üldiselt, et asi avalik oleks, siis mina arvan, boom, et sa valetad. Minu teooria on järgmine: ema theresa oli su esimene varikonto, sellest sattusid nii vaimustusse, et ei suutnud kiusatusele vastu panna ja paljudele vihje saata, et see olid sina kes neid lollitas, hüüatus boomboom, boom boom bow või veel mingi variatsioon. võibolla siis kui selle sulgesid, mõtlesidki et ok oli nali ja aitas nüüd, aga tekitasid retsidiivi, kellybundy käitumismuster oli väga sarnane, ja nüüd siis kosmeetik. Ja näpujälgi, eeldades et see olid sina, jätsid sa ematheresana suheldes teisigi maha, mida, seda sa kas tead ise või ei tea, aga see on siis sedalaadi delikaatne info, mida ma siinkohal ei avalda, seda siis sinu huvides. Muidu polekski sellest varikontost ju midagi, kui see natuke pulli oleks, aga sa pole neid teinud ainult heatahtlikult nala tehes, vaid vähemalt osa sellest on õel intrigeerimine. Lükka see ümber, kuidagimoodi usutavalt, irooniliselt csi teemalisi nalju tehes usun vähemalt mina sind järjest vähem.
Kui nüüd tegelikult keegi lavastas sind niiöelda osavalt süüdi, siis vabandan sinu ees, ja sina kes iganes sa ka poleks kes seda tegi- oled väga alatu inimene