Foorum
2010-11-12 09:05
Justament, kui sul on praegusest naisest siiber ja otsid portaalis või jumal teab kust endale "kedagi kellega vahel kohtuda" Ja järgnev kiri näeb umbes selline välja "Tere.

Olen ise hõivatud ja otsin kedagi kellega vahest kohtuda.
Olen nõus toetama,muidugi kõik oleneb sellest mida mina selle eest saan.
Hindan väga tiskreetsust,kuna ei taha kellelegi liiga teha.
Asun Tallinnas ja oman autot.
Kui oled huvitatud,siis anna palun teada"
(parandasin paar kirjaviga ära.)

Siis tõepoolest jäta oma praegune naine maha ja otsi siis seda "uut" aga ei- ikka hoitakse kahte rauda tules. Vihale ajab, selle asemel et kodus oma naisega suhted klappima saada, minnakse ja otsitakse kõrvalt...raha eest. totter ju.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:08
jah, ja siis noored, lõpetage abielueelne seks ja üldse olge kõik ilusad ja head
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:10
inimesel on igav ja veidi rohkem raha ning vähene mõistus. tahan sinult rämedalt nikku ja pärast topin suu raha täis, et sa libu vait oleks....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:21
jah crinx, et see teeb vihaseks. samas jälle, millalgi sa harjud sellega nagu halva ilmagagi. saad aru, et selline suhtumine on olemas ja on võimalik, et see ei hakkagi muutuma, kas sa tahad seda siis või mitte. see ei olene enam sinust endast ega sinu tegevusest.
kui sul selline tunne tekib, siis sa oled vahel natuke vihane, aga muidu rahul ja sellega harjunud.
natuke irooniat siis ka minult siia
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:23
Jah aga võtan seda sellise naise seisukohast, kes on olnud kodus..olnud oma arust hea naine, aga näed mees otsib endiselt ei tea kust tutvusi ja valetatakse mulle suu sisse. Seega nõme tunne on! Parem jäta mind siis juba maha, kui korduvalt valetad ja petad. Ole vaba ja siis otsi keegi kellega aeg ajalt kohtuda. Sa ei pea minuga mugavuse pärast koos olema.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:26
sul on praegu endal selline suhe?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:28
mul on ka selline kogemus olemas, seepärast ma osaliselt siia portaali ka sattusin nö kättemaksuks tahtsin ka omale siit kedagi leida AGa tulemuseks on see, et ma olen veendunud et maailmas polegi enam ühtegi korralikku ja truud meest Nii et crinx lepi sellega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:30
lahendus oleks mehele mingi hobi leida, millest ka naine ehk huvitatud oleks, ja lisaks peaks see naine ehk lugema cosmot, seal õpetab igasugu moekaid seksimise trikke
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:37
Moekaid seksimise nippe? tase
Ma arvan, et ma olen voodis vägagi aktiivne, ma olen enamasti alustaja pool ja katsetan rõõmsasti ka uusi poose Ma suudan ennast ise ka keelega rahuldada Mulle meeldib seks ja mehele ka.

Meil on koos hobisid, vähe aga siiski ka ühiseid. Aga kuna ta tahab midagi muud, siis kuradi argpüks jäta mind maha, mitte ära aja siin diskreetsuse pläma mulle Ja milline naine üldse võtab vedu sellise kirja peale kus mainiakse ära et mees on hõivatud juba?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:47
jan cosmo on jah „parim“ lahendus naisele.

crinx - tahab midagi muud? mida siis nimelt? midagi veel peale rahuldava suguelu ja ühiste tegevuste? kui sa siin sellest räägid, siis järelkult on teil teineteisele midagi rääkimata jäänud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:49
Huvitav,huvitav aga kui palju siin abielus ja püsisuhetes naisi on?Millega nemad siis rahul pole ja siin päevad läbi tõmblevad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:05
Kui kodus ja voodis on kõik korras siis mees ei otsi endale kedagi teist - ju siis ei ole ikka kõik korras.
Mees on valmis oma naise alles siis maha jätma kui ta on 100% veendunud, et keegi teine on igas mõistes
praegusest naisest üle.
Kuniks sellist veendumust ei ole, eelistab meesterahvas juba pelgalt harjumusest elada oma naise juures (pesu on pestud, söök on laual, diivan ning telekas on ka olemas ja kui keegi teine ei anna siis oma naise käest ikka saab).
Tegelikult käituvad ka paljud naisterahvad samuti - elukaaslasest minnakse lahku ikka alles siis kui ollakse 100% veendunud, et uus kallim on parem.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:12
Lisaks veel juurde,et 110% protsenti peab teises kindel olema enne kui oma naise maha jätad
Nii,et mitmega suhtes olemine on õige,enne kui teise leiad?
Loll on see,kes jätab enne oma naise maha ja siis tuleb alles ihasse uut otsima...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:14
Okei see rääkimise teema...jah ma pole mehele rääkinud et ma tema hüpetest ja võimlemisest siinses portaalis teatud kasutajatega vi veel mõnede naistega teadlik olen...Võib olla ta ravb et see ongi normaalne, sest ma pole seni midagi ette selles osas võtnud.
Mina olen hetkel vaba, sest seekord ma võtsin midagi ette ja kolisin välja...ja enne tagasi ei lähe kui mingit mõistliku vastust sealt mehe suust kuulda saab..äkki leiab seni endale uue naise?

Vaat - võib olla ma ei ole see naine kellega ta koos olla tahab, võib olla olen ma lihtsalt aseaine, kuni keegi pare,targem ja ilusam tuleb? Võib olla olen ma naine kellega kodus seksida ja kes kodu korras hoiaks aga keda siiski austama ei pea?

Mina lähen ilmselt seepärast oma elukaaslasest lahku - ja mitte sellepärast et mul keegi tene oleks,vaid iseenda pärast.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:21
Armas crinx kas kohtume ja kepime?Abiellun sinuga ja ma luban,et ei peta enam kunagi oma endisi sex partenreid uutega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:26
crinx,sul on siin pea 2 nädalat konto olnud...ju siis su elukaaslane pole siiani sulle mõistlikku vastust andnud....huvitav,miks sa alles nüüd siia selle teema püstitasid?Lootsid,et äkki ta loeb seda teemat ja tänu sellele saab teada teie probleemist?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:34
crinx – no see, kui sa temaga rääkimise asemel tema jälitamisega tegeled, ei ole ju rääkimine.
ma pidasin silmas suhtlemist kui sellist, huvi tundmist teineteise vastu jne.
kas te siis muidu temaga ei räägigi? tundub, et teil ei ole suhtes ikkagi usaldust. tema ei avalda sulle, mida tema tahab ja sina teed sama. tee endale teene ja suhtle temaga. sa tegutsed natuke arutult ja kiirustavalt.
ja miks neid suhteid siin avalikult lahkama hakata? ma ei saa aru
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:39
Juuksur: Aga miks üldse foorumid olemas on?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:44
crinks, teil on kindlasti pikk kooselu olnud, vanem laps juba 3 klassis, koos elatud ligi 10a, ehk ongi mehel igav, või tal siis varajane keskea kriis??
oletused, oletused.....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:46
ma ei tea, Barb. miks?
nt selleks, et teistele enda meestest rääkida? suhetest ka muidugi ja muust huvitavast
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:50
Ma suudan ennast ise ka keelega rahuldada - MA TAHAN SEDA NÄHA
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:53
Juuksur: Aga miks mitte? Inimesel probleem, tuleb ja arutleb teistega. Mis seal siis imelikku. Ka meile mõtlemiseainet.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:59
aga teate, see kes koduseks muutub langebki konkurentsist välja. kodune inimene on igapäev olemas, ta ei kao kuhugi, ta on täna täpselt selline nagu eile. aastatega kaob põnevus ja kodune naine muutub rutiinselt iseeenestmõistetavaks, ta ei sära ja ta on lihtsalt praktiline.

kunagi ei tasu koju nelja seinavahele jääda. võimalusel pange lapsed aeda või võtke hoidja isegi kui sellele kõigele peate peale maksma.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 11:05
üksikute noortenaiste fenomen, lapsed visatakse vanavanemate hoida ja ise tõmmeldakse ringi, üleüldse on see mingi lääneaasia nähtus, 20 saan lapse ja siis tahan veel maailma näha, see vist veidi teine teema juba.
aga teemasse kui lapsed juba tõesti koolis käivad kas see isa siis lastega midagi asjalikku ei tee? leidku siis lastega mingi hobi, käigu või kalal
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 11:12
Barb, nojah. mida mina sellest ka tean. imelik on see, et selles midagi imelikku enam ei ole.
see on muutunud kuidagi tavaliseks, vat see on imelik. mina ei saa sellest aru.

enamus tahab lahendada enda probleeme võimalikult mugavalt. mugavus viitab jällegi sellele, et tehakse suhtlemises mingeid järeleandmisi, minnakse keeruliseks jne, selle asemel, et teha midagi väga lihtsat – nt suhelda teineteisega, tunda huvi jne.
foorumites suhete lahkamine on ka näide inimeste mugavaks muutumisest.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 11:21
Ma ei nuhi..ma lihtsalt kogemata olen sattunud asjade jälile..ja kuna tahtsin näha kaugele on asjadega mindud..siis... uudisimu on loomulik nähtus.

See etm ina siin arutlen veel normaalsete asjade üle, mis on mulle tähtsad...aga mõni siin arutleb selle üle et kas naised tahavad jämedat noxxi või mitte..inimesed on mugavad tõesti...aga see teemaarendus läheks otiks kätte ära.

Ma pole siin kasutaja olnud paar nädalat vaid rohkem...vaid lihtsalt teise kontoga.

Mu abikaasa ei taha minuga rääkida ja ütleb vaid et kujutan asju ette. Ja seega see pole üldse tema kellel siin konto on. Mis iganes. Ja mida mina siis rääkima pean sellisega?

Jah oleme koos olnud 11 aastat, 2 kuud ja 29 päeva.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 11:26
Ühinen papiga! Ma tahaks ka teada, kuidas teemaalgataja ennast keelega rahuldab!???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 11:28
Siin on väga palju mehi, kes vabad ja vallalised. Ja neil samadel meestel nt reidis konto, kus ilusti pildid naise ja lastega!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 11:45
crinx- no aga mis siin ikka. kui mees ei tee, siis tuleb sul tegutseda ja ta rääkima panna.
kui tead, et tal siin mingi nime all suhtleb, siis prindi need andmed ja muud teated, mis sul temast on, siin välja ning pane lauale, kui ta tuleb. siis saad teada ja hakkab ka ehk ka rääkima. või kui seda ei taha teha, siis maini talle (muuseas) seda, et sa hakkasid ka siin suhtlema ja et on huvitavaid tuttavaid tekkinud jne. vihjamisi saad mainida ka mingeid nimesid talle.. nt nimeta talle need naised, kellega sa arvad teda siin suhtlevat.
näiteks.
kui sind huvitab. niisama jälitad sa ennast hulluks. aga eks see oleneb sinust
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 11:46
eks see salaelu tobe ole, aga egas lahkuminek pole samuti lahenduseks. mis see kodune naine siis peale hakkab, millest ta elab kui mees teda enam üleval ei pea? naised, tehke end parem tahetuks siis ei viitsi mees enam kuskil reidis poseerida.

ja üldse ei peaks tulema rääkima kui äge ma voodis olen või mis keeletrikke ma teen, ju see kõik pole piisav kui mees metsa poole vaatab. 11 aastat kooselu on pikkaeg, igaüks tahab uuesti armuda ja olla armastatud. kes rohkem väljas liigub sellel rohkem võimalusi leida uusi suhteid. tuleb ise elada ja lasta teistel elada ehk kooselu on koos + elu mitte vangla.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 13:10
Olen arvamusel, et on üksikuid naisi, kes rõõmuga sellistele kuulutustele vastavad. Inimene on inimene.
Abielu käib paljudele üle jõu, suhteid on raske hoida, aga selline vahel kohtumine sobib küll.
Osalt on see nagu paratamatus. Kes meest ei leia, leiab teistsuguse mehe just sellise kuulutusega.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 13:15
Crinx, võta rahulikult, mehed armastavad oma naisi, erandjuhtudel ainult ei ole see nii.
Kui sa mehe järgi näiteks nuhid, siis küsi endalt miks ja mida sa siis taotled? Kas su soov on olla oma mehega koos
või ei ole? Kui sa tahad mehega olla, siis sa ei nuhi, aga kui su soov on kangesti teada saada, et ta sind petab, siis
võid ju kohe lahkuda.
Praktilises elus seda sooritada on muidugi raske, et ära kahtlusta, sest kahtluseuss närib ja närib. Ja kahtlus reeglina ei teki tühjale kohale.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 13:31
On siiski olemas ka võimalus, et naine armastab liiga palju.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 18:06
Mees, kes oma naist ei peta, on impo.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 19:40
Hea öelda, et "lõpetage ära" ma pole veel alustanudki
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 20:51
"Meeleheitel koduperenaised"
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 21:21
mina olen teemaalgatajaga 100 % nõus!!!
ikka lõpetaks ühe suhte enne ära ja siis otsiks uue...
see puudutab muidugi pikemaid püsisuhteid või abieluinimesi...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 21:27
Oleks ka imelik, kui Sa iseendaga ei nõustuks. Seda enam, et küsimus oli ilmselgelt esitatud sellisel toonil, millele Sa ise vastuse olid juba andnud
Aga Sul on õigus Kaslane...njäu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 21:37
aikon- segast paned ve?
mina ei algatanud seda teemat...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 21:49
Andestust kulla Kaslane ...segi ajasin...Oh mu vana peakolu küll...sry...sry..sry
Mis meelel, see keelel
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 22:59
mitmenaisepidamine kirjutatakse kokku, kui see on tegevusnimi. Kirjutatakse lahku, kui jutt on konkreetsest tegevusest, aga siis on see mitme naise pidamine.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 10:58
kui keegi armastab teist liialt, siis ei ole selline suhe enam tasakaalus.
tegemist võib olla nt kaassõltuvusega. siis enamasti ei suudeta ise seda suhet ka peatada (enne peab endale probleemi teadvustama). selline armastaja armastab teist armastuse enda saamiseks. taha teiselt seda saada. ennast ta ei tea hinnata selles suhtes ega tunnusta ka. ta tunneb, et tal tuleb teisega suheldes nt armastus ära teenida ja tal ei ole enam vahet, millisena see armastus vastu saadakse (kui seda armastust olnud ongi).
see on teatav harjumus, mida tuleb ravida.
millega siin näites tegemist on, ei tea arvata.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 11:02
....ei oskagi seisukophta võtta... ...parem istun
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 11:04
Seisukohta
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:39
Ma olen ka samal pöhjusel siin nagu crinx. Mis meeste loll jutt, et naine ei anna seksi? Ka minu mees leidis siit endale nn. armukese ja valetas end vabaks ja vallaliseks. Ja siitsamast portaalist leitud armukesega seksiti kondoomita. On see normaalne siis vöi? Kas tänapäeval ei kardeta siis suguhaigusi. Ka mina tegin sellele kooselule löpu. Ootan vaid selle kaltsaka välja kolimist ja punkt.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:47
tundub, et nüüd on meeste tegelikult naised ka hakanud häält tegema. on teada saanud, millega nende mehed siin tegelenud on jne.
tegelikult mulle natuke ka meeldib see, et naised rääkima hakanud on.
nja.
huvitavad arengud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:48
Karmid naljad sirruke,aga oled sa peeglisse vaadates endalt küsinud: Mida sa ise valesti tegid,et meha teise käte vahele jooksis?????
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:58
Vot köik ytlevad et rääkige, rääkige. Mida ma olen valesti teinud? Ma pole seksist keeldunud. Kui selles on kysimus? Rääkida tahaks, aga mees ei näe probleemi - ta teeb natuke nalja Nii ta mulle ytles. Söök on ees, töö on, raha on meil mölemil keskmiselt. Vähemalt olge teie naised siis normaalsed ja nöudke kasvöi kondoomi kasutamist, kui mees ise selle peale ei tule. Ja ma vöin ju peeglisse jäädagi vahtima, mis kasu sest on. Mina kinni ei hoia, mingu ja otsekohe! Nagunii tuleb tal minna! Las valetab teistele oma elulugu, las lollid naised imetlevad teda. Ma olen juba aru saanud, et ta normaalne ei ole
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 13:04
irwww, ei imesta kui mees sirrukese juurest jalga lasi. kaltsakas jne. väkkkkk
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 13:09
Tead, papi1 Kahjuks ta ei ole jalga lasknud vaid lömitab minu ees et ma ta enda juurde jätaks. Kaltsuk nimetasin teda peale teise kintsude vahelt tulekut. Mina olen ise huvitatud, et ta minema läheks. Tema nutab oma krokodillipisaraid siin, vot nii
˅ näita rohkem ˅