Foorum
1
...
5
6
7
...
9
2010-12-18 17:08
Mikhan...kas maskuliinsem variant vituvihast on "türaraev".?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:12
Vitt nii vinge virises
vihast lausa värises
türa tülitsema kippus
teiste elu ära rikkus
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:12
mikhan: Ütle mulle palun, kuskohas on Juuksurile s****ti öeldud? On jah mõni meeskasutaja kes teda ei salli, selleks leidku Juuksur iseendas põhjust. Oma mäletamist mööda pole ka Juuksuri kohta midagi halvasti öelnud, võtsin sõna siis kui ta teatas ühes teemas et tal " selle naisega " enam mingit pistmist pole. Siis selgitasin asju. Juuksur, sa oled ise üks kahepalgelisemaid kasutajaid, mul on siiani mailboxis sinu meetripikkused kirjad alles, kus sa igat foorumlast üksipulgi lahkasid ja üritasid mind kasutajaid omavahel riidu ajada et sinu sõnul sulle tuge tagada et parmaleikinist jagu saada. Kuidas su mälu ometi nii lühike on? Kui ma neid õpetusi järgima ei hakanud, saatsid mulle kirjakesi, et kas ma ei hakkagi tegutsema jne? Ma tõesti ei viitsinud sellise jamaga tegelema hakata, miks ma peaksin foorumitäie inimestega tüli kiskuma et sina segamatult edasi tegutseda saaksid? Selle peale sa solvusid, teatasid et mind enam usaldada ei saa ja panid bloki. Kui ma oleksin sinu intrigeeringutega kaasa läinud, kas siis oleksin sõbrana edasi kõlvanud?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:23
Barb, saa suureks. sa ei hakka ka millestki kunagi aru saama. ma ei taha sinuga enam vaielda. sa valetad palju ja amneesia tundub sul ka olevat. valikuline mälu st
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:25
ässitaja pole,aga verd tahaks näha
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:26
kas ma peaksin sellele vastama? Võtsin selle sama teema sinu postitusi tagasi, polnud ainsatki kus poleks vähemalt üht torget või midagi halvustavat, Sa võid ise sama hästi oma postitusi otsida võta näiteks sada viimast, liigita nad esiteks need mis sisaldavad nime juuksur, ja need mis ei sisalda, ma ennustan et saad tulemiks umbes 80-20, siis need esimesed liigita nii mis on neutraalsed või heatahtlikud ja teised mis on mürgised, ma ennustan suhteks nii 5 sajale. Vasta siis ka nagu boom, jät kuidagimoodi endast aus mulje või midagi, ja ütle kas need varikontod on sinu tehtud või ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:27
sa oled alatumaid naisi, keda ma siit tean, Barb. ja julgust ei ole sul ka minu teada eriti olnud. sa oled minetanud ennast ja seda on halb vaadata, milliseks sa muutunud oled. kahju sellest
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:28
Juuksur: Arvan et sa taganeksid oma hooplevatest sõnadest kui ma siia paste - copysi tegema hakkaksin kuid siin poleks niipalju ruumigi et kõik ära mahuks Keegi ei soovigi sinuga vaielda ja keegi ei pea viha.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:28
coya, ära siis virise, kui sa selle vere saadki
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:31
Barb, copy-paste millest? tead mulle tundub ,et sul on tegelikult ka barbiaju
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:31
Juuksur: Kes meist alatu on? Kas hakkas häbi et keegi ka sinu vastu julgeb astuda? Sul polegi siis häbi nii teisi foorumlasi taga klatÅ¡ida, ühte foorumlast ühele, teisele teist ja loota et kasvõi üks neist sinu poolele ( su enda sõnul ) asuks et siis kõik koos parmaleikini vastu asuda ( jälle su enda sõnad ). Mida iganes.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:33
Barb, parma teab seda ja teab ka seda, millega sina samal ajal tegelesid. sa ei püüa sellega enam kedagi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:34
Tore siis kui ühise keele leidnud olete, lõpuks ometi
˅ näita rohkem ˅
Barb ja Juuksur , kahju teist kohe. Kunagised sõbrannad omadega tülli pööranud. Leppige ometi jõuluks ära.
˅ näita rohkem ˅
mikhan,ma verd ei karda
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:35
Risto, ära haletse!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:36
klatshida? huvitav kellele ma siin siis mida klatshinud olen.
ja ma tuletan sulle meelde (kui sulle ei meenu), et tegemist ei olnud sellega nagu mina oleksin parmale midagi teha tahtnud.
ma ei ole talle kunagi siin midagi teha tahtnud ega ka kelleleg iteisele mitte. samas on teistele pidevalt olnud tegemist minuga ja nii ka nendel varikatel, mh kellybundyul. ja temaga ma tegelesingi siis. muu on sinu enda versioon praegu
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:39
Barb, sa ei vastanud mikhanile. kui boom juba tunnistas, et tema selliste asjadega ei tegele, siis tee seda sinagi? aga nii, et oleks veenvalt tehtud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:44
Juuksur, kullake, kõik minu " versioonid " on mailboxis, sinu enda saadetuna ja kirjapanduna. Samuti on alles ka sinu pildid, juhul kui neil ikka sina oled?
Ära aja tagasi, fakt on see et sa soovisid parmaleikinist kui häirivast tegelasest siin vabaneda, kuid see ettevõtmine ei õnnestunud kuna sa ei saanud soovitud lüli. Kogu see jama tekitaski sinus pahameelt ja seda on siiani näha. Mida iganes. Ma ei viitsi siinkohal pikemalt peatuda ja oma aega raisata, muudki teha ja soovitan sedsama ka sinul.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:45
Barb, minul pole siin miskit haletseda. pigem naeran selle jaburduse peale.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:45
Juuksur: Miks sa ei taha iseenda varikaid ( mida minuteada on kaks olnud ) tunnistada? Hakka aga pihta. Mina olen oma kasutajanimed ühes teemas välja öelnud, neid enam ei eksisteeri. Otsi teema ülesse ja loe ise.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:47
Risto, tore siis kui inimene pole oma positiivsust minetanud Soovitaksin sedsama ka mõnele teisele kasutajale. Olge positiivsemad ja võtke asju huumoriga. Kena õhtu jätku!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 18:00
milline see positiivne siin oli ka? risto ve? tema on jah positiivsus ise. muutuge selliseks nagu tema ja teil ei ole kunagi mingeid probleeme arusaamisega. risto saab enamasti aru.

Barb- ma ei viitsi sinuga tegeleda siin, tegelikult ka. mine vahi naistekaid või tegele millegi muuga peale minu
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 18:21
parma- seda ma tegingi ja kirjutasin adminnile ning kui ma saan temalt volituse, siis ma teen ka avalikuks selle, mida teada sain
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:21
Ex ole, Juuksur, Risto ja mikhan pidid olema sinu sõnul kõige kergemini mõjutatavad.
Ma olengi positiivne inimene kui sa Juuksur seda märganud pole Vastupidi sinule
Kust sa seda võtad et ma siin sinuga tegelen? Minu eesmärk siin pole sinuga kembelda, tõsi ma vastan kui olukord seda nõuab.
Annad mulle nõu? Mis põhjustel sa ise portaalis viibid? Tutvuda sa ei taha, seksida ka mitte, ütle mille ime pärast sa siin siis oled? Istud päevad läbi foorumis, nuhid ja pärid absurdsusi, parem otsi omale mees, soeta perekond, ammu aeg.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:22
Moderaatorite seas on üks mu sõpradest, ka tema omab siin mitut kontot.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:37
see kuradi juuksur hakkab siin juba 2ra tyytama
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:39
Vaatasin natuke mida see Kosmeetik siis korda saatnud. Ma ei näe mitte midagi sellist mis Juuksurit ärritada võiks. Millega see kasutaja sind häirib? Kas teil on kirjavahetusi olnud, on ta sind Juuksur sõimanud või muudmoodi sinuga inetult käitunud? Võtad lambist mingi kasutaja, kujutad ette ja närveldad siin. Absurdsus! Saan aru kui keegi sind otsesõnu ähvardab aga siin ma ei näe mitte midagi sellist. Pead ennast vist mingiks kuningannaks kes ainuisikulikult otsustab kes tohib foorumis sõna võtta ja kes mitte. Ühtegi teist kasutajat see ei häiri, ainuld Juuksur vingub ja viriseb.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:40
Barb, positiivne jah. kannatust
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:41
vaatasid ringi jah
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:43
mis sa barb näiteks arvad, kui ma igal pool hakkan sinu kohta mürgiseid märkusi tegema, ja sa lõpuks kannatuse kaotad, kas mul oleks siis asjakohane kirjutada et ei te mis ma siis nüüd tegin, kedagi see ei sega ainult barbwire vingub ja viriseb?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:50
Rääkimata siis need kolm haiget varikontot, tuli siia ussitama see ematheresa, tean sest käis ka minu postkastis, lõi klge ja siis nuhkis osavalt, tunnistan et alguses tegigi mind lolliks, lisaks tema tehtud on ka see alatus, et juhtis oma kahtluse boomile, ma tunnistan oma eksimust , ka mina kahtlustasin sind, aga see lavastus oli osav. siis see kellybundi, oma juuksur modeks ja muud teemad, ja lõpuks kosmeetik, kes peale juuksuri praktiliselt millegiga ei tegelenudki, ma ei tea kelle postkastides ta veel valetamas käis, aga igatahes minu ja parma kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:50
Millistest märkustest mikhan jutt? Mina räägin seda mida ma tean. Saan aru et Juuksuri pahameel on tingitud sellest et ma tema ja parmaleikini suhtluste vahele olen tulnud, nii igatahes Juuksur mulle teada andis. Rääkisime jutud selgeks ja ma teatasin talle et talitagu edaspidi enda äranägemise järgi. Oma sõnul tahtvat Juuksur parmale peenelt kätte maksta ehk siis näidelda parmale et tegelikult on ta ( Juuksur ) temast siiski huvitatud ( kuigi tegelikult ikkagi pole ). Uhh, keeruline lugu
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:51
muidugi on selliseks ebastabiilsuse põhjuseks kahtlemata perekonna, mehe ja sexi puudus inimesel.kõik see kokku annab selle vingumise , virisemise ja kibestumise.Juuksur kahtlemata pole eakas inimene, kes võiks veel nautida pereelu ja sexi?Kuid miskit vägisi sundida pole ka mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:52
mikhan: Kuidas Kosmeetik Juuksuriga tegeles?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:53
ähhhh.... mis risto virised, juuksuril ju pere missugune iha.ee foorumis
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:55
kas sa nüüd tõepoolest teed mulle ettepaneku et ma hakkangi siia märkusi ja viiteid kopeerima? Mitut siis vaa on ja kas see natuke haigeks juba ei lähe, mis on päevselge ja silmaga nähtav? Lisaks kas sa ei leia et üleüldse kellegi suhtele vahele tulla on alatu. Ära unusta et ma tean ka mõnda asja, ehk mitte kõike aga iga valet ma ka ei söö
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 19:56
Juuksur, kõige naljakam on see et ajad teisi kasutajaid portaalist minema aga mis õigus sul endal siin siis rohkem olla on? Äkki vahetaksid ka portaali, delfi, budu, sie jne, ruumi kui palju
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:00
vaatasin siis ka natuke ringi, kas see enatheresakellybundykosmeetiku nimeline pervert veel millegiga tegeles. tuleb välja et oligi mitmekülgne veel on talle ette jäänud kaunitar30, kirglik35 näiteks, ja ma ei tea mis küsimus papiga oli
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:00
Kellegi suhtele? Juuksur ISE ju palus mind et ma aitaksin teda parmaleikinit koos foorumi rahvaga paika panna. Selleks pidingi ma igat foorumlast eraldi meie ( st Juuksuri ja minu ) poole moosima, et siis kõik foorumlased oleksid meile toeks parmaleikinist lahtisaamisel ( kuna ta ei andvat Juuksurile rahu ). Võimalik et Juuksur on meelt muutnud, mis tema närvikava arvestades polegi nii võimatu ja parmaga " ära leppinud ", mina nende asjadega kursis pole. Kui see nii ongi siis tore, ma muud polegi kunagi soovinud et parma ja Juuksuri vahel kõik laabuks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:01
mikkan, sa ära perverdut sinna sega
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:04
ertperv,oh mis minul viriseda. Juuksuri pereks ongi foorumi kõik hallatavad teemad ja kasutajad . Kaaslaseks kõigile pissimängudest hobutarvikuteni.Kõike seda hallata on omapärane kunst ja võime.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:07
Risto, sa tegid mu päeva heaks!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:10
ja mitte ainult barbi päeva
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:12
Risto: Seega teema " Juuksur modeks " oli ju üsna päevakohane
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:19
Barb, ma vaidlesin mitmeid kuid tagasi sinuga, et tegemist on kibestunud inimesega. Sa vaidlesid minule vastu siis, kuid nüüd sa ise paraku veendud selles.Kahju, kuid nii see Juuksuri puhul on.Ja seda ei tunnista ükski kibestunud naine endale , ning veel vähem teistele. Ta ei pruugi olla reaalsuses pahatahtlik.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:40
paraku tegelesid sa risto lahmimisega siis ja tegeled ka nüüd. Barb, ma kirjutan sulle postkasti
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:47
Risto, selles et Juuksuris on kibestumust sain ma juba ammugi aru, juba siis kui me temaga veel suhtlesime. Mina pole kunagi temaga omaalgatuslikult tüli kiskunud, miks ma oleksin pidanudki? Meil oli korra lahkarvamus, mille tagajärjeks sulgesime mõlemad mõneks ajaks kontod kuid ma võtsin inimesega mailitsi ühendust ja selgitasin olukorda. Samuti ka toona foorumis. Juuksur taasavas konto. Kõik sujus edasi kui äkitselt hakkas see parma jama pihta ja jälle süüdistati mind et mina tahtvat vägisi kedagi paari panna.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:50
selge on see,et 2 naist saavad riidu minna ainult mehe pärast
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 20:51
coya: Oleks siis millise mehe
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7