Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2010-11-13 11:39
No see on mõistetav et osal on tavakonto ja siis selle kõrval ka paljastatud piltidega konto. Esimesel ollakse vaguralt siivsad aga vot teisel..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 11:40
nüüd peaks endale varika tegema
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 11:42
Juuksur kas sul siis ei olegi või?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 11:47
mida ma sellega teeksin?
niisugust varikat ei ole jah. ei ole vajanud siiani.
ma siin arvasin, et vahest peaksin ka tegema. siis tekiks sul võimalus ja saaksid mu pikalt saata nt
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 11:51
Juuksur. Ma võin su niisama ka pikalt saata. See ei ole probleem. Sa oled mulle alguset peale vastik olnud.

Varikas näitb, et isik ei ole endas kindel. Tahab olla keegi aga ei saa selle olemisega hakkama, siis on digimaailmas võimalik, et algab otsast peale uue kontona. Aga päriselus on see isik ebakindel ja ei tea mida enda eluga peale hakata. Sellistega ei ole ka voodis midagi peale hakata. Nuh jah vbla paarkorda saab seksida aga njah sinnapaika see jääbki
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:03
parma, muidugi olen ma sulle vastik. ma tean seda nüüd siis teavad teised ka

muide tuleb teha vahet varikatel ja vahetatud kontodel. ma tean inimesi, kes on nt olnud sunnitud enda kontot muutma nendest mitte olenevatel tingimustel. varika tegemine ja selle alt nt avalkult suhtlemine on midagi muud kui see teine.
sa ei tea, millega tegemist on. seega teed sa praegu oletusi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:05
parma, aga on sul üldse mõni selline voodipartner ka olnud ( peale oma naise muidugi ), kellega asi paarist korrast ka kaugemale jõudnud? Või harrastad rohkem nö. üheöösuhteid?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:08
Sunnitud enda kontot muutma!!!
Millega see päriselus võrdub? Nime vahetamisega, soo muutmisega ja mujale kolimisega?
Või kui on tegmist kurjategijaga niteks kes peab enda identiteeti muutma, et põgeneda või miilitsaonuga kes peab sulanduma varika abil keskkonda, et pahad kinni püüda. Siis on see teine teema. Aga kui oled suhelnud juba ja siis teed salaja varika, vot see on nõme!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:11
Juuksur- ka sina teed meil rabavaid oletusi pidevalt, kuigi see ei tee sinust vastikut inimest.
Sa oled meil lihtsalt eriline oma olemuselt ja käitumiselt.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:13
Barb. Mul ainult 2 ühoöösuhet olnud, kellega olen ainult paar korda seksinud! Kui ma olen juba kelelgi välja valinud, siis see on ka natuke pikem suhe. Ma ei viitsi ühe seksi mees olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:19
sa oled vahel natuke väiklane. kui tahetakse suhelda natuke anonüümsemalt kui enne ja mitte nt enam avalikult. olgu mis tahes.
ennegi on ju kontosid vahetatud. miks on vale tahta seda vahetada? nt blokeerib teised (praeguse) ja vahetab. ja seda nt selleks, et teda enam ei tüüdataks (kui on selliseid probleeme nt olnud). kuidas kellelgi. kui tuntakse, et endise nimega ei saa siin enam suhelda, aga samas ei taheta ka suhtlust peatada, siis tehakse enda huvides selline valik.
ma saaksin sellisest inimesest aru.
tegemist ongi n-ö nime vaheatmisega, teatud intentiteedi muutumisega. samas inimene ju ei muutu, tema on sama.

nõmedaks ma peaksin seda, kui tehakse teine konto ja siis nt suheldakse sellega vaheldumisi/paralleelselt.. olenevalt sellest, mis endale meeldib. niisama, naljaks nt. vs selleks, et teistelt mingit infi saada (nagu kellybundy teinud on) või tehakse mingeid muid tegusid sellega. selline tegevus on nõme
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:22
Juuksur, mis infi see kellybundy siis sinult sai?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:23
tuletan meelde, et tegemist on varikaga. ta on teise varika alt (neid on tal siin ennegi olnud) seda teinud. ja mitte ainult minult
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:25
Digimaailma son see lihtsalt võimalik.
See teebki selle tegeuvse nõmedaks, et päriselus jääb ta samasuguseks nagu ennegi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:32
Jube põnev Juuksur on kõigest nii hästi informeeritud kuid meiega jagada ei taha
Juuksur - on see taotluslik?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:37
see ongi Juuksuri eripära, et teha asju põnevaks ja näha tonte kõikjal.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:38
mis puutub siia see, kes ta muidu on? kas sul on sellega mingit tegemist? kui sa temaga suhtled, siis jah. kui mitte, siis see ei peaks puutuma ju sinusse (v.a siis, kui sa mingit kahju sellega kannatanud ei ole). ja peamiselt on olnud mehed need, kes varikaid teevad. naised vaevalt neid siin endale tekitavad. siis peab midagi äärmuslikku olema, kui naine seda teeb. niisama keegi sellega tegeleda ehk ei viitsiks, vahest mingid üheksateistkümneaastesed jms. ja siis ka nalja saamiseks.

parma, kui sa ei ole siin see, kes sa oled tegelikult, siis seega oled ka sina nõmedam. see, kui sa tahad olla keegi teine.
sa viitasid sellele, nagu keegi tahab siis olla keegi teine. aga kus sa tead, milline keegi tegelikult on? kellelgi ongi ehk selliselt huvitavam, mis siis et skisofreeniline natuke on. peamine, et saab olla see, kes tahab - vahel selline, vahel teistsugune.
kui ta tegelikult seda ei saa, siis siin ta tunneb sellest minade vahetamist rahuldust. näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:44
Digimaailma võlud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 12:50
digimaailmas kohtab mõndagi-võlu ja valu?
Juuksur- millest sina rahuldust saad,kui saad?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 16:08
Asjade sogastamisest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 16:15
? kes kellele nüüd vastas?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 16:19
No näed siis Juuksur asjadega vägagi kursis.
Miks sa Juuksur ei taha vastata siis kui inimesed otseselt sinu poole pöörduvad? On see mingitlaadi kius või tahad sellega midagi näidata?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 16:31
millest sa räägid? mida ma teadma pean?
tegelikult tahaks aru saada sellest, mida sina praegu sellega näidata tahad siin. kas sa pead seda kellelegi teisele näitama vs tahad mulle näidata seda, milline sa tegelikult oled? ma juba tean seda.
kas see pakub sulle rahuldust? tahad natuke veel "head" teha?

ma vastan neile, kellele vastamist ma pean vajalikuks. kes te enda arvates olete, et te midagi teadma peate?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 16:31
Juuksur- sinu kui tuntud analüüsija suhtumine kellybundy tegelaskujusse?
kas sind veidi häirib või rõhub ta oma uurimistega?tunnetad konkurenti, kes samuti analüüsib, uurib?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 16:51
Juuksur on harjunud kõiki ja kõikjal analüüsima. Niipea kui orbiidile lendab tegelane kes julgeb ka teda ennast analüüsida või arvustada, Juuksur solvub.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 16:58
lendas peale püha jüri uman-papi ustav kaardivägi võitlema mitmepealise lohe juuksuriga
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:04
"Juuksur on harjunud kõiki ja kõikjal analüüsima. Niipea kui orbiidile lendab tegelane kes julgeb ka teda ennast analüüsida või arvustada, Juuksur solvub."

mikhan, mis sina arvad sellest. kelle arvamusega see siin sarnaneb - kas papiga, ristoga...vs ongi tegemist Barbi enda arvamusega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:05
mul on tunne, nagu ma oleksin seda enne kusagilt kuulnud. help?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:05
Juuksur- paraku nii see elu on, kui sind analüüsitakse või miskit küsitakse, siis on solvumine.Ole sellest Juuksur üle.
Oled juba aastates inimene ja ära ole nii tujukas.Juuksur sa pole teismeline enam.
Juuksur- rahvas ootab ja tahab teada sinu isiklikku arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:06
mikhan, näed nüüd
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:09
pean analüüsima...see kohe üldse ei paista välja kohe
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:13
Juuksur- sinu õnn. Paljud näevad ja oskavad lugeda.Sa oled lahe.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:15
mikhan
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:17
risto, tee väike analüüs, niisama, reklaamipausiks. Otsi nüüd näitks statistikaks 10 oma arvamuse küsimist ja analüüsi oma küsimise vormi, ja siis proovi enda peal, kas sa vastaksid siiralt ja avalalt sellises vormis esitatud küsimusele, ja eeldades, et kuskil on solvumine, siis analüüsi, kas solvutud on su huvi peale, või su küsimuse vormi peale. Enamuses su küsimustest sisaldub juba ette hinnang võimalikule vastusele ja vastaja isikule, ja seda inimeselt, kes reklaamib ennast kui eelarvamustevaba ja tolerantset persooni
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:27
ma vaatan, et mul on ikka huvitavaid tuttavaid siin. ma ei teagi, kas peaksin kauem nendega olema vm. kui enam mind ei ole, vahest hakkab neil veel igav
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:29
mikhan-paraku ma pole Juuksur oma võimetelt.
reklaamiga probleemid puuduvad, seda saan piisavalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:35
küsisin midagi väga üleloomulikult rasket ve? Sa ei vastanud, miks? See oli täpselt samasugune su oma arvamuse küsimus, kui sa ise ei suuda vastata enda kohta, miks sa siis seda teiselt eeldad, kes sa üldse oled oma võimetelt siis?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:36
jah, seda enese reklaamimist ole sa teinud siin endale vast mitmeks kuuks ette. huvitav, kas sa oled selle pealt ka endale rohkem tuttavaid saanud?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:37
Juuksur- tead isegi väga hästi, et ilma sinuta oleks rahval igav.
Sa pead olema kallis Juuksur meiega.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:40
Oh teid kahepalgelisi küll Siunate ja kotite Juuksurit, samas loobuda ka ei taha
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:45
oujee, üks ühepalgeliseima inimese märkus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:48
Barb, ei ole solvunud.
mind hakkas huvitama see, kes on see „tegelane“, kes midagi analüüsib? tahaksin ka temaga tuttavaks saada. kellest räägime?
kui ma teada saan, siis ma vastan ka sellele, kas tegemist on julgega.
analüüsimise vastu ei ole minul midagi olnud, aga te ei tee analüüsi. te arvate midagi, see ei ole analüüsi tegemine. saage enne sellega hakkama ja siis hakake minult midagi tahtma.
mind ei huvita arvamused nendelt, kellele endal mingit arvamust ei ole(teiste arvamus ei ole enda arvamus).
vastan nendele, kellele tahan. ma olen natuke valiv ka
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 17:55
Juuksur- olen saanud mitmeid häid tuttavaid.Igati rahul .
Kuidas sinul?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 18:24
mul? tead ei tegele arvestuse pidamisega, aga natuke on.
ka reklaami ma enda tuttavatele ei tee. neile ja mulle ei ole see vajalik. nad on selletagi olemas ja hinnatud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 02:00
parma. tegelikult ma ei ole sulle vastik. on midagi muud, mida sa minus ei kannata. vastus on sinus endas.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 02:01
Jep see otsekohesus on sul puudu. Ma ei salli keerutajaid ja möödahiilijaid. Aga ma ei viitsi sellest nüüd järgmised 20 lehte arutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 02:13
seda ei peagi enam arutama, aga aru ma ei saa sinust siiani. miks?
millega ma olen näidanud sinule, et ma seda ei ole. sa peaksid nagu praeguseks selle teada saanud olema, aga miks sa ei taha seda näha, ma ei tea. minu meelest pead sa mind kellekski teiseks, ma ei ole see
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 07:42
kuna tundub, et keegi arvata ei taha, siis ma avaldan enda arvamuse.
minu "variant" kellybundyst: ematheresa – kellybundy - boombastic -... (kui neid veel on)

nüüd sa parma võid korrata endale seda, mida sa enne vastasid. alustada võid nt sellest „mulle meeldis kellybundy“ või sellest „varikate tegijad on nõmedad“.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 08:57
kas sa juuksur midagi unustanud pole???
miskipärast jäi vahepeal kõlama barb´i ja ematheresa vaheline seotus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 09:44
mitmes plaat see kellybundy-l nüüd juba ilmub..ära te ka ei väsi teda ülistamast või juurdlemast ..
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9