Foorum
1
2
2024-11-16 01:22
Mina veel ei tea-millise naise konto olen
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 01:28
Need nn. sõbrannad, toppisid endale sõpradeks, ulgudes, kuidas sind naised kadestavad, iha kõige kaunim lilleke.
Kuidas sõimasid igas kirjas caprichosat, kuidas teed naistele teene, kui ei lase teda vip-iks, samas ju oled iseennast varikatelt hinnanud nõrkemiseni, kujutan ette, vahepeal näsisid lausa kuivikuid. Kle neitsi kas sul on mingi mölapidamatus, et igas teemas pead sõna võtma, räägi kodus seintega, jätaksid veits targema mulje. Soovitaks nüüd sul natsi rohkem oma varikatega puhata, sa ei tee enam näpul ja emmil vahet. Milline täiemõistuslik naine pressiks sotsiopaadile sõbraks, omg, tule pilvedest alla, sitt suvi, lööki enam pole grammigi, kui muidugi korralikult ei kerja meestelt kümneid või ei hinda oma varikatelt iseennast.
Mida sa korised pidevalt, sind ju ei hinnata alla, anomaalia, hinnatakse ainult neid naisi kelle toppisid endale sõbraks ja kes kustutasid sind sõbralistist, blin, milline hullumeelne kättemaksu himu, ega sa sellest iialgi üle ei saa. Minu kaastunne, väetike!
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 01:39
Väga kehvasti on- kui ei mäleta enam eriti.. midagi..
kiizukas- hetkel on pahasti küll- kuna üle-tee poest hakatakse alles hommikul alkot müüma
Loodetavasti on sul varud- et vastu pidada
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 01:56
Kiizukas- pean ma meelde tuletama?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 02:01
Saarejyts-ära pane tähele,see vana asi,et kõik minu varikad on😃isegi piltidega meeskasutajad😃
Aga noh nii palju võiks ikkagi Kiizukas sul mälu olla,et kellega koos viina oled lasknud😛😃
Ära rohkem peale võta eksole!👍
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 02:12
Ja siinkohal Sa reetsid, et ma olen kiizukaga viina joonud... Damn...
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 02:15
kiizukas
2024-11-16 01:17
saarejyts, pea lõuad, kõik teavad millise naise konto oled, hale.

Vot sellises stiilis on Kiizukas avalikult üle ühe teisi iha REAALSEID kasutajaid sõimanud-MINU VARIKAD
Jumalale tänu,et mul oli mõistust peas nii palju ja ütlesin lahti nii haigest naisterahvast siin saidil õige pea, kui oli külje alla kunagi mulle ujunud!
Aastaid juba ahistad mind siin saidil,endal pole imelik juba v?Solvad süüdimatult isegi kõiki mehi,kes mind ümbritsevad ja määrid pähe Margueritet oma kontodega.
Seega kes meist siin tegelikult haige on ja ravi vajab?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 02:17
saarejyts
2024-11-16 02:12
Ja siinkohal Sa reetsid, et ma olen kiizukaga viina joonud... Damn...

Pigem reetsid Sa end siiski ise😃,aga pole hullu,Kiizuka jaoks nagunii pole Sa ju isegi meesterahvas😎😃
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 08:16
Oih..unustasin- püüan edaspidi olla parem varikas
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 08:30
No ehk saab daame tänaseks kaineks ja ei aja enam nii jaburat juttu nagu eile öösel😃
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 10:56
Vägevad ''varikontod'' sul, Karolina. Käivad isegi kiizukaga viina degusteerimas😛
Mõned su nn varikad kuuluvad muide mind reaalselt külastanud härrasmeestele😁 Aga no kuna juhtumisi su pilte mõne kümnega hindasid, tembeldati nad loomulikult sinu enda kontodeks....
Mõni pühast vihast pakatav proua ei suuda vist uskuda,
et Karolina pilte võiks ka mõni täitsa reaalne mees fännata 😛
˅ näita rohkem ˅
1
2