Foorum
1
...
4
5
6
...
9
2010-12-13 10:04
Coya, kes need sinu "teadjad" inimesed on?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-13 10:05
juuksur jagab infi ja teadmisi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-13 10:18
tohoh
ei tea kust ta sellist seost suutis välja genereerida?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-13 10:21
sa vist ise olevat tunnistanud seda kellelegi foorumlastest
˅ näita rohkem ˅
2010-12-13 14:13
generaator on jah.
muide, kuluaarides tehakse siiani mulle vaikimisi mingeid pakkumisi, et kellega tegemist jne. tundub, et igav ei ole siin kellelgi olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-14 09:28
mina?
kellegil on äärmiselt haige fantaasia
või oot-oot, äkki sa coya üritad mind provotseerida, juuksuriga arvete klaarimiseks?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-14 09:45
minul pole temaga midagi klaarida ja minu jutu tõestuseks on tema poolt saadetud mitu meetrist kirja
˅ näita rohkem ˅
2010-12-14 10:11
kuradi kahju, et mul ei ole vana kirjavahetust ematheresaga enam alles. siis saaksin mõningaid näiteid ka tuua
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 12:12
näiteid millest kallis juuksur?
oled vist natukene palju CSI filme vaadanud?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 18:46
boomikene. aga milliseid filme sa ise fannad?
tegelikult tahaks teada, ega sul amneesiat ei ole? on mingid tegevused, mida sa peaksid endale meenutama. oled unustanud ehk midagi? oleksin tahtnud näidata jah sinust midagi teistele ka.
ja mis haigetesse puutub, siis ma tahaksin ka selle haigega tutvust teha. ei ole mulgi sellistega enne tegemist olnud, et teada, kes neist on kes ja mida nad teevad. ega kunagi ei saa ette teada, millega keegi hakkama saab.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 18:51
üldiselt, et asi avalik oleks, siis mina arvan, boom, et sa valetad. Minu teooria on järgmine: ema theresa oli su esimene varikonto, sellest sattusid nii vaimustusse, et ei suutnud kiusatusele vastu panna ja paljudele vihje saata, et see olid sina kes neid lollitas, hüüatus boomboom, boom boom bow või veel mingi variatsioon. võibolla siis kui selle sulgesid, mõtlesidki et ok oli nali ja aitas nüüd, aga tekitasid retsidiivi, kellybundy käitumismuster oli väga sarnane, ja nüüd siis kosmeetik. Ja näpujälgi, eeldades et see olid sina, jätsid sa ematheresana suheldes teisigi maha, mida, seda sa kas tead ise või ei tea, aga see on siis sedalaadi delikaatne info, mida ma siinkohal ei avalda, seda siis sinu huvides. Muidu polekski sellest varikontost ju midagi, kui see natuke pulli oleks, aga sa pole neid teinud ainult heatahtlikult nala tehes, vaid vähemalt osa sellest on õel intrigeerimine. Lükka see ümber, kuidagimoodi usutavalt, irooniliselt csi teemalisi nalju tehes usun vähemalt mina sind järjest vähem.
Kui nüüd tegelikult keegi lavastas sind niiöelda osavalt süüdi, siis vabandan sinu ees, ja sina kes iganes sa ka poleks kes seda tegi- oled väga alatu inimene
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 20:27
Päris mitmed käituvad siin nagu lasteaiatited. Mind tõenäoliselt ei üllata enam millegagi. Ma ka alguses ei uskunud. Aga paraku on mõnel tõsiselt igav olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 16:09
Kallid inimesed (Juuksur, Mikhan jne), kui te tahate mulle pähe määrida mingeid X kontosid siis ätge nähke vaeva.
Mis puudutab kontosid, siis olen alati kasutanud ainult ühte ankeeti,( alguses Boombastic, kuid kuna enamus mind Boomiks kutsus s lühendasin nime Boom-ks)
Kui teil on huvi võite seda infot pärida adminni käest.
Käin siin 100% ainult tööpäevadel, mida on samuti lihtne kontroillida.

On veel rumalaid küsimusi ja süüdistusi?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 16:16
vot saite,saite,nüüd,mis ma ütlesin
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 17:09
Jeerum kuidas te ka ei väsi ..minge keetke kapsaid parem või pakkige kinke kokku ..asjalikum tegevus igastahes kui juurdlemine kes keegi on või seda pole ...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 20:50
Ok, boom, olen valmis sind uskuma. Aga süüdistus ei olnud rumal, kui see sina ei ole, on keegi üsna osavalt ja salakavalalt kahtluse sinule juhtinud, see võib sulle ükskõik olla, aga niipalju siiski võiks ju korda minna, et neid siin foorumis polnudki nii vähe, kes sind pika perioodi jooksul pidasid kes nõmedaks, kes alatuks, kes lihtsalt napakaks.
Meelica, keeda ise oma kapsaid, või tegele mille iganes asjalikuga, kui see sinusse ei puutu, pole sinu asi ka kellegile juhtnööre jagada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:05
Ohhoo...vaat kes räägib...nõme pole või
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:14
et siis. oletame, et ematheresa ei olnud boom. seega ma saan aru nii, et ma olen suhelnud tegelikult siin mingi naisega, kes mingil ajal oli natuke segaduses ja pidas ennast tegelikult meheks.. ja mh naise meheks. vähemalt mina sain aru, et minuga räägib mees, kelle naine puhkavat ja ei tea tema tegevusest midagi, tema ise aga tahtis natuke teistele nalja teha. mh uuriti huvitatult, et millised suhted on minul parmaga ja mida me temaga teinud oleme jne. natuke veider ei tundu? ma ei tea kedagi nii haiget, kes peaks hakkama mängima mulle mingit meest (ja seda naise nimega konto alt), et sellisel moel minult mingit infi saada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:16
vat nüüd tõestage mulle, et ma olen ise idioot ja selle välja mõeldnud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 21:46
boom, oled sa valmis enda naise nimel vanduma, et sa ole mitte kunagi suhlenud minuga ja mulle midagi sellist rääkinud ega minult midagi teada tahtnud? ma ei oleks ise teadnudki, et see ematheresa sina oled, kui parma ei oleks seda mulle enne siin teatanud. peale seda tuli ka theresa minuga suhtlema ja siis ma suhtlesingi temaga nagu boomi endaga. tahtsin talt teada, miks ta sellega tegeleb ning mh pidasin teda haigeks ja oli ka teisi nimetusi, mida ma siin avalikustama ei hakka, aga selle peale ei tehtud mingeid nägusid enam. tundus, et see, et ma teda boomiks pidasin, ei tulnudki kellelegi üllatusena. normaalne oleks ju olnud.
mulle teatati, et olgu ma aga rahulik ja et tema ei olevatki midagi muud tahtnud kui natuke infi, et millega ma ikka tegelen
˅ näita rohkem ˅
2010-12-17 08:21
Juuksur, vaata kellybundi tuli , tegutses ja haitus. mis sellest enam juurelda?
lepi pigem sellega, et tema ei saavuta eales sellist kuulsust mis sina Juuksur meil.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-17 09:44
Juuksur kui se sind kuidagi rahustaks siis ma võin seda teha ka televisioonis kogu rahva ees
Mikhan tänan sind südamest))

Minu teada oli selline foorum - Provokatsioonid...ehk on see pull sealt algust saanud?
Vaevalt te nüüd leiate kes seda jama alustas, kindlasti keegi pulli pärast midagi ütles ja lõpuks on kõik segamini.
Usun et alustaja istub, loeb kogu seda kirjavahetust ja naerab ennast lõhki)))

Olge mureta mina jään alati meheks

Meelica-l õigus peaks nats tähtsamate asjadega hetkel tegelema
˅ näita rohkem ˅
2010-12-17 10:29
Selge, et see pole mingi eluküsimus, ja ma ei tea kas see kosmeetik on juba oma konto sulgenud, ja võib oodata neljandat tulemist, aga väike võrdlusmoment- juuksuri vastu on nõiajahti erinevates teemades peetud siin vist kokku juba sadu lehekülgi, keegi pole leidnud, et võiks millegi tähtsamaga tegeleda, selle varikontode tegija vastu pole see veel alanudki, aga kohe on see täiesti tähtsusetu, siis mille poolest need prioriteedid just sedapidi paigas on? Või miks teie juuksurit järades ei ole nõmedad aga mina seda mitmenimelist olen? Igatahes, minul on oma kont, ja kellegi kapsakeetja arvamuse pärast ma selle järamist lõpetada ei kavatse, kuni ise pole tüdinenud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 09:17
mikhan, ei tee siin keegi Juuksurile liiga. Oled liialt murelik.Millest sinul võib tekkida tüdimus? Kas kapsaste keetmisest või kontide järamisest? Võta siis vahelduseks miskit muid toiminguid ette, lihtsalt aeg maha. Ära torma oma kapsaste ja kontidega.
Varikontode suhtes ennegi olnud igasugu vandenõud ja teoreetikud omade arusaamadega.
meelicaga täielikult nõustun .
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 11:28
Mina pole Boom
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 12:32
ja asi polegi tegelikult kapsastes või millegis muus...vaid kui haige fantaasiaga inimesi võib kohata ,kes iga nurga taga näevad boomi või kuram teab veel keda ..minu meelest on see Boom jummala norm meesolevus ja viitsib ta jee siin mingeid varikaid või mingit mõttetut mula ajada ..pole seda nagu täheldanud..aga nuhkida ja siis totakaid järeldusi teha .nu jah eks siis ongi ,et mõnel ikka sitax vaba aega käes ...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 13:11
meelica- ega sa ei ole ju vist tegelikult tutvunudki sellega, millega tegemist on, ega ju?
kui palju sa arvad ennast sellest teadvat, et selliseid hinnanguid teha?
ja haige fantaasiaga on sinu arvates siin olnud siis kes? need, kes näevad sellistes varikates ja nende ennast rahuldavas tegevuses midagi kahtlast ja kliinilist - nt mingit haigust vm? või on tegelikud haiged need, kes tahavad teha varikaid selleks, et mitte endana teistega suhelda (natuke arad nt), arvates, et see on teistele huvitavam ja natuke neile endale ka. samas ei tekita ka kahtlusi jne.
natuke silmakirjaliks suhtumine minu meelest. sa ajad mingid asjad segamini.
nuhkida ja vahtida tahaksid need varika tegijad ning ning ka aega tundub tal selleks olevat. või kuidas?

tegelikult, kui sa ise ei ole selles olnud ja ei tea, millega tegemist on, vaid arvad ennast midagi teadvat, siis oleks parem, kui sa selliseid avaldusi siin ei teeks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 13:42
boombastic – tahad telekasse minna? tundub olevat hea plaan, tee seda?
ma arvan, et kui ma teaksin, et see skisofreeniline, minuga flirtiv ja minus huvitatud tegelane siin sina oled olnud, siis ma oleksin isegi rahulik. siis oleks vist ka case closed. aga kuna sa arvasid, et sa ei tea sellest midagi, siis tundub, et on veel midagi tulekul ja rahuga ei ole sellel vist midagi tegemist. on keegi, kes tahab, et ma ennast siin rahulikult ei tunneks. aga ega midagi, kuidagi saame ka sellega hakkama
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 14:11
Boomi kohta niipalju et on jah norm mees
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 14:15
Juuksur: Kõigil on vaba voli teha siia niipalju kasutajaid kui soovi. Meie, portaali kasutajad peame seda portaali üleval. Ei saa olla nii et mingi Juuksur võtab pähe ja paugub siin Kui palju sina, Juuksur oled portaali sisse toonud, rahalises mõttes oled sa kasutu. Niisama möliseda oskab igaüks aga näha iga nurga taga tonti, muutub juba absurdseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 14:36
ja sellele varika tegijale ning ka nendele teistele, kes minust siin eriliselt huvituvad ja
närviliselt suhtlevad, tahaks ma ütelda veel seda, et kui te tunnete, et ma teid tülitan, häirin vms (ehk olen enda teadmata teinud teile midagi nt) ja te tahate mulle sellest teada anda, või kui tahate vaielda minuge mingil teemal, siis palun – suhelge minuga? mul ei ole teiega suhtlemise vastu midagi, aga tehke enne enda tahe mulle arusaadavaks ja siis ma ka hea meelega vastan teile. st teile eraldi, mitte avalikult. ja avalikult ma ei tee seda teie endi huvides. võib arvata, et te saate enda kohta minult teada midagi sellist, mis teile enam eriti ei meeldiks ja ega te ei taha ju, et sellest ka teised teada saavad? st et avalikult te ennast alandama kellegi ees ei pea hakkama.viisaka ja teistega arvestava inimesena ma tegeleks teiega eraldi. olgu see enese alandamine ja muu selline avalikum tegevus siin siis minu teha.

alatu ja väiklane on see, mida te teinud olete. ja seda oled ka sina, kes sa need varikad siia endale teinud oled. igav on sul vist.
ma hindan seda, et minu endaga suheldaks palju enam, kui seda, mis siin praegu toimub.
mul on kahju, et kellelgi ei ole olnud midagi paremat teha. ma arvasin, et ma ei ole nii huvitav inimenegi, et minuga tegemist teha, aga tundub,et tegelikult olen ma erilisemast erilisem ja avalik tegelane jne.
bravo. te olete hindamatud.
arvatavasti olete te tegelikkuses paremad inimesed kui siin (või tahate arvate nagu oleksite), aga alatud olete te ikkagi. ja mis peamine - arad. no ehk hindavad teised teid selle eest, aga ma ei pea teid kellekski. hingetud tegelased
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 14:49
kosmeetik - ah boom on normaalne mees? tunned teda? olete ehk isegi suhelnud temaga?

ja mis puutub kasutajate tegemisse, siis ega ikka ei saa siin teha midagi neid kasutajaid nagu endal tahtmine tuleb.
räägi enda, mitte teiste eest. muide Barbwire meeldis ka enamasti teiste eest rääkida, sa hakkad mulle teda meenutama. kas ta tunned Barbwiret?
või et teised maksavad siia midagi? huvitav teada. ja palju sa siis siia maksnud oled ise? ma ei ole nii lolliks ennast teinud, et ma mittemillelegi peale maksma hakkan. miks ma seda tegema peaks? aga muidugi teeb see minust mitte kellelegi mittevajaliku inimese, kuidas teisiti.
huvitav millise adminni sa siin kinni maksnud oled, et sul neid varikaid siia muudku tuleb ja tuleb? või ei olegi need teised sinu varikad enam? või ehk makstakse isegi sulle peale ,et sa siin minuga tegeleksid jne?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 14:58
Juuksur: Nii absurdset juttu pole ammu kuulnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 15:49
Barb- aga on sul mingi parem jutt? absurdne jutt on nimelt mis? selgita palun mullegi, siis ma tean ennast parandada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:12
Juuksur, anna andeks aga ma ei viitsi oma niigi vähest aega praegu sinu jaburdustesse süüvimiseks raisata.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:15
Selgituseks Juuksurile....Boom on täiesti normaalne mees...olen näinud ja kätelnud, juttugi vestnud silmast silma
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:18
Barb - kahju. mulle tundus, et enne sul oli aega selle jaoks

aikon- mulle ei pea midagi selgitama. ja ma ammu ei taha mingeid selgitusi enam kelleltki, ma teen selle asja ametlikuks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:21
Sry Juuksur, et julgesin suu avada aga ma kannatan kroonilise mölapidamatuse käes
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:27
aikon. mis julgus? ma olen ka boomiga suhelnud ja mulle ta normaalne eriti ei tunduinud, aga see selleks, see on minu enda arvamus ja ei puutu praegu teistesse. ja mulle tundus ,et see teema ei puutu tegelikult ka mitte sinusse, aikon. mis sellest, et sa boomi tunned.
boomi kohta mingeid selgitusi mulle siin andma ka ei pea. ega ka kellegi teise kohta mitte, ma saan ise hakkama.
seega oleks hea, kui teise tegeleksid praegu endaga ja mitte minuga.
see, et ma teen selle ametlkuks. .st seda, et ma ei hakka seda enam avaliikult siin arutama, vaid tegelengi asjaga ametlikult.
kui enam teistmoodi ei saa, siis teeme nii
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:37
Juuksur, sa muutud juba jaburaks Vaata ennast ise kõrvalt. Milleks sa ennast vaevad? Sul muud midagi teha pole? Mis süüd sa nüüd siis näed? Keegi teeb konto ja sulle peab sellest aru antama? Kelleks sa ennast pead? Oled samasugune foorumi kasutaja nagu kõik teised, ka neil inimestel on õigus siia postitusi teha. Kui sind häirib kellegi tähelepanu enda suhtes, siis katsu analüüsida, kas on ehk viga sinus endas olnud. Mina ei näe, mille vastu sa nii agaralt protesteerid? Kas keegi on su elu kallale kippunud, sind ähvardanud või milles sa probleemi näed?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:47
Barb, nagu olen juba pikemat perioodi väitnud, et Juuksur näeb probleemi seal kus tavakasutaja ei näe. See ongi fakt , mis kinnitab teatud jaburdust.? Analüüsimised on viinud Juuksuri ummikusse.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:48
Vaatasin siis, millest see teema algselt räägib...Hmm...kellybundyst räägib paraku kellybundyd siin enam pole ja on lausa inetu rääkida taga inimest, andmata sealjuures talle võimalust selgitusteks.
Muide Juuksur...mind puudutab see teema vaid sedavõrd, et kellybundy mind blokeerinud on aga ma ei näe selles probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:50
Juuksur. Kirjuta adminnile ja uuri, kuidas saab asja lahendada nende varikatega. Saad vähemalt teada, et kas on üks ja sama isik asjade taga. Ega muud vist ei avaladataks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:52
noup. Juuksuri jutul on mitu argumenti toeks, pean silmas seda võimalust, et need varikontod on teinud barbwire. Jabur on seda mitte näha.
Mis puutub aikonisse ja boomi, muidugi on see ka aikoni asi, kui sõber on kahtluse all, aga juuksur, boom ise ütles oma kindla keerutamata mehesõna, et tema see polnud, ja tema eest kostsid ka aikon ja coya. Võibolla olen sinisilmne, aga ma arvan, et sellest piisab. Minu hääl läheb hetkel barbi kandidatuurile, jube kuidas keerutab
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:53
Tundub huvitav et Juuksur tunneb huvi kontode vastu mis ammu unustusehõlma vajunud ja millede omanikud neid ei kasutagi. Sul muud siis tõesti teha pole? Istud siin poole viieni hommikul ja muudkui analüüsid ja vaevad pead kes millise konto taga on.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:54
ja nii palju kui ma juuksuri meelest veel suu tohin lahti teha ..siis ka mind on see tänaseks olematu tegelane blokkinud kuigi polnud temaga sõnagi vahetanud....kes ta siis tegelikult on kui see tants tema ümber juba nii jaburaks läheb ...ma ei osanud peale blokkimist miskit enam arvata ..nu kui sai sellest inimesel parem..jumal temaga ..aga segadust on siin küll parasjagu ja tundub ,et see veel kogub tuure ..milleks ?ja miks siia lisanduvad veel mõned nimed kes siin foorumis sõna võtavad ..kes nad siis on ...ja kuidas seotud selle teema peategelasega ..?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:57
ja kui mulle nüüd jälle kirjutatakse ,et pole minu asi ...ega polegi ..tegelen siis millegi maisemaga ..õige
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 16:57
meelica: Ei saa aru jah. Kummaline on aga see et inimene kes siin agaralt teisi analüüsib ja taga nuhib, omab ise varikontosi, sest ta ise tunnistas seda. Niiet Juuksur, lao aga oma varikad üles!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:00
Ja muide, sul Juuksur on eriti hea, ise anonüümsena siin lahmida, arvan et kui sul oleks kasvõi üksainus oma pilt siin üleval, peaksid ennast märksa tagasihoidlikumalt üleval. Vähemalt enamik foorumlastest julgeb oma sõnu omaenda pildi alt kirja panna, niiet ära sõima siin teisi argpüksiks kui sa ise seda kõige rohkem oled!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-18 17:02
kokkuvõttes on siin grupp kodanikke, kelle igas teises postituses sisaldub nimi juuksur, kellelgi neist, või siis lisaks neile, on sellest vähe, internetis on selline lahe võimalus, et lood endale mingi identiteedi ja hakkad intrigeerima, näiteks mingi kade naine või midagi sellist, mõnus on kellegi kohta midagi sitasti öelda, inimesi tülli ajada jne. sellel on isegi nimi, kes teab, see termin on vituviha . Kosmeetik, kuidas on sinul lood vituvihaga? barb?
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
9