Foorum
2024-09-24 20:52
Nii daamid härrad pange kirja milline naine või mees on teie jaoks kõige ahvatlemam.
Labasused ja nõmedused jätaks siit välja.
Oleme viisakad.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-24 22:57
Ei ole universaalset repsepti
Maitse asi . See mis on mõnele ahvatlev teise jaoks huvi ei paku .
˅ näita rohkem ˅
2024-09-24 23:08
ahvatlev on see, kellega oled nn ühel lainel
ja mõõdud ja miimika sobib
kellele ema, kellele tütar, kellele mõlemad
˅ näita rohkem ˅
2024-09-24 23:38
Riina on ahvatlev
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 00:10
vaimne side ja kehakeemia on vastupandamatu kombinatsioon. et on nii sädet kui tõmmet....siis need mõõdud ja vormid alati määravad polegi.
kerge arrogants või teeseldud külmus võib mõnikord metsikut ahvatlust tekitada. jah, ka naistel on jahiinstinkt täitsa olemas.
eksootika mõjub ahvatlevalt
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 07:08
Haritud, töökas, hea huumoriga, enesekindel jne head omadused.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 07:12
Caprichosa, Su maailmatunnetus klapib minu omaga kohati väga.

Lisaksin, et mehe jaoks ahvatlev naine on tavaliselt julge (aga mitte labane), fantaasiarikas ning kättesaadav (st peab tekitama tunde, et pole lootusetu). Mingi naiselik-tütarlapselik šarm tuleb kindlasti kasuks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 07:27
Siin tuleb vahet teha, kas ahvatlev, et tahaks proovida või et kõlbaks kooseluks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 08:08
Kui eesmärgiks on vaid oma ihade rahuldamine, võib iga teine mees või naine olla ahvatlev. Tõsisemate kavatsuste puhul ehk siis ka kooselu mõttes vaatame potentsiaalset partnerit hoopis teise pilguga ning tõenäoliselt ahvatlevad meid sel juhul ka teised omadused kui ainult voodirõõmud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 08:23
Minu meelest teeb näiteks naise ahvatlevaks silmapaistvus ja vaimustuvus.Kombekast ja tagasihoitust julgeks ja sensuaalseks.Kui paar kes näiteks koos elab,muudavad ju nad mõlemad täiustades üksteist ahvatlevaks nii naist kui meest.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 09:34
ellips, cdkatya , j kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 12:34
Mulle meeldib intelligentne pervert, kes pole oma keha unarusse jätnud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 16:26
Tegelikult päris raske küsimus.
Jah, siin leidub küllaga neid, kelle võlusid võiks võimalusel lähemalt uurida, aga sellist kelle puhul seda võimalust ise otsima hakkaks pole veel kohanud.
Palju lihtsam oleks leida neid, kellest meelsamini suure kaarega mööda jalutaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 17:17
Nii palju kui on inimesi, on ka arvamusi. Kuldset keskteed ei ole.
Kes on mulle ahvatlev, sellele ei pruugi olla mina ahvatlev. Inimesed on erinevad ja seega on ka ahvatlused erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 19:27
Olen kuulnud mitme naise käest, et neile on täielik out kui mehel on üleval pildid, kus ta on koos mingite naistega. Mees võibolla üritab näidata, et on tegija, aga naistele ei lähe peale need, kes enda seksisaavutustega kiitlevad.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 20:27
Kinnitan arvamust ka omalt poolt. Miks ma peaksin tahtma meest, kes paneb naist ja siis uhkeldab sellega kõigi ees. Samuti on imelikud paaride kontol olevad naiste pildid, kus need on magavas asendis pildistaja poole. Mul tekib alati küsimus, et kas see naine huvitav teab, et teda pildistati une pealt.
Aga teemasse. See veidi oleneb, milliselt distantsilt. Möödaminnes ja tänavapildis märkan ma pikka kasvu, maitsekalt riides, kergelt habetunud, korraliku juukselõikuse, hästi lõhnastatud ja terase pilguga mehi. Kui aga tegemist on lähema tutvusega, siis muutub üsna oluliseks see, mis mehe suust välja tuleb ja kasv ning muud välised omadused muutuvad teisejärguliseks. Siis on pigem oluline tähelepanelikkus, viisakus, homoorikus ehk isikuomadused.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-26 15:08
Need meeste kontod, kus eksponeeritakse 3cm riista ja ülejäänud on teine naine, tähelepanu ei saa. Kekutagu omaette.
Ahvatleb arukas, puhas, tegus, viisakas mees. Sellise puhul võib teinekord siinseal ühtteist muud järgi anda.
Kirjaoskus. Näpu vigasid on kõigil. Aga täiesti valesti kirjutamine on jube.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-26 15:22
Myrgiuss, pildi järgi on päris keeruline määratleda, kas mees on arukas, puhas, tegus, viisakas. Pildil kipub pahatihti olema vaid illustreeriv tähendus. Aga see muidugi ei õigusta valesti kirjutamist. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-09-26 15:30
Kus on öeldud, et peab pildi järgi otsustama?
Ja tihti näitab just kiri ja selle sisu, inimese üldist olemust. Liigne familiaarsus, labasus, kirjavead- kõik see tekitab isu mitte suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-26 16:57
Ka erinevatel eluetappidel võivad erinevad naised ahvatlevad tunduda. Täna 60-aastane enam hirmus ei tundu, aga veel mõni aasta tagasi ma üle 50 ei vaadanud. Ka mõni ülekilo pole enam probleem, kui see liikumist ja näiteks trepist ülesminemist ei takista.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-26 19:15
Ahvatlev on see, kellega saad siiski samale "lainele". Vanus polegi v-olla nii oluline, aga, nagu kogemus näitab, siis "laine" tuleb vanusega
˅ näita rohkem ˅
2024-09-26 22:20
Nojah, Riina, mulle pole veel 50 ette löönud
˅ näita rohkem ˅
2024-09-26 22:35
Ma vôtaks Riina ära küll!
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 01:53
Huvitav , 20 aastat tagasi mulle meeldisid 50 a mehed ja praegu kah
Aga mina nendele millegipärast ei meeldi praegu ja tol ajal kah mitte .
Kallis Olfred , sa oled 47 seega oled praktiliselt 50
Nii et noormees sa ammu ei ole
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 01:58
Kallis Riina, seda minagi
Aga mõte jääb ju samaks ...
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 08:27
aa, sa neile ei meeldi, see on vist sellepärast et oled paks vanamutt :)), nagu sul omal kirjas on. vähemalt oled aus enda vastu - ennekõike, mitte nagu 90% ihast
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 10:05
Riina, Juba 20 aastat tagasi olid sa viiekümneste meeste jaoks liiga vana. Seda mitte välimuse pärast.
Põhjus on selles, et 30+ inimene on juba isiksusena väljakujunenud ja teda pole võimalik muuta. Tema üritab juba sind ennast painutada. Selline inimene on jõudnud juba elus saada piisavalt palju muhkusid, millega pead arvestama, sest need ei kao kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 10:39
Keegi naine mehe pildil? Aga kui öeldakse ausalt välja, et polegi plaanis romantilist monogaamset suhet leida? See on ju meeldivalt aus, mitte silmakirjalik libetsemine niku saamiseks ja siis kadumiseks. Justnimelt "saamiseks"...
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 11:32
jfjm
Mitte kõik mehed pole nii äbarikud, et väljakujunenud naist käsitseda ei oska. Olulisem on, et igaühega seda ei viitsi. Kui ma iseenda pealt võtan, siis ma teenin piisavalt enda jaoks, mul on lapsed olemas, tervis hea, seksi saan suhteliselt kerge vaevaga (nii reisides kui linna peal ringi vaadates), süüa teha ja enda järelt koristada oskan. Miks ma peaksin hakkama iga hinna eest püsisuhet otsima?
Mehena ma kujutan ette kooselu ja sellega kaasnevate kohustuste võtmiseks vaid kaht põhjust:
1. Armastus
2. Hirm üksi suremise ees

Mu vanus läheneb 50-le ja väidetevalt elab kõrgharidusega mees keskmiselt 79-aastaseks. Ehk siis mul on veel tubli 30 aastat suremiseni ja seega ei ole minu jaoks põhjus.
Armastus on aga miski, mis tekib minu otsimisest sõltumatult. Seda ihas otsida on mõttetu. Kui tekib, siis on kõik võimalik. Kui ei teki, siis elul pole ka ilma midagi häda.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 11:43
robespierre, aga Riina otsib ju püsisuhet.
Niisama paariks kepikorraks kõlbavad ka vanemad, kes on tihti isegi paremad kui noored.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 19:26
Ma vôtaks Riina naiseks küll
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 20:25
jfjm, luba täpsustada - otsib visiitpüsisuhet, aga mitte kooselu. Vähemalt nii võib tema ankeedist välja lugeda, ja see paneb mõtlema...
˅ näita rohkem ˅
2024-09-28 10:59
kas siis kättesaamatu nunn ei tekita üldse ahvatlevaid mõtteid ja kiusatusi, robespierre?

rinkstln,
kas ahvatluse tekitamiseks piisab vaid väliste sootunnuste omamisest?
et lausa iga teine mees/naine kõlbaks ihade rahuldamiseks.....
naised kohe kindlasti valivad hoolikamalt, olgu siis mehe või vibraatori valimine
˅ näita rohkem ˅
2024-09-28 11:12
Capicoosa, kui sa oled AINULT oma ihade ja vajaduste rahuldamise peal väljas, siis ei imesta üldse, kui otsijale pea iga teine sobiks... aga kui on mingid tõsisemad soovid, siis juba valid, kellele üldse kirjutada. Seda näeb sageli piltide ja konto kirjelduse järgi ära. Naised pole kindlasti ainsad, kes valivad, kuigi enamus (neist) siin on ,kingituste' peal väljas. Ei ahvatle kuidagi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-28 11:37
eelnev postitus oli küll suunatud kellelegi ''capicoosale''
aga minu arvamus on endiselt, et ka hetkeliste ihade ja vajaduste rahuldamiseks kaugeltki igaüks ei sobi. ka iga teine või kolmas mitte.
sümpaatia, kirg, keemia, magus erutusevärin peaks eelnema isegi üheöösuhtele. võimalik, et mõnel mehel tõesti tekib see iga teise seelikukandjaga.
eks oleneb vist sellest samuti kui kaua keegi ilma olnud
˅ näita rohkem ˅
2024-09-28 11:44
Caprichosa
Pean tunnistama, et mind tõepoolest nunnad ei eruta. Mulle on oluline, et naine mind tahab. Olen üsna edev mees selles mõttes. Kui naine ei taha, siis ma peale ei suru, see pole erutav.
Flirtimine on põnev!

Olen nõus, et sugugi mitte igaühega ei flirdi. Ma olen kunagi arvestanud, et sobivas eas (tollal oli see 16-50, täna on 18-60) naistest sobiks mulle parimal juhul 20%. Ülejäänud kipuvad külmaks jätma. Ma tahan, et naises oleks elurõõmu, arukust ja seksuaalset vabameelsust ning paraku paljud neile tingimustele ei vasta. Lisaks peab veel välimus ka vähemalt keskpärane olema.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-28 14:42
Caprichosa, see oli sihilikult sulle mõeldud ja nimme nii kirjutatud. Kui sa enamus inimesi ära blokid, jääbki sulle ehk vaid mõni isend, kelle vahel valida. Loodetavasti on nad sulle piisavalt ahvatlevad, kuid kas ka vastupidi? Annaks kumal, muidu pead vist nunnaks hakkama. 😂
˅ näita rohkem ˅
2024-09-29 12:12
Kasv alates 180, hoolitsetud, hästi riietuv, intelligentne, heade kommetega, enam-vähem normaalses kehakaalus (pigem veidi ülekaalus kui alakaalus). Välimuse osas mul muidugi on spetsiifiline kiiks ka, mis jala natuke nõrgaks võtab, aga seda tüüpi mehi ei ole palju, seega toimib asi x faktori põhimõttel. Mees, kes oskab naise jaoks õhkkonda luua, on juba enam kui pool võitnud.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 19:34
Kirglik naine on ahvatlev.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 19:51
Minu jaoks on ahvatlev mees kes on minust sisse võetud, kes tahab mind hullupööra ja annab mulle vabaduse olla mina ise. Ja selline mees mul on.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 20:40
Ahvatlev on naine, kes ihas paneb korduvalt samu pilte üles ja blokeerib kõiki alla kümnega hindajaid. Neid siin juba on
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 20:51
On näha jah, et nad on ahvatlevad, sest muidu ei nutetaks neid ju taga.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 20:58
Kui naine paneb sulle bloki, ilma, et jõuad isegi hinnata, ei ole ta küll väga ahvatlev.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 20:59
Aga erutust ju tekitab?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 21:30
rinkstln, aga siis pole ju sina tema jaoks ahvatlev ja see teeb põhimõtteliselt sama välja.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 21:46
minu strapp ahvatleb misterjotti
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 21:54
Ahvatlev on enesekindel naine, kes teab oma väärtust(mitte segi ajada hinnaga). Hinnasildiga naised on väga turnoff. Pealetükkivus on samuti turnoff. Kirjaoskus ja hoolitsetud välimus on ahvatlev. Enesekindel naine võib kaaluda ka 100kg, aga on ikkagi ahvatlev.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 21:56
kuigi misterjott on primitiivne ja rumal siis mulle mõjub ta ikkagi ahvatlevalt
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 22:04
jfjm, kui ei ole, siis ei ole, tema väärtus aga kukub kolinal. Mind see enam ei kõiguta.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-07 07:12
jfjm
See on neil meestel enesehinnangu probleem, ahvatlusega pistmist pole. Mõni enesehinnang on lihtsalt nii habras, et iga äraütlemine lööb valusasti ja järgneb vihahoog.
˅ näita rohkem ˅