Foorum
1
2
2024-11-15 23:51
Karolina7777
2024-11-15 00:40
Kuule Kiizukas maga välja,mul on täiesti kama kaks kes sind hindab v ei hinda.
Pigem on see sinu pundi komme,et tülitada ,aru pärida ja naerda nende üle.
Meelasingel päris tihti käib nt targutamas v miskit irvitamas😏ja no sinu teada tuntud sõber Patsid😃,see on üldsegi elukutseline sekkuja😉
Ja no Ingkris,Spicegirl samuti viljelevad võõraste inimeste tülitamist.😃
Nii,et mind jäta heaga nendest räpastest mängudest välja😏

Ei hakkagi küsima, kas sul kuppel paigas, selge see, et ammu paigast nihkunud. Mis mõttes maga välja, magan igal öösel vähemalt 8. 9 h, mida sinu ja margussi puhul kes tee ööd, päevad sees elate mainida ei saa. Ja miks sa üldse siia pläägutama tulid, ei vastanud ühegi su kommentaari peale, vastasin hoopis kellegi teise kommentaarile. Miks sind mu sõnavõtud, mis sind ei puuduta, mis pole sulle mõeldud amokki jooksma ajavad, kummaline? Mis seal kuplikese all toimub, kui aus olla, ei tahagi teada. Minu punt, hmm, päris koomiline väljendus naiste aadressil, kelle kõik toppisid endale kohe sõbraks ja kukkusid neid sõimama, solvama. Sina ju muud pole teinudki, kui neid sõbraks lisatud naisi kohe hakkasid meeste postkastides mustama. Kui keegi sulle midagi su debiilsetele kommentaaridele vastab, soovitad välja magada, mis mõttes, ainukesed kes siin hetkel täiskohaga elavad oled sina ja marguss, teised käivad tööl ja pole huvitatud siin elada täiskohaga.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 00:08
Loomulikult,kuppel on korras ainult sul ja su suurtel sõbrannadel siin ihas!
Edu teile ka edaspidiseks!
Ja ma muideks ei teadnudki,et ma võin sõna võtta ainult siis,kui mingi kommentaar on minu kohta käinud,et muidu nagu ei võigi!
Siis on siin foorumis sinu mõiste järgi iga teine kummaline,mis on tõesti kummaline😃
P.S Kas sa nagu ise ära ei väsi aastaid ühe sama jutu nämmutamisest v?
Iga teine postitus alati sul ühel samal teemal,et mina olen ilgelt mingiks sõbraks pressinud ja muudkui solvanud.
Kui tegelikult oli ikka sedasi,et te ise pressisite mulle suurteks sõpradeks kui olin piltidega orbiidile lennanud 2021 august.
Kukkusite seletama,et kes siin saidil on hea ja kes on halb😃,sorry,et ma julgesin ise omal nahal seda kogeda ja otsustada,et kes on minu masti inimene ja kes ei,mitte teie juttude põhjal.
Minupärast vihake terviseks mind selle eest aegade lõpuni👍
Ja nõme kui tuled teemat solkima siia,kuna see teema pole minust.
Krt läks meelest juba jälle ära,et sinujaoks olengi ju mina Lexex-Tulipe-Marguerite😛
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 01:02
kiizukas- kuss!
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 01:17
saarejyts, pea lõuad, kõik teavad millise naise konto oled, hale.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 01:22
Mina veel ei tea-millise naise konto olen
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 01:28
Need nn. sõbrannad, toppisid endale sõpradeks, ulgudes, kuidas sind naised kadestavad, iha kõige kaunim lilleke.
Kuidas sõimasid igas kirjas caprichosat, kuidas teed naistele teene, kui ei lase teda vip-iks, samas ju oled iseennast varikatelt hinnanud nõrkemiseni, kujutan ette, vahepeal näsisid lausa kuivikuid. Kle neitsi kas sul on mingi mölapidamatus, et igas teemas pead sõna võtma, räägi kodus seintega, jätaksid veits targema mulje. Soovitaks nüüd sul natsi rohkem oma varikatega puhata, sa ei tee enam näpul ja emmil vahet. Milline täiemõistuslik naine pressiks sotsiopaadile sõbraks, omg, tule pilvedest alla, sitt suvi, lööki enam pole grammigi, kui muidugi korralikult ei kerja meestelt kümneid või ei hinda oma varikatelt iseennast.
Mida sa korised pidevalt, sind ju ei hinnata alla, anomaalia, hinnatakse ainult neid naisi kelle toppisid endale sõbraks ja kes kustutasid sind sõbralistist, blin, milline hullumeelne kättemaksu himu, ega sa sellest iialgi üle ei saa. Minu kaastunne, väetike!
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 01:39
Väga kehvasti on- kui ei mäleta enam eriti.. midagi..
kiizukas- hetkel on pahasti küll- kuna üle-tee poest hakatakse alles hommikul alkot müüma
Loodetavasti on sul varud- et vastu pidada
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 01:56
Kiizukas- pean ma meelde tuletama?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 02:01
Saarejyts-ära pane tähele,see vana asi,et kõik minu varikad on😃isegi piltidega meeskasutajad😃
Aga noh nii palju võiks ikkagi Kiizukas sul mälu olla,et kellega koos viina oled lasknud😛😃
Ära rohkem peale võta eksole!👍
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 02:12
Ja siinkohal Sa reetsid, et ma olen kiizukaga viina joonud... Damn...
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 02:15
kiizukas
2024-11-16 01:17
saarejyts, pea lõuad, kõik teavad millise naise konto oled, hale.

Vot sellises stiilis on Kiizukas avalikult üle ühe teisi iha REAALSEID kasutajaid sõimanud-MINU VARIKAD
Jumalale tänu,et mul oli mõistust peas nii palju ja ütlesin lahti nii haigest naisterahvast siin saidil õige pea, kui oli külje alla kunagi mulle ujunud!
Aastaid juba ahistad mind siin saidil,endal pole imelik juba v?Solvad süüdimatult isegi kõiki mehi,kes mind ümbritsevad ja määrid pähe Margueritet oma kontodega.
Seega kes meist siin tegelikult haige on ja ravi vajab?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 02:17
saarejyts
2024-11-16 02:12
Ja siinkohal Sa reetsid, et ma olen kiizukaga viina joonud... Damn...

Pigem reetsid Sa end siiski ise😃,aga pole hullu,Kiizuka jaoks nagunii pole Sa ju isegi meesterahvas😎😃
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 08:16
Oih..unustasin- püüan edaspidi olla parem varikas
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 08:30
No ehk saab daame tänaseks kaineks ja ei aja enam nii jaburat juttu nagu eile öösel😃
˅ näita rohkem ˅
2024-11-16 10:56
Vägevad ''varikontod'' sul, Karolina. Käivad isegi kiizukaga viina degusteerimas😛
Mõned su nn varikad kuuluvad muide mind reaalselt külastanud härrasmeestele😁 Aga no kuna juhtumisi su pilte mõne kümnega hindasid, tembeldati nad loomulikult sinu enda kontodeks....
Mõni pühast vihast pakatav proua ei suuda vist uskuda,
et Karolina pilte võiks ka mõni täitsa reaalne mees fännata 😛
˅ näita rohkem ˅
1
2