Foorum
1
2
2010-11-03 21:28
1. Kohtigu kokkuleppimine. Esimesel kohtingul, ära lase oma kohtingu partneril sind peale võtta oma kodust.Tegelikult sinu kaaslane ei tohikski veel teada sinu kodust aadressi.2. Kohtuge avalikus kohasEsimesel kohtingul, tuleks alati kohtuda avalikes kohtades, kus läheduses on palju inimesi. Sa võid kaaluda ka minna grupikohtingule või topeltkohtingule.Kui need variandid ei ole võimalikud, siis paku välja – et võtad oma sõbranna kaasa.3. Maksa pool arvestÜldiselt on levinud hea tava, et kohtingutel maksab arve mees. Kahjuks, mõned mehed rikuvad seda viisakusavaldust oodates midagi vastutasuks.Seepärast ei olegi halb mõte esimesel kohtingul maksta pool arvest. Kui maksad poole arvest, ei tunne sa kohustust või võlgnevust oma kaaslase ees.4. Ära unusta, et alkohol vähendab sinu otsustusvõimetSuurim oht inimese otsustusvõimele on alkohol, seda veel eriti olles kohtingul. See ainult ei mõjuta sinu otsustusvõimet, kuid alkohol vähendab ka sinu nn. „pidurdusvõimet“. Kui sa jood kohtingul, siis hoia oma klaas või pokaal alati silmale nähtaval ja tea oma piire, ära jää purju misjärel sa ei tea enam mida sa teed. Veelgi parem, väldi alkoholi esimesel kohtingul.5. Võimalusel kasuta enda transpordivahendit.Esimesel kohtingul kasuta võimalusel enda transpordivahendit minnes avalikku kohta, kontrolli kindlasti, et sul oleks piisavalt kütust.Enda transport tagab sulle turvatunde, kus sa võid ebameeldivalt kohtingult lahkuda koheselt.6. Ära eelda, et sinu partner on ohutu.Alati on tähtis olla valvas esimesel kohtingul. Ära eelda, et sinu kohtingu kaaslane on ohutu lihtsalt kuna väidab et on usklik või džentelmen. Inimesi on mitmesuguseid, ning ohumärgid võivad tulla välja alles pärast mõningast vestlust.7. Ära avalda oma elukohta.Kui sa soovid kohtuda veel, siis korralda teine kohting, ning vaata kuidas laabub teine kohting. Sinu enda ja perekonna turvalisuse mõttes ei ole soovitatav võõrastele oma elukohta esimestel kohtingutel jagada.8. Väldi eraldatud kohti.Ära unusta – esimesel kohtingul kohtu alati avalikus kohas kus on veel inimesi, väldi eraldatud kohti nagu on pargid või nurgatagused vaiksed kohad.9. Usalda oma vaistu.Kui sulle tundub, et midagi ei ole päris õige, siis suure tõenäosusega nii ongi. Kui sa pole temaga varem kohtunud ja kohe kohtingu alguses tundub, et midagi tundub olevat valesti selle inimese juures, siis lahku koheselt.10. Alati teavita kedagi lähedastest kuhu sa lähed.Kindlasti teavitada kedagi oma lähedastest või sõpradest kohast kuhu Sa kohtingule lähed. Sa võid isegi kokkuleppida kellaajaliselt millal helistad ja annad endast teada või lepi kokku sõpradega koht, kus hiljem peale kohtingut kohtute.11. Vajadusel anna oma mobiilinumber.Turvalisem on anda mobiili number kui kodune number, kuna koduse numbri järgi võib alati telefoniraamatust välja uurida sinu aadressi.12. Jää kogu kohtingu vältel valvsaks.Isegi kui kõik tundub super-õige ja teievaheline keemia on fantastiline, on tark tegu jääda valvsaks kogu õhtu jooksul. Kindlasti kohtingule minnes võta oma mobiiltelefon kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 21:37
Kas see meelespea kehtib ainult naistele Kas meestele on ka midagi sarnast....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 21:49
http://www.homezonefoorum.net/index.php?topic=412.0
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 21:51
Dziisas ... kas need naised, kes oma mõttetust eluküünlast nii palju ei hooli, võivad kohtuda spontaanselt? Ohtlike ja pahade meestega? Nendega, kes peale sööki oma hambavahesid tikuga puhtaks ei urgitse? Selliste ilgete inimeseloomadega, kellel on plaan lihtsalt keppida? Toorelt ja viisakuseta?
Kelly ... lahe ankeet.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 21:52
tänan
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 21:58
1. Tunne ära oma käitumistaktika
Ükski vihje ei aita sind, kui sa ei kujunda oma taktikat, mis aitaks sul kohtingutel edukas olla. Paneb hämmastama, et inimesed kaebavad selle üle, et ei kohta ühtegi uut inimest, kui nad aga ise selleks suurt midagi ei tee, ei pane ennast situatsiooni, kus teisel inimesel võiks tekkida sinu suhtes empaatia.
Kartus uute tutvuste ees on üks enimlevinud mudeleid. Inimene kardab taas tõrjutuks saada ja sellega loob justkui mingisuguse kaitsemullikese enese ümber. Tuleb endale selgeks teha, et sa väärid õnne ja õnnestumist.
Nõuanne: saavuta emotsionaalne tasakaal ja anna endale võimalus.

2. Ole tõene ja ehtne
Jää alati iseendaks, ära esine kellegi teisena. Lihtne oleks ju esineda internetis kellegi teisena, kuid siis see interneti suhtluseks jääbki, sest silmast-silma kohtudes saab vastaspool varem või hiljem teada, kes sa tegelikult oled. See oleks pettus, kus kaotajaks jääksid sina. Jäta meelde, et väärtusliku suhte aluseks on ausus.

3. Järgi oma sisetunnet
Ära mine kohtingule, kui see on sulle kas siis ema, isa, sugulase, sõbra poolt peale surutud teadmisega, et ta on suurepärane saak. Selle üle peab sinu sisetunne otsustama, kas ta on seda või mitte. Ära mine kohtingule haletsusest, kui sind on välja kutsutud, aga sa ei tunne ennast mugavalt, ega taha ka ära öelda. See oleks partneri asjatu lootuste hellitamine.
Kui aga inimene äratab sinus huvi ja paneb su näo särama, kuigi ta ei pruugi sinu tüüp olla, tasub alati samm astuda ja vaadata, milleni tutvus viia võib. Ega kohting veel abielu ei ole, see annab sulle võimaluse tutvuda teiste inimestega, neid tundma õppida ning samas avastada ka iseennast.

4. Järgne oma kirele
Õnnelikud inimesed on reeglina sarmikamad, isegi kui nad kannavad lisakilosid, on kaotanud juuksed või ei oma suuri rahasummasid. Õnnelikud on inimesed, kes on leidnud endale väljundi elus ning on sellest motiveeritud.
Kõndides mööda seda motiveeritud elurada, mis ümbritseb sind õnnega, on sul suur võimalus kohata sama õnnelikku inimest.

5. Esmakohting ei peaks olema nii üksikasjalikult viimistletud
Pane see vihje endale kõrva taha ja säästad hulga raha. Esimene kohting võiks olla kuskil toredas kohvikus, looduses või kus iganes, aga mitte kohe kallis restoranis kaaslasega, kelle suhtes sul on suured lootused ja siis selgub, et te ei sobigi. Võta rohkem vabamalt esmakohtingut ja ära loo endale kohe illusioone.

6. Esmakohting ei ole intervjuu, ära pabista
Paljudel juhtudel tundub esmakohtingule minek nagu minek esinemisele või intervjuu andmisena. Tegelikult pole asi nii hull. Tuleb hoolikalt järgida seda vihjet, et hea mulje jätmisel üle ei pinguta ja ei hakata kellegi teisena esinema, millest oli ka eelnevalt juttu. Eriti mehed kalduvad esmakohtingul kohe ennast kiitma, eriti siis kui vastaspool teda sümpatiseerib. See tekitab aga olukorra, kus naine on ainult kuulaja rollis ja seda ei saa küll siis kohtinguks pidada. Jäta meelde, et meeldivas vestluses tuleb anda ja võtta. Sa ei tohiks kunagi olla ainult rääkija või ainult kuulaja. See jätab mulje, et sa ei austa vestluspartnerit ja pead teda ebahuvitavaks.

7. Ära hakka kohe südant puistama.
Kui sul on midagi elus juhtunud või juhtumas, siis ära hakka sellest rääkima kohe esimesel kohtumisel. Inimesed vajavad aega emotsionaalse taseme saavutamiseks, isegi siis, kui nad on füüsiliselt atraktiivsed (ja mehed vajavad rohkem aega kui naised). Kui end esmakohtingul liiga avad, siis võid oma partneri eemale ehmatada. Hoidke neid uudiseid paar kohtingut enda teada, enne kui ennast rohkem avama hakkate. Kui kindlasti teatage enne, kui suhe muutub tõsisemaks, sest ausus on suhte üks alustalasid.

8. Kogenud kohtingul käijal on varuks ka üllatused
See võib kõlada kui kulunud vihjena, aga üllatavalt vähesed inimesed mõtlevad kohtingu varakult läbi ja toovad seiklusi ja üllatusi kohtingusse. Kui sul pole aega osta kontserdipiletit või plaanida mõnda huvitavat päeva retke, siis pole sul ju ka aega suhteks ja kohtinguks. Halb kombinatsioon on töönarkomaan, kellel puudub sotsiaalne elu. Tööd ei keela keegi kõvasti teha, aga see ei tohi häirima hakata sinu elu, kui sa soovid 100%-list suhet.
Soovitaks teha mingi nimekirja, kuhu saate kanda oma huvitavad ideed kohtinguteks. Siis ei tule üllatuseks kohtingul olles, et sul polegi ühtegi ideed võtta.

9. Kui tunned tõmmet, siis väljenda end korrektselt
Jäta meelde, et isegi väga atraktiivne ja võluv inimene ei ole oma saavutuse edukuses 100% kindel. Kui sa lähed kontingule kellegagi, kes vastab su ootustele, siis anna seda ka oma partnerile teada. See muidugi ei tähenda seda, et esmakohtingu lõpus pead sa kohe liiga pealetükkivaks muutuma. Annab ka delikaatselt märku anda, et kohtingu partner on nii vaimselt kui ka füüsiliselt võluv.
Restoranis olles ei teeks paha õrn puude vastu partneri jalga, väike silmade mäng, laskudes partneri huultele. Pilk ütleb enamat kui tuhat sõna.
Õhtu võiks lõpetada suudlusega. Kui naisterahvas ei tunne mugavalt anda suudlust huultele, siis võib ka piirduda kerge põsemusiga.

10. Ära esmakohtingul üle pinguta
Ära anna endast kohe kõike esmakohtingul. Kui inimene sulle väga meeldib, siis ära helista talle kohe iga päev. Helista kord nädalas, et paika panna uus kohting. Ära saada ka emaile iga päev. Ühest-kahest nädalas piisab, aga kirjuta millestki sellisest, millest partner huvitatud oleks.

Inks räägib
Eestlane on ikka üks omapärane isend selles maailma paljurahvuselises populatsioonis. Tema mõt ... LOE EDASI
"...ja mere ääres väike maja"
Mingil hetkel pidi Juuli emale ütlema, mis plaanid tal sügiseks on. Ilmselt ei tekita ema selles ... LOE EDASI
loe kommentaare (13)Viimane postitus: 10.06.08
KÜSIMUS: Tere, Dr Love. Olen juba siia ühe postituse pannud, mis siis rääkis ...
VASTUS: No mis ma oskan sulle öelda. Sul on kaugsuhe muusikuga. Juhuse läbi on ka ...
LOE EDASI

(10)
külm kuum
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:03
mingi jura tuli lõppu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:06
algusse ka
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:07
mikhan, kirjelda sina õnnestunud kohtingut
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:09
reaalset või teoreetilist
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:11
mõlemat võib
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:14
võibolla hiljem siis, ma präegu ei saa
˅ näita rohkem ˅
kino ja teater on esimeseks kohtinguks keelatud. shakespeare võib ju olla sajandi suurim näitekirjanik, ent esimese kohtingu puhul see näitemäng ei toimi. olgu rõhutatud, et teatris ja kinos ei saa te omavahel 2 tundi järjest rääkida.
˅ näita rohkem ˅
mikhan, jääme ootele
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:20
elmar,aga sina? räägid ehk meile niikaua kuniks mikhanil tegemist et milline näeks sinu arvates välja esimene kohting?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:21
mina oponeerin. Mul on keelatud kohvik näiteks. Ma kuskil põhjendasin miks. Aga mingi jagatud emotsioon, first common memory, teater ja kino käivad sama hästi kui mõni muu asi, ja see et rääkida ei saa võib vastupidi väga ok olla. Käperdada ikka saab
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:23
sa mikhan teed siis kõperdamise teel naise sobilikkuse kindlaks?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:24
käperdamise
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:24
Tubli kellybundy nüüd jääb veel üle kirjastaja leida ja see üllitis trükki lasta,võid ka koolitusi korraldada ja ära unusta koolituse lisana enesekaitsevõtteid nagu jalaga omleti valmistamine meeste teatud piirkonnas sellex leiad isegi meesmodelli ihast,ta juba pikisilmi ootab sellist kaifi ja pakkumisi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:32
nahkhiir, annad ehk modelli kontaktid?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:35
kirjutan selle käperdamise lahti hiljem, kui kirjutamise poosis olen
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:36
mis poosis siis praegu oled?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:39
selili vaiba peal teleka ees ja läpakas on rinna peal lõua all. surfida on ok ja ja mõne lausega saab ka hakkama a kirjutada ei viitsi. pealegi telekat pean ka samal ajal vaatama
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:45
Vt muud alt lk6 Egon37
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 22:50
mikhan,miks nii?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 23:06
Kelly,kus mina tean?Pean temaga niikaua kirjavahetust,kus tekib mingi usaldus.Ka mina pean teda usaldama,mitte ainult vastupidi,mida naised nii tahaksid,,,,,seda,mis saab edasi pole sõnades lihtne öelda..oleneb,kellega,kas kõrtsu või kinno..ise ei poolda seda..tahan privaatset kohta,kus saab rääkida kõigest ja,miks mitte,ka sex pole välistatut
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 23:13
Mihkan: see käperdamise mõte ei ole paha , sa tead kust mind leida
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 23:16
mis see privaatsem koht siis oleks, elmar?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 23:18
Elmar ... vahel ei ole "kõigest rääkimine" kuigi hea idee, vahel jutub ka nii, et kõige kombelisemad meist tahavad lihtsalt keppi ... ... vähem filosoofiat, rohkem higist rassimist ...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 23:24
Just Elmar ,kui inimesed on juba piisavalt kirja teel yxsteist tundma õppinud siis esimene kohtamine peax olema kusagil hubases kohas kus polex lärmi ja uudishimulikke nägusid. We meespool peaxs ka sõbrad,vanema venna,veel hullem emme kaasa võtma Kui ei ole usaldust siis pole nagu asjal erilist mõtetki,kohtamine toimub tohutult pinges ja süvendab veelgi umbusku ja vaevalt sealt head nahka tuleb.Ex see oleneb muidugi inimestest ja nende huvidest mille peale välja minnaxe.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-03 23:25
nii, nüüd on uus poos. ok, käperdamisest siis, aga see on kõik minu mõte, mite vastuvaidlemiseks kellegile. Niisiis kogu käperdamise mõte on sõnadeta suhtlemine, näiteks teater, või ok, pole ju vahet, ma siis räägin ühet kordaläinud kohtingust, polnud küll teater, oli linnahalli miski.. tegelt vist oli küll muusikal, aga vahet pole, igatahes rääkida ei saanud, elle eest sai kätt hoida ja muud moodi puutuda, see laseb jube hästi oma kaaslast lugeda, näiteks see kui palju ta on nõus eamugavust taluma, et lihtsalt kahe käega käsi koos hoida ja liibuda, samas selge et mingid sündsuse piirid on ees, üsna selge et päris peoga tisse katsuda ei saa ja käsi jalge vahele pista ka mitte, sellest tekib selline mõnus lahendamata pinge ja jagatud emotsioon, rääkimata siis koos vaadatud etendusest. Pärast koju minnes see lahkumissuudlus on hoopis teine asi , koos liiumise ja venitamisega. On mille pealt edasi minna ja kust jätkata. Ja mis eriti lahe, jäi ära kõik see mõttetu plära, et räägi endast jne shit Või siis üks teine värk, läksime kuskile viljandi taha miskile üritusele, tsikliga, ka miski kaks tundi sõnadeta kehakeelt, loomulikult koos kohvipausidega pentsukates, ja iga peatusega olime järjest omamaks saanud, sõnagi vahetamata. Nüüd versus kohvik, lähed istud üle laua, ajad jamad ära ja ongi kõik, küsitud vastatud, istutud, ei mingit pinget ja huvi kuidagi vähenenud, et saaks veel kokku, nojah ok võib ju ka
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 08:41
Sorry aga debiilne jutt natukene minu arvates. Selliselt kohtinguil käitudes oleks tegu nagu mingi KGB ja CIA agentide ülisalajase hypereluohtliku kokkusaamisega Kohtingule minnakse lõõgastuma ja siis ei tohiks pinges olla. Ei maksa kogu aeg kartuses ja hirmus elada....be cool. Kelly enam ma sinuga välja minna ei taha, sest kujutan juba ette, kuidas sa avaliku kohvikulaua taga niheled, närviliselt ümbrust jälgid, kõrvadest tossu välja lastes igat mu tegu ja sõna analüüsid PS Mina võtaks kaks sõbrannat ja ühe 200 kg neegrist turvamehe ka igaks juhuks kaasa. Halba ei teeks ka K-komando jälgimisrühm ja snaiprid katusel.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 09:51
Kohting peab olema pingevaba nagu siin eespool kõnelejad kirjutavad...Tõesti pole vaja seda,et kui lähed kohvi jooma siis kõrval lauas istub sul kaasas palagatut turvamees...Naistel muidugi esimesel kohtingul ei soovitaks kusagile raba laukude vahele jõhvikale minna tundmatuga...Ka kõik hotellid on ju mingis mõttes turvalised kohad,kellele kohe sex meelepärane on..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 09:57
6. Ära eelda, et sinu partner on ohutu.Alati on tähtis olla valvas esimesel kohtingul. Ära eelda, et sinu kohtingu kaaslane on ohutu lihtsalt kuna väidab et on usklik või džentelmen. Inimesi on mitmesuguseid, ning ohumärgid võivad tulla välja alles pärast mõningast vestlust.

krt sa pead olema nagu lõukoer, juuksur, vabanda mind, aga sa vist ainukesena oled ka koheselt nähvama kui miskit valesti...
kui naine on pinges ja ennast vabalt ei tunne siis mis see vaene mehikene tegema peab?? see vist kole raske olema saab
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:05
mis nali see nüüd oli? jan??
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:06
Mis juuksur? Vaatasin aga ei leidnud siit ühtegi tema postitust.
Minu kommentaar teemale: Kaine mõistus ja ettevaatlikus pole kunagi liiast. Lolliks aga kahh ei maksa minna. aksala viskas häid kilde. Sain jälle naerda. Tänan
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 11:46
juuksur kullake, sa oled väga omapäraselt otsekohene, miskipärast tekib siuke tunne, et kohtingul ütled otse kui miskit ei meeldi ,
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 11:50
Aga millal siis veel öelda?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 11:52
Ja paljud mehed ju naudivad, kui naine neid alandab, ka verbaarselt!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:00
lähed esmakohtingule ja niigi oled veits närvis, võibolla ei lähe kõik täpselt nii nagu soovitud, ehk käed veits värisevad , ja siis lajatatakse sulle täiega.....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:02
jan aga miks närvis olla?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:08
ma räägin noorematest, vanem pole ma veel olnud
kes peidab oma närvilisuse ülbuse, kes näilisuse, kes mille taha, mõni ongi siuke....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:11
Kohtun netis endale meelejärgi tüdrukuga, kirjavahetus ja pildid tõotavad head suhtlust ja seksi peale esimest kohtingut. Sean sammud hubasesse kohvikusse, sõber 10 meetrit tagapool julgestuseks, kuna tänapäeva naised on ettearvamatud. Istun värisedes maha lauda ja tellin latte. Saabubki kaunimast kaunim naistrahvas, kelles tunnen ära enda järgmise eksnaise. Kuna ta ilu on tõesti hingemattev, siis mu värin suureneb iga lähemale astutud sammuga. Mu erutus ei jää märkamatuks sellele taevamannale, kes nagu tühjast kohast lajatab....MIDA SA VÄRISED KURADI ÄPU!!!!! Ja läinud ta ongi Ettekujutus esimesest kohtingust Juuksuriga või mõne muu otsekohese naisega
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:12
aksala otsi selline keda värin erutab
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:13
hea näide...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:14
Saaksime koos kohvi tassist välja väristada
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:17
no see võib olla erutuse värin
vatame mida ma täna ise teen...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:19
Nii, et sul kohting...palju õnne. Ma võin julgestajaks kaasa tulla ning kindlasti jälgi teema algataja näpunäiteid
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:21
aksala, ei usu, et sa julged...
kui ma tulevikus luba saan, siis näitan sulle kellega ma kohtusin...))))
oleme juba kohtingu üksikasjad omavahel läbi arutanud...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 13:49
Ootan huviga
˅ näita rohkem ˅
1
2