kohe näha--- mind pole olnud kohal ,, teema(d )... juba lasevad sellise vilega ,,et ma jään vist nyyd kurdiks ja pimedaks .. jhgjkkakhggs (kuri koht oli)sry... aga ytleks hullumaja---Niihhh neiu,,naine ,, kellybundy ---ole sa siis meil nyyd ainsuses või mitmuses ,, yksi või ,kaksi..aga sa saavutasid oma kuulsuse tänu papile (nb, hr,papi,.AUSTUS SULLE...kusjuures väga hea teemapüstitus siia... ,.kui nyyd varikatest edasi rääkida,, siis on see selle saidi - KÕIKSE NÕRGEM LYLI !! ,,...... KALLID INIMESED MIS TEIEGA TOIMUB . !!?!!!... MÕELGE TEID ON YKS ;; YHT INIMEST on ju ainult yks - mitte sada,, jahh ma mõistan , aju see on nii pehmeks muutund .. et iha ei leia rahu .. äkki peaks ravile minema ,,, AGA YHT MA YTLEN ,, PUHASTUS TULEB KA NEILE KEL MITU KONTOT !!! . LIHTNE EI SAA TEIL OLEMA . - KALLIKESED VAADAKE IKKA MIDA TE OMA SÕNADE JA TEGUDEGA TEISTELE TEETE,. jÄÄGE MÕISTLIKEKS -.. ALAT PARIMATE SOOVIDEGA ,,ISEGI kellybunyle ,,kes ,,mindgi blokkis ,,JA MIS SIIS,)).. ta vähemalt suutis korragi mulle posti naeratuse saata , nii tark vähemalt oli ,et oma tegelikku sympaatijat mulle näidata ,.
..