Foorum
1
2
2024-10-08 21:35
Lugedes siinseid kuulutusi ja profiile, siis tundub, et reaalsustaju kadumine naiste seas süveneb. Naiste soovid on ulmevaldkonnast, aga vastu ei pakuta peale seksi nagu miskit.
Võibolla on kohalikud mehed siin natuke äpud ja arvavadki, et elu on selline?
Pärismaailmas eksisteeriva mehed ja naised ikka võrdsetel alustel. Vähemalt niikaua kuni ise trumpe käest ära ei anta.

Vastuväiteid?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 21:37
Aga mida sa ootad ?
Äkki sinu ootused on ebareaalsed ?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 21:47
Mina ootan siit mõnda toredat naisterahvast kellega tutvuda. Kas on siis tõesti nii ebareaalne ootus?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 21:52
Vahel tundub et see on mission impossible
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 21:55
kui seal pärismaailmas kõik nii lihtne ja ilus, miks siis üldse netis aastate viisi tutvusi õngitseda?
võiks ju astuda mõne reaalse naise juurde ja teatada, et on soov võrdsetel alustel tutvuda
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:01
Kallis Caprikoosa, ma käin siin ainult sinu ja touchi pärast. Hämmastav on vaaata kuidas te mõlemad pole mitmekümne aasta jooksul päevagi vananenud. 😘
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:09
nojah, siis polegi imestada, et netis kellegagi ei tutvu.....kui käid ainult kahte kasutajat vaatamas
ning 8 aastat hakkab lausa mitmekümne aastana tunduma.
ehk on teema autoril samuti reaalsustaju veidi nihkes
mis aga siiski ei selgita, mis takistab päriselus naistega tutvumast....püksid trumpidest pungil
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:18
Teema algatajale vastuseks.
Olen isegi sama mõttega siin saidil,et mitte maha ja taha,Ei teenuse pakkujale.
Vaid ikka õilsal eesmärgil-väike kohv,vana hea flirt ja siis juba ju selgub,kas käib klikk või ei.
Oleme ju kõik life universitys käinud ja eeldame et see ju normaalne tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:18
Oi, capi, sa küll pole suu peale kukkunud. 😁
Teie ilu aja mul pää sassi ja numbrid ka. Ärge siis kohe riielge.
Päriselus naistega tutvumine on selline.... Omade miinustega. Kui juba tutvuse alguses tundub, et jutt ei klapi, siis istud viisakusest ja kannatad lõpuni. Siin aga on see eelis, et paned bloki peale ja juttul lõpp. 😁
Ja päriselu naised tahavad jube kiiresti hakata kodu punuma. Siin on õnneks paljud juba kodu pununud ja tahavad vahest lihtsalt aega maha võtta. 😜
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:31
seega netis viisakusreeglid ei kehtigi, vosss?
virtuaaltutvuse üks boonuseid on, et sisemine ilu või ilutus ja IQ suurus on kergemini tuvastatav kui kuskil klubis või kohvitassi taga lösutades.
inimese väljendusoskus ja kirjastiil reedab päris palju.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:39
Voss, oma kogemusest võin öelda, et siiski mitte kõik naised ei taha päriselus kiiresti kodu hakata punuma. Isegi kui sa seda loodad. Võib-olla oli ka asi selles, et kohtasin Teda siin... mis viibki tõsiasjani, et kui eeldad siiralt midagi tõsisemat, püsivat, võid avastada, et see oli vaid illusioon. Kellele õnn, kellele mitte.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:40
Eks viisakusreeglid kehtivad ka siin, aga need on lihtsalt natuke lahjema mõjuga.,😋
Kahjuks ei saa siin IQ suurusest üldse rääkida, sest paljudel on selle defitsiit.

Nb! Capi, võta blokk maha. Ma tahaks sulle kümneid panna. Või ühtesid. Pole veel otsustanud. 😜
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:44
eesmärk võib tunduda õilsana, matteo.
aga kui sa saaksid päevas ca 150 kirja kohvitamise sooviga, kas see tunduks ikka väga erutav?
kõik mu tuttavad naised siin muide kurdavad, et vana hea "kohv-flirt-vaatame mis saab'' ettepanek mõjub pigem tüütu
klišeena.....ja igasugune huvi mehe suhtes kaob.
naised ootavad siiski rohkem originaalsust, kallid härrased.
veidi rohkem romantikat.....ja oskust jätta muljet, et ollakse valmis naise nimel pingutama- kasvõi halle ajurakke kirjakese koostamisel
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:49
Vot vot, Capi, selleni me nüüd jõidsimegi jälle. Naised ootavad.... Ja mehed ei pinguta piisavalt... Jne. Pigem kõlab see juba tüütu klišeena. Sellest 150-nest korjast tuleb lihtsalt sobiv välja suuta sorteerida. 😉
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:53
Ok. Olen nii öelda vana koolu mees,et kohvile ja siis vaatab. Aga ikkagi,teatrisse-kohvile-kontserdile-reisile, pikk ampluaa.
Lõpuks viib sihile ju klõps,mis peab toimima et tekiks vastastikune sümpaatia😉
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:55
Mina ikka ei mõista miks naised ei pinguta rohkem kui nad kirjutavad. 😁
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 22:59
no vahel võiks ju alustada näiteks kohe reisist...ja see tüütu kohvi lürpimine vahele jätta
või veel parem variant, et mees suudab naise juba läbi ekraani niimoodi armuma panna.....et kohtumisel pole mingit pingutust vaja naise sulatamiseks
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:02
Kõigepealt on vaja jutule saada ja ennast huvitavaks teha, mitte hakata kohe jahuma eesmärkidest ja kokkusaamisest. Kohtumisele tasub mõelda alles siis, kui naine on näidanud üles huvi sinuga suhtlemise vastu.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:03
Et Naine läbi ekraani armuma panna on vaja lihtsalt Ausust,sest lihtsus-ausus loeb ja poeb südamesse.
Ääri veeri kedagi ei mõjuta🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:03
Mkm... Liiga lihtne pole ka hea. Meestele meeldib jahtida. Tegelt on nii, et kui naine käes on, siis peale seda on juba natuke igav. Sellepärast ongi kohutav kui mõni kohe pesa tahab punuda.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:04
netitutvumisel võiks see klõps peas (õigemini südames) toimida juba enne kohtumist, mu meelest. siis on õige asi

milline stiimul oleks sul pingutamiseks, vosss, kui sul oleksid naised ukse taga kingitustega järjekorras ja kõiki kirju ei jõuaks niikuinii mitte kunagi läbi lugeda?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:05
Ausust??? Et saame kokku kepime?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:06
Ahh, J, seda juttu võid omavanustele ajada. Tänapäeval ei viitsi keegi kolme paari ketse läbi jalutada enne kui käest kinni võib hoida.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:09
Capi, su jutus on point.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:11
Et kepini jõuda,on vaja pingutada.
Muidugi teatud isiksustega.
Aga tõelise eesmärgini, võtab aega ja on seda väärt.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:13
ka naised naudivad jahti, muide....ja mitte vähe.
aga tundub, et mõne mehe eesmärgiks ongi ainult kollektsioneerimine, mitte suhe.
ja kas on mõtet siis kurta, kui naised ei vaimustu võimalusest korraks voodisse hüpata mehega, kelle jaoks juba kaheöösuhe tunduks igav
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:14
Vosss
2024-10-08 23:09
Capi, su jutus on point.
---------------------------
ainult mõningad mehed ei suuda seda pointi tabada
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:17
Vosss, asjad mis toimisid minu nooruses, toimivad ka nüüd. Arvatakse küll, et nüüd on teised ajad, aga inimloomus on sama.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:18
Capi, sa mõistad mind natuke valesti. Mul pole midagi suhte vastu, aga suhe peab olema selline mis mõlemale sobib. Kindlasti on ka sul olnud mõni peika, kes on muidu ideaalne, aga ta on ka jube tüütu ja jutukas ja tahab kogu aeg koos olla. Kõlab tüütult? 😁
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:22
oehhh, kahjuks selliseid on olnud liigagi palju, vosss
ma ise vajan ka pigem veidi distantsi ja privaatsust. need 24/7 külge klammerdujad mõjuvad jah sama tüütult kui kohvile kutsujate hordid
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:25
A kohvile lähme, Capi? 😁😜
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:26
ma ei tea, kas sul on kogemust silmini armunud naisega, keda iga su pilk ja pisimgi puudutus ekstaatiliselt värisema paneb, matteo....
aga vihjeks sulle, et sellisel juhul võib sinupoolne pingutus õnnestunud vahekorrani jõudmiseks olla minimaalne või olematu
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:38
Capri, kas mäletad veel, milline kasutaja sind kangekaelselt Capi'ks kutsus. Ei tea kas lihtsalt kokkusattumus?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:39
Tead , Vosss
Sul on tüüpiline sarikohtuja jutt
Sa oled nagu mesilane - lendad ühest millest teisele sest sul vaesekel kohe igav kui nektar on käes
Ja naised on lirvad kes muudkui tahavad pesad punuda
Aga vot ei taha kõik pesad punuda
Ja muideks suhted ei tähenda veel ühise pesa punumise vajadus
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:40
Niikaua kui te siin arutate erinevate suhete üle, lähen lükkan kohvimasina välja. Mis tast ikka soojas hoida, ei taha keegi nii hilisel ajal ei kohvi.
Aga kui naine nimetab naist lirvaks... vot see juba on midagi.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:42
No Vosss arvab et kõik naised on lirvad sest tahavad pesa punuda
See tema arvates on mingi hääbiväärne asi
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:44
Mis ma võin soovida - ei meeldi naised , vaata mehi
˅ näita rohkem ˅
2024-10-08 23:48
Pesa punumine pole üldsegi häbiväärne asi. Kõigile see ei meeldi, või siis nad pole sellest huvitatud. Viimasel juhul jääb vahel arusaamatuks potentsiaalse partneri tegelik huvi, aga see on juba partnerite omavaheline asi. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 00:15
"vastu ei pakuta peale seksi nagu miskit"
"Siin on õnneks paljud juba kodu pununud ja tahavad vahest lihtsalt aega maha võtta. 😜"
Ehk et sa otsid ainult seksi.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 00:22
jah...jahitakse seksi, kuigi peale naise kätte saamist hakkab juba veidike igav.
kas pole see mitte armastuse puudus? või võimetus armastada.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 00:26
No mõnele on kepikorra eest kümme kirjagi liiast. Mis siis veel ketsidest rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 07:26
Hakkan selle lehe fenomeenist aru saama. Siinsed kodanikud (mitte kõik) loevad, aga loetu sisust aru ei saa.
Või on inimesed lihtsalt kitsa silmaringiga?
Näiteks aSin arvab, et kui pesa punuda ei taha, siis ainus aja maha võtmise viis on seks. Peale seksi on ka palju muid tegevusi. Ausõna. 😁
Riina, millal ma täpsemalt naisi lirvadeks nimetasin? Tundud kibestunud olema. Eriti veel kui su profiil läbi lugeda.
Capi, selles ongi viga, et paljud naised ei oska enam olla huvitavad/salapärased mis tekitaks soovi neid uuesti jahtida. Ma ei tea, kas see on armastuse puudus, aga ma ei kipu kõiki kohe kindlasti armastama.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 07:27
Ihas on naisi vähem ja nad saavad väga palju kirju. Loomulikult on nad siin väga valivad. Enamus saab tõenäoliselt siiski aru, et väljaspool internetti on elu teistsugune.
Seetõttu on ihas palju n-ö teenusepakkujaid ja niisama egotrippijaid. Tõsist suhet suurem osa isegi ei looda ning isegi tasuta seksiga võib siin raskusi olla.
Väljaspool internetti on mul naistuttavaid kerge leida, siin ma isegi ei ürita. Mul pole aega ega viitsimist tundide ja päevade kaupa inimese ego paitada, lootuses positiivset sõna saada. Või külvata kingitustega üle naisi, keda ma ei tunne ja kes linnatänaval mulle mingit muljet ei avaldaks.

Aga foorum on huvitav ja siin on väga põnevaid karaktereid, kellega vestelda. Kui kuulutusi vaadates kaob igasugune soov siin kellegagi suhelda, siis foorumis mulle meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 08:16
Ei tea kuidas asjad nüüd on, aga kümmekond aastat tagasi oli igal korralikul nikuotsijal 4-5 varikat. Üks naistuttav näitas, kuidas tegutsetakse. Esimeselt kontolt kallati moosiga üle. Kui sellest ei piisand, siis tuli varikaga ja sõimas näo täis, et siis natukese aja pärast kolmandalt jälle moosi jagada jne ... Kusjuures isegi ei nähtud eriti vaeva varjamaks, et tegemist sama inimese kontodega. Päevas võis ikka mitu sellist kosilast olla.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 08:24
Võibolla see ongi selle meeste arvu siin nii kõrgele tõstnud. Tegelikkuses on ehk mehi vähem kui naisi siin. 😁
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 08:35
Tegelikult on naistel palju rohkem varikaid. Just neil, kes kuulutuste lehel äri püüavad ajada.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 14:05
Kohvi vahele jätta ja kohe võhivõõra inimesega (naisega) reisile?!

See vist ongi see reaalsustaju kadumine, millest teemaalgataja kirjutab.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 14:15
Jah, mina olen just täpselt see naine siin, kes ei saa loetu sisust aru ja silmaring on ka kitsas. Äkki on asi hoopis nii, et pane mis ilusaid sõnu iganes ritta, see tõeline põhjus kumab ikka läbi. Sa alustad teemat, et naiste soovid on ulmevaldkonnast, aga peale seksi nad midagi vastu ei paku. Ma ei ole väga kindel, mis on need ulmelised soovid? Ja mis on võrdsetel alustel eksisteerimine? Kena, kui sa selgitaks, sest muidu loeb välja midagi sellist, et hotelli seksima minnes makstakse arve pooleks.
Soovid tutvuda toreda naisega, kelle pesa on juba ära punutud ja kes soovib lihtsalt vahel aega maha võtta. Meestele meeldib naisi jahtida, aga kui naine käes, on kohe natuke igav ja seetõttu on eriti jubedad need naised, kes pesa tahavad punuda. Loen välja, et siduda sa end ei soovi, maksimaalne panus sinu poolt on vahel kohtuda, millise iganes tegevusega, aga usun, et kindlasti ka + seks. Ka ei soovi sa naist jahtida liiga pikalt (mitu paari ketse läbi kõndida), aga samas sul ei ole midagi selle vastu, kui sul on üks stabiilne seksisõber, tingimusel, et kõik klapib ja ta sind eriti ei häiri.
Üks küsimus veel - kuidas monogaamsusega on?
Ma ei oleks sulle üldse jalga hammustama tulnud, kui sa oleksid kirjutanud, et tahad kohustustevaba ja sobivusel ka kestvat seksisõbra suhet, aga kui sinu sõnul naine muutub peale esimest seksi kohe natuke igavaks, siis see viitab, et püsida saab sinuga miski ainult nii kaua, kuni ei ole uut ja huvitavamat maha murtud? Isegi, kui sa seda naist vahel kuhugi viid, sa oled ju ära öelnud, et sa end siduda ei soovi. Naine tahab liiga palju koos olla, muutub tüütuks ...
Kui mitu naist said ühtemoodi aru, on kas sul eneseväljendusega natuke nihu või siis me siiski saime õigesti aru.

jfjm, siin on paljud mehed teinud lisaks naise konto või mitu. Mõnel mehel on ka mitu mehe kontot ja tõesti kirjutab süüdimatult mõlema alt järjest sama juttu. Ma siin tihe sisselogija ei ole, aga minu isiklik kõige omapärasem skeemitamiskogemus oli see, kus kirjutab näiliselt naine, esitab mingi suva küsimuse ja siis teeskleb, et eksis kasutajaga ja tahtis hoopis sõbrannale kirjutada, sest too oli läinud mingi mehega kokku saama, kellega oli jube hea seks ja siis soovitab seda meest nimeliselt
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 14:22
slavetodomme, kutsuvad tõesti võhivõõraid naisi reisile ja päris tihti, nii koos reisima kui enda juurde x riiki ja maksavad kinni, minu isiklikel kogemustel Tinderist, kus mul on pildid (ja tekst, et ei mingit seksi). See on selline tüüp mehi, kes on valmis riski võtma ja ei näe erilist probleemi selles, kui kõik ei vastagi ootustele. Või ma vähemalt eeldan nii, ma ei ole kordagi läinud Ma olen kuulnud ka teiste jutte, kes on riikidevahelist deitimist harrastanud, kindlasti on koledaid lugusid ka, aga siiani on rõhk olnud sellel, et veedetakse see aeg väga toredalt omavahel koos ära (kes seksiga ja kes ilma) ja minnakse oma teed. Naised ei saaks ju ulmelisi asju välja mõelda, kui kedagi eeskujuks ei oleks, sama meestega, kui ikka järjekindlalt mingit "jou, kepime" kirja saata ja enda repertuaari ei muuda, ju siis vahel on näkanud ka nii.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-09 14:26
asin- ilus jutt. Ja tõsi🙂👍
˅ näita rohkem ˅
1
2