Karolina7777
2024-11-15 00:40
Kuule Kiizukas maga välja,mul on täiesti kama kaks kes sind hindab v ei hinda.
Pigem on see sinu pundi komme,et tülitada ,aru pärida ja naerda nende üle.
Meelasingel päris tihti käib nt targutamas v miskit irvitamas😏ja no sinu teada tuntud sõber Patsid😃,see on üldsegi elukutseline sekkuja😉
Ja no Ingkris,Spicegirl samuti viljelevad võõraste inimeste tülitamist.😃
Nii,et mind jäta heaga nendest räpastest mängudest välja😏
Ei hakkagi küsima, kas sul kuppel paigas, selge see, et ammu paigast nihkunud. Mis mõttes maga välja, magan igal öösel vähemalt 8. 9 h, mida sinu ja margussi puhul kes tee ööd, päevad sees elate mainida ei saa. Ja miks sa üldse siia pläägutama tulid, ei vastanud ühegi su kommentaari peale, vastasin hoopis kellegi teise kommentaarile. Miks sind mu sõnavõtud, mis sind ei puuduta, mis pole sulle mõeldud amokki jooksma ajavad, kummaline? Mis seal kuplikese all toimub, kui aus olla, ei tahagi teada. Minu punt, hmm, päris koomiline väljendus naiste aadressil, kelle kõik toppisid endale kohe sõbraks ja kukkusid neid sõimama, solvama. Sina ju muud pole teinudki, kui neid sõbraks lisatud naisi kohe hakkasid meeste postkastides mustama. Kui keegi sulle midagi su debiilsetele kommentaaridele vastab, soovitad välja magada, mis mõttes, ainukesed kes siin hetkel täiskohaga elavad oled sina ja marguss, teised käivad tööl ja pole huvitatud siin elada täiskohaga.