Foorum
2025-02-18 10:11
Mis küll neil inimestel vigastus on? Juhul kui vaatad korraks kellegi profiili ilma igasuguse vestluseta,kommentaarita pannakse blokk🤦🏻. Aru ma ei saa
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 11:30
Aga miks peab sinul olema võimalus igale poole enda nina toppida? Mis küll sellist vigastust tekitab?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 11:49
Ma ise küll lihtsalt ignoreeriksin neid inimesi, kes lambist suvalistele kasutajatele blokke panevad, aga peab tunnistama, et ebaviisakas on selline tegevus muidugi. Samas ihas ei saa vist naised vahel teisiti, sest siin on nii hulle kui pervosid ikka näha olnud. Sarisõimlejad, naistevihkajad, armukadedushoogude käes kannatajad jt.
Ehk siis paljudel vist ongi valida ebaviisakas olemise ja ebaviisakuse talumise vahel. Muidugi on ka naisi, kes ennast kontrollida ei suuda ja valimatult sõimu, laimu ning viha levitavad, kuid neid on vähe juba kasvõi seetõttu, et naiskasutajaid on üleüldse vähem.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 12:12
Robespierre; Arusaadav kui tüütama või terroriseerima hakatakse siis elementaarne, et blokeeritakse. Aga minu teema mõte oligi ilma igasuguse seoseta blokkitakse. Mõnda profiili vaatasin esimest korda🤣 ja olin juba blokeeritud.

Ja Sinul jfjm tundub olema igasugune lugemis-,arusaamise oskus.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 13:14
Huvitav, mida sinu hell hingeke ütleks siis, kui õhtul sisse logides ootab sind ees päeva jooksul kogunenud sada lehekülge vaatamisi ja lisaks kümme lehekülge kirjasid. Selle materjali läbitöötlemine võtaks aega mitu tundi ja sõpradega suhtlemiseks ei jääkski aega. Nii tekibki tahtmine üleliigseid - neid kes mingit huvi ei ärata elimineerida.
Kui tahad, et sind põhjuseta ei blokeeritaks, kasuta nähtamatut režiimi.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 13:33
Hellhing, need blokeerijad on need, kes tahavad TOP-is esilehel püsida. Blokeerivad kõik, kellelt võiksid potentsiaalselt saada väiksema hinde kui 10. Seda nii naised kui ka mehed.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 14:00
Muidugi leidub ka selliseid ja eriti palju on neid meeste topis.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 14:02
IhaPolitsei

Mina küll päeva topis ei osale aga blokeerin ka, mitte küll lihtsalt vaatamise eest, aga kui keegi kirjutab kes mulle huvi ei paku ja ta ise sellest aru ei saa siis panen ka blokeeringu peale .
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 18:44
Hellhing ja Ihapolitsei mind ka ärablokkinud. Mis küll teie vigastus on?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 19:00
Tee tasa ja blokeeri ise blokeerija. Ikka hammas hamba vastu ja juhhei või kuidas see laul oli.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 19:08
Mul täitsa savi, las blokivad.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 19:13
MisterJ, ma ei vastanud Sulle, teema algatajale on soovitus.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 19:26
Misterj; huvitav aga mina pole küll sind blokkinud. Aga tundub, et enamustel siin püstitatud teema arusaamisega probleem. Arusaadav kui väsitatakse või käiakse pinda et siis saadakse blokk. Aga kui oled blokitud juba enne profiili esmakordselt vaatamist, selles oli teema püstitus. Uskuge, et minul pole vahet ja mind blokis olek üldse ei häiri. Pigem paneb imestama.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 19:37
Mina blokeerin otsekohe labase sõnakasutusega mehed ja mul ei ole küll probleemi kas nad on käinud mind vaatamas või ei. Hakkab mõni vulgarisme kasutav mees silma siis otsekohe blokk peal.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 19:59
Tundub et osadel lihtsalt logiseb või saavad nad sellest rahulduse. Erinevus nikastab, või oli see et rikastab. Palju toredat rahvast, ainult inimesi on vähemaks jäämas koguaeg. Ma ei lase sellest ennast kõigutada, teangi kellega suhtlemist eirata kuna sellised pole aja raiskaist väärt lihtsalt.

jfjm - a mida sa topid siis pilte siia üles, pane oma seinale kodus. Siia pannaksegi ju pilte et tähelepanu saada.

sinunukuke - kui vastata et huvi ei paku ja ikka tüütama jääb siis on asi igati normaalne, siin enamik lihtsalt ei vasta ja siis panevad bloki vot see näitab et kinganumber on suurem kui see teine asi.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 20:12
Retariina, miks mind nüüd ärablokkisid?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 20:14
Mina olen blokeerinud inimesi, kelle profiilil on selgelt väljendatud, et otsib saledat naist 😊 siis edaspidi ei satu mina tema, ega tema minu profiilile ning see hoiab kõigi aega kokku 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 20:44
mister, J, nunnuke, kas ongi nii? Ma ei oska Sinuga seksuaalselt suhelda nagu Dragu. Vabandan väga aga ei oska, ei suuda ega taha õppida.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 21:04
Neil blokinaatorile on hirmsasti vaja, et kas 10 p neid pommitada, teed kingi, või ootavad eriti üksikasjaliku ja armsa kirja sinult enne, kui kirjutavad vastu. Vabandusi on, et neil kas postkast umbes, või oled just pikkuses või asukohas, mis neile ei meeldi.
Soovitan mitte kirjutada: caprichosa, karolina7777, meelasingel, kitsune2, piprakaun, siil13. Neil see kombeks.

Nüüd oota, kuni üks neist nimekirjas siin õigustama end hakkab. Soovitan nendesarnastest mitte välja teha, kui jälle juhtub see.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 21:08
Mina tahan ka 10-neid, nojah mul pilti ei ole. Liiga lihtne on pilte hinnata, aga proovi vaid ilma pildita pilti hinnata, ma jumaldan absurdi huumorit.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 21:14
Blokke on jagatud siin juba kiviajast saati ja lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 21:28
Ussideuss tõi ühe olulise põhjuse välja. Üks paljudest keskkonna puudustest on see, et ei ole võimalik kasutajaid enda jaoks klassifitseerida. Ainus võimalus on blokeerida kasutaja, kellega suhtlemisel ei näe mõtet. Kui oleks võimalik kasutajaid enda jaoks kuidagi märgistada, näiteks kasvõi värvikoodidega, siis oleks vähem põhjust blokeerimiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 21:33
Don, märgistamisest poleks vast eriti abi. kui mingid ajuvabad tüütused postkasti ummistama tulevad, aitab ikka ja ainult blokeerimine. pean silmas tegelasi, kelle arust peaks inimene hakkama end õigustama kui ta ei soovi ebahuvitavate/ebameeldivatega suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 21:55
Caprimutt astuski välja.

Ühesõnaga, kui talle saadetakse soovikiri tulla masaažile, saab bloki ja vahet pole kui viisakas sa olnud. Olen isegi suhelnud uue kontoga, tuli jälle blokk. Tal aega sitaks oli jaurata foorumis, kuhu hiljem kirjutas oma õigustusi samas toonis nagu siin - ei vaja ebahuvitavaid ja igavaid ning tal graafikus teatud mehed olemas.
Esmakordselt kirjavahetuses möödub tänavu 3 aasta eest, kui otsisin aega tulla seansile. Nõudis kingiks peale raha ka punkte. Lubasin ainult raha maksta pärast masaaži. Läks päev mööda, küsisin kas võib tulla pühapäeval, pani bloki. Selline lugu, mõni ei muutugi siin.
Kuulujutud ütlevad, et karolina7777 tema varikas, sest tulistatakse kümneseid omavahel kontodele.

Jfjm ja dragunov, need kaks simpivad selle eide järele punkte tulistades, et lihtsalt popp olla siin.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 22:08
Paul, asi selles, et meie Draguga saame punktid kätte, aga sina jääd nullile.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 22:14
kahjuks pole alfie-ätil piisavalt julgust, et oma põhikontolt halvustamise ja laimuga jätkata.
kas kahe kontoga esinedes jätad vähem rumala mulje oma arust?
muide, neil kes pidevalt uusi kontosid teevad, pole mingeid eeliseid kohtumisele pääsemiseks....pigem vastupidi.
ning mida see kontode vorpimine annab, kui jutt täpselt sama lame ja kibestunud? uue kontoga isiksust ei muuda ega mõistust juurde ei hangi
jah loomulikult on kõik, kelle pilte olen kümnega hinnanud, minu nn ''varikad''...eriti Karolina
ega see ei mahu ju mõne põmmpea pähe, et võib ka hinnata oma sõprade pilte või lihtsalt meeldivaid fotosid....
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 22:23
ja samuti ei mahu topisõltlastele pähe et mõni võib madalama hindega kui 10 hinnata lihtsalt seetõttu et tema jaoks oli pildil nähtu just seda hinnet väärt.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-18 23:40
Aeg-ajalt on jutukasse ära eksinud mõni, kes on seal ulguma hakanud, et miks ma teda ära blokeerinud olen. Ma isegi ei salga seda, et väga kergekäeliselt blokeerin ja enamasti neid, kes mu postkasti ära eksivad - mul on omad tingimused, millistele kirjadele vastan ja isegi kui mul on need tingimused ankeedis kohe alguses kirjas, siis ikka on enamik kirju olnud sellised, mis ühte või enamasti isegi mitut tingimust rikuvad ning seetõttu ... kui ei osata lugeda, siis ei pea ka mina oskama kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 08:50
üldiselt on kaks asja, need kellel on OMAD tingimused, need võiks teha OMA saidi. siin on ikka iha.ee tingimused
teiseks, mis puudutab piltide hindeid, siis jah, arglikud katsed mingi kehaosa pildile saada ei ole tõesti 10 mmet väärt
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 09:16
Saidi tingimused annavadki võimaluse mõttetud ja tüütud tegelased ära blokeerida. Kellele see ei sobi, võiks tõesti kuskile OMA saidile kolida, kus oleks kohustus kõigiga suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 11:53
On väga palju noori mehi kes laovad 1 su piltidele, hetkel Dimok96 tegi,ma pole temaga suhelnud ja blokeerivad kohe ka .
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 12:02
kiisuke75 mind ka ära blokkinud. Tal ka vigastus küljes.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 12:03
Nüüd on moes ka lihtsalt kõrgema hinde maha tõmbamiseks 5 panna, nagu YourBossx tgi ja ennast 10ga hindab ja siis häbelikult need ära kustutab.🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 12:05
Arvad ,et pepuvennad sadade kontodega nagu nn misterj siin on mind peaks kuidagi köitma oma varastatud pildiga?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 12:06
Kogu selle toreda arutelu juures jääb teil vana plaat käima. Teemaalgataja kirjutas, et ta pole isegi suhelnud või vaadanud profiili. Mis ebaviisakatest ja paljudest kirjadest või tüütutest tegelastest siis jahuda?
Kas iha ja elu tekitavad nii stereotüüpse mõtlemise?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 12:34
Ega sinagi ei köida mind ja palju teisigi oma jubedate piltidega, pepuvend kiisuke 75.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 12:37
Slave, loe tähelepanelikumalt.

"Juhul kui vaatad korraks kellegi profiili ilma igasuguse vestluseta,kommentaarita pannakse blokk"
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 13:20
jfjm, seda slavedomme ju kirjutaski
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 13:25
Ka sul oleks kasulik lugema õppida
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 13:33
Oops, mai bääd Lähen kooli
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 15:13
misterJ

2025-02-19 12:34

Ega sinagi ei köida mind ja palju teisigi oma jubedate piltidega, pepuvend kiisuke 75

Aga olid vingumas esimesena .
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 16:12
Mõne peaks foorumipostituste eest südamerahus blokeerima....
Teevad tutika konto ja kohe teavad kelle poole peaks massaaži eesmärgil pöörduma ja seejärel leiavad samakiirelt foorumi nutulaulu osakonna ülesse
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 16:59
Muide, huvitav, aga mind ei ole blokeerinud vist keegi, kellele ma kirjutanud olen. Bloki olen saanud vaid täiesti suvalistelt tundmatutelt (niipalju kui tean).
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 19:55
Pehmetips, ära võta isiklikult neid ühtesid ja ära vaevu ka mõistma, miks neid pannakse. Siit käib regulaarselt mitu korda nädalas "ühelaine" üle. Alati uued kontod ja tellimustöö. Siin on varasemates teemades see läbi käinud, et ühtede ladumise eest saadakse boonust . Las siis hullavad nende numbritega, kui see elu ainus rõõm on.
Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 22:34
corazon007
2025-02-18 23:40
Aeg-ajalt on jutukasse ära eksinud mõni, kes on seal ulguma hakanud, et miks ma teda ära blokeerinud olen.
-.----------------

ning seejuures vägagi veidrad tegelased kukuvad pillima.

isegi saarejyts pillis pikka aega kui ma ta ära blokeerisin. Pillimist oli tal palju, ning eks sai teada et on yxi oma mures. Siis tekkis mul sellest juba hasart et vaadata kus kohast see sitasurve "torustik" dragu-capri-75-jfjm-saarejyts järgi annab.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-19 22:36
Hellhing666
2025-02-18 10:11
Mis küll neil inimestel vigastus on? Juhul kui vaatad korraks kellegi profiili ilma igasuguse vestluseta,kommentaarita pannakse blokk🤦🏻. Aru ma ei saa
----------------------------

see on vaid selleks et 10 punktised hinded läbi tuleks. Lehestu on ehitatud sedasi yles et on hinnata v6imalik vaid 10-ga hinnata et kui on blokeering peale pandud. eks käib ikka käru-capri-kiisuke75 kohta.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-20 00:15
Hetkeseisuga on rahu blokeerinud mind. 🥹
˅ näita rohkem ˅
2025-02-20 02:31
@siidikatja

"üldiselt on kaks asja, need kellel on OMAD tingimused, need võiks teha OMA saidi. siin on ikka iha.ee tingimused..."

Kindlasti on siin ka neid, kes viitsivad konto vaatamistes järge pidada ja sellest tulenevalt blokeerida, aga kuna siia konto tegemine liiga lihtne on, siis tee endale paariks päevaks naise konto - tegelikult usun, et paarist tunnist isegi piisab selleks, et sul postkasti tulevatest kirjadest halb hakkab ja selle konto juba ise kinni paned
˅ näita rohkem ˅
2025-02-20 07:40
Ehk siis idiootidest mehi on liiga palju?
Tõenäoliselt. Samas täiesti suvaliste kasutajate blokeerimine toimub pigem põhjusel, et äkki hindab halvasti. Teine levinud põhjus on, et niikuinii seksiks ei sobi ja seega parem välistada niisama loba.
Nende blokeerimine, kes postkasti spämmivad, ebaviisakad on või kellegi ilmselget varikontot kujutavad, on muidugi arusaadav.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-20 09:47
Tubli kiisuke 75 Sa olid mind juba ammu blokeerinud ja kindlasti ka esimesena, aga ega küll küllale liiga tee
˅ näita rohkem ˅