Jah, mina olen just täpselt see naine siin, kes ei saa loetu sisust aru ja silmaring on ka kitsas. Äkki on asi hoopis nii, et pane mis ilusaid sõnu iganes ritta, see tõeline põhjus kumab ikka läbi. Sa alustad teemat, et naiste soovid on ulmevaldkonnast, aga peale seksi nad midagi vastu ei paku. Ma ei ole väga kindel, mis on need ulmelised soovid? Ja mis on võrdsetel alustel eksisteerimine? Kena, kui sa selgitaks, sest muidu loeb välja midagi sellist, et hotelli seksima minnes makstakse arve pooleks.
Soovid tutvuda toreda naisega, kelle pesa on juba ära punutud ja kes soovib lihtsalt vahel aega maha võtta. Meestele meeldib naisi jahtida, aga kui naine käes, on kohe natuke igav ja seetõttu on eriti jubedad need naised, kes pesa tahavad punuda. Loen välja, et siduda sa end ei soovi, maksimaalne panus sinu poolt on vahel kohtuda, millise iganes tegevusega, aga usun, et kindlasti ka + seks. Ka ei soovi sa naist jahtida liiga pikalt (mitu paari ketse läbi kõndida), aga samas sul ei ole midagi selle vastu, kui sul on üks stabiilne seksisõber, tingimusel, et kõik klapib ja ta sind eriti ei häiri.
Üks küsimus veel - kuidas monogaamsusega on?
Ma ei oleks sulle üldse jalga hammustama tulnud, kui sa oleksid kirjutanud, et tahad kohustustevaba ja sobivusel ka kestvat seksisõbra suhet, aga kui sinu sõnul naine muutub peale esimest seksi kohe natuke igavaks, siis see viitab, et püsida saab sinuga miski ainult nii kaua, kuni ei ole uut ja huvitavamat maha murtud? Isegi, kui sa seda naist vahel kuhugi viid, sa oled ju ära öelnud, et sa end siduda ei soovi. Naine tahab liiga palju koos olla, muutub tüütuks ...
Kui mitu naist said ühtemoodi aru, on kas sul eneseväljendusega natuke nihu või siis me siiski saime õigesti aru.
jfjm, siin on paljud mehed teinud lisaks naise konto või mitu. Mõnel mehel on ka mitu mehe kontot ja tõesti kirjutab süüdimatult mõlema alt järjest sama juttu. Ma siin tihe sisselogija ei ole, aga minu isiklik kõige omapärasem skeemitamiskogemus oli see, kus kirjutab näiliselt naine, esitab mingi suva küsimuse ja siis teeskleb, et eksis kasutajaga ja tahtis hoopis sõbrannale kirjutada, sest too oli läinud mingi mehega kokku saama, kellega oli jube hea seks ja siis soovitab seda meest nimeliselt