Foorum
2010-11-06 01:01
kas emotsionaalne truudusetus või füüsiline petmine?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 01:23
mõlemad on lahedad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 10:02
Nii üks kui teine on meile sisse programeeritud ainult inimkond on ise tehislikult loonud mingid moraalinormid ja piirid
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 11:06
autopede armastab oma autot rohkem kui oma naist??
emotsionaalne truudus kestab ehk paar esimest aastat, siis nagunii vaated muutuvad....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 11:34
Pakun, et emotsionaalse truudusetuse tagajärjel, pole ka füüsiline kauge tulema aga samas füüsiline pettus, ei pruugi kaasa tuua emotsionaalset pettust.
Aga see oli vaid minu subjektiivne arvamus....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 11:36
üsna täpselt, aikon, ma ühinen su subjektiivse arvamusega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:04
ka mina ühinen Aikoni mõttekäiguga.
mõnede inimeste (nii meeste kui naiste, isiklikult arvan, et rohkem meeste) omapära see ongi, et nad vajavad vaheldust e lihtsalt seksi st füüsilist truudusetust. Samas on emotsioonid seotud kindla partneriga. Vot kui emotsionnalne truudus (või side, kuidas tahate) kaob või on suunatud teisele isikule, siis... mnjah, siis on selle inimesega suhe lõppenud ja truudusest kui sellisest ei ole enam mõtet rääkida. kummastki truudusest siis.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:16
füüsilise petmisega ei pruugi minna nii siis, kui ennast nendele teistele võimalustele ei ava (ei mingit suhtlemist enam teisega jne). samas ma ei kujuta ette, kui kaua suudetakse tegeleda asjaga, mis mingeid tundeid endas ei tekita ja millele ka mitte midagi ei järgne. ja kuidas sellest veel rahulduse saab? minu arusaamade järgi jääb tal midagi puudu.
kui sa oled suhtlemises teisega avatum ja tahaksid vahetada teisega mingeid arvamusi, tundeid vms, siis saab see vahet tegemine vist raske olema. ma tean, et mul on raske
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:29
Et tunneteta seks on jama, Juuksur?
Tead, üle pika aja pean ma sinuga nõustuma Olen selle üle eriti viimasel ajal juurelnud ja jõudnud endas arusaamale et see pole siiski minu jaoks. Kurb kuid tõsi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:36
jah, Barb. sellest ma räägingi. ma ei ole teisel arvamusel olnudki
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:37
Barb!...aga miks kurb???...Kuigi seks on normaalne nähtus inimese elus ja ta seda kindlasti vajab, siis niisama lihtlabane "nühkimine" pole tõesti vaid muud, kui hetkeline tühjendusprotsess (seda siis meeste poolt vaadatuna)Et aga sellest ka mingit naudingut saada...harmoonilist ma mõtlen...selleks peab tõesti olema midagi enamat, kahe inimese vahel.

Jällegi...see minu arvamus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:38
Juuksur: Tean. Meil sellest pikalt juttu olnud
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:40
aikon - 5+
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:42
oh jah AIkon... võtsid mul sõnad suust. Jutt jumala õige
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:43
jutt jummela öige kui asi pole kahepoolne siis pole asja väärt
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:44
Jah, aikon, kurb, väga kurb Tead kui raske on leida kasvõi siit sobivat seksipartnerit. Seksi saab siin vabalt, iga kell, ei eita aga tahaks ju sellega tegeleda ikka inimesega kes sind füüsiliselt käima lööks, kes suudab sind juba oma väljanägemisega nii erutada et teinekord piisab juba mõttestki... No ja leiadki sellise inimese. Kohtute kuid asjaolude sunnil jääb see vaid seksi tasemele, st te ei saa liikuda kaugemale kuigi sina seda tahaksid. Tahaksid ju sellesama, võluva noormehe kaisus ka niisama vedeleda, veeta öid koos, üksteise kõrval lebotades aga ei saa
Teinekord mõtled et elu on nii f*****g ebaõiglane
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:49
Barb...ära kurvasta....vaatamata kõigele on elu ilus Seda ma olen peale mõningasi ....kuid...aastaid mõistnud
No ja..kes otsib, see ka leiab...kuigi vahel võib palju aega kuluda.
No ja siin ongi see, et...kui ikka ihu nõuab, siis peab ta saama.....ja küllap saab ka hing, kui kannatust jagub.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:52
Oi Aikon, kui sa vaid teaksid, kui paljud naised selliseid lohutavaid sõnu vajavad ... Mina kaasaarvatud.

Niiet Barb - loodan, et sa ei pahanda, kui sinule suunatud lohutussõnadest ma endale tibakese võtan
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:57
Kuki - ei saa pahandada, mida saan, seda jagan
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:58
Kuki....ma arvan, et Barb pole kade tüdruk ja lubab sellest lohutusest ka teistel osa saada....Nii et...lugege ja teadke kõik, kes te seda vajate
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 12:59
aikon: Üritan ka positiivsemalt mõelda aga raske on. Tõesti on. Ju siis tuleb leppida sellega et ihu saab, kuid hing mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 13:10
Vaat...ma olen sellest ammu aru saanud, et hing...kuigi üks abstraktne mõiste...on inimesel see kõige hellem koht. Kui ta olemas on....siis saab ta tihipeale haiget...aga kui teda poleks, siis pole ka inimest....Pakun et seda olevust võib monstrumiks nimetada....sest isegi loomadel on olemas hing...

Läks filosoofiliseks kätte, see jutt
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 13:16
Aga vastuseks neiu kellybundi küsimusele "kumb on hullem, kas emotsionaalne truudusetus või füüsiline petmine?" on minu vastus emotsionaalne petmine on hullem. (samas ka kergemini äratuntav)
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 14:27
petmine on ikkagi petmine. ei ole vahet, millisel tasandil keegi arvab ennast sellega tegelevat. kuni seda tehakse teise teadmata, on see petmine. minus ei teki sellist dialoogigi, et kas see või teine on parem.. seda niikaua, kuni tegemist on petmisega.. st et ausust ei ole ju. selleks, et midagi teha, tuleb teist petta. kui usaldust jms suhtes enam ei ole, kuidas saab siis mingi petmine teisest parem olla?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 15:51
misasi see emotsionaalne truudusetus veel on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-06 16:25
petab aga ei kepi.
˅ näita rohkem ˅