe on kuulata siingi kuidas abielumees, ise positsioonikas ja pappi nagu muda, räägib mulle kuidas oma elukaaslast lõunamaa reisidel regulaarselt petmas käib. Kahju neist naistest aga oma valik.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:15
vot neist pole minagi arusaanud. jätku see naine maha ja elagu vabamehe elu, aga vot selleks mune mehel enam ei jätku.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:17
Aga need naised on ise oma valiku teinud st valinud majandusliku heaolu milleks siis veel halada väikeste kõrvalnähtude pärast
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:19
sest inimene pole kunagi rahul, eriti naised
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:23
Just papi syyes kasvab isu,aga kuskilt tuleb piir ette
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:35
tegelikult kooselus vajub naistel seks palju rutem ära kui meestel. ääküll, ihas on kindlasti suurema sooviga naisi, aga irl on sellised naised vähemuses. egas siis muidu leheski kirjuta naiste aseksuaalsusest. naised kipuvad seda põhjendama mehepoolsete käitumisvigadega nagu romantika puudumine, eelmängu puudumine, ühesõnaga mida iganes. kui mees annaks endast rohkem, küll siis naise seksiisu tagasi tuleks. tegelikuses see ei ole nii. mehed jäävad alati seksuaalsemaks pooleks kui naised, eriti kui on lapsed siis naisel seksivajadus juba bioloogiliselt väheneb. osad mehed truult kannatavad, teised ei kannata ja löövad litsi.
vahest meeste murekirju lugedes mõned kannatavad aastaid, nad ei seksi aastas kordagi oma naisega kuna naine ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:38
Tunnen üht meest,kel 3 naist...küll erinevates riikides,kõigi nendega ka lapsed....ta suudab nad kõik üleval pidada ja väga lahedalt...Tallinnas elaval naisel ja lapsel on väga korralik maja ja ta kannab ainult brände....mees austab neid kõiki ja ka naised on aru saanud,et sellist meest polegi võimalik päris endale saada....häid asju tuleb jagada...mees ise viisakas,väga sümpaatne ja vaieldamatult naiste lemmik....ilmselt oleks ta seda ka rahatult,aga siis ilmselt ühe naisega...
Tegelikult saab viisakalt ja ausatavalt naistega käituda,ei pea salaja hiilima ja lollusi kokku kirjutama.
Eelistangi olla täiesti vaba,et anda võimalus tõelise mehe tulekuks mu ellu.Kui see mees jääbki tulemata,pole ka midagi katki...
Abielus mehega suhteid looma ei hakka,kui sellega ei kaasne väga hüppeline tõus elukvaliteedis
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:38
Kusjuures aru ei saa, miks need majanduslikult kindlustatud mehed sellised öökullid endale naisteks võtavad? Teevad lapsed taha, näitlevad edukat kooselu, küll naise ja lapsukesega siin ja seal pildid. Ise tõmbavad mööda ilma julmalt ringi. Võtku siis ilus ja seksuaalselt ahvatlev naine omale kui et enda naist nii rämedalt petmas käivad. Miks nad seda teevad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:43
Tõelised tegijad ei figureeri mitte kunagi ajakirjade esikaantel.....
Selle mehe kõik naised on tippkaunitarid..mitte küll 20-aastased...mees ise praeguseks 45,jätkuvalt seksikas ja ahvatlev...oskusega lasta naisel särada ja end tõelise naisena tunda...
Õõkullid hangitud kunagi nooruspõlves ja saanud harjumuseks...tihti seovad ka finantshuvid...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:44
demi: sina ei saa oma kulinatest ja kilinatest kuidagi üle ega ümber püüa siis vähemalt varjata oma suurt rahahimu või siis teeni ise, vähemalt sa ei pea almusest elama

barb: majanduslik kindlustatus on lai mõiste, mõne jaoks on selleks auto, teise jaoks auto+korter, kolmanda jaoks auto+korter+reisid vms. neid ilusaid ja seksuaalselt ahvatlevaid naisi ei jagu kõigile. võta kasvõi demi, natuke ilu on antud aga rahaahnus peletab vähegi normaalse mehe väga kaugele. tema võimalus ongi leida endale rahakas türannist mees
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:48
Papi...kas normaalne mees on vaene mees,kes sunnib oma naist palehigis tööle?
Kui nii,siis ma normaalset meest enam ei soovi...andsin enda oma järgmistele ...aga tundub,et nemadki ei taha
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:51
jõudeelu teeb inimese lolliks paistab et sul on samuti ealinekriis kus su ainus eesmärk on mehele saada oled kade nende peale kellel on rikas mees kes neid sponsib. aga võib olla see rikas mees klohmib neid naisi, seda sa ei märka. tead ju isegi - vaga vesi, libe põhi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:53
Pigem elab vaene ja loll mees oma pingeid naise peal välja....
Olen üksi täiesti vabatahtlikult ja saan ilusti hakkama,aga mehega,kes teenib vähem kui mina...suhteid ei loo
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 13:57
võimalik, aga lolliks olemine on raskesti defineeritav. näiteks mina sind targaks naiseks ei pea, oled samasugune loll ja vaene naine nagu need mehed kellest sa midagi ei pea ei saa olla selline naine tark kes mitu mitu kuud käib foorumis pläramas rikastest meestest ja tulemusi seni veel pole. möku oled

aga sulle äriidee, pane endale taks ankeeti ja vähemalt teenid väikest nutsu seni kuni rikas mees väljailmub
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 14:00
Hea soovitus naistele kuidas õnnelik ollaange pyxikummi vahele pakk jakobsone siis nii majanduslik kui ka sexuaalne pool rahuldatud,millex veel unelmate printsi taga ajada ja siin sponsoreid jahtida
˅ näita rohkem ˅