Foorum
2010-11-04 13:06
ok ma olen selles gruppis, kuid näiteks aksala veel ei ole, ta võib solvuda, need noored on väga ebastabiilsed
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 13:08
Küll elu karastab ka Aksala.... Aga tegelikult siin olid teemaks tissid ...Keskenduks neile
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 13:12
ei siin olid nokud tissid olid teises foorumis, lähme ära. ärme sega tütarlapsi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 13:14
Sa ajad mind segadusse ...Mina lähen siit muinasjutust minema...tisside juurde
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 15:34
Boombastic sina ei peagi ju riista ilu hindama...sina näitad ikka enda oma ja naised hindavad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 16:02
boombastic - kas ma olen kusagil väitnud, et tahan seda kõhna meest toita???
pigem ikka vastupidi, temast veel viimasegi välja võtta...
aga ei leia mingit vajadust ennast siin eksponeerida, milleks nagu???
ei oma liputamisvajadust...
mulle piisab, kui see, kellega koos olen, oskab hinnata, mida talle pakutakse...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 08:50
boaa küsisid minu meelt riista ilu kohta, juu

kaslane, aga kui sa meest ei toida siis teda ei ole kauaks
ah et kõik piltidega kasutajad on liputajad?
kas sa juba leidsid selle kõhna mehe, või tahad vanast paksust lahti saada?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 10:49
ohh, sind, boomi küll...
mul ei ole vana ega paksu meest...

mees peaks ennast ikka ise ära toitma...

RIISTA pildiga kasutajad on ilmselt natike liputajad - kui ma oleks mees, ma küll ei julgeks oma riista kogu Eestimaale väljanäituseks ja kommenteerimiseks panna siia... ...isegi, kui see riist oleks eriti vinge välimusega...
näopilt on okei
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 11:38
aga vanaduses lähevad mõned oma lemmiklooma nägu, sellest ka kiilanemine
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 12:14
mis selles riistas ometi nii negatiivset on. minge reiti kui see nägu on kohe no nii nii oluline.
ma naiste puhul vaatan tissid ja tussi üle ja üldse ei põe. kui ainult nägu huvitaks, mis siin ihas siis veel olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 12:57
papi - no mis see tussi üle vaatamine sulle annab siin???
naiste riist on seespool ja enne proovimist nagunii ei saa teada, kas sulle sobib...
meeste riist on väljapool ja mingil määral saab selle järgi mehe valimisest veel aru, kuigi ka see on petlik...

kui inimesega kuhugi välja lähed, ega siis tema püksiauk lahti pole ja riistaga välja minda...
ikka nägu on kõigile nähtaval ju...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 13:01
kui on kole tuss siis on see miinuseks või kui naisel olevad rinnad mulle siiski ei sobi, no olgu see nägu nii ilus tahes. mina valin sellise kes mulle kõiges enam vähem meeldib. kui sulle see riist alguses tähtis ei ole, aga pärast jälle pettud...

sa oled valel saidil ju, mine reiti ausalt. vaatad nägu, räägid juttu ja lähed kohtuma. sekssaidil on rõhud mujal.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 13:20
papi - miks sa nii kuri oled???
las igaüks vaatab seda, mida tahab - kes nägu ja kes riista...
et sinu jaoks võib olla koleda näoga naine, aga tuss peab püksis imekena olema?...vau...
palju sa seda tussi ikka näed tegevuse käigus...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 13:24
miks sa nii loll oled

said ju mu mõttest aru ma loodan - tähtis pole ainult näoilu vaid kogu komplekti ilu. aga sa hakkad mingit jura ajama nagu kole nägu ja ilus tuss ja siis on veel vau. miks nii isiklikult võtad minu arvamust? minu enda valik kuidas ma otsin ja nagu sa ise ütled las igaüks vaatab seda mida tahab, mida sa siis virised jälle

ise ju tulid lõppeks hädaldama, mitte mina
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 13:26
Eks see ole väike edevus, mis neid riistasi siia välja paneb, salamisi tahab iga mees ju teada mida teised tema omast arvavad Selliseid julgeid kes oma näo + riista presenteerivad, on siin vähe, normaalne inimene nii ei käitugi, ta ei saaks seda lubada. saan aru kunstilistest fotodest kus asjad osaliselt kaetud ja mõtteruumi on jäetud. See on tõsi et kõik loeb. Vaatad vahest pilte, mõtlen üleüldiselt porri jne, naine on imeilus aga tutt täiesti eemaletõukav. Mulle, kes ma hindan nii meeste kui ka naiste ilu, meeldivad tõmmumad naised sest neil üldjoontes on ka alumine pool nauditav, mulle need roosad, väikeste mokkadega naised ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 13:29
naised näitavad samamoodi tisse, no miks siis mees ei võiks edev olla ja oma nokut näidata. üks sait on tehtud kus ta seda teha saab ja las ta näitab siis kui tahab. endal on teil juuksekarvani kõik meeldivused ära lahterdatud ja korraga ei suuda te teisi enam mõista. tulge puuotsast alla juba
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 13:47
Sügavalt kahtlen, et Barb oma ilusate tissidega puu otsas on???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 13:49
oli temast üldse juttu? aga solvuge edasi, see näitabki kui tühiste inimestega on tegelikult tegu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 13:53
papi: Sul jälle mingi halva tuju perjood?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 13:54
Kui midagi muud pole pritsida, siis pritsib sappi!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:01
millest selline järeldamine, loe mu esimest kommentaari. ei midagi isiklikku kuni kaslane tuli jaurama ja sõnu suhu panema.
sellest ma räägingi et ise olete kõvad meeste aadressidel targutama kuni jutt ei käi teist, aga kui teile samaga vastatakse on kohe pill lahti. olge siis ausad ja kannatage ära.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:02
Eks meil kõigil ole halva tuju perjoode, pritsime oma sapid ära ja siis rõõmsamalt edasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:03
papi, aga sa näita enda beauty´t ka meile. siis me mõistame sind kohe.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:04
Ma ka tunnen papi trimmis rinnast puudust
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:06
nii et naiste tugevus meeste suhtes on tegelikuses suur müüt, naised ei kannata abs kriitikat, nõrgad olete.

Juuksur: sa parem näita ise meile ennast, siis me ka näeme seda tõelist seksguru
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:06
seda enam. siis tahaks näha ka seda teist tegelast. saaks teada, kas on ka nii trimmis kui ta rind
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:08
See foorumiteema siin ju riistast!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:09
õige, lobisege riistadest edasi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:10
Üksinda ju igav , ikka ootaks meeste nägemusi ka
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:10
no sellest ma räägingi ju papiga. papi, nii et hakka pildistama
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:12
ja muide, papi. kui see, mille sa pildile paned, ikka fui on, siis enam sinuga ei räägi ka
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:16
juuksur, aga ma ei tahagi et sa minuga räägiksid. kahjuks sa ei taipa seda ise.

minul pole mingit nägemust meeste riistadest, pole nagu sihtgrupp.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:22
papi - no aga mida sa hindad siin siis, kui sa pole. miks see sind häirima hakkab, kui kellelgi naistest on teine nägemus teie riistadest või nende näitamisest? ole siis rahulikult
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:25
hindan naisi ja olen solidaarne meeste suhtes. nägemuse vastu pole midagi, aga kui nägemus on miks riistapildid on siis see pole mingi nägemus vaid inimene on ise vales kohas. kui jutt oleks mõnest iseärasusest, siis see mind abs ei puuduta.

juuksur, mida sina siin ihas lõppeks teed. pilti sul pole, pilte sa ei hinda, tõesti niisama töllerdad ja jurad (vabandust väljenduse ees)
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:38
papi: Eks ta tee sedasama minda te kõik, pilditud tee. Sa ise ju ka pilditu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:40
nii ja naa ja vähemalt on mul mingi arvamus mida juuksuril pole. tema ju kardab arvata. küsi temalt ükskõik mille kohta tema arvamust, ainult mökk mökk tuleb ja siis saad sada küsimust vastu stiilis miks sa seda küsid vms. arg inimene kes kardab
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:42
No Juuksuri puhul on mõningat arengut näha. Eelistan ka rohkem teemakohaseid arutlusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:46
Barb,olen vähemalt siin jutu järgi aru saanud,millist riista sa vajaksid?
Juuksur seda vist ei teagi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:48
Ongi nii, Juuksur?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:51
kindlasti on suur vahe kas näed pildipealt või irl. pildi peal on lihtne mingi kiire arvamus kujundada ja reaalis võid hoopis vastupidiselt arvata. loeb ka õhkkond, enda tuju jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:55
Räägid õiget juttu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 14:57
papi - muidugi tahad sa hinnata naisi, aga seda teevad naised ka sinuga, kui sa nendega suhtlema hakkad. nii et kui nad ei peaks sinust aru saama, siis saa neist ka aru, kui nad sind näha ei taha.
kui sa nt tahad naistelt seda, et nad sulle ennast näitaksid (rinnad ja tutid 3D variandis), siis tee endaga sama. näita neile, et ka nemad saavad midagi valida. või on siin tegemist sellise mehega, kes tahab ise see valija olla, aga ei taha, et tema see valitav on?
sa shovinist natuke?
huvitav, kas sa naistele ka sellisena meeldid? tahavad nad ka sinuga suhelda siin?

jah, mina juran siin. kus ma veel saaks jurada selliste meestega nagu sina. mulle siin meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 15:05
papi, sa oled natuke pealiskaudne ikka. ma olen siin ja seal pidanud seletama seda, mis mulle meeldib ja kuidas see meeldib. viitan praegu sellele, mis sind huvitama hakkas. ma tean, mida ma tahan. nii et tee natuke uurimist enne
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 15:10
ja ma lisaks. kui peaks tekkima selline variant, et sa suudad ka rahulikult naistega siin suhelda ja nende arvustusi/arvamusi kuulata, siis (ehk) hakkaksid need naised ka sind kuulama ja suhtuksid sinusse natuke paremini kui nad seda praegu teevad.
paku seda vaheldust neile. muidu hakkab see monotoonseks muutuma
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 15:15
Jee!
Juuksur, ühinen sinu arvamusavaldusega!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 15:39
ojaaaaaaaaaa, liigsest tähelepanust ma pidin lausa trikke tegema. ohjah, juuksurist on nüüd saanud mingi arvamusliider, nii tore nii tore nii tore. no juuksur, mida sa nüüd jälle nõudled mida sitemini minusse suhtutakse seda suuremat kala ma saan püüda, nii lihtne see ongi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 15:51
papi - sa oled vales foorumis, kalameestele on teine foorum...
saab kalamehejuttu puhuda teemal, kui suure kala keegi kätte sai...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 15:52
eks ta õige on, foorum suht igav mu jaoks, üritan vähem siin oma aega kulutada. teen homsest jälle pikema pausi
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 15:54
papi - räägime parem sinu riistast. muidu läbustad siin
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 15:55
sa pole sihtgrupp kellele ma seda räägiks
˅ näita rohkem ˅