Foorum
2024-11-03 23:41
Just, selle asemel, et võimalikult suurt partnerite arvu jahtida, võiks keskenduda mõnele konkreetsele ja kvaliteeti pakkuda. Inimesed on erinevad, nende peal töötavad veidi erinevad asjad ja kui kogu aeg uued partnerid on, siis maksimaalse tulemuse saavutamine nendega on küll üpris suur vedamine. Kuna mehel rahulduse saamisega probleemi ei ole, siis nii kipubki olema, et (võõra) naise oma ei huvita ka. Mõnda ei huvita ka enda naise oma.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 00:43
"Kuule, ega ma lahkagi siin sinu personaalküsimust. Ma lihtsalt kommenteerin su väljaütlemisi."
Kas keegi on palunud sul seda teha? Aga kui sa sellest rahulduse saad, siis on see mõistetav, kuigi üsna veider.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 00:45
Noormehed, ärge nüüd tülitsege! rinkstln, sa võtad äkki natuke liiga isiklikult? Meile piisab siin nende sarikraaklejate lugemisest, ärge te nüüd ka omalt poolt juurde lisama hakake.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 00:56
Aga see siin on ju foorum - vox populi. Siin võetakse ilma palumata sõna.
Muide, tõe vastand ei ole vale. Tõe vastand on teine tõde, mis mingil põhjusel ei pruugi antud tõe kuulutajale sobida või meeldida.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 08:20
Minu meelest lähtud sa jott mingist imelikust mehe stereotüübist, kes on hoolimatu, egoistlik, saamatu, sarikirjutaja jms.
Sellist on hea foorumis siunata ja ennast tõsta.
Aga on ju ka täiesti teistsuguseid tüüpe siin?!
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 09:38
Slave, aga kuhu ma peaksin ennast tõstma? Olles realist tean, et mind ootab ees veel vaid üks tõus - suits krematooriumi korstnast. Et selle viimase ponnistuse ootamine liiga igav ei oleks, üritangi siinset olukorda veidi analüüsida.
Räägid ühest stereotüübist, aga tegelikuses ju ongi nii. Muidugi mitte kõik, aga valdava osa meestest saab liigitada kategooriaase maha ja taha. Neil on üks ühine omadus, nad kõik lubavad midagi.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 10:38
Teil on mõlemal õigus, lihtsalt vaadeldav grupp erineb. Jfjmi grupp on siinne iha keskkond, kus suurem osa inimesi tõepoolest otsivad kiiret keppi ja loota selle käigus mingit hoolivust või pühendumist saada on naiivne. Rinkstln keskendub kas kitsamalt mingile endasuguste grupile või laiemalt kogu Eesti ühiskonnale ja pigem püsisuhetele, kus hoolivus ja pühendumus on enesestmõistetavad (toimiva armastava suhte puhul).
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 13:35
Ma ei ole üldse kindel, et tegelikkuses on nii.
Jah, kui sa kasutad sõna "valdavalt", siis on see nagu "enamus" ja võibolla ongi üle 50% siin sellised mehed. Aga on ju päris palju kuulda, et üllatavalt toredaid inimesi võib kohata. Isegi olen siit lehelt väga toredat suhtlemist leidnud, mis ei tähenda, et mulle enamiku siinsete naiste mentaliteet meeldiks.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 15:13
Nii või naa on paar partnerit vähe,et mingit üldistust teha. Asi pole selles kas nende paariga kõik ideaal või mitte.
Jah mehed ka suudavad hoolida😀
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 19:13
Jah suudavad , suurem osa hoolib vaid endast
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 19:20
Ära ole selles NII kindel, Riina1234! Kui sa ei annagi võimalust teineteist tundma õppida, siis jäädki arvama, et mehed hoolivad vaid iseendast. Ei tahaks ju arvata, et Su enda prioriteedid on pisut ebatäpsed, mistõttu ei pruugita Sinustki aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 20:14
Sa eksid
Ma tean täpselt mis mul vaja on
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 20:18
Mis Sul siis vaja on?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 20:35
Naised ei pruugi teada mida nad tegelikult tahavad, küll aga teavad nad täpselt, mida nad ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 20:47
Naistel liigub tunne valdavalt ülevalt allapoole, naha puudutamine oluline. Pikk nauditav eelmäng võib olla parem kui kiire lühike orgasm. Naised mõtlevad seksist rohkem kui mehed arvavad. Näevad seda romantiseeritult igal pool.🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 21:13
Naiivikud koos
😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 21:22
Vähemalt on Sul lõbus.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 22:47
Väikse riista omanikud on egoistlikud ja hoolivad ainult endast. Kuna see ei rahusta naist (ühte eelkõnelejat), siis riista mittekasvatamine tähendab, et ei hooli naisest.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 22:49
Mul on vaid 7,5 cm, aga olen sellegipoolest õnnelik.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 01:09
Aga peadki olema õnnelik. Mõtle nendele, kes peavad pidevalt jälgima, et kogemata peale ei istu või astu.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 08:43
Naisi ma pole eriti kuulnud suurt riista ihaldamas, aga homomehi küll. Huvitav, sest anaali on vist valus saada ja siis võiks ju just väike olla.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 10:32
Aktuaalne teema läbi aegade, riistast võibki rääkima jääda.
See nagu harjumuse küssa, kes harjunud suurega tahab ikka suurt edasi. Toidukordadega sama, kes korra päevas ja suur portsion ja teine eelistab vähem korraga ja koos vahepaladega 5 korda päevas.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 10:39
Naine tuleb ennem kiima ajada siis paigutab end ise vastavasse asendisse kuidas tal hea on. Ilmselt kuiva meritähte keppida on ka 2 cm valus.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-06 19:28
Märg meritäht ei ole halb valik ja ka valus mitte.
Eriti veel käed, jalad seotud, kokkuleppel muidugi. Vist läks teemast vasakule.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-06 20:16
Kui meritäht on kinni seotud, ei lähe ta ei vasakule, ei paremale. Sidumismängud on aga omaette teema, mis mulle väga ei tundu.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-06 20:39
See on küll teemast mööda, aga seoses meritähega meenus ühe kunagise töökaaslase jutt. Ta oli Musta mere laevastikus kodumaad teeninud. Rääkis, et kui laev läks dokki, siis saadeti kogu meeskond laevakere mereelukatest puhastama. Noortele poistele olid meritähed parajaks peavaluks, sest neid võis jäädagi lahti kangutama. Vanad merekarud aga teadsid, et meritähele tuleb keskele vajutada, siis laseb hetkega kõik kombitsad laeva küljest lahti ja lööb keskele kokku.
˅ näita rohkem ˅